Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

200 euro κάνει το 9.7 με IPS μεγαλύτερη μπαταρία κτλ ,άσε που δεν μας λένε και τι CPU- GPU ακριβός φοράει :confused:

για να μην αναφέρω ότι κινέζικα με ίδια χαρακτηριστικά ξεκινούν από τα 80 ευρώ

Μα δεν εχει να ανταγωνιστει τα κινεζικα. Τον κωτσοβολο, το πλαισιο, το shop και...τη fort net εχει να ανταγωνιστει. Κι εκτος αυτου ηδη το μεγαλο αδελφακι του εχει σεταρει μεσες ακρες την τιμη.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια!ειμαι καινουργιο μελος .ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει αναβαθμιση γι αυτο εδω το tablet το m80005w!!σας ευχαριστω πολυ!!
όχι, κι ούτε πρόκειται για μια τέτοια άθλια συσκευή

Ποια καταστήματα προτιμάτε για το X7; Δεν είναι διαθέσιμο σε όλα. Βλέπω το pandawill το έχει, το tinydeal... άλλα;

μου έχουν φέρει ένα Bitmore Tab74 στο οποίο είχε εντελώς σβησμένη nand memory (ουτε kernel ούτε system τπτ δεν είχαν μείνει) ούτε άναβε οθόνη καν....... το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει κάτι σαν fastboot καθώς δεν βρήκα κανένα firmware για να επαναφέρω έβαλα μεσα απο αυτό το fastboot(ας το λέμε έτσι) από ένα άλλο tablet odys neo x7 (ics) όμως δεν λειτουργεί wifi και rotation sensor...... (όλα τα άλλα οκ)

αν μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω τρόπο να δω τι κάρτα wifi φοράει μπας και καταφέρω να περάσω drivers (το ίδιο και για σενσορα) η με κάποιο τρόπο να βρω κάποιο recovery image (με kernel κλπ όλα) από το αρχικό software της bitmore (η οποίο είναι αντίστοιχο κινεζικό)

θα ήμουνα υπόχρεος για οποιαδήποτε βοήθεια

Edited by egodemis

Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση παιδιά. Το tablet μου έχει τα Ελληνικά.Εκείνο που θέλω να εξαφανίσω είναι όταν το ανοίγω εμφανίζονται κάτι κινέζικα μετά android και μετά η αρχική οθόνη.Αυτά τα κινέζικα στην αρχή γίνεται να φύγουν? Για αυτό και ρωτώ μήπως υπάρχει κάποιο είδος format.Ευχαριστώ και πάλι

Χρήση 3G dongle.

Σκέφτομαι να πάρω το 3G USB Dongle Huawei E1750 για να έχω 3G στο N101 μου.

Πώς ακριβώς το χρησιμοποιώ αυτό με μια sim κάρτα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χρήση 3G dongle.

Σκέφτομαι να πάρω το 3G USB Dongle Huawei E1750 για να έχω 3G στο N101 μου.

Πώς ακριβώς το χρησιμοποιώ αυτό με μια sim κάρτα;

βαζεις καρτα μνημης και το συνδεεις στο ταμπλετ, με otg καλωδιο αν δεν εχει μεγαλη θυρα

(τι λέει το window?:O)

βαζεις καρτα μνημης και το συνδεεις στο ταμπλετ, με otg καλωδιο αν δεν εχει μεγαλη θυρα

(τι λέει το window?:O)

Συγγνώμη την κάρτα μνήμης τι την κάνω;

(Το Ν101 τα σπάει :-) )

Amazon Fire stick 4k max

Συγγνώμη την κάρτα μνήμης τι την κάνω;

(Το Ν101 τα σπάει :-) )

καρτα sim προφανώς:p (κι από ποιότητα κατασκευής?)

καρτα sim προφανώς:p (κι από ποιότητα κατασκευής?)

Σκέφτομαι να το συνδυάσω με μια κάρτα Vodafone Cu που έχω.

Μετά τι κάνω μέσα από το τάμπλετ; Περνάω κάποιο software; Πώς ενεργοποιώ το ίντερνετ στις ρυθμίσεις;

(Για το Ν101 ρώτα ό,τι θες στο σχετικό topic καλύτερα)

Amazon Fire stick 4k max

Σκέφτομαι να το συνδυάσω με μια κάρτα Vodafone Cu που έχω.

Μετά τι κάνω μέσα από το τάμπλετ; Περνάω κάποιο software; Πώς ενεργοποιώ το ίντερνετ στις ρυθμίσεις;

(Για το Ν101 ρώτα ό,τι θες στο σχετικό topic καλύτερα)

απ τις ρυθμίσεις δεδομένων του android θα τα κάνεις όλα, απλό είναι, όπως και σ ένα κινητό!

απ τις ρυθμίσεις δεδομένων του android θα τα κάνεις όλα, απλό είναι, όπως και σ ένα κινητό!

Έχω κάρτα Vodafone CU. Μπορώ να περάσω το Vodafone Myaccount για να βλέπω υπόλοιπο σε MB?

Amazon Fire stick 4k max

Eiχα παραγγειλει το παρακατω tablet. http://www.groupon.gr/deals/special-deal/e-technoshopgr-scorpion-102/9878271

και ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω καλυτερη ρομ που να υποστηριζει και usb bluetooth και gps εαν γινεται.Επισης ξερει κανεις πως δουλευει το gps γιατι εβαλα κεραια και δεν παιζει.

wifi planet

Καλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ.

Πριν λιγο καιρο ημουνα σε διλημμα μεταξυ μερικων συσκευων για την αγορα ενος tablet απο κινα διοτι ειναι πιο οικονομικα (σαφως) σε σχεση με τα επωνυμα που κυκλοφορουν στην αγορα. Ετσι λοιπον κατεληξα στην αγορα του συγκεκριμενου tablet και ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου για να ξερουν και τα υπολοιπα μελη.

Εγινε η παραγγελια στις 24/11 οπου μεχρι τις 29/11 δεν πηρα κανενα mail για tracking number. Να αναφερω οτι το παραγγειλα με SingPost. Αφου στις 30/11 εστειλα mail για την καθυστερηση, μου ειπαν οτι ειναι out of stock και αν μπορω να περιμενω λιγες μερες ακομα. Αφου δεχθηκα να περιμενω την Δευτερα στις 03/12 ερχεται ενα mail που μου λενε οτι ειναι In stock και οτι θα φυγει πιθανον αυριο Τριτη. Οντως τελικα εφυγε απο το μαγαζι Τριτη και απο Κινα εκανε dispatch το πακετο στις 08/12 οπου και εφτασε Ελλαδα στις 14/12 Αθηνα. Μεσολαβησε ΣΚ και Δευτερα πρωι πρωι ειχε ερθει το ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ για να παραλαβω το συστημενο πακετο. Ευτυχως δεν ειχα προβλημα με το τελωνειο.

Τωρα οσο αφορα την ταμπλετα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Ειναι μεταλλικο το πισω μερος. Η οθονη θα ελεγα πως τα σπαει σε χρωματα και ευκρινεια. Εχει δυνατο ηχειο.Ως τωρα που το εχω ξεζουμισει ολη μερα δεν μου εχει εμφανισει κανενα προβλημα, ειτε αυτο ειναι με το wifi, ειτε με στιγματα στην οθονη που εχω διαβασει κατα καιρο.

Εκανα ενα τεστ στο Antutu και μου εδειξε 16158.

Μα δεν εχει να ανταγωνιστει τα κινεζικα. Τον κωτσοβολο, το πλαισιο, το shop και...τη fort net εχει να ανταγωνιστει. Κι εκτος αυτου ηδη το μεγαλο αδελφακι του εχει σεταρει μεσες ακρες την τιμη.

Επεξεργαστής: Amlogic 8726-MX 1.5GHz διπύρηνος

GPU: Mali-400

Μνήμη RAM: 1GB

Οθόνη: 8 ιντσών, LCD, 1024×768 pixels

Κάμερα: 2 Megapixel

Δεύτερη κάμερα: VGA

Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB

Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)

Wi-Fi n, Bluetooth, micro USB, mini HDMI

Μπαταρία: 4000 mAh

Διαστάσεις: 207x159x10 χλστ.

Βάρος: 456 γρ.

Android ICS

Και τιμή 156 ευρώ

Edited by DuAl_SuN
ΤΙΜΗ

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Σε σχέση με το 9.7 δεν αξίζει. Αυτό είναι από νορμαλ εως ακριβό για τα χαρακτηριστικά του, ενώ το 9.7' είναι σε άψογη τιμή! Επίσης η διαφορά 1.7" δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας, αλλά η μισή μπαταρία (4000 έναντι 8000 που έχει το 9.7) θα σου μειώσει αισθητά την αυτονομία. Tablet με αυτονομία 2-3 ώρες δεν αξίζει. Ειδικά άμα κουμπώσεις κανά 3G dongle πάνω, θα σου "ρουφάει" τη μπαταρία.

Καλησπερα φιλε.Σε ποια εκδοση του Antutu εδωσε το 16158?Ευχαριστημενος σε ολα απο την συσκευη?Ειναι τοσο δυνατη οσο λενε?Με ποια της αγορας την συγκρινης????

Μετά από 10 μερες εντοπίστηκε το τάμπλετ στο Wuhan International και σήμερα στο Beijing International!

η οδυσσεια ενος ξεριζωμενου ταμπλετ

Γιάννη πολύ θα με ενδιέφερε η αυτονομία της συγκεκριμένης ταμπλέτας μιας και απότι βλέπω έχει τον exynos 4412 και η μπαταρία του είναι 6000mAh

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

......Η οθονη θα ελεγα πως τα σπαει σε χρωματα και ευκρινεια. .....

Παντως πρεπει να σου ετυχε "καλο" κομματι, γιατι στο slatedroid και οι δυο που το πηρανε, κραζουν την οθονη (οτι δεν ειναι φωτεινη και κακης ποιοτητας 1024χ768),σε σχεση, με αλλα 9.7" tablet που ειχαν ή εχουν.

Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned