AIWA Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Έτσι μου έρχεται να κάνω επαναφορά τηλεφώνου στην αρχική κατάσταση ........ Μου ξεκίνησε το πρόβλημα σιγά σιγά όταν άρχισε να κάνει τα εφέ με μαύρη οθόνη να μην τα βγάζει σωστά μερικά εφέ και το τελικό στάδιο είναι να μην κάνει τίποτα από εφέ και να κολλάει η εφαρμογή και να μην κλείνει από το Χ παρά μόνο όταν πατάς το μεσαίο κουμπί . Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Εγώ αυτό έχω αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε την επόμενη ενημέρωση του Messenger! Κολλάει αφάνταστα η κάμερα του Messenger. Ακόμα και για τη φωτογράφιση χωρίς εφέ! Σε εμενα με καταργηση της εφαρμογης του messenger και κατεβασμα παλι, δουλεψε κανονικα μετα η κάμερα στο messenger (εχω το mi9t pro βεβαια αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια μιας κ η εφαρμογη εχει το προβλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Πολύ περίεργο αυτό με την εφαρμογή του messenger πως είναι δυνατών σε άλλους να δουλεύει κανονικά και σε άλλους όχι??? Σε όσους δουλεύει έχετε 11.0.2 miui και android 10? Καλημέρα. Εγώ είμαι με 11.0.3.0 και 9 και όλα οκ Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Ξέρει κανείς αν μπορεί να δείχνει την ώρα η συσκευή, όταν η οθόνη κλειδώματος γίνετε μαύρη; Ή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 μόνο να ενεργοποιησεις την always on οθόνη., και επελεξε αναλογικο, ψηφιακο ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 μόνο να ενεργοποιησεις την always on οθόνη., και επελεξε αναλογικο, ψηφιακο ρολοι. Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Στις ρυθμίσεις,, always.. και οθόνη κλειδώματος,,, επιλογή,, τσεκαρισε το οθόνη περιβαλοντος, στυλ ρολόι. (Δεν το έχω μαζί μου, κοίταξα το mi note 10,, πιστεύω ίδιες είναι οι ρυθμίσεις (???)). ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/sv1kJh2S Στο mi note 10 ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Αυτή η ρύθμιση υπάρχει σε amoled οθόνη δεν νομίζω να γίνεται σε ips. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Νομίζω ότι αυτή η ρύθμιση ισχύει μόνο για συσκευές με οθόνη amoled. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Καλησπέρα νέος κάτοχος μπορεί κάποιος να μου πει εάν και πως δουλεύει το vokte-vowifi της Vodafone; Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 https://postimg.cc/MXQtVnvP Εχεται δίκαιο, δεν το έχει στις ρυθμίσεις, το κοίταξα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 (edited) Στις ρυθμίσεις,, always.. και οθόνη κλειδώματος,,, επιλογή,, τσεκαρισε το οθόνη περιβαλοντος, στυλ ρολόι. (Δεν το έχω μαζί μου, κοίταξα το mi note 10,, πιστεύω ίδιες είναι οι ρυθμίσεις (???)). ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/sv1kJh2S Στο mi note 10 ..... Always ρύθμιση δεν έχει αυτό. Το ρολόι αλλάζει σχήμα μόνο στην φωτιζόμενη οθόνη. Στη σκοτεινή δεν δείχνει τίποτα. Οπότε τζίφος. Σε ips οθόνη δεν πρόκειται να δούμε ρολόι στην σκοτεινή οθόνη κλειδώματος! Πάντως το Nokia 8 είχε παρά την ips οθόνη του. Όχι μόνο την ώρα, αλλά και κλήσεις, SMS και Mail μπορούσες να δεις αν είχες! Βέβαια δεν είχε notification led όπως εδώ! Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή για τη συσκευή που να μπορεί να το κάνει αυτό; Edited March 19, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Καλησπέρα νέος κάτοχος μπορεί κάποιος να μου πει εάν και πως δουλεύει το vokte-vowifi της Vodafone; Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Πονεμένη ιστορία.. Σε πρώτη φάση πάρε το θέμα να βλέπεις εξελίξεις, θα χρειαστεί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459578 Συνοπτικά. VoLTE = κλήσεις μόνο όταν έχεις κάλυψη 4G δικτύου με αποτέλεσμα κρύσταλλο ηχο και 0 θόρυβο στον συνομιλητή σου. VoWiFi =κλήσεις όταν δεν έχεις σήμα κινητής αλλά είσαι συνδεδεμένος σε WiFi. Π.χ όταν είσαι χωμένος σε υπόγειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 εγω εχω το εξης θεμα , οι ειδοποιησεις π.χ. viber (και σε αλλες) οταν ειμαι με 3G/4G και εχω κλειστη οθονη δεν ερχονται , μολις πατησω να ανοιξει η οθονη και μπω στην εφαρμογη πχ viber τοτε ερχετε κανονικα , ενω οταν ειμαι με wifi και εχω κλειστη οθονη ερχονται , κανονικοτατα με κλειστη οθονη , τι διαολο ???:confused::confused::confused: προς το παρων τις εφαρμογες οπως πχ viber τις εχω με "λουκετο" δηλαδη οταν πατας το αριστερο κουμπι που κλεινει τις εφαρμογες να μην κλεινουν , τοτε δουλευουν καλα απλα μου κανει εντυπωση οτι παλια δεν ειχα θεμα Any ideas?????? :O Αφαίρεσε τα apps που παρουσιάζουν θέμα, από το miui battery saver. Αυτό γίνεται ξεχωριστά, για το κάθε app, από τα settings της συσκευής. Settings -> Apps -> Manage Apps -> Viber (πχ) -> Battery Saver -> No Restrictions. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αφαίρεσε τα apps που παρουσιάζουν θέμα, από το miui battery saver. Αυτό γίνεται ξεχωριστά, για το κάθε app, από τα settings της συσκευής. Settings -> Apps -> Manage Apps -> Viber (πχ) -> Battery Saver -> No Restrictions. Βάλτο και στα ελληνικά να το καταλάβουμε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Βάλτο και στα ελληνικά να το καταλάβουμε... Να βοηθήσω μιάς και το έχω κάνει σε Ελληνικό μενού Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Διαχείριση εφαρμογών --> βρες την εφαρμογή που θέλεις (π.χ. Viber) --> Εξοικονόμηση μπαταρίας --> Χωρίς περιορισμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μιας και δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό νήμα το βάζω εδώ! https://techmaniacs.gr/i-xiaomi-xepernaei-tin-huawei-kai-ginetai-o-tritos-megalyteros-kataskeyastis/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Λογικό. Αφου πέταξαν τη Huawei απο Android έχασε σε πουλήσεις. Το ίδιο βλέπω να παθαίνει και η Xiaomi σε λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Λογικό. Αφου πέταξαν τη Huawei απο Android έχασε σε πουλήσεις. Το ίδιο βλέπω να παθαίνει και η Xiaomi σε λίγο καιρό. Δεν νομίζω! Με την ZTE τα ξανά βάλανε πάλι. Η Xiaomi νομίζω πως δεν έχει δίκτυα. Με αυτούς που έχουν δίκτυα τα βάζουν όπως φαίνεται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Η Xiaomi, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα, αλλά σύντομα θα ανέβει σκαλί στην κατάταξη. . Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Λυστε μου μια απορία αρκετές φορές η σε wifi η σε δεδομένα (σπανιότερα) ανοίγω ένα σαϊτ και περιμένω περιμένω περιμένω να ανοίξει και η δεν ανοίγει ποτέ η μετά από 8 10; Δευτερόλεπτα ανοίγει απότομα .θέμα τηλεφώνου επεξεργαστή;ηηηη δυκτιο κλπ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) Λυστε μου μια απορία αρκετές φορές η σε wifi η σε δεδομένα (σπανιότερα) ανοίγω ένα σαϊτ και περιμένω περιμένω περιμένω να ανοίξει και η δεν ανοίγει ποτέ η μετά από 8 10; Δευτερόλεπτα ανοίγει απότομα .θέμα τηλεφώνου επεξεργαστή;ηηηη δυκτιο κλπ; Η αλήθεια είναι ότι και σε μένα συμβαίνει αυτό. Αλλά πιο πολύ στα δεδομένα παρά με WiFi. Κι εκεί σκεφτόμουν ότι ίσως να του λείπει λίγο και το 4G+... Η Xiaomi, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα, αλλά σύντομα θα ανέβει σκαλί στην κατάταξη. . Συμφωνώ κι εγώ! Edited March 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , πέρασα πρώτα την εφαρμογή του messenger για να δω αν δουλεύουν τα εφέ αλλά τίποτα.... Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 (edited) Τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , πέρασα πρώτα την εφαρμογή του messenger για να δω αν δουλεύουν τα εφέ αλλά τίποτα.... Πρέπει να δούμε αν διορθωθεί με την ενημέρωση του Messenger! Edit: Μόλις διορθώθηκε με την ενημέρωση του Messenger σε μένα! Edited March 22, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Πρέπει να δούμε αν διορθωθεί με την ενημέρωση του Messenger! Edit: Μόλις διορθώθηκε με την ενημέρωση του Messenger σε μένα! Σε εμένα δεν έχει βγάλει ενημέρωση έκανα και αναφορά για το πρόβλημα μέσο της εφαρμογης messenger Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts