tolios32 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Αναζητώ θέμα με οθόνη κλειδώματος καιρό και βήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Για όποιον δεν μπορεί να στείλει sms στο 13033 η λύση είναι εδώ.... ρυθμίσεις -> κωδικοι & ασφάλεια -> απόρρητο -> ειδικη προσβαση στην εφαρμογή -> SMS premium -> messages -> ερώτηση Αφορά την απομνημονευση που κάνεις στο πρόγραμμα messages να μη στέλνει χρεωσιμα sms σε 5φηφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 ρε παιδιά, είχα βρει κάπου επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη όσο φορτίζει και τώρα το ψάχν και δεν το βρίσκω. Αν το 'χετε γρήγορο, βοηθήστε. Αλλιώς θα το βρώ κάποια στιγμή ελπίζω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 ρε παιδιά, είχα βρει κάπου επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη όσο φορτίζει και τώρα το ψάχν και δεν το βρίσκω. Αν το 'χετε γρήγορο, βοηθήστε. Αλλιώς θα το βρώ κάποια στιγμή ελπίζω..!Πρόσθετες ρυθμίσεις, Επιλογές προγραμματιστών, ενεργή οθόνη. Μάλλον αυτό εννοείς ε; Αν δεν είναι εμφανές το μενού "επιλογές προγραμματιστών", πας Σχετικά με το τηλέφωνο, και κανείς 10αρια φορές ταπ στην έκδοση MIUI Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Πρόσθετες ρυθμίσεις, Επιλογές προγραμματιστών, ενεργή οθόνη. Μάλλον αυτό εννοείς ε; Αν δεν είναι εμφανές το μενού "επιλογές προγραμματιστών", πας Σχετικά με το τηλέφωνο, και κανείς 10αρια φορές ταπ στην έκδοση MIUI Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ φίλε μου. Απλά νόμιζα οτι μπορούσα με αυτό να κάνω την οθόνη να έμενε ανοιχτή όσο φορτίζει και οτι θα έδειχνε συνεχώς την εικόνα της φόρτισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Το τηλέφωνό το εχω 6 ημέρες και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το wifi call δουλεύει εξαιρετικά και γενικά μου φαίνεται πολύ καλό κινητό. Αυτή την στιγμή το κινητό είναι στην έκδοση MIUI GLOBAL 10.3.5 ΣΤΑΘΕΡΗ. Μου έχει εμφανίσει update για να πάω σε MIUI 11.3.4 ΣΤΑΘΕΡΗ 2.2 G. Την έχετε εγκαταστήσει; Είχατε θέματα; Το Wifi call (Cosmote) παίζει σωστά; Είναι πολύ σημαντικό για εμένα! Ευχαριστώ παιδιά, να έχουμε υγεία και καλές γιορτές! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Το τηλέφωνό το εχω 6 ημέρες και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το wifi call δουλεύει εξαιρετικά και γενικά μου φαίνεται πολύ καλό κινητό. Αυτή την στιγμή το κινητό είναι στην έκδοση MIUI GLOBAL 10.3.5 ΣΤΑΘΕΡΗ. Μου έχει εμφανίσει update για να πάω σε MIUI 11.3.4 ΣΤΑΘΕΡΗ 2.2 G. Την έχετε εγκαταστήσει; Είχατε θέματα; Το Wifi call (Cosmote) παίζει σωστά; Είναι πολύ σημαντικό για εμένα! Ευχαριστώ παιδιά, να έχουμε υγεία και καλές γιορτές! Έχουμε φτάσει στην 11.0.1 με Android 10....και δουλεύει ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Έκδοση EU android 10 11.0.1 και δουλεύει άψογα. Ήθελε βέβαια ένα hard reset μετά το upgrade αλλά πραγματικά αξιζε τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημέρα, Μόνο εμένα έχει βγάλει διαθέσιμη για κατέβασμα την MIUI 11.3.4 ΣΤΑΘΕΡΗ 2.2 G. ?? Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημέρα, Μόνο εμένα έχει βγάλει διαθέσιμη για κατέβασμα την MIUI 11.3.4 ΣΤΑΘΕΡΗ 2.2 G. ??Αυτή είναι η 9αρα ακόμα νομίζω... Δεν σου βγάζει για 10 update; Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Ο gairf πιο πάνω γράφει" android 10 11.0.1 " άρα αυτή που λέω εγώ δεν μπορεί να είναι android 9. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Ο gairf πιο πάνω γράφει" android 10 11.0.1 " άρα αυτή που λέω εγώ δεν μπορεί να είναι android 9. MIUI GLOBAL 11.0.1 ΣΤΑΘΕΡΗ 11.0.1.0 (QFCEUXM) ΕΚΔΟΣΗ ANDROID 10 QKQ1.190828.002 Επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας Android 2020-02-01 Αυτή είναι η δική μου έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχω Έκδοση Android 10 με MIUI Global 11.0.1 Σταθερή 11.0.1.0 (QFCMIXM). Όλα δουλεύουν μια χαρά (Δεν έχω ξεκλειδώσει boot loader ούτε είμαι Root), Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: το NFC υποστηρίζεται από κάποια ελληνική τράπεζα ή να το ξεχάσω; Ευχαριστώ. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Νομίζω μόνο η ΑΛΦΑ υποστηρίζει κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχω Έκδοση Android 10 με MIUI Global 11.0.1 Σταθερή 11.0.1.0 (QFCMIXM). Όλα δουλεύουν μια χαρά (Δεν έχω ξεκλειδώσει boot loader ούτε είμαι Root), Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: το NFC υποστηρίζεται από κάποια ελληνική τράπεζα ή να το ξεχάσω; Ευχαριστώ. Εχει και η Αλφα και η Εθνικα αντιστοιχες εφαρμογες.Η Εθνικη το i-bank Pay το οποιο δεν εχω δοκιμασει,και η Αλφα με το my Alpha wallet,η οποια ειναι αισχρη οσον αφορα την καταναλωση της μπαταριας.Μιση μερα την ειχα και την εσβησα αμεσως γιατι μου καταπινε την μπαταρια,ακομα κι αν ηταν σε mi εξοικονομηση μπαταριας..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Νομίζω μόνο η ΑΛΦΑ υποστηρίζει κάτι τέτοιο Εχει και η Αλφα και η Εθνικα αντιστοιχες εφαρμογες.Η Εθνικη το i-bank Pay το οποιο δεν εχω δοκιμασει,και η Αλφα με το my Alpha wallet,η οποια ειναι αισχρη οσον αφορα την καταναλωση της μπαταριας.Μιση μερα την ειχα και την εσβησα αμεσως γιατι μου καταπινε την μπαταρια,ακομα κι αν ηταν σε mi εξοικονομηση μπαταριας..... Σας ευχαριστώ. :) Θα περιμένω να έρθει επίσημα στην Ελλάδα το Google Pay, δε θέλω να γεμίσω το κινητό με μια ντουζίνα άχρηστα προγράμματα, γιατί αν αληθεύει αυτό που άκουσα πως θέλουν internet ή Bluetooth για να λειτουργήσουν, τότε να μου λείπει. :mad: Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Σας ευχαριστώ. :) Θα περιμένω να έρθει επίσημα στην Ελλάδα το Google Pay, δε θέλω να γεμίσω το κινητό με μια ντουζίνα άχρηστα προγράμματα, γιατί αν αληθεύει αυτό που άκουσα πως θέλουν internet ή Bluetooth για να λειτουργήσουν, τότε να μου λείπει. :mad: Ιντερνετ σιγουρα,για bluetooth δεν ξερω.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Google pay με revolut δουλεύει το nfc μια χαρά Απλά για μικρά πράγματα αφού δεν πιάνει στο αφορολογητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Google pay με revolut δουλεύει το nfc μια χαρά Απλά για μικρά πράγματα αφού δεν πιάνει στο αφορολογητο Η υπηρεσία Google Pay της Revolut διατίθεται επίσημα μόνο στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Σιγκαπούρη, τη Σλοβακία, τη Σουηδία, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Φινλανδία. Έχω revolout με ελληνική διεύθυνση, δεν μπαίνει στο google pay δυστυχώς. Κάποιοι προσπάθησαν με πατέντα, τους δούλεψε αρχικά και κάποια στιγμή τους κλείδωσαν το λογαριασμό και τώρα τρέχουν. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Η υπηρεσία Google Pay της Revolut διατίθεται επίσημα μόνο στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Σιγκαπούρη, τη Σλοβακία, τη Σουηδία, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Φινλανδία. Έχω revolout με ελληνική διεύθυνση, δεν μπαίνει στο google pay δυστυχώς. Κάποιοι προσπάθησαν με πατέντα, τους δούλεψε αρχικά και κάποια στιγμή τους κλείδωσαν το λογαριασμό και τώρα τρέχουν.Κανείς λογαριασμό με αγγλική διεύθυνση και μετά το γυρνάς στην ελληνική σου και δουλεύει.Αν θα σου κλείσουν τον λογαριασμό η όχι δεν γνωρίζω,οπότε η ευθύνη σε αυτόν που θα το κάνει είναι ατομική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα παιδιά! Τι διαφορά έχει η 11.0.1.0 (QFCEUXM) από 11.0.1.0 (QFCMIXM)? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω εγκαταστήσει την Lineage OS 17.1. Είναι καλή rom, αλλά δεν με βόλεψε, επειδή χρειάζομαι το FM radio και στις custom δεν λειτουργεί. Με ποιό τρόπο μπορώ να αλλάξω και να εγκαταστήσω μια από τις παραπάνω; Και ποιά μου συστήνετε; Ευχάριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Λοιπά μια χαρά δουλεύει το tap n pay της alpha bank όπως και το cosmote wifi call Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Λοιπά μια χαρά δουλεύει το tap n pay της alpha bank όπως και το cosmote wifi call Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δουλευει αλλά ρουφαει την μπαταρία... Edited April 14, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Δεν έχω τέτοια ένδειξη παρόλο που το χρησιμοποιώ συχνά. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Δεν έχω τέτοια ένδειξη παρόλο που το χρησιμοποιώ συχνά. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σήμερα μου ήρθε το κινητό και έχω την έκδοση 11.3.4 (PFCEUXM) αυτή είναι η τελευταία που έχετε πάρει η 10αρα, η να περιμένω και άλλη? και επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να περάσω όλα τα αρχεία εφαρμογές ρυθμίσεις με κάποια εφαρμογή της χιαομι? Και το παλιό κινητό που έχω είναι χιαομι.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts