diamantis_69 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Χαιρετώ μετά από καιρό, μιας και αποχωρίστηκα το πολύ καλό 8pro για το 10pro. Σας εξυπηρετεί η σκοτεινή λειτουργία και αν ναι γιατί; εμένα προσωπικά με κουράζει... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Πας <<Ρυθμίσεις>>, μετά <<Προβολή>>. Επιλέγεις να ενεργοποιηθεί η σκοτεινή λειτουργία για να σου εμφανίσει το <<Περισσότερες επιλογές Σκοτεινής λειτουργίας>> το οποίο πατάς, περιμένεις λίγο και μετά σου εμφανίζει την επιλογή για εξατομικευμένες εφαρμογές. Ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς όποια θες. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό κάνω αλλά δεν μου εμφανίζει καμία εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Αυτό κάνω αλλά δεν μου εμφανίζει καμία εφαρμογή.Εμένα μου εμφανίζει την επιλογή για τις εξατομικευμένες αφού περιμένω λίγα δευτερόλεπτα. Περαιτέρω δεν γνωρίζω. MIUI είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου τη φέρει. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 (edited) Χαιρετώ μετά από καιρό, μιας και αποχωρίστηκα το πολύ καλό 8pro για το 10pro. Σας εξυπηρετεί η σκοτεινή λειτουργία και αν ναι γιατί; εμένα προσωπικά με κουράζει... Εγώ τη βάζω με το σύστημα. 21:00 με 7:00 το έχω να πηγαίνει στο night mode αυτόματα. Μαζί και κάποιες εφαρμογές αν έχουν ρύθμιση night mode με το σύστημα. Το βράδυ μου είναι πιο ξεκούραστο το σκοτεινό θέμα, από το να βλέπω την ασπρίλα και να θαμπώνει. Πάντως κι εγώ σκέφτομαι αρχές του επόμενου έτους που έχω και επιδότηση, να αλλάξω συσκευή και να πάω σε Samsung αυτή τη φορά. Για άλλους λόγους όμως. Όχι για το MIUI και τις ενημερώσεις που λένε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Ευτυχώς με το Note 8 pro δεν είχα τα θέματα που έχουν τώρα τα Note 10 και 9 pro που ακούω στα σχετικά νήματα. Το 8άρι μου αποδειχτηκε σκυλί ως τώρα. Υ.Γ. Βιάστηκες να το πάρεις το 10. Δες πρώτα πως θα πήγαινε και μετά το αγόραζες. Όλα έχουν παιδικές ασθένειες οι πρώτες παρτίδες. Μια χαρά ήταν το 8άρι, τι το άλλαξες βιαστικά αφού δεν είχες θέματα; Edited June 9, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Τι γράφει ακριβώς; Άλλο το volte, άλλο το WiFi calling. Volte γράφει δεν είπα κάτι άλλο δεν ήξερα τι είναι αλλά ενημερώθηκα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Υ.Γ. Βιάστηκες να το πάρεις το 10. Δες πρώτα πως θα πήγαινε και μετά το αγόραζες. Όλα έχουν παιδικές ασθένειες οι πρώτες παρτίδες. Μια χαρά ήταν το 8άρι, τι το άλλαξες βιαστικά αφού δεν είχες θέματα; Άσε έχω μετανοιώσει...το πήρα πιο πολύ όχι για να έχω μια νέα συσκευή ή καλύτερη κάμερα, λόγω του ότι το 8 με κάλυπτε πλήρως, αλλά επειδή έχω τραπεζικές συναλλαγές και ευαίσθητα δεδομένα στην συσκευή, ήθελα να παίρνει πάντα ενημερώσεις και φοβόμουν ότι κάποτε στο 8 θα τις σταματάγανε. Αυτός ήταν ο λόγος και ήταν τζάμι το κινητό και είχε ακόμη 6 μήνες εγγύηση και το έδωσα και 100€. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Μέσα σε 6 μήνες θα έπαιρνες ακόμα ενημερώσεις ασφαλείας στο 8pro. Οπότε ως τότε θα έβλεπες πως θα πήγαινε το 10pro. Ως τότε θα έπεφτε και η τιμή του. Τουλάχιστον 150€ έπρεπε να το δώσεις. Στα 185-189€ νομίζω πωλείται τώρα το 8pro. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Μέσα σε 6 μήνες θα έπαιρνες ακόμα ενημερώσεις ασφαλείας στο 8pro. Οπότε ως τότε θα έβλεπες πως θα πήγαινε το 10pro. Ως τότε θα έπεφτε και η τιμή του. Τουλάχιστον 150€ έπρεπε να το δώσεις. Στα 185-189€ νομίζω πωλείται τώρα το 8pro. Τι προβλήματα ακριβώς? Γιατί σκέφτομαι & εγώ τη μετάβαση στο 10 pro...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Τι προβλήματα ακριβώς? Γιατί σκέφτομαι & εγώ τη μετάβαση στο 10 pro...... Αν μπεις εδώ θα τα διαβάσεις από τους κατόχους. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=489665 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Καλημέρα παίδες,το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι κολαει το δαχτυλίκο ξεκλείδωμα στο ένα χέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Δοκίμασες να καθαρίσεις τον αισθητήρα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Δοκίμασες να καθαρίσεις τον αισθητήρα; Είναι προφανές...κάθε μέρα καθαρίζετε η συσκευή λόγω εργασίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Είναι προφανές...κάθε μέρα καθαρίζετε η συσκευή λόγω εργασίας... Ώχ..μήπως γι'αυτό σου κάνει κόλπα; με τί το καθαρίζεις; κάνεις το λάθος να βάζεις οινόπνευμα ή αντισηπτικό στην πλευρά του αισθητήρα;:blink: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Ώχ..μήπως γι'αυτό σου κάνει κόλπα; με τί το καθαρίζεις; κάνεις το λάθος να βάζεις οινόπνευμα ή αντισηπτικό στην πλευρά του αισθητήρα;:blink: Ναι πες μου ότι χαλάει να τρελαθώ τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Ναι πες μου ότι χαλάει να τρελαθώ τώρα... Οχι ρε φιλος.Ποτέ οινοπνευμα ή αντισηπτικο.Φθειρουν και διαβρωνουν την επιφανεια του σαρωτη και μετα δεν διαβαζει το δαχτυλο ή διαβαζει δυσκολα..Μονο με στεγνο πανάκι Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 (edited) Οχι ρε φιλος.Ποτέ οινοπνευμα ή αντισηπτικο.Φθειρουν και διαβρωνουν την επιφανεια του σαρωτη και μετα δεν διαβαζει το δαχτυλο ή διαβαζει δυσκολα..Μονο με στεγνο πανάκι Ωραία δεκτό,αλλά γιατί το ένα δάχτυλο το διαβάζει ακαριαία και το άλλο όχι? Η μόλις περάσω καινούργιο αποτύπωμα διαβάζει κομπλέ? Οξύμωρο μήπως είναι bug? Edited June 12, 2021 by manousos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Ωραία δεκτό,αλλά γιατί το ένα δάχτυλο το διαβάζει ακαριαία και το άλλο όχι? Η μόλις περάσω καινούργιο αποτύπωμα διαβάζει κομπλέ? Οξύμωρο μήπως είναι bug? Σβήσε το αποτύπωμα και πέρασέ το πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Σβήσε το αποτύπωμα και πέρασέ το πάλι. Αυτό γίνεται συνέχεια,την λύση ψάχνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Αυτό γίνεται συνέχεια,την λύση ψάχνω.. Λόγω εργασίας χαλάς το αποτύπωμα του χεριού που δεν πιάνει. Τρίψιμο, γρατζουνιές ή κοψίματα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Πλύνε και χέρια... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 (edited) Ωραία δεκτό,αλλά γιατί το ένα δάχτυλο το διαβάζει ακαριαία και το άλλο όχι? Η μόλις περάσω καινούργιο αποτύπωμα διαβάζει κομπλέ? Οξύμωρο μήπως είναι bug? Το ίδιο και σε εμένα. Πάντα του αριστερού χεριού, ποτέ το δεξί. Το ξανά περνάω (1 αποτύπωμα για το δεξί και 4 για το αριστερό) και για κάποιες μέρες δουλεύει ρολόϊ. Μετά πάλι τα ίδια. Και το καθαρίζω μόνο με πανάκι από γυαλιά Πλύνε και χέρια... Χα χα χα. Εγώ τα πλένω 100 φορές την ημέρα. Έχω τρέλα μ' αυτό ειδικά τώρα με τον κοροναϊό. Edited June 20, 2021 by gkokki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Πάντως εγώ δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής με τον fingerprint. Ένα απ' το δεξί χέρι κι ένα από το αριστερό. Μόνο όταν είναι βρεγμένο κολλάει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Καλησπέρα Έχει προβλήματα η συγκεκριμένη αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Καλησπέρα Έχει προβλήματα η συγκεκριμένη αναβάθμιση; Απολύτως κανένα. Την έχω κάνει εδώ και καιρό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Απολύτως κανένα. Την έχω κάνει εδώ και καιρό. Σε ευχαριστώ πολύ την κατεβάζω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts