Jump to content

gkokki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gkokki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gkokki's Achievements

  1. Παλιά χρησιμοποιούσα την Volume Lock (απο το Pay Store). Έκανε μια χαρά την δουλειά της.
  2. Κι εγώ την είχα πατήσει αρκετές φορές νομίζοντας ότι το μήνυμα εστάλη αλλά δεν είχε πάει μέχρι που ανακάλυψα ότι η εισερχόμενη κλήση που είχα ήταν από σταθερό το οποίο δεν λαμβάνει sms. Για κοίταξε μήπως φταίει αυτό.
  3. Αυτό που κατάλαβα ότι θέλει να κάνει είναι να προωθούνται τα SMS στο Viber και όχι να παίρνει αυτά που του στέλνουν απ' ευθείας στο Viber
  4. Φίλε evris2013, όταν πας σε άλλο νήμα και αν θέλεις στείλε μου ένα pm που θα είσαι για να σε διαβάζω. Πολλές φορές μου έλυσες προβλήματα που είχα με το κινητό μας η γενικές απορίες για το android. Κρίμα για την κλοπή και καλορίζικο όποιο κινητό κι αν πήρες - πάρεις.
  5. Katsaras_John εμένα η οθόνη και ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με double tap
  6. Φιλε Katsaras_John, σε μένα δουλεύει κανονικά το double tap. Είμαι με τα παρακάτω:
  7. Ναι, τώρα που το είπες το είδα και σε μένα (δεν ξέρω πότε ξεκίνησε). Αν πας όμως στις 3 τελίτσες το έχει. Περίεργα πράγματα.
  8. Χαίρομαι evris2013. Στο παρελθόν με έχεις βοηθήσει εσύ πολλές φορές με την συσκευή μας. Να σαι καλά
  9. Δοκίμασες να διαγράψεις την συγκεκριμένη επαφή και να την προσθέσεις ξανά σαν νέα ώστε αν κατά λάθος, η συγκεκριμένη επαφή έχει πάρει κάποια λάθος ρύθμιση να "χαθεί" ?
  10. Καλησπέρα. Άνοιξε την εφαρμογή--> 3 τελείες-->Ρυθμίσεις-->Λειτουργίες συζήτησης--> απενεργοποίησε την 1η επιλογή ("Χρήση σύνδεσης Wi-Fi η δεδομένων για ανταλλαγή μηνυμάτων εάν είναι διαθέσιμη"). Μάλλον αυτό είναι. Και δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές σου γιατί από κάπου (δεν κοίταξα από που) μπορείς να ορίσεις κάποιες μεμονωμένες επαφές η ομάδες που να τα στέλνει έτσι
  11. Φίλε geotzia, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι μόλις το ρύθμισα στο "Χωρίς", δεν κουδουνίζει τις ώρες που έχω ρυθμίσει αλλά η συσκευή μπαίνει στην λειτουργία "Μην ενοχλείτε" (δηλ δεν κουδουνίζει μεν αλλά δεν ανάβει και η οθόνη) Όμως δεν είναι αυτό που θέλω. Αυτό που θέλω είναι - και δεν ξέρω αν γίνεται - να μπορεί προγραμματισμένα να ενεργοποιείται & να απενεργοποιείται η "Σίγαση" και όχι το "Μην ενοχλείτε" ώστε να μην κουδουνίζει μεν αλλά να ανάβει η οθόνη για να βλέπω ότι έχω κάτι εισερχόμενο. Ξέρουμε κάτι; Ίσως με κάποια εφαρμογή; Να 'σαι καλά.
  12. Γεια σας. MIUI Global 12.5.3.0 (RGGEUXM) σταθερή Θέλω να ρυθμίσω κάποιες συγκεκριμένες ώρες να μπαίνει και να βγαίνει αυτόματα η σίγαση. Πηγαίνω "Ρυθμίσεις" -->"Ήχος & δόνηση" --> ενεργοποιώ το "Μην Ενοχλείτε" --> ενεργοποιώ το "Προγραμματισμός ώρας ενεργοποίησης" --> ρυθμίζω "Ώρα Έναρξης & Τέλους" --> ενεργοποιώ το "Όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη" και παρ' όλα αυτά δεν μπαίνει η σίγαση τις ώρες που ρύθμισα. Κουδουνίζει κανονικά και σε εισερχόμενες και σε μηνύματα. Κάνω κάτι λάθος ; Ευχαριστώ
  13. Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ. Μετά την 12.5.2 ακουγόταν ελάχιστα η ανοικτή ακρόαση, ο ήχος κλήσης όπως και το ξυπνητήρι. Άλλαξα 5-6 φορές ήχο κλήσης, αυξομείωσα πολλές φορές την ένταση ενώ μιλούσα με ανοικτή ακρόαση, πάτησα πολλές φορές σίγαση και στο τέλος έφτιαξε. Δεν ξέρω τι απ' όλα το διόρθωσε. Αλλά και πάλι δεν ακούγονται τόσο δυνατά όσο πριν την αναβάθμιση. Σημ: Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση. Απλά την πέρασα από πάνω όπως άλλωστε έκανα μέχρι τώρα και με όλες τις προηγούμενες χωρίς κανένα πρόβλημα.
  14. Φίλε evris2013, δεν είχα ασχοληθεί με το πρόβλημα (σελ.277/ post 4148) όλες αυτές τις μέρες. Χθες ήρθε και σε μένα η 12.5.2. Την εγκατέστησα και δοκιμάζοντας το GMail είδα ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Να 'σαι καλά.
  15. Ναι φίλε marras. Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βιντεάκι όλες οι συντομεύσεις φαίνονται και με κλειδωμένη την συσκευή. Βέβαια μπορείς πατώντας το "επεξεργασία" να μεταφέρεις ένα εικονίδιο στο τελος και να μην φαίνεται αλλά αν ξαναπατήσεις την "επεξεργασια" (σημειωτέον ότι την "επεξεργασια" δεν μπορείς να την μεταφερεις/εξαφανισεις) ξαναβλεπεις ότι έχεις πάει στο τέλος. ΥΓ. Στην αρχή του βίντεο προσπάθησα να σβήσω το εικονίδιο σπρώχνοντας το προς τα πάνω οπως μου έγραψε ο φίλος montoya_42 αλλά όπως θα δεις... ξανακατεβαινει. Βιντεάκι :
×
×
  • Create New...