tolios32 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 (edited) KOSTAS_K800_CRET εχει ανέβει η τιμή του.. 285€ (64gb) απο Kaizer, ήθελα λευκό αλλιώς το βρίσκεις και πιο κάτω. Εγώ από justech το έχω πάρει 220 € το 64 το λευκο. Η τιμή έχει ανέβει λόγω έλλειψης πιστεύω. Edited April 5, 2020 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Εγώ το μπλέ 64gb απο ''globalphone'' 232€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Εγώ από justech το έχω πάρει 220 € το 64 το λευκο. Η τιμή έχει ανέβει λόγω έλλειψης πιστεύω. Κανονικά θα έπρεπε να είναι χαμηλή η τιμή του, για ξεστοκάρισμα. Υποτίθεται ότι το Mi 10 Lite βγαίνει τον άλλο μήνα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη υψηλή τιμή. Επίσης στα περισσότερα sites σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι σε έλλειψη. Μάλλον έχουν ξεπουλήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 έπεσα την περίπτωση εγώ.. :O αλλα και πάλι και σε αυτή την τιμή δεν βρίσκω κάτι αλλο που με καλύπτει τόσο στα feature του :rolleyes: Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Κανονικά θα έπρεπε να είναι χαμηλή η τιμή του, για ξεστοκάρισμα. Υποτίθεται ότι το Mi 10 Lite βγαίνει τον άλλο μήνα... :wacko: Δεν μπορούν να στοκαρουν. Ρε συ.Εχει πέσει η αγορά. Δεν θα φέρουν καινούργια μοντέλα... Και εγώ του χρόνου μπορεί να το πουλήσω για το 10 lite το μόνο που με χαλάει είναι η 16selfie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Το 10 Lite δε σας φαίνεται χειρότερο από το 9 Lite? Στο 10 πήγαν και αφαίρεσαν ράδιο, θύρα υπέρυθρων και nfc. From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Το 10 Lite δε σας φαίνεται χειρότερο από το 9 Lite? Στο 10 πήγαν και αφαίρεσαν ράδιο, θύρα υπέρυθρων και nfc. From my Mi 9 Lite via TapatalkΟύτε εγώ το κατάλαβα αυτό, αν εξαιρέσουμε τον επεξεργαστή είναι χειρότερο , και ζητάει και τόσα λεφτά. δεν βγάζεις άκρη με την λογική της xiaomi. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Το 10 Lite δε σας φαίνεται χειρότερο από το 9 Lite? Στο 10 πήγαν και αφαίρεσαν ράδιο, θύρα υπέρυθρων και nfc. From my Mi 9 Lite via Tapatalk Είναι σαφώς κατωτερο απο το 9.Μονο σε επεξεργαστη ειναι καλυτερο,που και στην πραξη δεν ξερω ποσο θα φαινεται αυτο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. April 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη υψηλή τιμή. Επίσης στα περισσότερα sites σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι σε έλλειψη. Μάλλον έχουν ξεπουλήσει.. Δεν είναι εποχή για κινητά παιδιά...και δεν βρίσκεις και είναι πολύ ακριβά, είτε αγοράσεις από εδώ, είτε από Κίνα. Πού είναι τα 180 και τα 190 ευρώ που έκαναν-τελικές τιμές- τα Xiaomi Mi 9 Lite/6GB 64GB και Redmi Note 8 Pro/6GB 128GB αντίστοιχα, τα Χριστούγεννα από Κίνα? Γι΄αυτό βολεύομαστε με ο,τι έχουμε και περιμένουμε. Διάβασα ότι, σύμφωνα με τον Pan Jiutang, συνεργάτη του Τμήματος Επενδύσεων Βιομηχανίας της Xiaomi, η τιμή των Android Smartphone που έχουν μόνο 4G, θα μειωθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες. https://news.xiaomi-miui.gr/big_price_cuts_of_4g_android_phones_are_expected_in_the_following_months-41349-2/ Για να δούμε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Προφανώς λόγω έλευσης των 5g συσκευών. Αυτό είναι καλό νέο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλησπέρα συγκρατούμενοι, μια ερώτηση να κάνω: Γιατί όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο, στην οθόνη ειδοποιήσεων βγάζει 2 ενδείξεις μηνυμάτων του Messenger, με διαφορετικά εικονίδια; Έχω την εφαρμογή Facebook και την εφαρμογή Messenger εγκατεστημένες. Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Ο καινούργιος launcher είναι πιο γρήγορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 top mar χωρις να εχω το Mi9 Lite υποψιάζομαι οτι εχεις το Messenger (κανονικό) και το Messenger Lite εγκατεστημένο.. Απεγκατέστησε όποιον δεν χρησιμοποιείς. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Έμενα σήμερα το βράδυ, μου εμφανίστηκε το εξής περίεργο... Ενώ είχα κανονικά σήμα από την κινητή, ξαφνικά βγήκε το εικονίδιο του Wi-Fi Calling (στη Vodafone)! :lol: Μετά από 2 λεπτά, εξαφανίστηκε πάλι... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και σε εμένα το έκανε αυτό κι από εκεί είπα να δοκιμάσω το wificalling να δω τι κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα συγκρατούμενοι, μια ερώτηση να κάνω: Γιατί όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο, στην οθόνη ειδοποιήσεων βγάζει 2 ενδείξεις μηνυμάτων του Messenger, με διαφορετικά εικονίδια; Έχω την εφαρμογή Facebook και την εφαρμογή Messenger εγκατεστημένες. Mi 9 Lite via TapatalkΝομίζω το κάτω είναι ειδοποίηση συστήματος για τις εικόνες συνομιλητών. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το chat heads? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 top mar χωρις να εχω το Mi9 Lite υποψιάζομαι οτι εχεις το Messenger (κανονικό) και το Messenger Lite εγκατεστημένο.. Απεγκατέστησε όποιον δεν χρησιμοποιείς.Όχι, μόνο έναν Messenger έχω, τον κανονικό... Νομίζω το κάτω είναι ειδοποίηση συστήματος για τις εικόνες συνομιλητών. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις.Από που το βγάζω αυτό;; Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το chat heads?Που το βλέπω αυτό;; Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Η γυναίκα μου έχει το Mi9 lite αγορασμένο από skroutz με τα άσπρα παρακάτω στοιχεία. Εγώ έχω το ίδιο αγορασμένο από Κίνα μετά παρακάτω μαύρα στοιχεία. Εγώ μπορώ να στείλω στο 13033. Αυτή όχι. Έχετε καμιά λύση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Η γυναίκα μου έχει το Mi9 lite αγορασμένο από skroutz με τα άσπρα παρακάτω στοιχεία. Εγώ έχω το ίδιο αγορασμένο από Κίνα μετά παρακάτω μαύρα στοιχεία. Εγώ μπορώ να στείλω στο 13033. Αυτή όχι. Έχετε καμιά λύση;;; Δες τις ρυθμίσεις από τα μην και εμένα από skroutz με miui 11.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Δες τις ρυθμίσεις από τα μην και εμένα από skroutz με miui 11.0.1Μηνύματα, ρυθμίσεις, γενικά, προστασία από ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Δες αν έχει μπλοκάρει το 13033. Όταν πας να στείλεις πρώτη φορά μήνυμα σε σύντομο αριθμό, βγάζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα για τυχόν υψηλές χρεώσεις. Μήπως έγινε κάτι εκεί; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Μηνύματα, ρυθμίσεις, γενικά, προστασία από ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Δες αν έχει μπλοκάρει το 13033. Όταν πας να στείλεις πρώτη φορά μήνυμα σε σύντομο αριθμό, βγάζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα για τυχόν υψηλές χρεώσεις. Μήπως έγινε κάτι εκεί; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο 13033 ΔΕΝ είναι στους αποκλεισμένους αριθμούς αν αυτό εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Μόνο εκεί δεν μπορεί να στείλει μήνυμα? Το αριθμός κέντρου μηνυμάτων είναι σωστός? Θα έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Όχι, μόνο έναν Messenger έχω, τον κανονικό... Από που το βγάζω αυτό;; Που το βλέπω αυτό;; Mi 9 Lite via Tapatalk Στην εφαρμογή πάτησε στην εικόνα προφίλ σου και θα βρεις τον διακόπτη chat heads Είναι η φούσκα που εμφανίζεται τους συνομιλείτες στην αρχική οθόνη. Όταν το είχα ενεργό εμφάνιζε 2 ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts