Jump to content

kyrliot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    325
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kyrliot

  1. kyrliot

    Poco F1

    Μετά από 3 φορτίσεις θα έχεις σωστή εικόνα.
  2. kyrliot

    Poco F1

    Ένα update για την νέα μπαταρία,από την δεύτερη φορτιση και μέχρι τώρα το accubattery την βγάζει 3890mah - υγεία 97%. Άρα όπως έπρεπε να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Θυμίζω η αρχική είχε πέσει στο 78% μετά δύο χρόνια. Η μπαταρία του mi pad 2 ήρθε και είναι, δυστυχώς, ακριβώς αντίθετη εμπειρία. Έστειλε, άλλος πωλητής, μια του 2016 !! χειρότερη από την αρχική του 2015.Η παλιά είχε πέσει στο 58% και αυτή μετά την πρώτη φόρτιση είναι 44%, θα ανέβει με δύο τρεις φορτίσεις... αλλά αποτυχία. Ήξερα ότι στις συγκεκριμένες θέλει πολύ τύχη για να σου βγει απλά καλή αλλά όχι και έτσι.
  3. kyrliot

    Poco F1

    Eκτος αν εννοεί... ρυθμίσεις-προβολή-σκοτεινή λειτουργία και εκει να απενεργοποιηθει η προσαρμογή της ταπετσαρίας στην σκοτεινή λειτουργία. Εκτός θέματος αλλά η έκδοση miui 12 στο mi max 3 μου μάλλον είναι μεταγενεστερη γιατί βλέπω κάποιες διαφορές και διορθώσεις όπως τη σωστή απεικόνιση του control panel σε landscape.
  4. kyrliot

    Poco F1

    Είναι από τα πιο εύκολα πιστεύω.Εγω έβγαλα την μπαταρία χωρίς πιστόλι ζεστού αέρα,είναι καλά κολλημένη αλλά σιγά σιγά βγαίνει.Βασικα για να ξεκινήσεις θέλει ψιλό κατσαβίδι για τις 2 βίδες στο κάτω μέρος που δεν υπάρχει στο σετ,μετά αφού φυσικά έχεις αφαιρέσει το. Sim tray, με την "πένα κιθάρας" του σετ βγάζεις το πλαστικό και μετά έχει 10 μικρές βίδες που κρατούν ένα πλαστικό κάλυμμα για να ξεσυνδεσεις τρεις επαφές,μια από τις οποίες είναι της μπαταρίας.Εγω έκανα 10-15 λεπτά για την όλη διαδικασία.
  5. kyrliot

    Poco F1

    Διάλεξα το απλό των 2 και κάτι δολαρίων . Στο 17track με meest το βλέπεις. Μέχρι και το tracking που παίρνει στην Ελλάδα... μόνο που πριν ενημερωθεί το τελευταίο είχα παραλαβει
  6. kyrliot

    Poco F1

    Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αυθεντική,απλά το ότι είναι σε σφραγισμένη συσκευασία με έκανε να την διαλέξω.Το ότι η εφαρμογή την έβγαλε μεγαλύτερη δεν λέει ακόμα κάτι, μεταα μερικές φορτίσεις θα είναι πιο ακριβή η ένδειξη.Παντως το accubattery ,φαντάζομαι υπάρχουν πολλά παρόμοια,,βοηθά να έχει κάποιος μια εικόνα για την μπαταρία.το mi max3 που ενώ είναι και αυτό 2 ετών όσο το poco έχει 90% υγεία μπαταρίας αλλά η χρήση είναι η μισή και λιγότερο από το poco .Στο poco η παλιά μπαταρία εβγαινε 78% και κρατούσε μέρα με το ζόρι.Γνωμη μου οι μπαταρίες μετά τα δύο χρόνια πέφτουν ανάλογα με την χρήση.Περιμενω,από άλλο πωλητη,μπαταρία για ένα mi pad 2 tablet τεσσάρων χρόνων που πλέον είναι στο 55% αλλά επειδή είναι παλιό μοντέλο θέλει πολύ τύχη να πετύχεις καλή μπαταρία γιατί φαντάζομαι όλες είναι τουλάχιστον 1-2 χρόνων.Οσο πιο δημοφιλείς και καινούργιο είναι το τηλέφωνο τόσο πιο εύκολα βρίσκεις φρέσκια . Δεν διάλεξα κάποια ειδική αποστολή αυτή που έχει default ο πωλητής.Στελνουν με meest από Κίνα που ούτε την είχα ακούσει και η πλάκα είναι ότι και ο άλλος πωλητής την μπαταρία του tablet έτσι την στέλνει.
  7. kyrliot

    Poco F1

    https://a.aliexpress.com/_mPVeHo9 Ήρθε με courier στο σπίτι, έκανε ένα μήνα από την παραγγελία. Κανένα από τα κατσαβίδια δεν κάνει για τις δύο βίδες της βάσης του τηλεφώνου, θέλει πολύ μικρό "γυαλιων" που είχα.
  8. kyrliot

    Poco F1

    Η μπαταρία ήρθε σε χάρτινη σφραγισμένη συσκευασία,ευκολη η αλλαγή, υπάρχουν βίντεο στο YouTube. Ήταν 70% φορτισμενη και ήταν τυπομενη ημερομηνία 7/2020. Το accubattery όταν την φορτισα στο 100% την έβγαλε.. 4500 - 114%. Τώρα που το δουλεύω κρατάει μια χαρά. Μάλλον είμαι τυχερός και πέτυχα όντως φρέσκια μπαταρία.
  9. kyrliot

    Poco F1

    Λέω να την περάσω... αύριο
  10. kyrliot

    Poco F1

    Εγώ περιμένω μια από AliExpress, η οποία είναι σε μια χάρτινη συσκευασία όπως όταν αγοράζεις sd κάρτα, μακάρι να είναι original και του 2020,όπως λέει ο πωλητής. Περίπου 14 ευρώ με τα μεταφορικά.
  11. kyrliot

    Poco F1

    https://forum.xda-developers.com/poco-f1/development/rom-reloadedos-t4162237
  12. kyrliot

    Poco F1

    Βγήκε custom Android 11 rom , που λένε ότι δουλεύει καλά. Πολύ θετικό για το κινητό μας, μιας και δεν νομίζω εκτός από miui 12 να πάρει άλλη αναβάθμιση.
  13. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/honor_x10_max_officially_arriving_on_july_2-amp-43882.php Να μια, πιθανή, εναλλακτική λύση για κάποιους που θέλουν ένα πιο φρέσκο max 3. Οι διαστάσεις δείχνουν παρόμοιες. Μαζί γράφαμε,αν ήμουν η xiaomi και έβλεπα ότι το συγκεκριμένο πουλάει, θα εβαζα μια amoled οθόνη και να ελαφρώς καλυτερο τσιπ π.χ το 820 της media Tek και να το max 4.
  14. kyrliot

    Poco F1

    Για να έχω μια εικόνα για την κατάσταση της μπαταρίας έβαλα την εφαρμογή accubattery στο max 3 και στο poco. Aγορασμενα και τα δύο τέλη 2018 με χρήση 75% poco και 25% max 3. Η εφαρμογή μετά 8 φορτίσεις στο poco μου βγάζει υγεία μπαταρίας 79% στην πρώτη έδειξε 83% και στο max 3 δείχνει μετά από 3 φορτίσεις 92% ενώ μετά την πρώτη έδειχνε 89%. Λογικές διάφορες πιστεύω. Χρησιμοποιω μια συσκευή καθημερινά, δεν λειτουργώ και τις δύο μαζί.
  15. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.gizchina.com/2020/02/15/here-is-how-to-open-the-hidden-miui-11-menu-to-see-battery-charge-cycles/amp/&ved=2ahUKEwjs5IDU5d3pAhXEnFwKHQoKD_MQFjABegQIDRAI&usg=AOvVaw0z_TxGzP53y0xA2T36QJs1&ampcf=1 Αλλά δυστυχώς στο δικό μου poco αλλά και στο mi max 3 ενώ μπαίνει στο μενού δεν δείχνει τα MF που έχουν σημασία δηλαδή κύκλους φόρτισης, αρχική χωρητικότητα και τωρινή χωρητικότητα.
  16. Eμένα, το κόλπο δεν δούλεψε καθόλου, σε μια παλιά σαμσουνγκ.
  17. Πάντως με miui 11 και σε μένα το poco και το max 3 δεν βλέπουν την τηλεόραση, που παλιά την έβλεπαν.
  18. Poco launcher έχω και στο poco και στο mi max 3 και τα δύο τα δουλεύω με gestures και λειτουργούν, τουλάχιστον για μένα, μια χαρά.
  19. kyrliot

    Poco F1

    H 4.1.2 security apk της xiaomi, το poco έχει την 3.9.2, έχει ultra saving Mode απλά για διάφορους λόγους πολλοί λένε ότι δεν είναι καλό να την αλλάζεις και απλά να περιμένουμε το update από την xiaomi.
  20. kyrliot

    Poco F1

    Κατέβασα το τελευταίο mi security apk από το apkmirror (προσοχή τα μισά θα γινουν αγγλικά) και στην χρήση της μπαταρία τα "αλλά" από 35-40% βλέπω ότι είναι τώρα 15%. Στο mi max 3 ποτέ δεν είναι πάνω απο 4-5%.
  21. kyrliot

    Poco F1

    1. Swipe up diagonally from bottom corner to open up google assistant 2. - Δεν ισχύει 3. Add Mi Mover to system app 4. Screenshot animation tweaked 5. Touch responsiveness increased 6. Security patch changed to the month of April 7. Added Private DNS under connection and sharing 8. Removed Wifi generation from status bar 9. Added Wifi Technology under Wifi details Απο το group του f1 στο telegram.
  22. kyrliot

    Poco F1

    Τώρα κατεβάζει update 1.9GB miui 11 , αντε μακάρι να έστρωσαν την μπαταρία.
  23. kyrliot

    Poco F1

    Τελικά το f2 pro θα κοστίζει 499€ το 6/128 και 599€ το 8/256GB.
  24. kyrliot

    Poco F1

    Ρυθμίσεις - κάρτες sim & δίκτυα, τέρμα κάτω έχει πεδίο για προεπιλογή sim κλήσης και ίντερνετ.
  25. Συνήθως οι λίστες έχουν να κάνουν με το τηλέφωνα που έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στην Ινδία π.χ max 2 αλλά όχι το 3.Λογικά θα πάρει miui 12.
×
×
  • Create New...