mol Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δες λενοβο π8 και κάποιο samsung tab Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Δες λενοβο π8 και κάποιο samsung tab Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk το π8 φαινεται εξαιρετικη επιλογη , ομως πρωτον δεν ειδα να υποστηριζει δικτυα 3g/4g και δευτερον το βρισκω μονο σε gearbest που σημαινει οτι δεν θα ερθει μεσα στις επομενες 7 ημερες :/ . Επισης τα ταμπ δεν τα βρισκω σε τιμες μεχρι 250 (μιλωντας για αυτα που υποστηριζουν 3g και ειναι 8 ιντσες). Το μοναδικο που εχω βρει ειναι https://www.skroutz.gr/s/10138724/Lenovo-Tab-3-A8-50-8-4G-16GB.html , καποια γνωμη; Edited October 15, 2017 by Holymage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Για την χρηση που θες, φαίνεται οκ η συσκευη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 δεν παιρνεις κανα βιβλιο, ουτε να φοβασαι μην στο κλεψουν ουτε να ψαχνεις για πριζες... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Εγώ θα έλεγα να προσανατολιστείς προς την αγορά ενός power bank ώστε να μη σε απασχολεί η κατανάλωση της μπαταρίας. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birb Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Μου το είχε στείλει κι εμένα η InfoQuest γιατί έχω ένα που χαλούσε συνέχεια. Έκανα τη βλακεία και δεν το επέστρεψα τότε (ήταν <1 μήνα) και έκτοτε ξαναχάλασε. Αν βρώ το αρχείο στα backup μου θα στείλω link. Εναλλακτικά επειδή έχω πρόσβαση σε ένα ίδιο που δουλεύει, σκέφτομαι αν έχει νόημα να γίνει cloning από εκείνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Το έχει κανείς αυτο το ταμπλετ να μου πει εντυπώσεις; . Για απλη χρηση Internet και ταινίες το θέλω. Το εχει στο e-shop 169 ευρώ. http://www.e-shop.gr/tablet-innovator-v113-116-fhd-touch-2gb-64gb-wifi-dark-grey-p-PER.920567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Με 40 ευρώ παραπάνω μπορείς να πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο. Τσέκαρε εδώ Παράθεση Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Με 40 ευρώ παραπάνω μπορείς να πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο. Τσέκαρε εδώ Ναι το εχω δει και αυτό, απλα ελεγα το innovator επειδη εχειλιγο μεγαλύτερη οθονη, το chuwi βέβαια εχει 4 ram αντι τα 2 του innovator, και γιαυτο μαλλον μου το προτείνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 E-star.ελαβα πριν λιγο σαν δωρο,ενα ταμπλετ 10 ιντσων της συγκεκριμενης εταιριας.γνωριζω οτι ειναι ενα πολυ οικονομικο ταμπλετ οποτε δεν εχω μεγαλες απαιτησεις.το εχει κανεις να μας πει γνωμες;μιλαω σε βαθος χρονου,γιατι ενα τεταρτακι που το επαιξα ηταν ολα.οκ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Κυρίως για αυτόν τον λόγο και νομίζω πως δεν έχεις θέμα και με την οθόνη , εμένα πάντως μου φαίνεται ικανοποιητική. Παράθεση Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lma Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 αλλο 11,6 και αλλο 10 ! Αλλη κλαση (1,5*2,5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Γεια σε όλους και καλές γιορτές. έχει καταφέρει γενικά κανείς, να εχει πλήρως λειτουργικό PlayStore στο Innovator Tab725 (του eshop είναι). έβαλα ενα .apk, το οποίο ομως συνεχεια κρασάρει και αρα ειναι μη λειτουργικό. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAZHTHTHS Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Γειά σας!Πώς πάνε απο ποιότητα κατασκευής?Ανθεκτικότητα στην υγρασία?Με ενδιαφέρει η χρήση το βράδυ σε αστρονομικές παρατηρήσεις(ηλεκτρονικοί χάρτες).Μπορεί να γίνει σε tablet ασφάλιση με κάποια συσκευασία κατά της υγρασίας? Ευχαριστώ-Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Γειά σας!Πώς πάνε απο ποιότητα κατασκευής?Ανθεκτικότητα στην υγρασία?Με ενδιαφέρει η χρήση το βράδυ σε αστρονομικές παρατηρήσεις(ηλεκτρονικοί χάρτες).Μπορεί να γίνει σε tablet ασφάλιση με κάποια συσκευασία κατά της υγρασίας? Ευχαριστώ-Κώστας Νομίζω οτι στον κώτσο έχουν ενα πρόγραμμα που μπορεί να σε καλύψει σε αυτό το κομμάτι. Παράθεση Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefthedef2000 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Λαθος ποστ να διαγραφει παρακαλω Edited January 3, 2018 by lefthedef2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Έχω ένα παλιό tablet (Hyundai Rock X800) που τρέχει Android 4.1.1 και έχει RAM 1 Gb και ROM 16 Gb. Την ROM την βλέπει σαν 1 Gb "Internal Storage", όπου εγκαθιστά τις εφαρμογές και 14 Gb σαν "SD Card" όπου μπορεί να μεταφέρει κάποιες απο αυτές τις εφαρμογές. Είχα το ίδιο πρόβλημα και με ένα TurboX HiveV αλλά, όταν το είχα πάει στο service του Πλαίσιου, με το reset που έκαναν και την επανεγκατάσταση του λειτουργικού (Android 4.4.2), είδε όλη τη ROM (επίσης 16 Gb) σαν "Internal Storage" και μπορώ να εγκαθιστώ πολλές εφαρμογές εκει. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και στο Hyundai Rock X800 άραγε; Και πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAZHTHTHS Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Ευχαριστώ για την απάντηση!Όμως δεν εννοώ κάποιο πρόγραμμα προστασίας απο κάποια εταιρεία με επιπλέον κόστος,αλλά κάποια θήκη-πατέντα,αδιαβροχοποίησης-προστασίας απο την υγρασία.Τα laptops δεν επιτρέπουν κάποιο τέτοιο,επειδή διαθέτουν ανεμιστηράκι για εξαερισμό-ψύξη.Τα tablets τί είδους ψύξη διαθέτουν?Μπορούν να τοποθετηθουν σε αδιάβροχη θήκη,και να ψύχονται κανονικά χωρίς πρόβλημα? Ευχαριστώ-Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπερα σας. Θελω να αγορασω κατι που να μπορει να αντεξει καπως σε μικρα παιδια. Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο https://www.skroutz.gr/s/13131239/Denver-TAQ-90062-9-8GB.html , υπαρχει καποιος που το εχει παρει ? Θα με ενδιεφερε μια γνωμη. Επισης αν γνωριζεται καποιο αλλο μοντελο/εταιρια ευχαριστως. θενξ ! και καλη χρονια σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ειχε.παρει η ανηψια μου ενα παρομοιο αλλης μαρκας βεβαια,αλλα με τετοια λαστιχενια θηκη απο την μανα του.βγηκε off και αυτο αλλα της κρατησε περισσοτερο απο οτιδηποτε ειχε.η μικρη ειναι ταμπλετοφαγος. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ειχε.παρει η ανηψια μου ενα παρομοιο αλλης μαρκας βεβαια,αλλα με τετοια λαστιχενια θηκη απο την μανα του.βγηκε off και αυτο αλλα της κρατησε περισσοτερο απο οτιδηποτε ειχε.η μικρη ειναι ταμπλετοφαγος. Στην ιδια τιμη ? Θυμασαι μηπως πιο ? Ναι δεν ελπιζω να κρατησει και χρονο .. αλλα υποθετω οτι δινοντας 50 ευρω για ενα απλο ταμπλετ, θα το στειλει αδιαβαστο σε 2 λεπτα, ενω με αυτο φαινεται οτι θα βγαλει κανα 2μηνο με τυχη. Κι εγω για την ανιψια το θελω , που βλεπω να κανει καριερα σπασιματος ηλεκτρονικων συσκευων, αλλα δε με νοιαζει της εχω αδυναμια :D Ευχαριστω για την απαντηση σου παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Αν και αργά,αξίζει μια ματιά:http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/chuwi-hi8-pro-tablet-8-32gb-leyko/prod8810890pp/ Παράθεση Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkisgiana Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 καλημερα. αγορασα ενα ταμπλετ bitmore πριν 6 μηνες. Πριν 10 μερες εσβησε και το πηγα στο σερβις. Μου απεσταλη μηνυμα οτι το προιον επισκευαστηκε και οτι θα το στειλουν με κουριερ. Λογω καθυστερησης οπως το ειδα εγω ειπα να παρω ενα τηλεφωνο στο σερβις αν ξεραν ποτε θα το παραλάβω. Κατα τη διαρκεια της συζητησης τελικα ενημερωθηκα οτι το ταμπλετ δεν επισκευαστηκε αλλα και ότι δεν υπαρχει πλεον τετοια συσκευη για να μου δωσουν καινουρια.Και οτι θα μου στειλουν το ταμπλετ οπως τους το εδωσα και μαζι ενα χαρτι για να πάω εκει που το αγόρασα και θα αναλαβει απο κει και περα το εν λογω μαγαζι. Ξερει κανεις τι έπεται? Δηλαδη στο μαγαζι που το αγόρασα τι θα μου δώσουν? Τα λεφτα μου πίσω? Αλλη συσκευη ? Αν καποιος ξερει τι δικαιωματα έχω ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Λογικα θα σου γινει πιστωση και να παρεις κατι αλλο με η χωρις εξτρα χρηματα.Αν εχουν την ιδια συσκευη και τη θελεις και αυτο μπορει να γινει.Επιστροφη χρηματων θα σου πει μονο το καταστημα αν κανει , δεν ειναι απιθανο αλλα σπανια συμβαινει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkisgiana Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Δεν υπάρχει η ίδια συσκευη. Οπότε σε περίπτωση πίστωσης αν ξερει κάποιος μπορεί να μου δώσουν μια συσκευή αντίστοιχη. Λογικά εφοσον δεχτώ. Γιατί αν την αγορασα 100 ευρω και μου δινουν μια των 50 εγω τι κάνω? Η αν όχι κατωτερης τιμής αλλά ποιότητας τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts