chrisakis Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Οταν εχετε ειδοποιησεις απο εφαρμογες (πχ messenger, viber κτλ) η συσκευη σας δοναει κανονικα; Μπορουμε να το ρυθμισουμε καπως να εχεις δονηση κ στις εφαρμογες περα απο τις κλησεις/sms; Δονάει Δονάει Δονάει και στο τέλος κελαηδάει Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak_do Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Θέλω να συνδέσω μέσω Bluetooth το κινητό με το iPod,αλλά δεν γίνεται.Υπαρχει κάποια ρύθμιση γι’αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Θέλω να συνδέσω μέσω Bluetooth το κινητό με το iPod,αλλά δεν γίνεται.Υπαρχει κάποια ρύθμιση γι’αυτο; Δεν είναι αξεσουάρ το iPod για να το συνδέσεις όπως πχ ένα ακουστικό. Τι ακριβως θέλεις να κανεις για να σε βοηθήσουμε; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Θέλω να συνδέσω μέσω Bluetooth το κινητό με το iPod,αλλά δεν γίνεται.Υπαρχει κάποια ρύθμιση γι’αυτο; Γιατί να μην γίνεται; Μπήκες στο Bluetooth για να βρεις την συσκευή που έχεις στο αυτοκίνητο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Γιατί να μην γίνεται; Μπήκες στο Bluetooth για να βρεις την συσκευή που έχεις στο αυτοκίνητο; Τάσο .Δεν είναι συσκευή αυτοκινήτου το iPod Ξέχασες τι είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Δονάει Δονάει Δονάει και στο τέλος κελαηδάει Το δικό μου έχει πρόβλημα που δεν εχει δονηση και το δικο σου που κελαηδαει!!! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 (edited) Τάσο .Δεν είναι συσκευή αυτοκινήτου το iPod Ξέχασες τι είναι ; από το iPod να ψάξει στο Bluetooth να βρει την συσκευή που έχει στο αυτοκίνητο για να κάνει pair ωχ συγνώμη παιδια. ο άνθρωπος ελεγε θέλει να συνδέσει το κινητο με το iPod κι εγώ κατάλαβα το Αυτοκίνητο με το iPod. Δεν γίνεται να συνδεθεί iPod με κινητο όντως όπως είπαν και από πάνω. μόνο αξεσουάρ μπορούν να συνδεθουν Edited December 8, 2019 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Θέλω να συνδέσω μέσω Bluetooth το κινητό με το iPod,αλλά δεν γίνεται.Υπαρχει κάποια ρύθμιση γι’αυτο; Δεν ξέρω για ποιο λόγο θέλεις να τα συνδέσεις, αλλά μήπως σε εξυπηρετεί το AirDrop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Γεια σας παιδιά έχω το εξής πρόβλημα ανά 2 μέρες όταν κάνω κλήση μου λένε δεν με ακούν καλά σαν παράσιτα έχω βονταφονε καρτοκινητή το κάνω επαννεκινηση κ διορθώνεται δεν ξέρω τι φτάσει μου είπαν από την Apple να το κάνω επαναφορά μέσω υπολογιστή αλλά τα pc τα έχουν παίξει κ δεν γεινεται ειχε κανείς αυτό το πρόβλημα όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε 13.2.3 Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Γεια σας παιδιά έχω το εξής πρόβλημα ανά 2 μέρες όταν κάνω κλήση μου λένε δεν με ακούν καλά σαν παράσιτα έχω βονταφονε καρτοκινητή το κάνω επαννεκινηση κ διορθώνεται δεν ξέρω τι φτάσει μου είπαν από την Apple να το κάνω επαναφορά μέσω υπολογιστή αλλά τα pc τα έχουν παίξει κ δεν γεινεται ειχε κανείς αυτό το πρόβλημα όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε 13.2.3 κανε απλα επαναφορά από την συσκευή μεσα πήγαινε ρυθμίσεις/γενικα/επαναφορα/ρυθμίσεων και περιεχομένου. σβήνει τα πάντα Αν και νομίζω φταιει το σήμα στην περιοχή σου και όχι η συσκευη σου. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Γεια σας παιδιά έχω το εξής πρόβλημα ανά 2 μέρες όταν κάνω κλήση μου λένε δεν με ακούν καλά σαν παράσιτα έχω βονταφονε καρτοκινητή το κάνω επαννεκινηση κ διορθώνεται δεν ξέρω τι φτάσει μου είπαν από την Apple να το κάνω επαναφορά μέσω υπολογιστή αλλά τα pc τα έχουν παίξει κ δεν γεινεται ειχε κανείς αυτό το πρόβλημα όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε 13.2.3 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων όχι και περιεχομένου Και εγώ είχα τέτοια θέματα με ήχους παράσιτα κλπ και διορθώθηκαν Το όψιν μετά όλες οι ρυθμίσεις από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων όχι και περιεχομένου Και εγώ είχα τέτοια θέματα με ήχους παράσιτα κλπ και διορθώθηκαν Το όψιν μετά όλες οι ρυθμίσεις από την αρχή Ευχαριστω θα το κανω Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak_do Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Δεν είναι αξεσουάρ το iPod για να το συνδέσεις όπως πχ ένα ακουστικό. Τι ακριβως θέλεις να κανεις για να σε βοηθήσουμε; Sent from my iPad using Tapatalk. Είπα να δοκιμάσω Να μεταφέρω φωτογραφίες η μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 . Είπα να δοκιμάσω Να μεταφέρω φωτογραφίες η μουσική Μέσο airdrop πολύ ευκολότερα και πιο γρήγορα Εάν το υποστηρίζει το iPod σου Bluetooth στο iPhone δεν κάνει τέτοια πράγματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 iOS 13.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak_do Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Και άλλη ερώτηση.....Γτ δεν δέχεται φωτογραφία προφίλ(avatar) στις ρυθμίσεις;Όταν το πρωτοπήρα την είχε δεχθεί,τώρα παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κ ότι δεν δέχεται νέα.Να περιμένω αναβάθμιση λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η οθόνη με κάποιο gesture (εκτός απο το πάτημα του πλαϊνού κουμπιού); Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η οθόνη με κάποιο gesture (εκτός απο το πάτημα του πλαϊνού κουμπιού); Φυσικά. Με assistive touch Βρες το στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Φυσικά. Με assistive touch Βρες το στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας Άλλο το assistive touch. Δεν είναι Gesture. Εκτός εάν χάνω κάτι. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Άλλο το assistive touch. Δεν είναι Gesture. Εκτός εάν χάνω κάτι. με την εννοια που το ζητάς οχι μόνο με την φιλοσοφία του assistive touch Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Άλλο το assistive touch. Δεν είναι Gesture. Εκτός εάν χάνω κάτι. Δεν σε βολεύει δλδ απλό ή διπλό touch ή παρατεταμένο στο εικονικό κουμπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 (edited) Δεν σε βολεύει δλδ απλό ή διπλό touch ή παρατεταμένο στο εικονικό κουμπάκι. Βολεύει...μια χαρά βολεύει. Αλλά η χοντρή τελεία μου κάθεται στο λαιμό. :O edit: Έβαλα αδιαφάνεια στο 15%. Θα το δοκιμάσω γιατί βλέπω ότι έχει ενα κάρο ρυθμίσεις που βοηθάνε αρκετά. Edited December 19, 2019 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Βολεύει...μια χαρά βολεύει. Αλλά η χοντρή τελεία μου κάθεται στο λαιμό. :O edit: Έβαλα αδιαφάνεια στο 15%. Θα το δοκιμάσω γιατί βλέπω ότι έχει ενα κάρο ρυθμίσεις που βοηθάνε αρκετά. Μήπως μπορείς με τις συντομεύσεις να φτιάξεις ένα "κουμπάκι" στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Μήπως μπορείς με τις συντομεύσεις να φτιάξεις ένα "κουμπάκι" στην οθόνη; Χεχε...εκεί ψάχτηκα και εγώ στην αρχή. :rolleyes: Αλλά δεν νομίζω να γίνεται. Άσε που οι συντομεύσεις πάνε μόνο στην widgets screen (αριστερή οθόνη) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Παιδιά εγώ μετά 13.3.2 συνεχίζω να έχω πρόβλημα όταν καλώ με λένε ότι με ακούν με διακοπές το έκανα επαναφορά κ έστρωσε για 4 μέρες μετά πάλι με είπαν δεν με ακούν καλά μπορεί κ να τυχε δεν ξέρω το έκανα επανεκινηση κ καλεί τώρα κανονικά άμα το ξανά κάνει θα το πάω στην istorm Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts