chios Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 https://bigota.d.miui.com/V12.0.0.4.QGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V12.0.0.4.QGGMIXM_d02578ff0f_10.0.zip Miui 12 για το global Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 (edited) https://bigota.d.miui.com/V12.0.0.4.QGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V12.0.0.4.QGGMIXM_d02578ff0f_10.0.zip Miui 12 για το global Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωχ εγώ έχω EEA. Το πάτησα και κατεβαίνει απευθείας!!! Μήπως δεν έπρεπε; Το ακύρωσα... Edited July 1, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Ωχ εγώ έχω EEA. Το πάτησα και κατεβαίνει απευθείας!!! Μήπως δεν έπρεπε; Το ακύρωσα...Αν έχεις eu δεν κάνει μην το περάσεις Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Αν έχεις eu δεν κάνει μην το περάσεις Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτήν έχω. Το ακύρωσα ήδη. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Παιδιά καλημέρα....Όταν μιλάω στο κινητό (μέσω bluetooth) είναι αδύνατο να σερφαρω.....Σέρνεται πλοήγηση ! Μπορούμε να το βελτιώσουμε ή περιμένουμε διόρθωση στο μέλλον από xiaomi ?Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις . Ευχαριστώ !!!Έχεις ενεργοποιημένο το volte; ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτήν έχω. Το ακύρωσα ήδη. Ευχαριστώ!Έτσι και αλλιώς δεν περνάει και να θέλεις ,μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 https://www.notebookcheck.net/MIUI-12-global-stable-beta-update-warning-issued-by-Xiaomi-for-Redmi-Note-8-Pro-users-Don-t-install-the-firmware-if-you-re-not-part-of-the-Mi-Pilot-program.478913.0.html Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 καλησπερα, το τηλεφωνο υποστηριζει voice over LTE και volte; ειναι ενεργοποιημενα απο το προηγουμενο τηλεφωνο μου (Mi8) στην συνδεση μου στην cosmote και δεν ξερω αν χρειαζεται καποια νεα ρυθμιση στο τηλεφωνο (note8 pro). Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 καλησπερα, το τηλεφωνο υποστηριζει voice over LTE και volte; ειναι ενεργοποιημενα απο το προηγουμενο τηλεφωνο μου (Mi8) στην συνδεση μου στην cosmote και δεν ξερω αν χρειαζεται καποια νεα ρυθμιση στο τηλεφωνο (note8 pro). Ναι, υποστηρίζει volte. Το έχω με Wind. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 καλησπερα, το τηλεφωνο υποστηριζει voice over LTE και volte; ειναι ενεργοποιημενα απο το προηγουμενο τηλεφωνο μου (Mi8) στην συνδεση μου στην cosmote και δεν ξερω αν χρειαζεται καποια νεα ρυθμιση στο τηλεφωνο (note8 pro). Το υποστηρίζει και με Cosmote. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Το υποστηρίζει και με Cosmote. χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση ή θα το βρει μονο του; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση ή θα το βρει μονο του; Αυτό το VoLTE είναι που ευθύνεται για τις πεντακάθαρες συνομιλίες; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 (edited) χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση ή θα το βρει μονο του; Είχα συμβατή συσκευή πριν. Αλλά η συσκευή είναι στη λίστα της Cosmote. Όταν βάλαμε τη SIM εμφανίστηκε το VoLTE επάνω. Επίσης: https://news.xiaomi-miui.gr/miui-12-device-list-for-global-stable-rom/ Edited July 4, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 καλημέρα στην ομάδα. εμένα μου κάνει το εξής κόλπο: πολλές φορές στο άσχετο μου.εξαφανιζει το εικονίδιο των επαφών και του YouTube ή όταν τα επαναφέρω μου τα εμφανίζει διπλά και τριπλά. τι λέτε να φταίει; για launcher έχω το poco και για τις επαφές χρησιμοποιώ την εφαρμογή true phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Αυτό το VoLTE είναι που ευθύνεται για τις πεντακάθαρες συνομιλίες; :lol::lol::lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 :lol::lol::lol: Δηλαδή; Ναι ή όχι; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Εννοείται ότι υπάρχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο στην ποιότητα των συνομιλιών, όταν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Voice over lte. Δεν τίθεται ερώτημα περί αυτού. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Δηλαδή; Ναι ή όχι; Δεν θα το ελεγα...Το VOLTE ευθυνεται για echo σε συνομιλιες σε αρκετα Xiaomi συμπεριλαμβανομενου και το 8 pro.Κι εγω νομιζα οτι το εγραψες ειρωνικα,γι αυτο εβαλα τα smilies συμφωνωντας...;) Δεν ξερω βεβαια αν ευθυνεται ο εκαστοτε πάροχος ή το μοντέλο τηλεφώνου... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Εγώ πάντως με Wind, δεν έχω τέτοια θέματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Άν δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχουν ενεργοποιήσει και 2 συνομιλούντες το VoLTE για να έχεις την πεντακάθαρη συνομιλία.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 (edited) Άν δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχουν ενεργοποιήσει και 2 συνομιλούντες το VoLTE για να έχεις την πεντακάθαρη συνομιλία.. Έτσι είναι. Την διαφορά την καταλαβαίνεις (και είναι παραπάνω από αισθητή) μόνο όταν και ο απέναντι έχει VoLTE. Δεν θα το ελεγα...Το VOLTE ευθυνεται για echo σε συνομιλιες σε αρκετα Xiaomi συμπεριλαμβανομενου και το 8 pro.Κι εγω νομιζα οτι το εγραψες ειρωνικα,γι αυτο εβαλα τα smilies συμφωνωντας...;) Δεν ξερω βεβαια αν ευθυνεται ο εκαστοτε πάροχος ή το μοντέλο τηλεφώνου... To RN8 Pro το έχω 4-5 μήνες. Cosmote. Η υπηρσία VoLTE και WifiCalling δουλεύουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ απροβλημάτιστα. Επίσης : Παίζει 1000% ρόλο ο πάροχος. Ακόμα και στον ίδιο πάροχο, οι υπηρεσίες αυτές δεν δουλευουν πάντα σωστά. Κατά καιρούς, έχουν τα προβλήματά τους. Προσωπικά, το τελευταίο 6μηνο με Cosmote, RN8 Pro, RN7 Pro, A71, S10+, Note 10+, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχω αντιμετωπίσει είναι κάποιες φορές να χάνω τον ήχο κατά την εναλλαγή από VoLTE σε 4G ή WifiCalling. Γενικά όμως, το τελευταίο 6μηνο, στην Cosmote οι δύο υπηρεσίες δουλευουν πολύ καλά. Edited July 5, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Με Wind που έχω και με συσκευή MI 9 αρκετές φορές ακούω πεντακάθαρα. Στο RN8Pro δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά θα γίνει σύντομα. Όχι δεν είχα ρωτήσει ειρωνικά :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Έχουμε στο Note 8 Pro δυνατότητα εγγραφής κλήσεων που να ακούς καθαρά τον συνομιλητή; Εννοώ κάποια εφαρμογή που να δουλεύει στο τηλέφωνο μας σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 (edited) Δεν θα το ελεγα...Το VOLTE ευθυνεται για echo σε συνομιλιες σε αρκετα Xiaomi συμπεριλαμβανομενου και το 8 pro.Κι εγω νομιζα οτι το εγραψες ειρωνικα,γι αυτο εβαλα τα smilies συμφωνωντας...;) Δεν ξερω βεβαια αν ευθυνεται ο εκαστοτε πάροχος ή το μοντέλο τηλεφώνου... Σε πολλές συσκευές όχι μόνο στα xiaomi. σε huawei επίσης και σε 1+ που έχω στη κατοχή μου Πάροχος φυσικά Vodafone γτ με cosmote δεν υπάρχουν τέτοια θέματα Edited July 5, 2020 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Για να δούμε τι θα βελτιωθεί στις κάμερες! https://gr.gizchina.com/2020/07/05/miui-fernei-dynatotites-toy-google-pixel-stin-efarmogi-tis-kameras/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Επίσης και για το Bluetooth: Χθες είχα δίπλα δίπλα το RN8PRO με το MI 9 και το πρώτο μετά από πολλή προσπάθεια βρήκε το δεύτερο. Ένα Alcatel δεν μπόρεσε να το βρει ποτέ... Έχετε παρατηρήσει και αντίστοιχο; Προσπαθούσα να στείλω φωτογραφίες, αλλά και στο μενού του Bluetooth που μπήκα, πάλι έκανε τα δικά του. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts