Jump to content

Billoaded

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Billoaded

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Billoaded's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ok, το βρήκα.ευχαριστω!
  2. Δεν μου εμφανίζει κουμπί ηχογράφησης το true phone.του έχω δώσει όλα τα δικαιώματα.
  3. Καλησπέρα και από μένα!έκανα την αναβάθμιση σε 10 και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ σε screen mirroring.το αντιμετωπίζει το ίδιο κάποιος;
  4. Καλησπέρα. Εγώ έχω μείνει ακόμα με την 3.3:O Πριν αναβαθμίσω σε 5.5 θέλω να πειραματιστώ και αλλάξω kernel στην 3.3.ποιον να διαλέξω για να δουλέψει; Κύριλλε; Επίσης έχω θέμα με την εγκατάσταση μεγάλων προγραμμάτων από το market.
  5. Χρησιμοποιώ την Kiryllos 3.3 εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι ότι κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας η φωνη μου και η φωνή του συνομιλητή μου ακούγονται διακεκομμένες. όταν γίνεται αυτό η μπάρα ειδοποιήσεων αναβοσβήνει πράσινη. Είναι bug της rom?το εχει κ κάποιος άλλος?
  6. Για να βάλεις κάποιον δικό σου ήχο για μήνυμα, θα δημιουργήσεις έναν φάκελο στην κάρτα sd με όνομα media, μέσα σε αυτόν έναν άλλον με όνομα audio και τέλος μέσα σε αυτόν έναν άλλο με όνομα notifications.Στον τελευταίο βάζεις τους ήχους που θες να διαλέξεις. Μετά από αυτό θα υπάρχουν σαν επιλογή μαζί με τους ήχους του κινητού. :D
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα με επιτυχία και χωρίς κανένα πρόβλημα την 3.3 rom του Kyrilou που τον ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και τη δουλεία του. θέλω να περάσω κάποιες stock εφαρμογές που λείπουν όπως youtube, σε ποια διαδρομή πρέπει να τις επικολλήσω; Επίσης υπάρχει τρόπος να αλλάξω το πράσινο και πορτοκαλή χρώμα του θέματος;
  8. Καλησπέρα παλιόπαιδα! Θέλω να αναβαθμίσω το κινητό μου σε froyo. Σκέφτομαι να περάσω την rom του Kyrilou. Όσοι έχετε δοκιμάσει κάποια, ποία μου προτείνετε; Την 3.0 ή την 3.3;
  9. Και εγώ την ίδια απορία εχώ..Εβαλα το handcent αλλά ουτε κ με αυτό.Ξέρει κανείς;
  10. και εμένα το ιδιο συμβαίνει που και που.ελπείζω στη 2.2 να μην υπάρχει.
  11. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα ,δεν εκανε save.Με την version 2.13.3 του root explorer το εκανε.Αν και δεν ειδα τρελή διαφορα μετα κ απο αυτο.. Το φαστερφιχ τι είναι?ειναι μονο για 2.2?
  12. Το ειχα πάθει και εγω.Διεγραψα εφαρμογές και ελευθέρωσα μνήμη και ειναι οκ.
  13. Ρε παιδια δεν μπορω να αλλάξω το gps.conf. ενω το root explorer λεει οτι οι αλλαγες εχουν αποθυκευτη το αρχείο δεν αλλάζει.ειμαι κανονικα ροοτ με eclair και εχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικές εκδώσεις του root explorer.
  14. Είναι ανάλογα με την χρήση που κάνεις. Αν ασχοληθώ αρκετά, παιχνίδια, internet, gps, κραταει 1-2 μέρες. όταν το χρησιμοποιώ μόνο λίγο για κλήσεις και μηνύματα 4-5 μέρες. Η λάθος μέτρηση της μπαταρίας οφείλετε στο λειτουργικό και ελπίζουμε να διορθωθεί με την official froyo..
  15. Δεν χρειαζεται να εισαι στο intrernet.Ανοίγεις το gps περιμενεις να βρει δορυφόρους και εισαι ενταξει.Αν το προγραμμα που κατέβασες ειναι trial δεν θα μπορεις να το λειτουργήσεις μετα απο κάποιες μέρες.
×
×
  • Create New...