Nikos_96 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Για πες μας πχ σε τι μπορεί να ξενερώσει... Αποσυνδέσεις και χάσιμο του wifi router που είναι συχνό φαινόμενο.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Αποσυνδέσεις και χάσιμο του wifi router που είναι συχνό φαινόμενο.. Ούτε το ένα ούτε το άλλο συμβαίνουν. Και στην ομάδα fb που συζητάμε σχετικά με το τηλέφωνο δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Προφανως πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις, που μπορούν να συμβούν σε όλα τα μοντέλα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Αποσυνδέσεις και χάσιμο του wifi router που είναι συχνό φαινόμενο..Αυτό είναι συχνό φαινόμενο στα Xiaomi βλέπω ε; Μου συνέβαινε και στα Redmi Note 4, Mi Max 2 και Mi Max 3 που είχα στην κατοχή μου. Δεν ενοχλούσε πολύ βέβαια καθώς σε 5" το πολύ επανερχόταν η σύνδεση. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Στα νεότερα τηλέφωνα της Xiaomi πρέπει να διορθώθηκαν αρκετά λάθη του παρελθόντος. Αν κρίνω από τη συσκευή που έχω, προς το παρόν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Μετά το Redmi Note 5, το 8 Pro είναι το καλύτερο Redmi που είχα ποτέ (τα είχα όλα από Redmi Note 2 και μετά). Το έχω κάνα 2μηνο και δεν έχει κάνει ΚΙΧ. Και έχω και την 10άρα πάνω στην 9άρα χωρίς factory reset... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ (και το τονίζω αυτό το "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ", γιατί η Xiami σήμερα είναι έτσι και αύριο γιουβέτσι) η συσκευή δουλεύει απροβλημάτιστα και χωρίς να κομπιάζει πουθενά. Μόνο μελανό σημείο το ότι δεν πιάνει 4G+. Άν και το πήρα με μισή καρδιά λόγω Mediatek, θα το πρότεινα άφοβα σε όποιον θέλει μια καλή και φθηνή συσκευή που τα κάνει όλα (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) άψογα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 update δε βλέπω ομως ρε παιδιά.. ακόμα ειμαι με 11.0.6 PGGMIXM με security patch Δεκεμβρίου '19 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα Είμαι ανάμεσα στο redmi note 8 pro και στο mi9 T ( μικρή η διαφορά τιμής ) ποια η γνώμη σας ? για επαγγελματική χρήση και φωτογραφίες , όχι παιχνίδια Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα Είμαι ανάμεσα στο redmi note 8 pro και στο mi9 T ( μικρή η διαφορά τιμής ) ποια η γνώμη σας ? για επαγγελματική χρήση και φωτογραφίες , όχι παιχνίδια Μi 9T ασυζητητί.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Πιστεύεις ότι τα 50 € διαφορά αξίζουν τον κόπο λόγω amoled και snapdragon ( παρόμοια bench ) Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Είχα mi9t και τώρα έχω rn8 pro. Πιο καλή οθόνη και πιο συμμαζεμενο το mi9t. Στις επιδόσεις καμία αξιοσημείωτη διαφορά, το αποτύπωμα έχει πιο άμεση ανταπόκριση στο note καθώς είναι εκτός οθόνης Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Είχα mi9t και τώρα έχω rn8 pro. Πιο καλή οθόνη και πιο συμμαζεμενο το mi9t. Στις επιδόσεις καμία αξιοσημείωτη διαφορά, το αποτύπωμα έχει πιο άμεση ανταπόκριση στο note καθώς είναι εκτός οθόνης Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαταρία ? η popup κάμερα οκ ή εύθραυστη ? μεταξύ των 2 ? αξίζει η διαφορά 50 € ? Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 update δε βλέπω ομως ρε παιδιά.. ακόμα ειμαι με 11.0.6 PGGMIXM με security patch Δεκεμβρίου '19 Έχεις MI έκδοση. Εγώ με EU είμαι στην 11.0.2 QGGEUXM με patch Φεβρουαρίου 2020. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Έχεις MI έκδοση. Εγώ με EU είμαι στην 11.0.2 QGGEUXM με patch Φεβρουαρίου 2020. Κι εγώ την ίδια με pavlidisc Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Πιστεύεις ότι τα 50 € διαφορά αξίζουν τον κόπο λόγω amoled και snapdragon ( παρόμοια bench ) Πέραν αυτών που είπες έχει τηλεφακό, καλύτερο ultrawide ενώ και σε gcam θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές. Το θέμα όμως είναι ότι θα χάσεις την sd. Αν μπορείς να ζήσεις μόνο με το αποθηκευτικό που σου προσφέρει και δεν σου είναι ζόρι η διαφορά χρημάτων, καλύτερο το mi9t. Edited April 14, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα Είμαι ανάμεσα στο redmi note 8 pro και στο mi9 T ( μικρή η διαφορά τιμής ) ποια η γνώμη σας ? για επαγγελματική χρήση και φωτογραφίες , όχι παιχνίδια Και απο εμένα Mi9T:wink: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Μπαταρία ? η popup κάμερα οκ ή εύθραυστη ? μεταξύ των 2 ? αξίζει η διαφορά 50 € ? μπαταρία λιγο πιο δυνατό το note αλλά και τα δυο βγάζουν άνετα τη μέρα ακόμα και με έντονη χρήση την popup μη την φοβάσαι, ακόμα και να σου πέσει απ τα χέρια προλαβαίνει και κλείνει μόνη της Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Ξέρει κανείς αν το USB που έχουμε είναι USB on the go; Στο gsmarena.com δεν το αναφέρει. Edited April 14, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatza_7 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Ναι υποστηρίζει OTG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Ναι υποστηρίζει OTG. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Για κάποιο λόγο τις τελευταίες μέρες το ο φορτιστής μου βγάζει ένα code 43. Το περίεργο είναι ότι ο αντάπτορας με άλλο καλώδιο δουλεύει όπως και το καλώδιο στον υπολογιστή. δοκίμασα από τον Device Manager όλα τα σχετικά αλλά το πρόβλημα παραμένει. καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 update δε βλέπω ομως ρε παιδιά.. ακόμα ειμαι με 11.0.6 PGGMIXM με security patch Δεκεμβρίου '19 Τι να πω και εγώ που είμαι 11.0.3(PGGEUXM) miui global με ενημέρωση ασφαλείας 1-11-2019!! Μα καλά, αυτή η XIAOMI , κάθε πότε βγάζει ενημερώσεις ασφαλείας; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Για τις ευρωπαικες ρομ εχει φτασει ηδη το android 10. Για τις global,ακομη διανεμεται. Πριν 15 μερες εφτασε σε Ινδία, Ινδονησία π.χ. Εγω ειμαι global με android 9 ακομη και ενημέρωση Δεκεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Σε εμένα ήρθε η αναβάθμιση σε 10 αρχές Μαρτίου δεν μπόρεσα να προχωρήσω την ώρα εκείνη και μετά χάθηκε και δεν ήρθε ξανά. Είμαι και εγώ 11.0.3.0 EU Να δούμε αν θα έρθει ξανά και πότε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 δεν μπόρεσα να προχωρήσω την ώρα εκείνη και μετά χάθηκε και δεν ήρθε ξανά. .... αυτό το έχω πάθει με γκόμενα.. συμβαίνει και σε αναβαθμίσεις κινητών; :X:O Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Κατεβασα πριν λιγο την έκδοση της συσκευης μου(global MIXM) απο εδω: https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-extends-Android-10-rollout-for-the-Redmi-Note-8-Pro.459299.0.html Ακολουθησα τις οδηγιες και την εγκατεστησα. Ολοκληρα 2 γιγα στο κινητο,αλλα αφου δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts