Jump to content

panosm74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosm74

  1. Γιατί ρε παιδιά μόλις πατάμε στο σύνδεσμο για την εφαρμογή βγάζει σφάλμα στο Google play?
  2. Καλημέρα ομάδα Ενώ στην sim 1 που έχω cosmote έχω ενεργοποιήσει WiFi και volte calling, στην sim 2 με Nova δεν μου δίνει καν την επιλογή, ξέρουμε κάτι?
  3. Ομάδα καλημέρα Σε αρκετά βίντεο στο YouTube δείχνει πως ενεργοποιήσεις το WiFi calling στο x3 pro όμως στις ρυθμίσεις των καρτών - δικτύων δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε?
  4. Εγώ έκανα χειροκίνητα την αναβάθμιση, όλα καλά εκτός του σήματος στο 4g+ LTE, κολλάει στο E και ίντερνετ χάλια
  5. Προσπάθησα να περάσω την eu 14 που δώσανε τα παιδιά παραπάνω και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα Αδυναμία επαλήθευσης Sorry flash to this stable version is not allowed
  6. Παιδιά την βοήθεια σας εδώ και λίγες μέρες όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα pdf στο κάτω μέρος αριστερά δείχνει μια εφαρμογή και δεξιά 3 τελείες ( περισσότερα ) όταν πατάω στα περισσότερα δεν μου δείχνει ποιές εφαρμογές είναι διαθέσιμες για άνοιγμα του pdf αλλά ανοίγει με μια τυχαία εφαρμογή , κάνοντας πίσω και πατώντας πάλι στο περισσότερα το ανοίγει με άλλη εφαρμογή κ.ο.κ . Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ?
  7. Κάποιος παιδιά
  8. Ομάδα καλησπέρα Έχω τα εξής 2 θέματα 1. Στις ειδοποιήσεις δεν έχω τούς κανονικούς ήχους της κάθε εφαρμογής π.χ. Viber αλλά ένα απλό ήχο συστήματος 2. Έχω βάλει στην οθόνη κλειδώματος το καρουζέλ, μου βγάζει κάθε φορά προτάσεις για διάφορα θέματα στην οθόνη κλειδώματος αλλά όταν πατάω παρακολούθηση βγάζει πάντα σφάλμα και δεν ανοίγει καμία σελίδα Είμαι με miui 13
  9. Ήρθε χθες η 12.1.4.0 δεν ξέρω τι έφτιαξε αλλά θα σας πω τι χάλασε 1.στον dialer true phone που βάζω πάντα στα κινητά μου , μου βγάζει ότι σταματάει να δουλεύει 2.το messenger έγινε χάλια , τετράγωνη ειδοποίηση και ανοίγει μισή οθόνη 3.κατα την διάρκεια της κλήσης με bluetooth η οθόνη σβήνει και μετά από λόγο ανάβει μόνη της ψάχνω να δω τι άλλο έχει χαλάσει, να σημειώσω ότι δεν έκανα επαναφορά γιατί αν σε λίγο μας δώσουν 12,5 ποιος κάθετε να το στήνει από την αρχή 2 φορές. Έχει κάποιος αντίστοιχα θέματα ? με επαναφορά εργοστασιακών διορθώθηκαν ?
  10. Καλημέρα Δεν βλέπω την δυνατότητα cast ούτε στο YouTube ούτε σε οποιαδήποτε βίντεο Είμαι με miui 12.0.3 ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα?
  11. Καλημέρα σε όλους Ποια gcam χρησιμοποιήσουμε? Αυτή που είχα βάλει εδώ και 3μηνες κρασαρει συνέχεια Και ποια confings?
  12. Παιδιά καλησπέρα Έχει εξαφανιστεί η επιλογή να έχω 2 παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά Ξέρει κανείς κάτι? Είμαι με miui 12
  13. Το earth μου λέει ότι δεν εγκαταστάθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως μπορώ να ενεργοποιήσω το mars που μου έκανε εγκατάσταση?
  14. Καλημέρα Στην σελίδα δείχνει ότι είναι miui 11 δίπλα στο V12.0.2.0.QFJMIXM, γιατί?
  15. Με ενδιαφέρει φίλε
  16. Παιδιά , κάποιο νέο από miui 12?
  17. Στην τιμή αυτή γιατί να μπεις σε διαδικασία από Κίνα και παράδοση σε ένα μήνα? Εγώ το πήρα από Ελλάδα ( από το γνωστό ψαχτηρι) σε 1 μέρα ( 289€ το βλέπω τώρα)
  18. Υπάρχει κάποιος οδηγός ? Αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορεί να γυρίσει πίσω σε miui ?
  19. Καλημέρα Στο fb όταν βλέπεις ένα βίντεο είναι παραμορφωμένο , προφανώς λόγο αναλογίας οθόνης , με αποτέλεσμα τα στρογγυλά να τα βλέπεις οβάλ υπάρχει κάποια λύση - διόρθωση στο θέμα αυτό ?
  20. Φίλε καλημέρα είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/19484426/Nillkin-Amazing-H-Tempered-Glass-Xiaomi-Mi-9T.html αυτό https://www.skroutz.gr/s/19484435/Nillkin-Tempered-Glass-0-2mm-H-PRO-2-5D-for-Xiaomi-Mi9-T.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/19383316/Nillkin-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Xiaomi-Mi-9T.html
  21. Στις άκρες εφαρμόζει? Γιατί την βρήκα στο Σκρούτζ και στα σχόλια λένε ότι γύρω γύρω αφήνει κενό
  22. Καλημέρα στην παρέα Από χθες έχω και εγώ ένα 9t στα χέρια μου Τα περισσότερα τα διάβασα εδώ και τα βρήκα Μαζί με την συσκευή πήρα και ένα γυαλί προστασίας ( arena 77 η αγορά) Όπως φαντάζεστε το τοποθέτησα και γύρω γύρω είναι στον αέρα με αποτέλεσμα μέσα σε μια μέρα να αρχίσει ήδη να πιάνει σκόνη από κάτω. Τι προτείνετε- δοκιμάσατε?
  23. Μπαταρία ? η popup κάμερα οκ ή εύθραυστη ? μεταξύ των 2 ? αξίζει η διαφορά 50 € ?
  24. Πιστεύεις ότι τα 50 € διαφορά αξίζουν τον κόπο λόγω amoled και snapdragon ( παρόμοια bench )
×
×
  • Create New...