komias2 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Παιδια εχει λεντ η καποιο ειδος ειδοποιησης; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 ναι έχει μονόχρωμο led. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Παιδια εχει λεντ η καποιο ειδος ειδοποιησης; To εχει δίπλα στο ακουστικό αυτη τη φορα,πανω,οχι κατω οπως το RN7.Αλλα εξισου το ιδιο μεγεθος,μικρο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 παιδια πιο προγραμμα περιηγησς χρησιμοποιειτε chrome h firefox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 παιδια πιο προγραμμα περιηγησς χρησιμοποιειτε chrome h firefox; Και τα δύο τα έχω.Δουλεύουν άψογα Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Και τα δύο τα έχω.Δουλεύουν άψογαρωταω γιατι το chrome με την τελευταια αναβαθμιση κολλανε βιντεο απο το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 To εχει δίπλα στο ακουστικό αυτη τη φορα,πανω,οχι κατω οπως το RN7.Αλλα εξισου το ιδιο μεγεθος,μικρο... Α οκ δε πειραζει γιατι αυριο το παραλαμβανω αλλα ξεχασα να δω αν ειχε αυτη την δυνατοτητα και επειδη εγω το χρειαζομαι θα ξοδευα "τσαμπα" τα λεφτα μου. Ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Α οκ δε πειραζει γιατι αυριο το παραλαμβανω αλλα ξεχασα να δω αν ειχε αυτη την δυνατοτητα και επειδη εγω το χρειαζομαι θα ξοδευα "τσαμπα" τα λεφτα μου. Ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος. Καλοριζικο φιλε μου.Ευχομαι να μεινεις ευχαριστημενος.Κι εγω σε κανα μηνα που θα εχει πεσει κι αλλο,θα το τσιμπησω να δω τι λεει.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Παιδιά όποιος θέλει redmi note 8 pro White 128gb λίγων ημερών ελληνικής αντιπροσωπείας με 2 χρόνια εγγύηση ας μου στείλει P. M. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Παιδιά όποιος θέλει redmi note 8 pro White 128gb λίγων ημερών ελληνικής αντιπροσωπείας με 2 χρόνια εγγύηση ας μου στείλει P. M.Έχεις μήνυμα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Πρωτες μερες και η μπαταρια ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!! 2 μερες χαλαρα βγαζει με bluetooth ,δεδομενα,wifi και μερικα παιχνιδια !!! Οσο αφορα σε ταχυτητα επεξεργαστη σε μερικα βιντεο που εχω δει χτυπαει στα ισα m9t . Μερα με την μερα οτι βλεπω θα σας το λεω (καλο η κακο!) Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Πρωτες μερες και η μπαταρια ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!! 2 μερες χαλαρα βγαζει με bluetooth ,δεδομενα,wifi και μερικα παιχνιδια !!! Οσο αφορα σε ταχυτητα επεξεργαστη σε μερικα βιντεο που εχω δει χτυπαει στα ισα m9t . Μερα με την μερα οτι βλεπω θα σας το λεω (καλο η κακο!) Θερμοκρασιες ανεβαζει?? Edited November 1, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Θερμοκρασιες ανεβαζει?? Έχω δει ένα δύο βιντεάκια , γενικά δεν είναι και το πιο δροσερό αλλά δεν είναι και καμίνι. https://www.google.com/search?biw=1920&bih=969&tbm=vid&sxsrf=ACYBGNQtqUYSOCMIJU8yUlbEEjaU3oh-Zg%3A1572608131880&ei=gxi8XaCyNcaP6QTqj5C4Bg&q=redmi+note+8+pro+temperature+test&oq=Redmi+Note+8+Pro+temperature&gs_l=psy-ab.3.0.0i203k1l2.26272.30446.0.32621.12.10.0.0.0.0.511.964.4-1j1.2.0....0...1c.1.64.psy-ab..10.2.964....0.GsqDJRvJL8w Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Να ρωτήσω, τις εφαρμογές που τις βλέπουμε; εκτός από τις ρυθμίσεις και διαχείριση εφαρμογών... γιατί σε άλλες συσκευές υπάρχει κουμπί εφαρμογών και τις βλέπεις με ένα μόνο πάτημα... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Από θερμοκρασία δεν καίει όπως είπε και ο φίλος πιο πριν .Για τις εφαρμογές δεν υπάρχει κουμπί που τις έχει όλες μαζί, αυτό έχει να κάνει με τον launcher . Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 https://www.xda-developers.com/xiaomi-redmi-note-8-pro-custom-rom-kernel-developers/ εξαιρετικη κινηση Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μπηκε και ο cstark στο παιχνιδι..Αντε μπας και δουμε λειτουργικη Gcam... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το εχω λιγες ωρες και η αυτονομια μοιαζει εξαιρετικη οθονη πολυ καλη φωτο οσες δοκιμασα αψογες θα το τεσταρω 2 3 μερες ακομα και θα εχω μια αποψη. Μονο που δε μπορω να βρω πως θα αντιστοιχισω ηχο κλησης για καθε επαφη ξερει κανεις; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το εχω λιγες ωρες και η αυτονομια μοιαζει εξαιρετικη οθονη πολυ καλη φωτο οσες δοκιμασα αψογες θα το τεσταρω 2 3 μερες ακομα και θα εχω μια αποψη. Μονο που δε μπορω να βρω πως θα αντιστοιχισω ηχο κλησης για καθε επαφη ξερει κανεις; Kαλοριζικο.Βγαλε και τιποτα νυχτερινες να μας πεις εντυπωσεις.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Από τους κατόχους, βλέπετε το θέμα που περιγράφεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7921594#post7921594 και εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8-pro/help/touchscreen-problem-t3980669 ?? Αν μπορείτε δοκιμάστε αυτό: γράψτε τυχαία γράμματα γρήγορα και πατάτε που και που enter - κάποιες φορές, αρκετές δλδ, το χάνει. Είναι επίσης εμφανές σε stories στο Ινστα όπου αν κρατήσεις πατημένο για να μην αλλάξει το story κοντά στην άκρη της οθόνης, δεν το πιάνει και συνεχίζει... και δώστε feedback μαζί με έκδοση λογισμικού που έχετε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 από tempered glass τι έχετε βάλει; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Από τους κατόχους, βλέπετε το θέμα που περιγράφεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7921594#post7921594 και εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8-pro/help/touchscreen-problem-t3980669 ?? Αν μπορείτε δοκιμάστε αυτό: και δώστε feedback μαζί με έκδοση λογισμικού που έχετε. Ευχαριστώ! Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, τελικά είναι γενικευμένο το πρόβλημα ή σε κάποιες μόνο παρτίδες; Επίσης, είναι τόσο ενοχλητικό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Εδώ το δικό μου review : Το κινητό το έχω 1.5 εβδομάδα τώρα και το έχω λιώσει. Νομίζω είναι τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει μέχρι σήμερα για κινητό συμπεριλαμβανομένων και κινητών που κόστιζαν κοντά στο χιλιάρικο. Πραγματικά άψογο. Πάρα πολύ γρήγορο, καλές φωτογραφίες, άριστη αυτονομία (για πλάκα 2 ημέρες με mainstream χρήση), καλή οθόνη, 3.5 jack, irda, nfc... Τα σπάει απλά! Υγ: Εγώ τέτοιο πρόβλημα που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω με το touch δεν έχω. Υγ2 : Κάντε και κανά subscribe στο κανάλι μου (ηθική ικανοποίηση). :) Υγ3 : Το αγόρασα. Δεν μου το χάρισαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Πολύ ωραίο review, το απόλαυσα πραγματικά! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Εδώ το δικό μου review : Το κινητό το έχω 1.5 εβδομάδα τώρα και το έχω λιώσει. Νομίζω είναι τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει μέχρι σήμερα για κινητό συμπεριλαμβανομένων και κινητών που κόστιζαν κοντά στο χιλιάρικο. Πραγματικά άψογο. Πάρα πολύ γρήγορο, καλές φωτογραφίες, άριστη αυτονομία (για πλάκα 2 ημέρες με mainstream χρήση), καλή οθόνη, 3.5 jack, irda, nfc... Τα σπάει απλά! Υγ: Εγώ τέτοιο πρόβλημα που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω με το touch δεν έχω. Υγ2 : Κάντε και κανά subscribe στο κανάλι μου (ηθική ικανοποίηση). :) Υγ3 : Το αγόρασα. Δεν μου το χάρισαν. Μπραβο πολυ καλο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts