pisons Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Sorry, δεν είχα αυτή την πρόθεση!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Sorry, δεν είχα αυτή την πρόθεση!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλάκα κάνω προφανώς, εξ ου και η φατσούλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 και ολα αυτα την ωρα που ερχεται το μηνυμα ε ? σαν ειδοποιηση ? Με ήχο κ δόνηση στο ρολόι. Ταυτόχρονα με το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Σου έρχονται ειδοποιήσεις απο μηνύματα, ποια συγκεκριμένα?Eγώ άνοιξα τα δεδομένα και πήρα ειδοποιήσεις απο την εφαρμογή του Lidl και ότι είχε σχέση με το chrome!Tα μηνύματα και email του κινητού τίποτα ακόμη ... Εσείς που έχετε Mi9T pro ποια έκδοση Huawei mobile service έχετε?Επίσης μήπως πήρατε τη MIUI 12? Τελευταια εκδοση services και miui 11 εδω με XTRV ROM Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 καλησπέρα έχω πάρει το gt2 2 βδομάδες τώρα τέλειο σε όλα άλλα έχω πρόβλημα με την μπαταριά με την εφαρμογή του ύπνου της καρδίας και το στρες μου βγάζει 4 μέρες χωρίς αθλήματα και να σβήνει η οθόνη τώρα έχω μονό την εφαρμογή ύπνου και κλειστό το gps του κινητού το φόρτισα τρίτη βράδυ και σήμερα έχω 55% νομίζω ότι κάτι δεν πάει σωστά η δεν έχω ρυθμίσει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Μήπως το έχεις να είναι αναμμένη συνέχεια η οθόνη? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 όχι σβήνει και έχω βάλει τον φωτισμό αυτόματο και τα δευτερόλεπτα στα πιο λίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Περίεργο.. Δε του κάνεις ένα reset η καμία επανεκκίνηση μήπως στρώσει? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 έχω κάνει επανεκκίνηση τώρα λέω να κάνω reset αν δεν πιάσει μπορώ να το αλλάξω με εγγύηση η θα μου λένε βλακείες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Καντο ένα reset, φορτισε το και παρακολουθα το, αν κάνει τα ίδια για μένα στείλτο αντιπροσωπεία, δεν έχεις να χάσεις τίποτα... Κανονικά αν το χεις να σβήνει και να μην ανάβει με τη κίνηση του καρπού και χωρίς αθλητική δραστηριότητα θα πρεπει να σου κρατάει πάνω από δέκα μέρες... Τόσο κρατάει εμένα και λειτουργία ύπνου, καρδιάς, στρεςς.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 την λειτουργιά καρπού την έχω αναμένει άλλα να σβήνει το βράδυ στον ύπνο μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό και δεν μπορώ να το χαρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosG4 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Εχω ενα προβλημα .... Μου στελνει συνεχεια ταχτικοτατα ενημερωσεις για τον καιρο . Αλλα δεν ξέρω αν ειναι απο το τηλεφωνο η το ρολοι. Πως μπορω να τις απενεργοποιησω τις συγκεκριμενες . 2 ενημερωσεις την ωρα έχεις ενεργές τις ειδοποιήσεις του google για αυτό σε ενημερώνει για τον καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Πως γίνεται να μένει μόνιμα ανοιχτή η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Ξεκίνησαν κάποια gt 2 να παίρνουν τη τελευταία αναβάθμιση.Εμενα δύο μέρες τώρα δε μπαίνει στις προσόψεις . Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Πως γίνεται να μένει μόνιμα ανοιχτή η οθόνη;Settings-> display-> standby watchface διαλέγεις κάποιο εκτός του none Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Ναι σε μένα που είναι "Ολλανδεζικο", ήρθε η αναβάθμιση σήμερα το απόγευμα. Είναι η 1.0.7.16 Μπήκαν κάποια έξτρα είδη αθλημάτων Για όσους έχουν κινητό Huawei, ενεργοποιεί το κλείστρο της κάμερας Μπήκαν κάποια έξτρα watch faces που νομίζω τα έχει το νέο GT2e Και διάφορες διορθώσεις συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Ναι σε μένα που είναι "Ολλανδεζικο", ήρθε η αναβάθμιση σήμερα το απόγευμα. Είναι η 1.0.7.16 Μπήκαν κάποια έξτρα είδη αθλημάτων Για όσους έχουν κινητό Huawei, ενεργοποιεί το κλείστρο της κάμερας Μπήκαν κάποια έξτρα watch faces που νομίζω τα έχει το νέο GT2e Και διάφορες διορθώσεις συστήματοςΤι εννοείς ολλανδεζικο;που φαίνεται αυτό; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 καλησπέρα έχω πάρει το gt2 2 βδομάδες τώρα τέλειο σε όλα άλλα έχω πρόβλημα με την μπαταριά με την εφαρμογή του ύπνου της καρδίας και το στρες μου βγάζει 4 μέρες χωρίς αθλήματα και να σβήνει η οθόνη τώρα έχω μονό την εφαρμογή ύπνου και κλειστό το gps του κινητού το φόρτισα τρίτη βράδυ και σήμερα έχω 55% νομίζω ότι κάτι δεν πάει σωστά η δεν έχω ρυθμίσει σωστά Το ίδιο είχα και γω, αλλαγή πλακέτας και μπαταρίας ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ολα αυτα την ωρα που ερχεται το μηνυμα ε ? σαν ειδοποιηση ? 300 χαρακτήρες σου δείχνει από τις ειδοποιήσεις ή τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τι εννοείς ολλανδεζικο;που φαίνεται αυτό; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk είναι αγορασμενο από μαγαζί μέσω Σκρουτζ Και το γράφει στο κουτί του. ( Amsterdam - Netherlands ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ξεκίνησαν κάποια gt 2 να παίρνουν τη τελευταία αναβάθμιση.Εμενα δύο μέρες τώρα δε μπαίνει στις προσόψεις . Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα μετά την αναβάθμιση δεν μπάινει στις προσόψεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 έκανα απεγκατασταση και μετα εγκατάσταση και πλέον βλέπω τις προσόψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 έκανα απεγκατασταση και μετα εγκατάσταση και πλέον βλέπω τις προσόψεις Εκανα διαγραφή , επανεκκίνηση αλλά τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 ξεχασα να αναφέρω οτι πριν την απεγκατασταση εκανα clean cache μετα διαγραφή δεδομένων και τελος απεγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Πάντως όποιος θέλει να αγοράσει τώρα το ρολόι καλό είναι να κοιτάξει και το honor magic watch 2 που τρέχει προσφορά στα 159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kadetaki Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το ρολόι περίπου 10 μέρες, παρατηρώ μετά το τρέξιμο ότι δεν μου δίνει τη διαδρομή σε χάρτη στο Huawei Health app. Μου δίνει Ρυθμό, Διαγράμματα, Λεπτομέρειες, αλλά όχι Διαδρομή. Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts