Jump to content

giannismp93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannismp93

  1. Χρονια πολλα και καλη επιτυχια σε ολους!
  2. Πολυ πανω απο 2 χρονια θα ελεγα μεσο ορο 3μιση χρονια. Το προηγουμενο (3gs) το χαλασα στα 4 χρονια και θα το κρατουσα γυρο στα 5 και αυτο επειδη πλεον δεν με καλυπτε η καμερα πλεον και αλλα διαφορα,αν ηταν ενα τσακ καλυτερο ισως το ειχα ακομα. Το προ προ προηγουμενο 8 χρονια πριν παλι 4 χρονια το κρατησα. Το πιο συντομο ηταν 3 χρονια μεταξυ 2008 με 2010 επειδη απλα προχωρησαν τα πραγματα και ηθελα ιντερνετ και χιλια δυο. Γενικα δεν μου ερχεται αισθηση για αλλαγη σχεδον καθε κινητο που εχω αλλαξει ειναι λογο τεχνικης φυσεος ζητηματα. Αυτο που εχω εδω και 1 χρονο ενα MLS IqTalk Color που η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη και με καλυπτει γενικα το βλεπω να αγγιζει 5ετια ανευ απροοπτου αλλα ρεαλιστικα μιλοντας καπως θα το χω σπασει και αυτο στα 4 χρονια.:lol:
  3. Εγω δυστυχως δεν μπορεσα να παρεβρεθω και αφηνα ανοιχτο το ενδεχομενο να μπορεσω για αυτο δεν ενημερωσα. Ελπιζω να περασατε καλα και περιμενουμε φωτο!
  4. Δηλωνω συμμετοχη και γω εκτος απροοπτου.
  5. Ξεκινησε κατεβαζοντας το cpu-z να δεις τι chip φοραει και πες μας. Την διαδικασια την περιγραφω επιφανειακα δυο ποστ πιο πανω,μπορω να στην πω και εγω λιγο πιο αναλυτικα μεχρι να σου προτεινω καποια ρομ αν υπαρχει (που θα θελει πορτ ομως).
  6. εχει κατι να κανει με διαφιμησεις; δοκιμασε να ανεβασεις την φωτο στο tinypic Αν δεν εχει αρχεια (ισως ειναι στην καρτα αν εχει) και εφαρμογες που χρειαζεται μπορεις να κανεις boot στο recovery και να κανεις factory reset. Δεν ξερω σε ποιο επιπεδο βρισκεσαι στις ρομ και οι πληροφοριες που θα σου δωσω δεν θα σε βοηθησουν πληρως,αλλα μιας και η f&u δεν εχει σιγουρα ρομ να κατεβασεις και πληροφοριες για το cpu,σου λεω εμπειρικα οτι ισως ειναι prerooted και ισως εχει Rockchip... αν δεν εχει root μπορεις να δοκιμασεις το rootgenius με το οποιο θα δεις και ολας αν εχει root.... το αν εχει rockchip η κατι αλλο μπορεις να το δεις με πολλους τροπους (cpu-z) αλλα εχε υποψιν το rockchip batch tool σε pc,δηλαδη αν το αναγνωρισει (ισως θελει drivers).... Απο εκει και περα με το root με custom recovery θα κανεις dump την ρομ ακολουθοντας οδηγο στο ιντερνετ και θα χρησιμοποιησεις τα αρχεια της για να κανεις port καποια αλλη (cyanogen πχ) για το συγκεκριμενο chip σε αλλο tablet με gapps και play store. Αλλα θες να μπεις σε ολη αυτη την διαδικασια; αν ψαξεις στο myphone θα βρεις συμβουλες για το πως να βαλεις μονο το play store σε υπαρχον ρομ χωρις gapps.
  7. Καλη εβδομαδα και καλη επιτυχια σε ολους!
  8. Παιδια με τα κινεζικα μια συμβουλη που εχω να σας δωσω και να το υπενθυμησω ειναι μολις το παρετε στα χερια σας να κανετε root και ενα backup την rom γιατι αν συμβει κατι μενετε ξεκρεμαστοι. Υπαρχουν και πολυ καλυτερες ρομ που αν εχετε την stock μπορειτε να κανετε πορτ και εχουν play store κτλ. Επισης καλυτερα να αποφευγατε τα dual core,χωρις gapps ειναι χαλια και με gapps ακομα χειροτερα. Με 5-20$ παραπανω μπορειτε να παρετε καλυτερα quad core με 1gb και πανω ΚΑΙ απαραιτητα να λενε IPS οθονη αλλιως για μια μικρη διαφορα χανετε ΟΛΟ το ποσο!!!! Ειδικα για παιδια οι TN οθονες που τις βλεπεις σωστα στο πλαι με το ενα ματι κλειστο στραβωνουν!!! Πρωτα να τσεκαρετε ελληνικες μαρκες μετα απο εξω γιατι χαλανε ολα αυτα το ιδιο ευκολα και δεν υπαρχει υποστηριξη και ανταλλακτικα ουτε εγγυηση,digitizer,ρομ,μπαταριες κτλ!
  9. Παιδια το παραπανω προβλημα λυθηκε. Να ενημερωσω για να μην ψαχνετε αδικα αν εχετε προβλημα οτι για τα CRYPTO κατοπιν συννενοησης στο support email μου στειλανε λινκ να κατεβασω την stock rom,ειναι εξυπηρετικοτατοι και αμεσοι στις απαντησεις. Το chip στο 7002 ειναι RK3026 και μπορει να χρησιμοποιηθει η stock για να γινει πορτ σε custom roms με play store κτλ.
  10. Γεια σας. Επεσε στα χερια μου το Crypto D7002 το οποιο ειχε χαλασμενη ρομ απο ιο. Η ρομ εβαζε μονη της ασταματητα εφαρμογες και εβγαζε διαφιμισεις απο το "com android system ui" οταν ηταν συνδεμενο στο wifi,κανενα antivirus δεν εκανε τιποτα ενα που λεγεται stubborn το καθαριζε αλλα μετα ξανα στην ιδια διεργασια εβγαζε διαφιμησεις και δεν εβρισκε κατι. Η επαναφορα δεν εκανε τιποτα ειναι προεγκατεστημενες ροζ εφαρμογες και γινεται το ιδιο. Εσβησα με το superuser καταλαθος το "System.Ui" και μεσα σε ολα τωρα δεν ξεκιναει και το interface. Δεν ξερω τι να κανω,μηπως εχει κανεις την στοκ ρομ η καμια ιδεα?
  11. Μου ειναι αδιαφοροι,εχουν ενα cool factor που θα κανεις την πλακα σου θα γελασεις μια θα γελασεις δυο αλλα απο κει και περα ειναι να χουμε να (κ)λεμε. Δεν βρισκω κατι χρησιμο και θελουν και προσβαση σε δικτυο και για offline πραγματα,δηλαδη να πρεπει να χω Wifi η να χρεωνομαι mb και να κατσω να ψαξω και να πατησω καποιο κουμπι και να μιλησω με εναν αφυσικο τροπο ωστε να ελπισω οτι θα το καταλαβει,ε απλα δεν υπαρχει λογος. Το ιδιο ισχυει σε οποιαδηποτε γλωσσα μιλαω. Χρησιμο για μενα θα ηταν να εχεις το κινητο πεταμενο σε ενα τραπεζι και σε μια συζητηση να πεις στον φιλο σου "ναι πρεπει να το σημειωσω αυτο και να πω αυτο στον αλλον" και οταν σε 5 ωρες κοιταξεις το κινητο να βγει ο ψηφιακος βοηθος να σου πει "ξερεις στις 4 ειπες οτι θα σημειωσεις κατι και θα παρεις ενα τηλεφωνο και σου ειπε ο αλλος αυτο,το κανες;". Και οχι με ενδιαμεσο server αλλα με AI που θα τρεχει αποκλειστηκα και μονο στο κινητο. Μεχρι να γινουνε αυτα,η Siri,η Cortana,το Google Now και τα υπολοιπα,ειναι ονοματα παιχνιδιων πως λεμε Candy Crush μονο που δεν ειναι διασκεδαστικα.
  12. Καλη επιτυχια σε ολους κακ καλες γιορτες!
  13. Δεν χρησιμοποιω καμια,δεν τις βρισκω καθολου χρησιμες,αποθηκευω οτι χρειαζομαι στην συσκευη και για προχειρα χρησιμοποιω youtube.
  14. Προσωπικα εχω δοκιμασει πολλα αλλα κανενα δεν δουλεψε σε καμια συσκευη και οσα δουλεψαν σιγουρα θα εβρισκα τον δρομο εμπειρικα πιο ευκολα μιας και τον περισσοτερο χρονο τον τρως να βρεις πιο κουμπι απο τα παμπολλα με σημαιουλες δρομους και σηματα πατας για να βγεις στον χαρτη και να βαλεις την οδο. Μακραν η χειροτερη μου εμπειρια σε smartphone και tablet,μιλαω βεβαια για offline mode για online δεν ενδιαφερομαι. Η επιλογη μου στο Poll ειναι Google Maps γιατι τωρα με τα offline maps δεν χρειαζεται τιποτα περισσοτερο,βλεπεις καθαρα τον χαρτη και που εισαι,βαζεις pin και βλεπεις τις οδους που πρεπει να πας,τοσο απλα,τα υπολοιπα φρου φρου καθε αλλο παρα χρησιμα ειναι. Ειδικα για πεζους ειναι ++++
  15. Καλη επιτυχια σε ολους! Ειναι πολυ ομορφο.
  16. Καλη επιτυχια και συγχαρητηρια για την κινηση!
×
×
  • Create New...