Fulgore1 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Να κοιμάσαι το βράδυ 22:00 με 82% και να ξυπνάς το πρωί 6:00 με ... 82% (όλα ανοιχτά). Μου είχε λείψει αυτό :-) Την καλημέρα μου σε όλους. from my iPhone 11 Προσωπικα παντως δεν βλεπω κατι τετοιο,και εν μερη ειναι και λογικο. Με ολα ανοιχτα 8ωρες αναμονη και να μην εχεις χασει ουτε 1%,δεν παιζει,εκτος αν το εχεις συνδεσει στον φορτιστη. Ακομα και με flight mode εχω δει να χανω το βραδυ γυρω στο 2-3% που ειναι και το φυσιολογικο.Καλυτερα απο τα προηγουμενα Android που ειχα,αλλα και παλι χανει. Προφανως ειμαι ικανοποιημενος με την αυτονομια του 11,πολυ περισσοτερο απο οτι ημουν με το XS max,οπως και με την αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Προσωπικα παντως δεν βλεπω κατι τετοιο,και εν μερη ειναι και λογικο. Με ολα ανοιχτα 8ωρες αναμονη και να μην εχεις χασει ουτε 1%,δεν παιζει,εκτος αν το εχεις συνδεσει στον φορτιστη. Ακομα και με flight mode εχω δει να χανω το βραδυ γυρω στο 2-3% που ειναι και το φυσιολογικο.Καλυτερα απο τα προηγουμενα Android που ειχα,αλλα και παλι χανει. Προφανως ειμαι ικανοποιημενος με την αυτονομια του 11,πολυ περισσοτερο απο οτι ημουν με το XS max,οπως και με την αναμονη. Κι όμως ανέβασε το γράφημα της μπαταρίας ο φίλος, έχασε 2-3% μέχρι τις 6, μάλιστα από τις 22:00 μέχρι τις 3:00 δεν έχασε καθόλου, απλά τσέκαρε το telegram κατά τις 3 και έχασε ένα 2% μέχρι τις 6. Για να μη το πολυψιρίζουμε, το 11 έχει εκπληκτική μπαταρία, καλύτερη κι από το προηγούμενο redmi note 7 που είχα, ειδικά στο standby το σκίζει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Το θεωρώ πολύ έξυπνο σαν υλοποίηση! Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η λειτουργία. Το είχα και στο U12 (αν δεν κάνω λάθος). Αλλά εκεί έπεφτε η ένταση μόλις σήκωνες την συσκευή. Εδώ, σε "βλέπει" η συσκευή και χμηλώνει. Πολύ μπόμπα χαρακτηριστικό (για μένα) Όπως βολεύει τον καθένα. το 11 έχει εκπληκτική μπαταρία, καλύτερη κι από το προηγούμενο redmi note 7 που είχα, ειδικά στο standby το σκίζει Άφωνος! Δεν καίει ούτε νερό! :cool: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η λειτουργία. Το είχα και στο U12 (αν δεν κάνω λάθος). Αλλά εκεί έπεφτε η ένταση μόλις σήκωνες την συσκευή. Εδώ, σε "βλέπει" η συσκευή και χμηλώνει. Πολύ μπόμπα χαρακτηριστικό (για μένα) Όπως βολεύει τον καθένα. Άφωνος! Δεν καίει ούτε νερό! :cool: Ίδια φιλοσοφία είναι απλά χρησιμοποιούν διαφορετικό αισθητήρα Νομίζω ότι όμως έχει ακόμα θέματα ο ήχος γενικά γι αυτόν τον λόγο. Δεν δουλεύουν σωστά οι ειδοποιήσεις και μάλλον δεν το έχουν φέρει 100% όπως πρέπει σαν δυνατότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Υπάρχει κάποιο tempered glass που να μην χαλάει τα χρώματα της οθόνης ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Δεν είχα σκοπό να πάρω άλλον. Συνήθως το φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ από τις 11 έως τις 6μιση. Πιθανών να με καλύπτει και ο 5W. Θα πειραματιστώ τις επόμενες μέρες και θα ανεβάσω τα αποτελέσματα "των ερευνών". Έβαλα τον 12W γιατί το κουτί γράφει είσοδος 5V/2A έξοδος 5V/1A και υπέθεσα ότι έχει απόδοση στο 50% παρότι γράφει μετατροπή περίπου 73%. Ίσως είναι τυπογραφικό λάθος γιατί στα 9V είναι 1,67Α με 1,2Α όπου εκεί συμφωνεί το 73%. Υποθέτω ότι παίζει ρόλο και εάν το κινητό είναι οριζόντιο ή κάθετο όπου εκεί εφάπτεται το ένα πηνίο ή και τα δύο. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ασύρματο φορτιστή και με τις επόμενες φορτίσεις θα καταλάβω πως δουλεύει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι είναι. Το ακουμπάς και ξεμπέρδεψες. Και κάθεται όρθιο το κινητό, οπότε μπορώ άνετα να το χρησιμοποιώ. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου το σημείο επαφής και των δύο. Μετά από 10 μέρες χρήσης, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Με 15€ και τον φορτιστή της συσκευασίας του τηλεφώνου, σε 4 ώρες και κάτι έχει πάει από το 30% στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζετε εάν το Audio zoom που έχει το Pro, υπάρχει και στο 11; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζετε εάν το Audio zoom που έχει το Pro, υπάρχει και στο 11; Ναι υπάρχει κανονικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλησπέρα. Επιπρόσθετες ερωτήσεις : 1) το ξυπνητήρι γίνεται να χαμηλώσει ένταση; 2) Το κινητό είναι συνδεδεμένο σε WiFi. Γιατί όταν το ανοίγω από standby , δείχνει 4G και μετά από λίγο πάει σε WiFi ; from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλησπέρα. Επιπρόσθετες ερωτήσεις : 1) το ξυπνητήρι γίνεται να χαμηλώσει ένταση; 2) Το κινητό είναι συνδεδεμένο σε WiFi. Γιατί όταν το ανοίγω από standby , δείχνει 4G και μετά από λίγο πάει σε WiFi ; from my iPhone 11 2) Είναι θέμα του router σου 1) Έχω την εντύπωση ότι όσο δυνατά έχεις τον ήχο κλήσης έτσι χτυπάει και το ξυπνητήρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 2) Είναι θέμα του router σου 1) Έχω την εντύπωση ότι όσο δυνατά έχεις τον ήχο κλήσης έτσι χτυπάει και το ξυπνητήρι 2) Έχει κάποια ρύθμιση συγκεκριμένη (Cosmote είναι). Τα Android γιατί δεν βγαίνουν; Ο MAC γιατί δεν βγαίνει (όταν κοιμάται); 1) Μάλλον σωστή εντύπωση έχεις. έτσι δούλευε από τα παλιά...είπα μήπως υπήρχε κάτι νέο και μπορεί να χαμηλώνει ένταση. Στα προηγούμενα είναι επεξεργαστεί έναν ήχο...τον είχα κατεβάσει παααρα πολύ σε ένταση και τον χρησιμοποιούσα ξυπνητήρι (ενώ ο ήχος του τηλεφώνου ήταν ανεβασμένος). Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να κάνω πάλι. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 2) Έχει κάποια ρύθμιση συγκεκριμένη (Cosmote είναι). Τα Android γιατί δεν βγαίνουν; Ο MAC γιατί δεν βγαίνει (όταν κοιμάται); 1) Μάλλον σωστή εντύπωση έχεις. έτσι δούλευε από τα παλιά...είπα μήπως υπήρχε κάτι νέο και μπορεί να χαμηλώνει ένταση. Στα προηγούμενα είναι επεξεργαστεί έναν ήχο...τον είχα κατεβάσει παααρα πολύ σε ένταση και τον χρησιμοποιούσα ξυπνητήρι (ενώ ο ήχος του τηλεφώνου ήταν ανεβασμένος). Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να κάνω πάλι. Εγώ και τον ήχο κλήσης τον έχω 4-5 κλικ πιο χαμηλά από το τέρμα γι αυτό δεν είχα πρόβλημα ποτέ Όσον αγορά το router δεν θυμάμαι γιατί γίνεται αυτό και εάν διορθώνεται Δεν φταίει το κινητό σου όμως Συνήθως κάτι τέτοιο γίνεται πολύ πιο σύντομα σε αεροδρόμια και κοινόχρηστους χώρους Είναι ρυθμισμένο να σε πετάει με time out Το router στο σπίτι δεν το κάνει έτσι ακριβώς αλλά παλιά με άλλο router είχα κι εγώ το ίδιο θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 True Tone και Night Shift (Δύση - Ανατολή) ταυτόχρονα από σήμερα. Να δούμε πως τα πάει με τα μάτια. :-) from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 True Tone και Night Shift (Δύση - Ανατολή) ταυτόχρονα από σήμερα. Να δούμε πως τα πάει με τα μάτια. :-) from my iPhone 11 Εγώ τα δούλευα από πρώτη στιγμή Δεν τα αλλάζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ρε παιδιά είναι εντελώς κιτρινοπα. Ξέρω γώ τώρα εθπα να δοκιμάσω και τα δυο μαζί αλλά είναι κάπως Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ρε παιδιά είναι εντελώς κιτρινοπα. Ξέρω γώ τώρα εθπα να δοκιμάσω και τα δυο μαζί αλλά είναι κάπως Sent from my iPhone using Tapatalk Κάτσε σπίτι κανα μισάωρο στο κρεβάτι με σβηστά όλα τα φώτα Δούλεψε την συσκευή έτσι Μετά βγάλε το night shift και θα γίνει η οθόνη μπλε να δεις ποσό κουραστικό είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Έχεις δίκιο δεν χρειάστηκε καν μισάωρο. Καθόμουν στα σκοτεινά στο μπαλκόνι και τώρα που επανέφερα φάνηκε το έντονο της οθόνης πιο ενοχλητικό. Για βράδυ μια χαρά είναι τελικά μέχρι στιγμής Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Έχεις δίκιο δεν χρειάστηκε καν μισάωρο. Καθόμουν στα σκοτεινά στο μπαλκόνι και τώρα που επανέφερα φάνηκε το έντονο της οθόνης πιο ενοχλητικό. Για βράδυ μια χαρά είναι τελικά μέχρι στιγμής Sent from my iPhone using Tapatalk Ρύθμισε το εάν θέλεις στις ώρες που σε βολεύει Εγώ το έχω αφήσει στο αυτόματο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Οι "Συντομεύσεις", πρωτόγνωρη επανάσταση για το iOS. Πρέπει να έχουν τρομερές (για iOS) δυνατότητες. Ακόμα στην αναζήτηση είμαι αλλά δείχνουν πολλά υποσχόμενες. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά. Λίγο που πειραματίστηκα δεν βρήκα λόγω ύπαρξης. Για μένα παντελώς άχρηστες Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Παιδιά προσπαθώ να βάλω το ραδιόφωνο ιντερνετικά για να ακούσω τον αγώνα ολυμπιακού, ωστόσο και στο ταμπλετ και στο iPhone μετά από 1 με 2 λεπτά σταματάει μετάδοση αν και έχω βάλει σαν επιλογή να μη γίνεται απενεργοποίηση της οθόνης.. κάνω κάτι λάθος ? είναι κάτι που μπορώ να κάνω? Οποιοδήποτε σταθμό ακόμα και μέσα από το live 24 gr μέσω της πλατφόρμας το ίδιο πράγμα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή; Εγώ έχω το e radio και μια χαρά παίζει και με σβηστή οθόνη.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Όχι από web chrome έφτιαξε μόνο του ... και τώρα που απαντώ ξανά σταμάτησε Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Εγκατέστησε την εφαρμογή E Radio https://apps.apple.com/us/app/e-radio-tunein-and-stream-music-sports-news/id776881885 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Εγκατέστησε την εφαρμογή E Radio https://apps.apple.com/us/app/e-radio-tunein-and-stream-music-sports-news/id776881885 εγινε ευχαριστω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts