Jump to content

alkisgiana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alkisgiana

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

alkisgiana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν υπάρχει η ίδια συσκευη. Οπότε σε περίπτωση πίστωσης αν ξερει κάποιος μπορεί να μου δώσουν μια συσκευή αντίστοιχη. Λογικά εφοσον δεχτώ. Γιατί αν την αγορασα 100 ευρω και μου δινουν μια των 50 εγω τι κάνω? Η αν όχι κατωτερης τιμής αλλά ποιότητας τι μπορώ να κάνω?
  2. καλημερα. αγορασα ενα ταμπλετ bitmore πριν 6 μηνες. Πριν 10 μερες εσβησε και το πηγα στο σερβις. Μου απεσταλη μηνυμα οτι το προιον επισκευαστηκε και οτι θα το στειλουν με κουριερ. Λογω καθυστερησης οπως το ειδα εγω ειπα να παρω ενα τηλεφωνο στο σερβις αν ξεραν ποτε θα το παραλάβω. Κατα τη διαρκεια της συζητησης τελικα ενημερωθηκα οτι το ταμπλετ δεν επισκευαστηκε αλλα και ότι δεν υπαρχει πλεον τετοια συσκευη για να μου δωσουν καινουρια.Και οτι θα μου στειλουν το ταμπλετ οπως τους το εδωσα και μαζι ενα χαρτι για να πάω εκει που το αγόρασα και θα αναλαβει απο κει και περα το εν λογω μαγαζι. Ξερει κανεις τι έπεται? Δηλαδη στο μαγαζι που το αγόρασα τι θα μου δώσουν? Τα λεφτα μου πίσω? Αλλη συσκευη ? Αν καποιος ξερει τι δικαιωματα έχω ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολυ.
  3. Καλημέρα! Στα πλαίσια ανανέωσης συμβολαίου μου έδωσαν απο την wind το wind mobilebroadband. Νομιζα ότι ηταν αριθμος που θα είχε τα 1000mb καθε μήνα δωρο. Διαπίστωσα ότι ειναι απλως μόνο mb. Eχω την εξής απορία. Για να μπορείς να διατηρείς τον αριθμό καρτοκινητού πρέπει να βαζεις καρτα ανα τρεις μήνες . Με αυτή τη κάρτα χρειάζεται κάτι αντίστοιχο και αν ναι πως γίνεται αυτό?Ευχαριστώ!!!
  4. Καλημέρα. Ενδιαφερομαι να κάνω root στο cubot note s. αριθμος έκδοσης M800_CUBOT_V5.0_2016912. Εχει android 6.0. Το κινητο ειναι αντικατάσταση του προηγουμενου απο την infoquest. Δηλαδη δεν εχω κάνει τίποτα πάνω του. Αναβάθμιση κτλ. Δεν έχω ιδέα παντελώς απο root. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με αναλυτικές οδηγίες? Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...