Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες γεία σας,

Έχω το ταμπλετ του τίτλου και έχω κάνει χοντρή πατάτα.Έκανα ρουτ με κινγκορουτ επιτυχώς και στην προσπάθεια μου να του βάλω κάτι γκαπς που βρήκα του πέρασα μάλλον λάθος ρικοβερι,κόλλησε στην boot οθόνη και εγώ ο εξυπνος το άνοιξα απο πίσω και αποσύνδεσα τον ένα πόλο με κολλητήρι για να σβήσει εντελώς.Απο τότε λοιπόν κατ'αρχήν η οθόνη δεν ανάβει αλλά ζεσταίνεται η συσκευή όταν φορτίζει.Το πήγα σε ένα συνοικιακό μαγαζάκι που επισκευάζει λαπτοπς ταμπλετς και τέτοια και μου είπαν αφου το έλεγξαν ότι απο πλευράς hardware είναι οκ στο software είναι το θέμα, θέλει επανεγκατάσταση λογισμικού.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι εαν μπορώ να τα ''σβήσω'' όλα και να ξαναπεράσω τη στοκ ρομ.Κάπου διάβασα οτι το εργαλείο φλασαρίσματος είναι το Rk_batch tool (το οποίο το βρήκα και το έχω)μιας που ο επεξεργαστης του είναι rockchip(4πυρηνος).Γενικότερα εαν ξερετε που θα μπορούσα να βρω κάποια αντιστοιχία ποιο κινεζικο ταμπλετ ειναι το συγκεκριμενο;Αξίζει να το πάω στην εταιρεία και να πληρώσω την όποια επισκευή;Τι θα κάνατε;Τα χαρακτηριστικά της μητρικήε είναι EM_R8511_V2.1, ο επεξεργαστής ROCKCHIP RK3188-T

καλημερα, αν εχεις οτι χρειαζεται γιατι δεν την περνας? αλλιως αμα δεν τα καταφερεις ρωτας την εταιρια, αφου εχει στην Αθηνα αντιπροσωπεια, Ελληνικη μαρκα ειναι οχι κινεζικη. Σαν μαρκα και μονο.....

Ψαχνω usb wifi stick που να δουλευει σε ανδροιτ ταμπλετ 4.4.2 με rockchip rk3188 επεξεργαστη ( pipo m9 pro). Το wifi απο το ταμπλετ δεν δουλευει. Αν ξερει κανεις κατι

λογικα αμα υποστηριζει usb otg γενικα παιζουν, στο δικο μου παντως με παρομοιο cpu εχω δοκιμασει usb to ethernet και παιζει αψογα.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενημέρωσέ μας και εδώ αν θέλεις για όποια εξέλιξη.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος...

Το έχω αποφασίσει να το στείλω για επισκευή μόνο κ μόνο για να δω τι θα γίνει. Αν δε μου το στείλουν πίσω - έστω κ χωρίς επισκευή- θα τους ξεφωνίσω για την απάτη τους.:mad:

Μόλις προλάβω κ ασχοληθώ θα ενημερώσω παίδες !!:blink:

Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno:

iPhone 6

Εχω δοκιμασει ενα tplink και ενα που πηρα απο αλι , που λεει οτι παιζει σε ανδροιτ, αλλα δεν δουλευει κανενα

Το έχω αποφασίσει να το στείλω για επισκευή μόνο κ μόνο για να δω τι θα γίνει. Αν δε μου το στείλουν πίσω - έστω κ χωρίς επισκευή- θα τους ξεφωνίσω για την απάτη τους.:mad:

Μόλις προλάβω κ ασχοληθώ θα ενημερώσω παίδες !!:blink:

Τα παχύδερμα, βέβαια, δεν σκαμπάζουν τίποτα...κύκλος απο πελάτες να γίνεται (φεύγεις εσύ, άλλος έρχεται) και δεν τους νοιάζει...

αμα δεν δουλευουνε μπορει να μην ειναι περασμενοι στον kernel οι wifi drivers τους, ξερεις τι chip εχουν? αληθεια στο μενου εχει ρυθμισεις για ethernet? αν και πιθανως δεν σε ενδιαφερει με καλωδιο.

Εχει επιλογη για ethernet. Αμα βαλω καμια αλλη ρομ μπορει να δουλεψει? Αυτο που πηρα απο αλι το usb wifi εχει και ενα cd που εχει κατι φακελους για linux , κατι αλλους που λενε για kernel αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη

Παιδιά καλημέρα

Εχω ένα ταμπλετ ενός φίλου μάρκα voyo x6i έφαγε κάτι κολλήματα δηλ άνοιγε άσχετα παράθυρα όταν το άνοιγες του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα παρέμενε και είπα να του φλασαρω ξανά την ρομ έψαξα στο ιντερνετ και κατέβασα αυτή εδώ την ρομ http://adf.ly/11211469/int/http://rom-firmwareandroid.blogspot.com/2015/02/download-android-jelly-bean-42-stock.html την πέρασα στο ταμπλετ αλλά δεν ανοίγει ούτε και όταν παταω τώρα το vol+ και το power.μπορεί κανένας να βοηθήσει ?

Γειά σας παιδιά, πήρα πρόσφατα ένα turbo x hive VI ΑΠΟ πλαίσιο στη γυναίκα μου. Κατεβάζω από apdoite το Facebook, δεν ανοίγει, και από το 1 το ίδιο. να σημειώσω ότι όταν το άνοιξε της ζήτησε mail λογαριασμού, πάτησε αργότερα και τώρα δεν δέχεται υπάρχον λογαριασμό από άλλο android κινητό ούτε δημιουργία νέου. Σκέφτηκα το Google play να κατεβάσω και το φοβάμαι λίγο μιας κα πριν 3 χρόνια έκανα ρουτ σε κινητό και δεν έχω backup τη ρομ. Ίσως το δοκιμάσω με τον εύκολο τρόπο. Ιδέες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Καλησπέρα παιδιά,δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου tablet και λογικό να έχω κάποιες απορίες. Έχω βρει το Acer Iconia Tab 8 W στα 151 ευρώ. Αξίζει τα χρήματά του?

Επίσης,τα tablet με windows 8 παίζουν παιχνίδια που μπορείς να παίξεις και σε desktop?

Μπορείς να δεις ταινία με USB ας πούμε,να διαβάσει CD με ένα DVD Reader,και τελευταίο,μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω Broadband Internet με στικάκι?

Καλησπερα σας. Ενας φιλος μου εδωσε το ταμπλετ του, ενα cube u55gts, να το κοιταξω αν φτιαχνεται γιατι μολις μπαινει στο ιντερνετ γεμιζει διαφημισεις και εγκαθιστουνται διαφορες spam κινεζικες εφαρμογες, πραγμα που το καθιστα αχρηστο κυριολεκτικα. Η πρωτη κινηση που εκανα ηταν ενα recovery απο το factory mode. Συγκεκριμενα το αναψα με πατημενο το power και το vol- μπηκα ετσι στο factory mode και παρολο που ηταν στα κινεζικα, το καταφερα και εκανα επαναφορα. Ελα ομως που ακομα και μετα την επαναφορα το προβλημα παρεμεινε!

Το επομενο που σκεφτηκα ηταν η καθαρη εγκατασταση της εργοστασιακης ρομ. Στο επισημο site βρηκα την εργοστασιακη v1.01 αλλα και μια αναβαθμισμενη v1.02. Μετα απο ψαξιμο με drivers, sp flash tool κλπ καταφερνω και εγκαθιστω με επιτυχια την εργοστασιακη ρομ. Ομως μολις αναβω το ταμπλετ, μου διχνει το logo της εταιριας και προσπαθει μαλλον να εγκαταστησει το λειτουργικο αλλα ξαφνικα κανει επανεκκινηση και ξανα τα ιδια, πραγμα που ειναι γνωστο σαν bootloop. Εγκατεστησα και τη δευτερη ρομ και τα συμπτωματα παλι τα ιδια. Εχω λιωσει στα ξενα φορουμ πως αντιμετωπιζεται αυτο το bootloop αλλα ακρη δε βρισκω.

Εδω σαυτο το φορουμ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=570488 εχουν και ενα αρχειο cwm recovery.img, μπορει να βοηθησει και πως? Παντως πλεον δεν μπορω να μπω σε factory mode με κανενα συνδυασμο πληκτρων. Καμια ιδεα κανεις παιδια? Νομιζω οτι ειμαι κοντα στη λυση αλλα ταυτοχρονα και μακρυα.

Ευχαριστω.

Με έχει μπερδέψει το cube υπάρχουν 2 εκδόσεις; u55gt(talk79) και u55gts(talk79s) . Εσύ από που κατέβασες Ρομ;; cwm recovery μπορείς να το περάσεις με sp flash ; μπορεί να βοηθήσει για factory reset.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

εχω το tablet vero a8870 και ξεχασα το pin γνωρίζει καποιος πως να μπορω να κανω factory reset;;; εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους πληκτρων και δεν κανει τιποτα.....

εχω το tablet vero a8870 και ξεχασα το pin γνωρίζει καποιος πως να μπορω να κανω factory reset;;; εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους πληκτρων και δεν κανει τιποτα.....

καλησπέρα, το δικο μου ενα 8αρι που εχω εχει μια τρυπα reset το κραταω με κατι πατημενο για μερικα secs και χανω τα παντα, εσενα εχει? αν δεν εχει δοκιμασες power button + volume up ή down?

ενα απο τα 2 ειναι για recovery και το αλλο ειναι για reset ετσι ειναι τα περισσοτερα.

Με έχει μπερδέψει το cube υπάρχουν 2 εκδόσεις; u55gt(talk79) και u55gts(talk79s) . Εσύ από που κατέβασες Ρομ;; cwm recovery μπορείς να το περάσεις με sp flash ; μπορεί να βοηθήσει για factory reset.

Ναι, του φιλου μου ειναι το u55gts (talk79s). Στο επισημο site ειναι και οι δυο εκδοσεις ρομ για το συγκεκριμενο (u55gts) αλλα προσφερονται και απο αλλες πηγες οπως πχ απο το ρωσικο site που παρεθεσα. Μπορω να περασω τα παντα μεσω sp flash tool. Για να περασω αυτο το αρχειο recovery που προσφερεται σε αυτο το site, προφανως το μετονομαζω ακριβως σε recovery.img και το φορτωνω μονο του στο sp flash μεσω του scatter file της ρομ που θα εχω περασει προηγουμενως, σωστα? Μετα τι κανω? Προσπαθω να αναψω το ταμπλετ με συνδυασμους πληκτρων για να μπω σε καποιο recovery menu?

Κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο το ταμπλετακι VV 8 Inch Tablet Rk3168 Dual Core, Android 4.2.2(jelly Bean) Google Play Pre-load 8gb Flash Hdmi Android Tablet

http://s.aliexpress.com/rmYFbemA

(from AliExpress Android) φαινετε πολυ καλο και με καλες κριτηκες. Νομιζω για την μικρη μου θα κανει δουλεια για youtube και κανα παιχνιδακι

Παιδιά καλησπέρα. Μόλις μπρικαρα (και φρικαρα) το νεοαποκτηθεν Teclast X98 Air III. Προφανώς έγινε επειδή παγωσα το UI στον app freezer και τώρα έχει κολλήσει στο logo. Μόνο σβήνει και ανάβει, τίποτε άλλο. Θα ρωτουσα στο ανάλογο νήμα αλλά έχει λίγα άτομα εκεί. Υπάρχει κανένας τρόπος να το ξεκολλήσω εκτός από το να φλασαρω τη ΡΟΜ? Δεν υπάρχει recovery. Τα φώτα σας παρακαλώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

καλημερα! καταρχην ΠΟΤΕ δεν κανουμε αυτο που εκανες λογικο ειναι να κολλησει! μετα οτι κανουμε ΠΡΩΤΑ παιρνουμε backup δεδομενα και rom, με το πχ super backup, mybackup root (θελει root) και το online nandroid backup για ολη την rom!

Recovery παντα υπαρχει, αν δεν εβαλες εχει μια μαμα, ανοιξε το με πατημενο το power button και μαζι volume up ή down, το ενα κανει reset σε εργοστασιακες και το αλλο μπαινει σε recovery, εκει μπορει να εχει format κτλ αναλογα το ταμπλετ και το μοντελο.

Πρεπει να θελει ρευμα για να πιασει. Επισης αν εχει καπου μια μικρη τρυπα ειναι για reset κανει επαναφορα σε εργοστασιακες για δες εχει? αν εχει το πατας με κατι μικρο μυτερο πχ βελονα, παραμανα κτλ.

καλημερα! καταρχην ΠΟΤΕ δεν κανουμε αυτο που εκανες λογικο ειναι να κολλησει!
Φιλε Νικηφορε καλημερα και σε σενα. Εννοειται :):) οτι ποτε δεν κανουμε κατι τετοιο, αλλα αν το εικονιδιο ηταν "καρακινεζικο" που να καταλαβω τι σκ.. γραφει απο κατω..
οτι κανουμε ΠΡΩΤΑ παιρνουμε backup δεδομενα και rom, με το πχ super backup, mybackup root (θελει root) και το online nandroid backup για ολη την rom!
Εννοειται οτι πρεπει να κανουμε ολα αυτα αλλα..χμμμ..:( Αλλη φορα δεν..

Recovery παντα υπαρχει, αν δεν εβαλες εχει μια μαμα, ανοιξε το με πατημενο το power button και μαζι volume up ή down, το ενα κανει reset σε εργοστασιακες και το αλλο μπαινει σε recovery, εκει μπορει να εχει format κτλ αναλογα το ταμπλετ και το μοντελο.

Πρεπει να θελει ρευμα για να πιασει. Επισης αν εχει καπου μια μικρη τρυπα ειναι για reset κανει επαναφορα σε εργοστασιακες για δες εχει? αν εχει το πατας με κατι μικρο μυτερο πχ βελονα, παραμανα κτλ.

Επαιξα ηδη με το volume και power αλλα δεν ανοιξε stock recovery. Θα το προσπαθησω και παλι το βραδυ με ρευμα, οπως και ολα αυτα που γραφεις, ισως να κατσει καπου. Σ ευχαριστω πολυ. Edited by guideman

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός tablet asus και επειδή ασχολούμαι με την αρχαία ελληνική επειδή είναι η σχολή μου, θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί δεν μου εμφανίζονται τα κείμενα που κατεβάζω με τα αρχαία ελληνικά. Μήπως θα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή ή είναι κάτι από τις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός tablet asus και επειδή ασχολούμαι με την αρχαία ελληνική επειδή είναι η σχολή μου, θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί δεν μου εμφανίζονται τα κείμενα που κατεβάζω με τα αρχαία ελληνικά. Μήπως θα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή ή είναι κάτι από τις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ!

καλημερα, τι εννοεις ειναι δλδ αρχαια Ελληνικη γραφη? θα θελει καποιο ειδικο προγραμμα για να τα δειχνει, προφανως τα locales δεν τα αναγνωριζουν σαν γραφη-γλωσσα. Για ψαξε για locales ή γραμματοσειρα σε αρχαια Ελληνικα.

Ακυρον το ποστ

καταφερες κατι? θελει επισης ξεχασα να το πω, ΜΑΖΙ το power button με ενα απο τα volume, και μετα απο μερικα secs μπορει να πρεπει να αφησεις το volume ενω το power το πατας ακομα. Επισης οταν το κανεις αυτο πρεπει να ειναι στο ρευμα ή σε pc το κινητο. Για δες το.

καταφερες κατι? θελει επισης ξεχασα να το πω, ΜΑΖΙ το power button με ενα απο τα volume, και μετα απο μερικα secs μπορει να πρεπει να αφησεις το volume ενω το power το πατας ακομα. Επισης οταν το κανεις αυτο πρεπει να ειναι στο ρευμα ή σε pc το κινητο. Για δες το.
Καλη μερα σου φιλε μου. Χμμμ..θα σου εγραφα, αλλα περιμενα τα αποτελεσματα των πειραματων..:) Εχω ρουταρει κανα δυο συσκευες στο παρελθον, εχω φλασαρει ρομ σε καποιο κινητο, εχω ξεμπρικαρει ενα TV Box, οποτε "καποια γευση" εχω παρει, δεν ειμαι παντελως πανασχετος:lol::lol: αλλα οπως ξερεις καθε συσκευη εχει τις προτιμησεις της.

Λοιπον, τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα απ οτι ελπιζαμε.. (

Κατ αρχην τρυπουλα δεν υπαρχει, η μονη και μοναδικη ειναι του μικροφωνου.

Πατωντας ΟΛΑ ΜΑΖΙ, power, volume + και volume - (γινεται κι αυτο) παει να μπει σε DNx mode (ετσι αναφερεται απ οτι διαβασα για το συγκεκριμενο tablet η stock recovery) βγαζει μηνυμα entering DNX mode. Waiting for fastboot command, κολλαει σ αυτο κανα τριλεπτο και μετα σβηνει. Οποτε ελπιδα απο recovery mode δεν υπαρχει. Υπαρχει καποιο επομενο βημα η..πρεπει να φυγει Κινα..??

Thanks

Y.Γ. Μηπως να συνεχισουμε την κουβεντα μας στο αναλογο thread εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430136&page=3 ??

Edited by guideman

Γεια σας. Επεσε στα χερια μου το Crypto D7002 το οποιο ειχε χαλασμενη ρομ απο ιο.

Η ρομ εβαζε μονη της ασταματητα εφαρμογες και εβγαζε διαφιμισεις απο το "com android system ui" οταν ηταν συνδεμενο στο wifi,κανενα antivirus δεν εκανε τιποτα ενα που λεγεται stubborn το καθαριζε αλλα μετα ξανα στην ιδια διεργασια εβγαζε διαφιμησεις και δεν εβρισκε κατι.

Η επαναφορα δεν εκανε τιποτα ειναι προεγκατεστημενες ροζ εφαρμογες και γινεται το ιδιο.

Εσβησα με το superuser καταλαθος το "System.Ui" και μεσα σε ολα τωρα δεν ξεκιναει και το interface.

Δεν ξερω τι να κανω,μηπως εχει κανεις την στοκ ρομ η καμια ιδεα?

Παιδια το παραπανω προβλημα λυθηκε. Να ενημερωσω για να μην ψαχνετε αδικα αν εχετε προβλημα οτι για τα CRYPTO κατοπιν συννενοησης στο support email μου στειλανε λινκ να κατεβασω την stock rom,ειναι εξυπηρετικοτατοι και αμεσοι στις απαντησεις.

Το chip στο 7002 ειναι RK3026 και μπορει να χρησιμοποιηθει η stock για να γινει πορτ σε custom roms με play store κτλ.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned