didimas Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 τι μπορεί να συμβαίνει; Την πήρανε πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Περνάνε οι ώρες και το τηλέφωνο ανταποκρίνεται άψογα ,ακόμα ψάχνω να βρω κουσουρι στην 10αρα. Να πω την αλήθεια μόνο κάμερα βίντεο δεν έχω ασχοληθεί. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση κόλλησε στο ερώτημα ποιον launcher θέλω να χρησιμοποιήσω (miui ή nova) αναγκάστηκα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πλέον δεν μπορώ να κοινοποιήσω στο messenger οτιδήποτε. Κατά τ'άλλα ολα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ένα θέμα μόνο η φωτεινότητα... Ελπίζω ο dialer να μην κλείνει το μικρόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ένα θέμα μόνο η φωτεινότητα... Ελπίζω ο dialer να μην κλείνει το μικρόφωνο Τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Και εμένα το ίδιο. Πήγα όμως πάνω δεξιά στις τελίτσες και πάτησα Λήψη τελευταίου πακέτου και κατεβαίνει. Τώρα τι κατεβάζει δεν ξέρω αλλά δείχνει μεγάλο. βρήκες κάτι; έκανα και επανεκκίνηση αλλά δεν την βλέπει την 10. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ναι πολλοί..την έδειξε και αν δεν την έκανες σε μια μέρα μετά την πήραν πίσω ...δεν ξέρω γιατί ...όλοι αναφέρουν ότι είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Σε εμένα η ενημέρωση ως τώρα δουλεύει άψογα. Το δακτυλικό αποτύπωμα έχει βελτιωθεί πολύ και είναι γρήγορο. Δεν βλέπω κάποια δυσλειτουργια ως τώρα, και αν και νωρίς η μπαταρία έχω την εντύπωση κρατάει περισσότερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 (edited) Τι εννοείς? Εννοω οτι αυτοματη φωτεινοτητα κανει οτι θελει .και ελεπιζω να μην κλεινει το μικροφωνο οταν ακουμπαω το μαγουλο στην οθονη:lol::lol::lol::lol: Edited March 22, 2020 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Μέχρι στιγμής με την καινούργια αναβάθμιση δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα.Δακτυλικο αποτύπωμα πολύ πιο άμεσο,και η μπαταρία σαν να κρατάει περισσότερο. Ξέρετε αν υπάρχει gcam για την 10αρα γιατί αυτή που είχα δεν λειτουργεί πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Καλησπέρα και από μένα!έκανα την αναβάθμιση σε 10 και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ σε screen mirroring.το αντιμετωπίζει το ίδιο κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Πάντως με AOD ανοιχτή μέσα σε μία ημέρα χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου σε airplane mode κάνει γύρω στις 8-9% σε standby! Πολύ δεν είναι? Πόσο χάνετε εσείς σε stanby? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Πάντως με AOD ανοιχτή μέσα σε μία ημέρα χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου σε airplane mode κάνει γύρω στις 8-9% σε standby! Πολύ δεν είναι? Πόσο χάνετε εσείς σε stanby? Με aod μου κρατεί μια μέρα και μισή ώρα τώρα. Πριν μου κρατούσε μόνο μια μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Τελικά η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο σε global; Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 η γυναικα μου το mi 2 lite , εγω το mi 9 lite , και τα δυο απο bangood, ολα τα μηνυματα μεχρι στιγμης μας ηρθαν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Μετά την αναβάθμιση σε 10 στο viber μου έρχεται ειδοποίηση και όταν πάω στις επαφές που έχω σε απόκρυψη δεν εμφανίζει εικονίδιο ποια επαφή μου το έστειλε και πρέπει να πατήσω πάνω της για να το δω. Δεν συνέβαινε πριν. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 (edited) Στα 2 πρώτα ήρθαν όλα τα μηνύματα πολιτικής προστασίας. Στο δικό μου (με EU rom) καμία. Για πείτε την εμπειρία σας, να δούμε αν παίζει κάτι με την συσκευή ή είναι πρόβλημα του συστήματος πολιτικής προστασίας. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων (Google messages) ψάξε. Πάνω δεξιά στις 3 τελείες - settings - advance - wireless emergency - more και ενεργοποιείς τι alerts θες να λαμβάνεις. Edited March 23, 2020 by jimpet84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Καμία ειδοποίηση και σε εμάς, ούτε στο Mi9 lite της γυναίκας μου ούτε στο δικό μου Mi6. Που είχα ρωτήσει στο αντίστοιχο forum μοιρασμένα και εκεί... Οι ρυθμίσεις που αναφέρει στο site δεν υπάρχουν, τις βρήκα όμως στα μηνύματα και είναι όλες on. Αγορασμένα και τα δύο από Skroutzομάγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στο 10 και το ακύρωσαν... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Μια χαρά το μνμ από πολιτική προστασία με 10αρα στο mi9lite Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Μετά την αναβάθμιση σε 10 στο viber μου έρχεται ειδοποίηση και όταν πάω στις επαφές που έχω σε απόκρυψη δεν εμφανίζει εικονίδιο ποια επαφή μου το έστειλε και πρέπει να πατήσω πάνω της για να το δω. Δεν συνέβαινε πριν. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;Τα ίδια και στο δικό μου, ίδιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.... Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Άρα η 10 ήθελε δουλειά.. Δεν πρόκειται να την βάλω χωρίς να γίνει σοβαρό τεστ. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μετά απο σχεδόν μια βδομάδα χρησης το μονο θεμα που μου έκανε ηταμ οτι δυο φορες που το έβαλα να φορτίσει σκάλωσε και εβγαζε συνέχεια το animation της φόρτισης αλλα οταν το εβαζα να φορτισει ξεκλείδωτο έφτιαχνε Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα με τη 10 (global). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Έκανα το upgrade σε 10 , με λίγα θεματακια για 5 6 μέρες , χτες έκανα hard reset στο τηλέφωνο και μεταμορφώθηκε πλήρως. Ταχύτατο , βγάζει ειδοποιήσεις στην aod και ως τώρα αν και νωρίς δεν βρήκα κάποια δυσλειτουργία. Θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες και για κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts