Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://bigota.d.miui.com/V12.0.0.4.QGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V12.0.0.4.QGGMIXM_d02578ff0f_10.0.zip

Miui 12 για το global

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

https://bigota.d.miui.com/V12.0.0.4.QGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V12.0.0.4.QGGMIXM_d02578ff0f_10.0.zip

Miui 12 για το global

Ωχ εγώ έχω EEA. Το πάτησα και κατεβαίνει απευθείας!!! Μήπως δεν έπρεπε;

Το ακύρωσα...

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ωχ εγώ έχω EEA. Το πάτησα και κατεβαίνει απευθείας!!! Μήπως δεν έπρεπε;

Το ακύρωσα...

Αν έχεις eu δεν κάνει μην το περάσεις

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αν έχεις eu δεν κάνει μην το περάσεις

Ναι αυτήν έχω. Το ακύρωσα ήδη. Ευχαριστώ!

Παιδιά καλημέρα....Όταν μιλάω στο κινητό (μέσω bluetooth) είναι αδύνατο να σερφαρω.....Σέρνεται πλοήγηση ! Μπορούμε να το βελτιώσουμε ή περιμένουμε διόρθωση στο μέλλον από xiaomi ?Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις . Ευχαριστώ !!!
Έχεις ενεργοποιημένο το volte;

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αυτήν έχω. Το ακύρωσα ήδη. Ευχαριστώ!
Έτσι και αλλιώς δεν περνάει και να θέλεις ,μην αγχώνεσαι.

καλησπερα,

το τηλεφωνο υποστηριζει voice over LTE και volte;

ειναι ενεργοποιημενα απο το προηγουμενο τηλεφωνο μου (Mi8) στην συνδεση μου στην cosmote και δεν ξερω αν χρειαζεται καποια νεα ρυθμιση στο τηλεφωνο (note8 pro).

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

καλησπερα,

ειναι ενεργοποιημενα απο το προηγουμενο τηλεφωνο μου (Mi8) στην συνδεση μου στην cosmote και δεν ξερω αν χρειαζεται καποια νεα ρυθμιση στο τηλεφωνο (note8 pro).

Ναι, υποστηρίζει volte.

Το έχω με Wind.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

καλησπερα,

Το υποστηρίζει και με Cosmote.

Το υποστηρίζει και με Cosmote.

χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση ή θα το βρει μονο του;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Αυτό το VoLTE είναι που ευθύνεται για τις πεντακάθαρες συνομιλίες;

Αυτά...

Είχα συμβατή συσκευή πριν. Αλλά η συσκευή είναι στη λίστα της Cosmote. Όταν βάλαμε τη SIM εμφανίστηκε το VoLTE επάνω.

Επίσης:

https://news.xiaomi-miui.gr/miui-12-device-list-for-global-stable-rom/

Edited by evris2013

καλημέρα στην ομάδα. εμένα μου κάνει το εξής κόλπο: πολλές φορές στο άσχετο μου.εξαφανιζει το εικονίδιο των επαφών και του YouTube ή όταν τα επαναφέρω μου τα εμφανίζει διπλά και τριπλά. τι λέτε να φταίει; για launcher έχω το poco και για τις επαφές χρησιμοποιώ την εφαρμογή true phone

Εννοείται ότι υπάρχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο στην ποιότητα των συνομιλιών, όταν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Voice over lte.

Δεν τίθεται ερώτημα περί αυτού.

Παύλος Παυλίδης 

Δηλαδή; Ναι ή όχι;

Δεν θα το ελεγα...Το VOLTE ευθυνεται για echo σε συνομιλιες σε αρκετα Xiaomi συμπεριλαμβανομενου και το 8 pro.Κι εγω νομιζα οτι το εγραψες ειρωνικα,γι αυτο εβαλα τα smilies συμφωνωντας...;) Δεν ξερω βεβαια αν ευθυνεται ο εκαστοτε πάροχος ή το μοντέλο τηλεφώνου...

Poco X3 nfc 6/128

Εγώ πάντως με Wind, δεν έχω τέτοια θέματα.

Παύλος Παυλίδης 

Άν δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχουν ενεργοποιήσει και 2 συνομιλούντες το VoLTE για να έχεις την πεντακάθαρη συνομιλία..
Redmi By Xiaomi

Άν δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχουν ενεργοποιήσει και 2 συνομιλούντες το VoLTE για να έχεις την πεντακάθαρη συνομιλία..

Έτσι είναι.

Την διαφορά την καταλαβαίνεις (και είναι παραπάνω από αισθητή) μόνο όταν και ο απέναντι έχει VoLTE.

Δεν θα το ελεγα...Το VOLTE ευθυνεται για echo σε συνομιλιες σε αρκετα Xiaomi συμπεριλαμβανομενου και το 8 pro.Κι εγω νομιζα οτι το εγραψες ειρωνικα,γι αυτο εβαλα τα smilies συμφωνωντας...;) Δεν ξερω βεβαια αν ευθυνεται ο εκαστοτε πάροχος ή το μοντέλο τηλεφώνου...

To RN8 Pro το έχω 4-5 μήνες.

Cosmote.

Η υπηρσία VoLTE και WifiCalling δουλεύουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ απροβλημάτιστα.

Επίσης : Παίζει 1000% ρόλο ο πάροχος. Ακόμα και στον ίδιο πάροχο, οι υπηρεσίες αυτές δεν δουλευουν πάντα σωστά. Κατά καιρούς, έχουν τα προβλήματά τους.

Προσωπικά, το τελευταίο 6μηνο με Cosmote, RN8 Pro, RN7 Pro, A71, S10+, Note 10+, δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το μόνο που έχω αντιμετωπίσει είναι κάποιες φορές να χάνω τον ήχο κατά την εναλλαγή από VoLTE σε 4G ή WifiCalling.

Γενικά όμως, το τελευταίο 6μηνο, στην Cosmote οι δύο υπηρεσίες δουλευουν πολύ καλά.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Με Wind που έχω και με συσκευή MI 9 αρκετές φορές ακούω πεντακάθαρα. Στο RN8Pro δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά θα γίνει σύντομα. Όχι δεν είχα ρωτήσει ειρωνικά :)
Αυτά...

Έχουμε στο Note 8 Pro δυνατότητα εγγραφής κλήσεων που να ακούς καθαρά τον συνομιλητή;

Εννοώ κάποια εφαρμογή που να δουλεύει στο τηλέφωνο μας σωστά.

Σε πολλές συσκευές όχι μόνο στα xiaomi. σε huawei επίσης και σε 1+ που έχω στη κατοχή μου

Πάροχος φυσικά Vodafone γτ με cosmote δεν υπάρχουν τέτοια θέματα

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Για να δούμε τι θα βελτιωθεί στις κάμερες!

https://gr.gizchina.com/2020/07/05/miui-fernei-dynatotites-toy-google-pixel-stin-efarmogi-tis-kameras/

Επίσης και για το Bluetooth: Χθες είχα δίπλα δίπλα το RN8PRO με το MI 9 και το πρώτο μετά από πολλή προσπάθεια βρήκε το δεύτερο. Ένα Alcatel δεν μπόρεσε να το βρει ποτέ... Έχετε παρατηρήσει και αντίστοιχο; Προσπαθούσα να στείλω φωτογραφίες, αλλά και στο μενού του Bluetooth που μπήκα, πάλι έκανε τα δικά του.
Αυτά...