Jump to content

gkokki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkokki

  1. Παλιά χρησιμοποιούσα την Volume Lock (απο το Pay Store). Έκανε μια χαρά την δουλειά της.
  2. Κι εγώ την είχα πατήσει αρκετές φορές νομίζοντας ότι το μήνυμα εστάλη αλλά δεν είχε πάει μέχρι που ανακάλυψα ότι η εισερχόμενη κλήση που είχα ήταν από σταθερό το οποίο δεν λαμβάνει sms. Για κοίταξε μήπως φταίει αυτό.
  3. Αυτό που κατάλαβα ότι θέλει να κάνει είναι να προωθούνται τα SMS στο Viber και όχι να παίρνει αυτά που του στέλνουν απ' ευθείας στο Viber
  4. Φίλε evris2013, όταν πας σε άλλο νήμα και αν θέλεις στείλε μου ένα pm που θα είσαι για να σε διαβάζω. Πολλές φορές μου έλυσες προβλήματα που είχα με το κινητό μας η γενικές απορίες για το android. Κρίμα για την κλοπή και καλορίζικο όποιο κινητό κι αν πήρες - πάρεις.
  5. Katsaras_John εμένα η οθόνη και ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με double tap
  6. Φιλε Katsaras_John, σε μένα δουλεύει κανονικά το double tap. Είμαι με τα παρακάτω:
  7. Ναι, τώρα που το είπες το είδα και σε μένα (δεν ξέρω πότε ξεκίνησε). Αν πας όμως στις 3 τελίτσες το έχει. Περίεργα πράγματα.
  8. Χαίρομαι evris2013. Στο παρελθόν με έχεις βοηθήσει εσύ πολλές φορές με την συσκευή μας. Να σαι καλά
  9. Δοκίμασες να διαγράψεις την συγκεκριμένη επαφή και να την προσθέσεις ξανά σαν νέα ώστε αν κατά λάθος, η συγκεκριμένη επαφή έχει πάρει κάποια λάθος ρύθμιση να "χαθεί" ?
  10. Καλησπέρα. Άνοιξε την εφαρμογή--> 3 τελείες-->Ρυθμίσεις-->Λειτουργίες συζήτησης--> απενεργοποίησε την 1η επιλογή ("Χρήση σύνδεσης Wi-Fi η δεδομένων για ανταλλαγή μηνυμάτων εάν είναι διαθέσιμη"). Μάλλον αυτό είναι. Και δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές σου γιατί από κάπου (δεν κοίταξα από που) μπορείς να ορίσεις κάποιες μεμονωμένες επαφές η ομάδες που να τα στέλνει έτσι
  11. Φίλε geotzia, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι μόλις το ρύθμισα στο "Χωρίς", δεν κουδουνίζει τις ώρες που έχω ρυθμίσει αλλά η συσκευή μπαίνει στην λειτουργία "Μην ενοχλείτε" (δηλ δεν κουδουνίζει μεν αλλά δεν ανάβει και η οθόνη) Όμως δεν είναι αυτό που θέλω. Αυτό που θέλω είναι - και δεν ξέρω αν γίνεται - να μπορεί προγραμματισμένα να ενεργοποιείται & να απενεργοποιείται η "Σίγαση" και όχι το "Μην ενοχλείτε" ώστε να μην κουδουνίζει μεν αλλά να ανάβει η οθόνη για να βλέπω ότι έχω κάτι εισερχόμενο. Ξέρουμε κάτι; Ίσως με κάποια εφαρμογή; Να 'σαι καλά.
  12. Γεια σας. MIUI Global 12.5.3.0 (RGGEUXM) σταθερή Θέλω να ρυθμίσω κάποιες συγκεκριμένες ώρες να μπαίνει και να βγαίνει αυτόματα η σίγαση. Πηγαίνω "Ρυθμίσεις" -->"Ήχος & δόνηση" --> ενεργοποιώ το "Μην Ενοχλείτε" --> ενεργοποιώ το "Προγραμματισμός ώρας ενεργοποίησης" --> ρυθμίζω "Ώρα Έναρξης & Τέλους" --> ενεργοποιώ το "Όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη" και παρ' όλα αυτά δεν μπαίνει η σίγαση τις ώρες που ρύθμισα. Κουδουνίζει κανονικά και σε εισερχόμενες και σε μηνύματα. Κάνω κάτι λάθος ; Ευχαριστώ
  13. Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ. Μετά την 12.5.2 ακουγόταν ελάχιστα η ανοικτή ακρόαση, ο ήχος κλήσης όπως και το ξυπνητήρι. Άλλαξα 5-6 φορές ήχο κλήσης, αυξομείωσα πολλές φορές την ένταση ενώ μιλούσα με ανοικτή ακρόαση, πάτησα πολλές φορές σίγαση και στο τέλος έφτιαξε. Δεν ξέρω τι απ' όλα το διόρθωσε. Αλλά και πάλι δεν ακούγονται τόσο δυνατά όσο πριν την αναβάθμιση. Σημ: Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση. Απλά την πέρασα από πάνω όπως άλλωστε έκανα μέχρι τώρα και με όλες τις προηγούμενες χωρίς κανένα πρόβλημα.
  14. Φίλε evris2013, δεν είχα ασχοληθεί με το πρόβλημα (σελ.277/ post 4148) όλες αυτές τις μέρες. Χθες ήρθε και σε μένα η 12.5.2. Την εγκατέστησα και δοκιμάζοντας το GMail είδα ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Να 'σαι καλά.
  15. Ναι φίλε marras. Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βιντεάκι όλες οι συντομεύσεις φαίνονται και με κλειδωμένη την συσκευή. Βέβαια μπορείς πατώντας το "επεξεργασία" να μεταφέρεις ένα εικονίδιο στο τελος και να μην φαίνεται αλλά αν ξαναπατήσεις την "επεξεργασια" (σημειωτέον ότι την "επεξεργασια" δεν μπορείς να την μεταφερεις/εξαφανισεις) ξαναβλεπεις ότι έχεις πάει στο τέλος. ΥΓ. Στην αρχή του βίντεο προσπάθησα να σβήσω το εικονίδιο σπρώχνοντας το προς τα πάνω οπως μου έγραψε ο φίλος montoya_42 αλλά όπως θα δεις... ξανακατεβαινει. Βιντεάκι :
  16. Δυστυχώς... τζίφος. Δες το βιντεάκι. Και πάλι σ' ευχαριστώ.
  17. Χαιρετώ. Παλιά, ανοίγοντας ένα αρχείο (πχ. φωτογραφία από την "συλλογή") και πατώντας στο κάτω μέρος το εικονίδιο της "κοινοποίησης , επέλεγα "Gmail", άνοιγε η εφαρμογή Gmail, το έκανε "επισύναψη" και πατώντας "αποστολή" το έστελνε. Εδώ και λίγο καιρό το "επισυνάπτει" αλλά μετά δεν πατιέται το κουμπί "αποστολής" αλλά και κανένα από τα πάνω κουμπιά (πίσω, συνδετήρας επισύναψης, 3 τελείες του μενού κτλ.). Είτε με WiFi είτε με data. Με όλα τα άλλα (Viber, WhatsApp κτλ) τα στέλνει κανονικά. Αντιθέτως αν ανοίξω την εφαρμογή Gmail και πατώντας τον συνδετήρα κάνω "επισύναψη" οποιοδήποτε αρχείου λειτουργεί κανονικότατα. Τηλέφωνο Redmi Note 8 Pro / Android 10 QP1A.190711.020 / MIUI Global 12.0.6 Σταθερή QGGEUXM Το ίδιο γίνεται και στο τηλέφωνο φίλης (Redmi Note 8T / Android 10 QKQ1.200114.002 / MIUI Global 12.0.3 Σταθερή QCXEUXM). Ξέρει κάποιος φίλος ποιο είναι το πρόβλημα κι αν υπάρχει λύση ; Ευχαριστώ και συγνώμη για το...σεντόνι. --------------------------------- Παλαιότερο θέμα άσχετο με το από πάνω. Φίλε montoya_42 δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να το "εξαφανίσω" παρά μόνο να το μετακινήσω σε άλλη θέση. Αλλά το πήρα απόφαση και έπαψε να με απασχολεί. Το αφήνω ως έχει. Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
  18. Το Xiaomi της φίλης δεν είναι το Redmi Note 9T που έγραψα αλλά το Redmi Note 8Τ Έκανα για δοκιμή email στην Yahoo αλλά και πάλι δεν τα στέλνει κι από τα 2 τηλέφωνα είτε με WiFi είτε με Data
  19. evris2013 σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι "κοινοποίηση " γράφει. Κι εμένα ανοίγει η εφαρμογή του Gmail, το αρχείο επισυνάπτεται αλλά όταν πατάς για να το στείλεις...δεν πατιέται το κουμπί της αποστολής. Το ίδιο ξεκίνησε να γίνεται και στο τηλέφωνο φίλης (Xiaomi redmi note 9T). Αν θέλεις δοκίμασε να το στείλεις πχ. στον εαυτό σου και πες μου σε παρακαλώ
  20. Χαιρετώ. Δεν ξέρω πότε άρχισε το πρόβλημα. Παλιά, ανοίγοντας ένα αρχείο (πχ. φωτογραφία) και πατώντας στο κάτω μέρος το εικονίδιο της προώθησης, επέλεγα "Gmail", το έκανε "επισύναψη" και πατώντας "αποστολή" το έστελνε. Εδώ και κάμποσο καιρό το "επισυνάπτει" αλλά μετά δεν πατιέται το κουμπί "αποστολής" αλλά και κανένα από τα πάνω κουμπιά (πίσω, συνδετήρας επισύναψης, 3 τελείες του μενού κτλ.). Με όλα τα άλλα (Viber, WhatsApp κτλ) δουλεύουν κανονικά Αντιθέτως αν ανοίξω την εφαρμογή Gmail και πατώντας τον συνδετήρα κάνω "επισύναψη" οποιοδήποτε αρχείου λειτουργεί κανονικότατα. Ξέρει κάποιος φίλος ποιο είναι το πρόβλημα κι αν υπάρχει λύση ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  21. Φίλε montoya_42, δεν έχεις ανεβάσει κάποιο screenshot. Μόνο αυτό της Nokia. Φίλε marras. Χρησιμοποιώ ένα παλιό κινητό αποκλειστικά σαν ξυπνητήρι (Vadafon Smart Ultra 6 με Android 6.0.1) και είπα να δοκιμάσω και σ' αυτό να το απενεργοποιήσω όσο η οθόνη ήταν κλειδωμένη. Απίστευτο αλλά ΔΕΝ μπορείς να πας στις συντομεύσεις. 1ο βιντεάκι : https://youtu.be/wv9MiV5EpSg Δείτε στο 2ο βιντεάκι τι επιλογές μου δίνει. Το μόνο που μπορώ είναι να μετακινήσω το εικονίδιο στο τέλος, που μπορεί μεν κατεβάζοντας να μην φαίνεται αλλά πατώντας το "επεξεργασία" που δεν μπορείς να το μετακινήσεις, υπάρχει στο τέλος. Το γρανάζι πάνω δεξιά απλά με πάει στις γενικές ρυθμίσεις του κινητού. 2ο βιντεάκι : https://youtu.be/UanbmbM-sRE
  22. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δυστυχώς το μόνο που γίνεται αν πατήσεις το κουμπί "Επεξεργασία" είναι η δυνατότητα αλλαγής θέσης του εικονιδίου. Δεν μπορείς να το "εξαφανίσεις". Οπότε παύει να με απασχολεί το θέμα. Σ' ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.
  23. Φίλε marras ευχαριστώ για την απάντησή σου. α) Έψαξα αλλά δεν βρήκα πως αφαιρώ τον διακόπτη. Με παρατεταμένο πάτημα, δεν μου δίνει την επιλογή για διαγραφή παρά μόνο για μετακίνηση. Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσες να με κατευθύνεις. β) Για το 2ο υπάρχει λύση; (δηλ. να ΜΗΝ μπορείς να απενεργοποιήσεις την συσκευή από το πλαϊνό κουμπί όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη) Συσκευή: Redmi Note 8 Pro - MIUI Global 12.0.6 Σταθερή Ευχαριστώ πολύ και πάλι ΥΓ. Αν και κάποιος άλλος φίλος μπορεί να βοηθήσει οι απορίες μου είναι στην σελ. 2361 / post 35408
  24. Χαιρετώ. Σε περίπτωση κλοπής του κινητού για να μπορέσεις να το βρεις πρέπει η συσκευή να παραμείνει ενεργοποιημένη και να είναι ενεργοποιημένα (και να παραμείνουν ενεργοποιημένα) τα data η το wifi. Όμως ακόμα και σε κλειδωμένη συσκευή μπορείς να "κατεβάσεις την κουρτίνα" και να απενεργοποιήσεις data και wifi αλλά και να απενεργοποιήσεις την συσκευή από το κουμπί On/Off. Υπάρχει τρόπος - σε κλειδωμένη συσκευή - να μην "κατεβαίνει η κουρτίνα" και να μην μπορεί να απενεργοποιηθεί παρά μόνο μετά από ξεκλείδωμα ; Ευχαριστώ.
  25. Το ίδιο και σε εμένα. Πάντα του αριστερού χεριού, ποτέ το δεξί. Το ξανά περνάω (1 αποτύπωμα για το δεξί και 4 για το αριστερό) και για κάποιες μέρες δουλεύει ρολόϊ. Μετά πάλι τα ίδια. Και το καθαρίζω μόνο με πανάκι από γυαλιά Χα χα χα. Εγώ τα πλένω 100 φορές την ημέρα. Έχω τρέλα μ' αυτό ειδικά τώρα με τον κοροναϊό.
×
×
  • Create New...