jtgiannis Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν το HONOR BAND 5 σε σύνδεση με συσκευή που φοράει android 10 δουλεύουν όλες οι ειδοποιήσεις. Γιατί έχω το Xiaomi Mi Band 4 και από τότε που πήρα Android 10 στη συσκευή μου έχω μια άχρηστη συσκευή στο χέρι μόνο στις κλήσεις δουλεύει η ειδοποίηση. Καλησπέρα. Με Android 10 είμαι και έρχονται κανονικά όλες οι ειδοποιήσεις. Ίσως να χρειάζεται να τσεκάρεις τις ρυθμισεις της εφαρμογής του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 (edited) Έχω τσεκάρει τα πάντα δεν δουλεύει με τίποτα. https://ibb.co/4mLQSPP https://ibb.co/tXPCZN7 Μου βγάζει συνεχώς Notification service isn't available ενώ είναι ενεργοποιημένο. Edited February 9, 2020 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Έχω τσεκάρει τα πάντα δεν δουλεύει με τίποτα. https://ibb.co/4mLQSPP https://ibb.co/tXPCZN7 Μου βγάζει συνεχώς Notification service isn't available ενώ είναι ενεργοποιημένο. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις και το Xiaomi Service Framework; Πάντως για το Honor Band 5 πρέπει να υπάρχει ακόμα ασυμβατότητα μεταξύ Android 10 και της εφαρμογής Huawei Health που χρησιμοποιείται. Έκανα ένα τεστ με 2-3 διαφορετικές ROM και πάντα κράσαρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Είχα και εγώ πρόβλημα στην αρχή, δεν δούλευε, όταν όμως έκανα εγκατάσταση και update την εφαρμογή "Υγεία" μέσω Apdoite όλα δούλεψαν κανονικά. Αν ψάξει ποιο πίσω ο φίλος που έχει το πρόβλημα θα βρει τις οδηγίες που μου έδωσαν και εμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Το είχα διαβάσει, αλλά προσοχή γιατί το aptoide έχει πολύ malware. Ιδιαίτερα αν έχετε και εφαρμογές τραπεζών, paypal κλπ θα πρότεινα να το αποφύγετε οπωσδήποτε. Μια φορά θα γίνει το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Το είχα διαβάσει, αλλά προσοχή γιατί το aptoide έχει πολύ malware. Ιδιαίτερα αν έχετε και εφαρμογές τραπεζών, paypal κλπ θα πρότεινα να το αποφύγετε οπωσδήποτε. Μια φορά θα γίνει το κακό. Ωπ, αυτό δεν το γνώριζα, αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε να το απεγκαταστησω :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Το είχα διαβάσει, αλλά προσοχή γιατί το aptoide έχει πολύ malware. Ιδιαίτερα αν έχετε και εφαρμογές τραπεζών, paypal κλπ θα πρότεινα να το αποφύγετε οπωσδήποτε. Μια φορά θα γίνει το κακό. Βρε τι διαβάζουμε.... Κάθε μέρα (μα ειλικρινά κάθε μέρα) κάνω εγκαταστάσεις εφαρμογων & παιχνιδιών μόνο από το aptoide (και μάλιστα τις επί πληρμή στο playstore, εδώ τις βρίσκω δωρεάν με coin) και τις υφιστάμενες τις αναβαθμίζω καθημερινά και από το playstore και από το aptoide! Σ' όλα μου τα τηλέφωνα δεν έχω κολλήσει ποτέ malware, coronavirus κ.λ.π. ******** παρόλου που έχω εγκατεστημένες όλες τις τραπεζικές εφαρμογές! Παρακαλώ μην γράφετε ότι σας κατέβει... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωπ, αυτό δεν το γνώριζα, αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε να το απεγκαταστησω :confused: Συμφορουμίτη βγάλτην αμέσως την εφαρμογή γιατί μια εβδομάδα μετά την εγκατάστασή της, το κινητό σου έχει κολλήσει Κορωνοιό και εσύ θα τεθείς σε καραντίνα!!:lol: Υ.Γ. https://gr.gizchina.com/2020/02/10/android-apokalyfthikan-alles-9-epikindynes-efarmoges/ Edited February 10, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Βρε τι διαβάζουμε.... Κάθε μέρα (μα ειλικρινά κάθε μέρα) κάνω εγκαταστάσεις εφαρμογων & παιχνιδιών μόνο από το aptoide (και μάλιστα τις επί πληρμή στο playstore, εδώ τις βρίσκω δωρεάν με coin) και τις υφιστάμενες τις αναβαθμίζω καθημερινά και από το playstore και από το aptoide! Σ' όλα μου τα τηλέφωνα δεν έχω κολλήσει ποτέ malware, coronavirus κ.λ.π. ******** παρόλου που έχω εγκατεστημένες όλες τις τραπεζικές εφαρμογές! Παρακαλώ μην γράφετε ότι σας κατέβει... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφορουμίτη βγάλτην αμέσως την εφαρμογή γιατί μια εβδομάδα μετά την εγκατάστασή της, το κινητό σου έχει κολλήσει Κορωνοιό και εσύ θα τεθείς σε καραντίνα!!:lol: Υ.Γ. https://gr.gizchina.com/2020/02/10/android-apokalyfthikan-alles-9-epikindynes-efarmoges/ Φίλε, έχω κανένα λόγο να κάθομαι να χάνω χρόνο γράφοντας "ό,τι μου κατέβει";;; Προφανώς έχω τσεκάρει κάποια πράγματα, αν εσύ βαριέσαι δεν φταίω εγώ. Ούτε λέω ότι όλες έχουν malware, ούτε τίποτα. Έχει τόσο πειρατικό υλικό που προφανώς ένα ποσοστό θα έχει. Έχεις σκανάρει ποτέ εφαρμογή που κατέβασες από εκεί πριν την εγκαταστήσεις; Κόπιασε: https://www.virustotal.com/gui/ ΥΓ: A, και τις "επι πληρωμή στο playstore", δεν "τις βρίσκεις δωρεάν" στο Aptoide, τις κλέβεις, επειδή τις ανέβασε άλλος. Πειρατεία λέγεται. Edited February 10, 2020 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Κανένα θέμα και εδώ με Android 10. Και όποιος τραβάει ζόρι λόγω Aptoide, κανένα θέμα. Υπάρχει και το apkmirror και άλλες σελίδες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Βγήκε και νέο Update στο Huawei health. Ίσως διορθώθηκε, στις σημειώσεις γράφει bug fix μόνο. Είμαι με Android 9 οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Βγήκε κι άλλη ενημέρωση στο Huawei Health - 10.0.2.333. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν λειτουργεί πλεον κανονικά σε Android 10; Εννοώ επισήμως από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Σε εμένα με Android 10 λειτουργεί κανονικά, και πρίν και στην καινούρια ενημέρωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Βγήκε κι άλλη ενημέρωση στο Huawei Health - 10.0.2.333. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν λειτουργεί πλεον κανονικά σε Android 10; Εννοώ επισήμως από το playstore.Έχει γραφτεί και νωρίτερα. Κανένα πρόβλημα με Android 10. Ίδια έκδοση φοράω. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Προστιθενται συνεχώς νεα watch faces. Μπράβο την huawei. Τώρα εαν μας δώσει και την δυνατότητα να περνάμε custom ακόμη καλύτερα. Επίσης λείπει η δυνατότητα σίγασης στην κλήση. Πάντως γενικά υπερ ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα!Εχω ενα θεματακι με το band μας.Εδω και 2 μερες σταματησε να κανεις καταγραφη υπνου.Τσεκαρα ολες τις ρυθμισεις απο την αρχη, εκανα επανεκιννηση 2 φορες αλλα τιποτα...Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Πηγαινε στην παρακολουθηση στης ρυθμισεις κλεισε την παρακολουθηση υπνου και ξανα ανοιξε την και θα δουλεψει ακριβως το ιδιο εκανε και σε εμενα ξαφνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Πηγαινε στην παρακολουθηση στης ρυθμισεις κλεισε την παρακολουθηση υπνου και ξανα ανοιξε την και θα δουλεψει ακριβως το ιδιο εκανε και σε εμενα ξαφνικα. Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση. Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλους!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Χρήστος Ανεστη. Μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα και δημιούργησα κινέζικο ID και έτσι μπορώ να προσθέσω καμία 20 άρια ακόμη προσοψεις χειροκίνητα. Για οποιον ενδιαφέρεται υπάρχει το κατάλληλο link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Μπορούμε να δούμε κάπου τις προσόψεις αυτές; Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου. Πώς και δεν έχει γίνει έστω κανένα mod γι'αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Βλέπω βγήκε καινούριο firmware 1.1.0.14.2 Και άλλαξε και η οθόνη με τα εικονακια μέσα στην συσκευή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 https://amazfitwatchfaces.com/honor-band-5/fresh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Τα λουράκια από το 4 ταιριάζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα!Εχω ενα θεματακι με το band μας.Εδω και 2 μερες σταματησε να κανεις καταγραφη υπνου.Τσεκαρα ολες τις ρυθμισεις απο την αρχη, εκανα επανεκιννηση 2 φορες αλλα τιποτα...Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?? Πηγαινε στην παρακολουθηση στης ρυθμισεις κλεισε την παρακολουθηση υπνου και ξανα ανοιξε την και θα δουλεψει ακριβως το ιδιο εκανε και σε εμενα ξαφνικα. Το έχω κι εγώ 5 ημέρες. Μου έχει συμβεί το ίδιο 2 φορές. Συγκεκριμένα, την πρώτη βραδιά κατέγραψε τον ύπνο κανονικά. Τη δεύτερη βραδιά τίποτα. Κάνω restart και την τρίτη βραδιά καταγράφει πάλι κανονικά τον ύπνο. Την τέταρτη βραδιά ξανά καμιά καταγραφή. Όλα αυτά χωρίς να πειράζω καμιά άλλη ρύθμιση ενδιάμεσα. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Με τι συσκευες το εχετε συνδεσει;;; Κανετε καθημερινη συνδεση με το τηλεφωνο;;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Με τι συσκευες το εχετε συνδεσει;;; Κανετε καθημερινη συνδεση με το τηλεφωνο;;; Με το P10 lite και το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με το bluetooth όπως επίσης έχω ρυθμισμένη και την real time καταγραφή παλμών. Επίσης παρατηρώ την εξής διαφορά στις μετρήσεις. Όταν μετρήσω παλμούς από το μενού των παλμών, έχω διαφορετική ένδειξη σε σχέση με την μέτρηση παλμών που βγάζει από το μενού μέτρησης οξυγόνου. Πχ ενώ την ίδια στιγμή η μέτρηση παλμών βγάζει 90, αν αμέσως μετρήσω οξυγόνο βγάζει την ένδειξη του οξυγόνου και ταυτόχρονα μετράει διαφορετικούς παλμούς (100). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts