Antretng Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 @pavlidisc Ναι, πρώτη φορά! Αλλά και πρώτη φορά συσκευή με Mediatek! Ήδη ανέβασα ένα κουσούρι πιο πάνω με το WiFi, αλλά κανείς δεν το είδε μάλλον!!! Δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει ο soc σε αυτό και οχι το λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει ο soc σε αυτό και οχι το λογισμικο. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά πρώτη φορά δεν παίρνω συσκευή που να μην πιάνει wifi. Με επανεκκίνηση ή της συσκευής ή του ρούτερ όμως, επανέρχονται! Αυτό με τίποτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 @pavlidisc Ήδη ανέβασα ένα κουσούρι πιο πάνω με το WiFi, αλλά κανείς δεν το είδε μάλλον!!! Δεν φταίει μόνο η συσκευή για το "πρόβλημα" αυτό. Φταίει το Android, φταίει το router, φταίει ο πάροχος, φταίνε οι πάντες. Το πιθανότερο είναι να θέλει να βάλεις στατική IP. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δεν φταίει μόνο η συσκευή για το "πρόβλημα" αυτό. Φταίει το Android, φταίει το router, φταίει ο πάροχος, φταίνε οι πάντες. Το πιθανότερο είναι να θέλει να βάλεις στατική IP. Android 9 έχουν και τα δύο τηλέφωνα που χρησιμοποίησα. Η τωρινή συσκευή και το Nokia 8. Το δεύτερο μπαίνει άνετα! Στατική IP που; Στο κινητό; Να θυμήσω ότι στα άλλα WiFi δίκτυα μπαίνει κανονικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Σε hardware είναι σκυλιά μαύρα. Αθάνατα. Ατσαλάκωτα. Άσπαστα. Αλλά σε software...άστο...δεν θέλω καν να ανοίξω κουβέντα. :X Τα κινητά δεν είναι μόνο Facebook, Viber και Instagram (και δεν το λέω υποτιμητικά, ο καθένας με τις προτεραιότητες του). Είναι εργαλεία πλέον. Εάν είχες ένα εργαλείο που σήμερα δούλευε και αύριο έπαιρνε μια αναβάθμιση (όχι μόνο η miui, ακόμα και εφαρμογές του playstore) και έβγαινε off για 1-2 μήνες...τί θα έκαμνες; Ακόμα και άσπαστο να είναι...δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Λοιπόν. Γκρίνια τέλος από εμένα. :DΦίλε μου, το κινητό προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ μόνο γι αυτά. Είναι και για εμένα εργαλείο. Δεν αντιμετώπισα θέματα software και μάλιστα να βγει οφ για δύο μήνες. Φυσικά και δεν αμφισβητώ το ότι σου συνέβη. Όντως όμως, ουδέποτε είχα παρόμοιο ζήτημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Φίλε μου, το κινητό προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ μόνο γι αυτά. Είναι και για εμένα εργαλείο. Δεν αντιμετώπισα θέματα software και μάλιστα να βγει οφ για δύο μήνες. Φυσικά και δεν αμφισβητώ το ότι σου συνέβη. Όντως όμως, ουδέποτε είχα παρόμοιο ζήτημα. Ελπίζω να έχω την δικιά σου τύχη! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 (edited) Τελικά το κινητό δεν είχε πρόβλημα με το WiFi. Αυτοί είχαν πρόβλημα με το ρούτερ και το διόρθωσαν. Οπότε άκυρο το κουσούρι που του φόρτοσα! :O Edited February 22, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Καλημέρα. Το ποσοστό μπαταρίας, γίνεται να βγει μέσα από το εικονίδιο μπαταρίας...που για να το δεις πρέπει να είσαι κάτω των 18;;; Χεχε.... Υπάρχει τρόπος να απεικονίζεται αλλιώς; from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Καλημέρα. Το ποσοστό μπαταρίας, γίνεται να βγει μέσα από το εικονίδιο μπαταρίας...που για να το δεις πρέπει να είσαι κάτω των 18;;; Χεχε.... Υπάρχει τρόπος να απεικονίζεται αλλιώς; from my 1+6tΑν είσαι με miui 11 προβολή-γραμμη κατάστασης-δεικτης μπαταρίας Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Θα το δω :-) from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Καλημέρα. Το ποσοστό μπαταρίας, γίνεται να βγει μέσα από το εικονίδιο μπαταρίας...που για να το δεις πρέπει να είσαι κάτω των 18;;; Χεχε.... Υπάρχει τρόπος να απεικονίζεται αλλιώς; from my 1+6t Χαχα βάλε γυαλιά! ;) :) Εγώ μόλις το πήρα αυτό έκανα! Δηλαδή έβγαλα τον αριθμό έξω από την μπάρα της μπαταρίας! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Κι εγώ, αυτό ακριβώς έκανα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Έχω αυτήν την εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.gr.java_conf.soboku.batterymeter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Έχω αυτήν την εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.gr.java_conf.soboku.batterymeter Εμείς αρκούμαστε στην μαμίσια εφαρμογή της συσκευής. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Αυτό είναι: https://postimg.cc/xJZRcGWP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Εγω παντος αυτο εκανα :p ,τρομερο εργαλειο το note 8 pro Άρα δεν είμαι εγώ ο μόνος νέοπας που έχει ενθουσιάσει ε;;; Χεχε.... Συγκρατημένη (προς το παρόν) αισιοδοξία βέβαια. :-) from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Θα το δω :-) from my 1+6tΤίποτα φιλαράκι να σε καλά, ακόμα OnePlus έχεις βλέπω, αλλά ο έρωτας στα xiaomi δεν φεύγει Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Το πήρα για την γυναίκα μου. Το δοκίμασα 3-4 μέρες πριν της το δώσω. Δηλώνω ενθουσιασμένος! Φοβερό σύνολο!! Όσο για την miui, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι το πιο όμορφο "skin" στο Android. Μου είχε λείψει :-) from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Να μπω και γω σφηνα και να πω πως μπορεί να έχει καλό hardware η xiaomi (αν και έχω αντίθετη άποψη και σε αυτό το θέμα) αλλά το software πραγματικά είναι για να κλαις. Αναφέροντας απο κάποιους για τα Android One και τα σχετικά να θυμησω το αιώνιο πρόβλημα του Α1 με τον αισθητήρα, το τρελό battery drain που μεταφέρθηκε και στο Α2 και άλλα πολλά. Επίσης το μεγαλύτερο πρόβλημα των xiaomi είναι η θύρα usb σε type c που μετά απο 1 χρόνο περίπου κάνει τρελά κενά και βγαίνει ο φορτιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Να μπω και γω σφηνα και να πω πως μπορεί να έχει καλό hardware η xiaomi (αν και έχω αντίθετη άποψη και σε αυτό το θέμα) αλλά το software πραγματικά είναι για να κλαις. Αναφέροντας απο κάποιους για τα Android One και τα σχετικά να θυμησω το αιώνιο πρόβλημα του Α1 με τον αισθητήρα, το τρελό battery drain που μεταφέρθηκε και στο Α2 και άλλα πολλά. Επίσης το μεγαλύτερο πρόβλημα των xiaomi είναι η θύρα usb σε type c που μετά απο 1 χρόνο περίπου κάνει τρελά κενά και βγαίνει ο φορτιστής. Δεν ξέρω για τα πιο παλιά Xiaomi τι έχουν, πάντως η συσκευή του νήματος δείχνει στιβαρή κάτι που δεν περίμενα να δω! ;) Ούτε το Software με προβληματίζει προς το παρόν. Σίγουρα θα υπάρχει αρκετή βελτίωση από τότε θέλω να πιστεύω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Παντως αυτα τα προβληματα που αναφερει ο φιλος δεν αφορουν το miui αλλα,αντιθετα, το "καθαρο" android... Εχοντας xiaomi για 3 χρονια σχεδον,εμπειρικα δεν εχω καθολου προβληματα hardware και οι θυρες type c λειτουργουν μια χαρα. Για μένα,εχουν αποδειξει την αξιοπιστια τους,οποτε ειναι απλα πανω απο ολες τις υπολοιπες κινεζιες,εκει ψηλα,μαζι με huawei και oneplus. Αλλα και παλι το δυνατό σημειο είναι το vfm. Δε θα μπω στη διαδικασια να πω οτι είναι καλύτερα απ τα σαμσουνγκ ή ναυαρχιδες. Ας πουμε το galaxy a71 το θεωρώ ανωτερο απο το rn8 pro. Αλλα στο σκρουτζ το xiaomi κανει 200,το galaxy 400... Υπερανω χρηματων; Το σαμσουνγκ ,αλλα τι να το κανεις; Θα μου το κανει κανεις δωρο; Να παρουμε 2 συσκευες των 2 εταιρειων με τον sd855. Αμφιβαλλει κανεις οτι το s10 lite ειναι πιο ολοκληρωμενη συσκευη απο το mi9t pro; 699 στον κοτσοβολο ,399 το mi στο mistore greece. Εγω δεν ειμαι xiaomiακιας , σαμσουνγκ θα ηθελα να εχω οπως ο κουμπαρος μου που εχει note 10,αλλα ειμαι φτωχομπινες τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Παντως αυτα τα προβληματα που αναφερει ο φιλος δεν αφορουν το miui αλλα,αντιθετα, το "καθαρο" android... Εχοντας xiaomi για 3 χρονια σχεδον,εμπειρικα δεν εχω καθολου προβληματα hardware και οι θυρες type c λειτουργουν μια χαρα. Για μένα,εχουν αποδειξει την αξιοπιστια τους,οποτε ειναι απλα πανω απο ολες τις υπολοιπες κινεζιες,εκει ψηλα,μαζι με huawei και oneplus. Αλλα και παλι το δυνατό σημειο είναι το vfm. Δε θα μπω στη διαδικασια να πω οτι είναι καλύτερα απ τα σαμσουνγκ ή ναυαρχιδες. Ας πουμε το galaxy a71 το θεωρώ ανωτερο απο το rn8 pro. Αλλα στο σκρουτζ το xiaomi κανει 200,το galaxy 400... Υπερανω χρηματων; Το σαμσουνγκ ,αλλα τι να το κανεις; Θα μου το κανει κανεις δωρο; Να παρουμε 2 συσκευες των 2 εταιρειων με τον sd855. Αμφιβαλλει κανεις οτι το s10 lite ειναι πιο ολοκληρωμενη συσκευη απο το mi9t pro; 699 στον κοτσοβολο ,399 το mi στο mistore greece. Εγω δεν ειμαι xiaomiακιας , σαμσουνγκ θα ηθελα να εχω οπως ο κουμπαρος μου που εχει note 10,αλλα ειμαι φτωχομπινες τι να κανωΘα συμφωνήσω μαζί σου είναι σκυλιά μαύρα τα xiaomi, ένα mi5s είχα δώσει στο γιο μου και το έχασε, ξαναγυρίσαμε στη διαδρομή που έκανε κοντά στο σπίτι και το βρήκαμε με την οθόνη κάτω στην άσφαλτο,δεν ξέρω και εγώ πόσα αυτοκίνητα θα είχαν περάσει από πάνω του,το τηλέφωνο εμφανισιακά έγινε πολύ χάλια αλλά τελικά άνοιξε και μάλιστα η μισή οθόνη έδειχνε κανονικά όσο μπορούσες να διακρίνεις γιατί έγινε σμπαραλια, πήρα όλα τα αρχεία μέσα από την συσκευή.Οι συσκευές της για τα χρήματα που κοστίζουν είναι πολύ τίμιες αυτό έχω διαπιστώσει και γι'αυτό μετά το note 9,mate 20 pro,OnePlus 6t εγκατέλειψα τις ακριβές συσκευές, έκατσα σχεδόν ένα χρόνο με ένα redmi note 7 το οποίο έδωσα στη κόρη πριν μερικές μέρες και πήρα με πολύ λίγα χρήματα 2 μηνών άριστο Mi9T pro 6/128 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Εγω με κλεισμένα δύο χρόνια με το miA1 για αυτα που λέει ο φίλος να πω ότι η θύρα ακόμα είναι κομπλέ. Το σπαστικό θέμα με τον αισθητήρα βγαίνει πολύ αραιά. Ίσως είναι και η συνήθεια να μαθαίνεις πως να το κρατας. Για την μπαταρία οκ έχει πέσει αρκετά άλλα δεν ξέρω αν φταίει ότι πέρασαν και 2 έτη +. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Μάλλον θα ήταν και μεμονωμένα τα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Δοκιμάστε αυτήν την gcam φαίνεται καλή για το κινητό μας. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-wyroczen/#apk1220 Η πρώτη είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts