pavlidisc Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 1 hour ago, manousos4 said: Κατάφερα και βρήκα άλλο σετ, πέρασε το 91% άρα έχει θέμα ο φορτιστής η το καλώδιο,να πάω σε ιμιτασιον? Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πρώτα καλώδιο.Το πιθανότερο είναι να φταίει αυτό. Εάν δεν δουλέψει, τότε πάς σε αγορά φορτιστή. Y.Γ Από ότι λέει η Xiaomi, το συγκεκριμένο Redmi (αν και έχει Mediatek επεξεργαστή) υποστηρίζει την τεχνολογία Power Delivery. Οπότε, εάν πάς σε νέο φορτιστή πακέτο με καλώδιο, μπορείς να πάς σε PD. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 45 minutes ago, pavlidisc said: Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πρώτα καλώδιο.Το πιθανότερο είναι να φταίει αυτό. Εάν δεν δουλέψει, τότε πάς σε αγορά φορτιστή. Y.Γ Από ότι λέει η Xiaomi, το συγκεκριμένο Redmi (αν και έχει Mediatek επεξεργαστή) υποστηρίζει την τεχνολογία Power Delivery. Οπότε, εάν πάς σε νέο φορτιστή πακέτο με καλώδιο, μπορείς να πάς σε PD. Η δοκιμή έγινε με φορτιστή Huawei από p20 και παρατήρησα ότι στο 100% έσβησε η ένδειξη εμπρός ενώ με τον μαμά όχι.. μήπως είχε θέμα εξαρχής? Θα δοκιμάσω με το καλώδιο από του αμαξιού να δω μπας και. Ο εργοστασιακός είναι quick charge 3.0? Βρήκα σετ Huawei με καλώδιο 13€ pd νομίζω από πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 (edited) Το πήρα που φτηνά σε κατάσταση βιτρίνας.το 6/128 Παρατήρησα ομως ότι άδεια η συσκευή με τίποτα εγκατεστημένο δείχνει 1,2gb ram ελεύθερη!!!! Το mate 10 lite που έχει 4gb και είναι τίγκα φορτώμενο έχει 1,6gb ελεύθερο!!!!!! Τόσο κακή διαχείριση το 8 pro????? Edited October 11, 2021 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 7 minutes ago, isolove said: Το πήρα που φτηνά σε κατάσταση βιτρίνας.το 6/128 Παρατήρησα ομως ότι άδεια η συσκευή με τίποτα εγκατεστημένο δείχνει 1,2gb ram ελεύθερη!!!! Το mate 10 lite που έχει 4gb και είναι τίγκα φορτώμενο έχει 1,6gb ελεύθερο!!!!!! Τόσο κακή διαχείριση το 8 pro????? Το ότι έχει λιγότερη ram διαθέσιμη συγκριτικά, αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται κακή διαχείριση, το αντίθετο μάλιστα. Η RAM υπάρχει στη συσκευή για να καταλαμβάνεται. Κακή διαχείριση θα γινόταν αν την έβλεπες εντελώς γεμάτη ή εντελώς άδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Οκ Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 On 10/10/2021 at 12:20 ΜΜ, manousos4 said: Όσο πάνε βλέπω να καθυστερούν τις μηνιαίες ενημερώσεις. Στην αρχή γινόταν στα τέλη του μήνα. Του Αυγούστου ήρθε 7 Σεπτεμβρίου και τώρα έχουμε 12 Οκτωβρίου κι ακόμα να έρθει το Patch Σεπτεμβρίου! ☹️ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciblaid Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Καλησπερα δεν μπορω να λαβω κληση απο ενα συγκεκριμενο νουμερο. εχω κανει διαγραφη επαφης και στα 2 τηλεφωνα τιποτα. εγω καλω κανονικα ο αλλος δεν μπορει και του γραφει αποτυχια κλησης. Τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 50 minutes ago, ciblaid said: Καλησπερα δεν μπορω να λαβω κληση απο ενα συγκεκριμενο νουμερο. εχω κανει διαγραφη επαφης και στα 2 τηλεφωνα τιποτα. εγω καλω κανονικα ο αλλος δεν μπορει και του γραφει αποτυχια κλησης. Τι κανουμε? μήπως κατά λάθος το έχεις βάλει blacklist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 1 hour ago, ciblaid said: Καλησπερα δεν μπορω να λαβω κληση απο ενα συγκεκριμενο νουμερο. εχω κανει διαγραφη επαφης και στα 2 τηλεφωνα τιποτα. εγω καλω κανονικα ο αλλος δεν μπορει και του γραφει αποτυχια κλησης. Τι κανουμε? Πές του να βγάλει το VoLTE. Μου έχει τύχει..Ενώ είναι καλή τεχνολογία τα Xiaomi πολλές φορές κάνουν τα δικά τους.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Παιδια καλημερα. Σημερα πρωι μολις ανοιξα το κινητο ( Redmi Note 8 pro ενημερωμενο, 11αρια, 12.5.3 global σταθερη), που βγαζει ενα μηνυμα popup (που δεν φευγει με τιποτα). Δεν εκανα απολυτως τιποτα, χθες η σημερα. Καμια ιδεα; MUI SDK Επαναφορα στοιχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 (edited) On 22/10/2021 at 12:48 ΜΜ, cagliostro said: Παιδια καλημερα. Σημερα πρωι μολις ανοιξα το κινητο ( Redmi Note 8 pro ενημερωμενο, 11αρια, 12.5.3 global σταθερη), που βγαζει ενα μηνυμα popup (που δεν φευγει με τιποτα). Δεν εκανα απολυτως τιποτα, χθες η σημερα. Καμια ιδεα; MUI SDK Επαναφορα στοιχειων Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί η βελτιστοποίηση MIUI; Edited October 23, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Έχει βγάλει κανείς άκρη με το μεσεντζερ και τις ειδοποιήσεις? Ότι και να κάνω κολαει,δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν ανοίξω την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Έχει βγάλει κανείς άκρη με το μεσεντζερ και τις ειδοποιήσεις? Ότι και να κάνω κολαει,δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν ανοίξω την εφαρμογή.Εγώ σε ό,τι Xiaomi είχα και δεν έρχονταν ειδοποιήσεις σε κάποια εφαρμογή, πατούσα παρατεταμένα το εικονίδιο της και επέλεγα ρυθμίσεις. Από εκεί την ρύθμιζα να κάνει "αυτόματη εκκίνηση" και λίγο πιο κάτω επέλεγα να μην της εφαρμόζεται καθόλου "βελτιστοποίηση μπαταρίας". Μετά μου ερχόντουσαν πάντα όλες χωρίς πρόβλημα. Αυτά είναι όπως τα θυμάμαι, αν είχα Xiaomi στα χέρια μου θα σου έλεγα και τα βήματα ακριβώς αλλά δεν πρόκειται να ξαναπάρω τηλέφωνο τους αν δεν φτιάξουν την αηδία το MIUI.Στάλθηκε από το moto g(9) plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Μια απορία, στον χώρο αποθήκευσης βγάζει ένα τμήμα που λέγεται "Άλλο" και πιάνει χώρο 12GB. Εντωμεταξύ δεν δίνει πρόσβαση για να δω τι είναι αυτά που καταλαμβανουν τόσο χώρο. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το "Άλλο"; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Έκανε αναβάθμιση σε 12.5.2 Android 11RP1A.200720.011. Δεν βλέπω πουθενά screen record🤔 Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 8 ώρες πριν, isolove said: Έκανε αναβάθμιση σε 12.5.2 Android 11RP1A.200720.011. Δεν βλέπω πουθενά screen record🤔 12.5.3 έχω εδώ και πάνω από μήνα. Περιμένω την επόμενη ενημέρωση που άργησε αρκετά σχετικά. Μήπως το έκαναν ανά τρίμηνο πάλι;;; ☹️ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Έχει βγει νέο update EU ,το βρίσκει και για κάποιο λόγο δεν το κατεβάζει. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; EU ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 1 ώρα πριν, vasileios13 said: Έχει βγει νέο update EU ,το βρίσκει και για κάποιο λόγο δεν το κατεβάζει. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; EU ROM. Εμένα μόλις κατέβηκε η 12.5.4 άμεσα. 437MB. EU έχω κι εγώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 (edited) 1 ώρα πριν, evris2013 said: Εμένα μόλις κατέβηκε η 12.5.4 άμεσα. 437MB. EU έχω κι εγώ. Μένει στο 0% ,για κάποιο λόγο δεν την κατεβάζει με τίποτα. edit: Την κατέβασα και την πέρασα manual. Edited November 8, 2021 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να κολλάει στο κατέβασμα. Μου έχει τύχει όμως όταν δεν την κατεβάσω μέσα σε 5-6 ώρες ή όταν την κατεβάσω και να αναβάλλω την εγκατάσταση μετά από 5-6 ώρες, να εξαφανίζεται η ενημέρωση και να έρχεται πάλι μετά από 1-2 μέρες. Γι αυτό όταν έρθει την κατεβάζω εκείνη τη στιγμή. Ποτέ μέχρι στιγμής δεν μου κόλλησε στο κατέβασμα. Από άλλους το έχω ξανακούσει όμως ότι κολλάνε. Άλλους στο 0% και σε άλλους πιο πάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Ναι αυτό είχε γίνει κόλλαγε στο 0%. Την κατέβασα στο κινητό 📱 και την πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 5 ώρες πριν, vasileios13 said: Ναι αυτό είχε γίνει κόλλαγε στο 0%. Την κατέβασα στο κινητό 📱 και την πέρασα. Από που την κατέβασες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 https://izadi.xyz/downmi/ Από εδώ την κατέβασα,ΠΡΟΣΟΧΉ να κατεβάσετε την σωστή έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 7 ώρες πριν, vasileios13 said: https://izadi.xyz/downmi/ Από εδώ την κατέβασα,ΠΡΟΣΟΧΉ να κατεβάσετε την σωστή έτσι; Ίσως να το χρησιμοποιήσω την άλλη φορά που θα μου εξαφανίσει κάποιο update. 😉 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts