Jump to content

iPhone 11

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες υποχρέωση του πωλητή εννοείς ότι μετά τον πρώτο χρόνο αν χαλάσει απευθύνεσαι στο κατάστημα αγοράς για επισκευή; Δεν πας πχ στο document που αν κατάλαβα καλά είναι το επίσημο service apple;

Αν είναι έτσι τότε ίσως να συμφέρει να αγοραστεί από τις μεγάλες αλυσίδες που έχουν και"άτοκες" δόσεις

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by christou

Όταν λες υποχρέωση του πωλητή εννοείς ότι μετά τον πρώτο χρόνο αν χαλάσει απευθύνεσαι στο κατάστημα αγοράς για επισκευή; Δεν πας πχ στο document που αν κατάλαβα καλά είναι το επίσημο service apple;

Αν είναι έτσι τότε ίσως να συμφέρει να αγοραστεί από τις μεγάλες αλυσίδες που έχουν και"άτοκες" δόσεις

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον 2ο χρόνο είναι υπερχρεωμένος να τον αναλάβει ο πωλητής. Άρα όπως ανέφερες, απευθύνεσαι σε αυτόν

Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν το πας στην Document, infoquest, iSystem αν το αναλάβουν παρόλο που δεν αγοράστηκε από αυτός. Πιστεύω ότι δεν θα το δεχτούν και αν το έχουν δεχτεί σε κάποιους τότε είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας.

Ας με διορθώσει κάποιος, αν κάνω λάθος.

Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό πολύ το θέμα με την εγγύηση

Δεν μπορούμε να είμαστε πλέον σίγουροι για τίποτα

Nokia 8800 Scirocco

Μου αρέσει που ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει το site της apple

https://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-greek.html

https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

Sent from my iPad using Tapatalk

Ποιο site της Apple.

Εδω υπαρχει ειδικη κατηγορια για τα των εγγυησεων,αλλα παλι στα θεματα των κινητων τα διαβαζουμε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385624&page=23

Ειναι αυτα που ελεγα παλιοτερα. Καθε 3 και λιγο ή για εγγυησεις θα διαβαζουμε,ή για υγεια μπαταριας στα θεματα των Iphone.

Ποιο site της Apple.

Εδω υπαρχει ειδικη κατηγορια για τα των εγγυησεων,αλλα παλι στα θεματα των κινητων τα διαβαζουμε

Ειναι αυτα που ελεγα παλιοτερα. Καθε 3 και λιγο ή για εγγυησεις θα διαβαζουμε,ή για υγεια μπαταριας στα θεματα των Iphone.

Ακριβώς

Από τις 200 πχ σελίδες οι 99 είναι για αυτον τον λόγο

Συγνώμη παιδιά νόμιζα ότι ήταν οκ να ρωτήσω στο θέμα της συσκευής για την αγορά και την εγγύηση.

Ας διαγράφουν τα μηνύματά μου δεν ήθελα να σπαμάρω.

Ποιο site της Apple.

Γράψε μας κάτι εσυ που θέλεις να συζητάμε

Nokia 8800 Scirocco

:what:Μεταξύ Αμερικάνικου και Κινέζικου ποιο θα διαλέγατε και γιατί? Τήνο προς το Κινέζικο γιατί είναι το μονο με πραγματική dual sim(αν και δεν την χρειάζομαι αλλά λέω καλύτερο θα είναι για resale). A και το Αμερικάνικο είναι και 60eur πιο ακριβό.
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

:what:Μεταξύ Αμερικάνικου και Κινέζικου ποιο θα διαλέγατε και γιατί? Τήνο προς το Κινέζικο γιατί είναι το μονο με πραγματική dual sim(αν και δεν την χρειάζομαι αλλά λέω καλύτερο θα είναι για resale). A και το Αμερικάνικο είναι και 60eur πιο ακριβό.

Ξέρεις ότι αποχαιρετας κάθε είδους σέρβις και εγγύηση στην Ευρώπη, έτσι; Ποια μεταπωλητική; Για ένα κομμάτι ψωμι θα το δώσεις σε κάποιον «μύστη».

Από εκεί και πέρα, αφού μπορείς να παρεις από Αμερική, πάρε το unlocked που είναι και το παγκόσμιο μοντέλο που πωλείται και εδώ.

Edited by protsimer

Ξέρεις ότι αποχαιρετας κάθε είδους σέρβις και εγγύηση στην Ευρώπη, έτσι;

Από εκεί και πέρα, αφού μπορείς να παρεις από Αμερική, πάρε το unlocked που είναι και το παγκόσμιο μοντέλο που πωλείται και εδώ.

Ναι το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση. Απλά μεταξύ των δυο μοντέλων ποιο θα ήταν καλύτερο για ένα που μένει Ευρώπη.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρεις ότι αποχαιρετας κάθε είδους σέρβις και εγγύηση στην Ευρώπη, έτσι; Ποια μεταπωλητική; Για ένα κομμάτι ψωμι θα το δώσεις σε κάποιον «μύστη».

Δεν ξέρω σε τι πλανήτη ζεις και τι κανεις αλλα προσωπικα έχω μεταπωλήσει όλα μου τα iPhones που τα πλείστα ήταν ασιατικα/αμερικάνικα.

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Μια χαρά είναι, φορτίζει στα μπαμ, τον έχω εγώ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Επανερχομαι στο θεμα του ταχυφορτιστη, Αγορασα σημερα τoν συγκεκριμενο της Baseus που ειχες πει οτι σουλευει μια χαρα:

https://www.skroutz.gr/s/23285978/Baseus-Lightning-Cable-USB-C-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-TZCCFS-X02.html

Τον συνδεσα σε iphone X και 11. Σε κανενα απο τα δυο δεν εκανε διπλο beep οπως ειχε αναφερθει εδω σε παλιοτερο ποστ. Εκανε το μονο μπιπ οπως κανει και με τον μαμα φορτιστη των 5W. Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι και στα 2 κινητα η μπαταρια εκεινη την στιγμη ηταν ανω του 60%.

Οποιος εχει καμια ιδεα ας τη μοιραστει μαζι μου.

Γράψε μας κάτι εσυ που θέλεις να συζητάμε

Δεν ξερω,μηπως για δυνατοτητες/updates που να αφορουν το τηλεφωνο του θεματος?

Λεω εγω τωρα.

Δεν ξερω,εχεις παει σε αλλα forum/sites και να βλεπεις σε θεματα που αφορουν συγκεκριμενο κινητο/μοντελο,να σχολιαζονται/γραφονται κυριως πραγματα για αλλα κινητα ή να αναφερονται καθε 3 και λιγο οι εγγυησεις/τιμολογια/υγειες μπαταριας(ειδικα σε τελευταια μοντελα)?Εγω δεν εχω πετυχει καπου αυτο το πραγμα.

Αυτα για να υπαρχει και μια συνοχη και ενα ενδιαφερον σε αυτα που γραφονται,γιατι οπως θελω να πιστευω καταλαβαινεις,το πολυ off topic και τα ιδια και τα ιδια καθε 3 και λιγο,οδηγουν σε ελλειψη ενδιαφεροντος και συμμετοχης.

Μετα δηλαδη μην απορουμε γιατι η συμμετοχη ειναι πεσμενη,μετα τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας των νεων μοντελων.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αλλα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι απλα κοιτανε την τιμη να ειναι χαμηλη και ολα τα αλλα σε τελευταια μοιρα. Αν βεβαια τους κατσει μια φορα η στραβη και πανε στο service και τους ριξει πορτα επειδη δεν επισκευαζει κινητα αλλων ηπείρων,τοτε καταλαβαινουν γιατι αυτα τα κινητα συγκεκριμενα δεν εχουν μεγαλη ζητηση .

Φυσικα αν εισαι πωλητης και το κινητο σου το πουλας μεσα στον πρωτο χρονο που ειναι εντος εγγυησης,δεν σε απασχολουν αυτα.

Edited by Fulgore1

Ότι θέλει ο καθένας θα αναφέρει, αν θέλεις πήγαινε γίνε mod να κανεις τον τροχονόμο, να ξέρεις όμως ότι είχαμε mods με τη δικιά σου νοοτροπία, με αποτέλεσμα τα threads των iPhones να παραμένουν άδεια για βδομάδες

Αφου οτι θελει θα γραφει ο καθενας τοτε για ποιο λογο βλεπω μουρμουρα στα θεματα των 11/pro/max πχ για την υγεια της μπαταριας ή και για off topic συσκευες οπως στο διπλα θεμα του pro max τον προηγουμενο μηνα(εδω και κανα μηνα νεκρο το θεμα btw)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479955&page=96

Και εδω στο 11pro οταν παλι ειχε γινει η γνωστη κουβεντα για υγειες μπαταριας και ποσο ''νοημα''εχουν(ή δεν εχουν)αυτες οι κουβεντες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479954&page=30

Ετσι για να ξερουμε τι γραφουμε εδω μεσα και για το κατα ποσο υπερβολικο ειναι ή δεν ειναι οταν καποιος ζητα να γραφονται πραγματα που να αφορουν την ιδια την συσκευη του θεματος και να τον ειρωνευονται κιολας οι αλλοι για αυτο.

Αλλιως ας υπαρξει μια σημειωση απο καποιο κανονικο Moderator να γραφει οντως ο καθενας οτι θελει,οπου θελει και να μην σεβεται τιποτα,για να ειμαστε ολοι καλα.

• Administrators
Πλέον δεν υπάρχει moderation στο forum και ο καθένας ανοίγει καινούργιο θέμα όπου νομίζει, postάρει όπου να 'ναι κτλ. Σε κάποιους προφανώς αρέσει περισσότερο αυτού του είδους η ελευθερία και σε άλλους όχι. Δεν είναι τυχαίο πάντως που τα νούμερα του forum έχουν πέσει δραματικά σε σχέση με το παρελθόν.

Modpic.gif

Πλέον δεν υπάρχει moderation στο forum και ο καθένας ανοίγει καινούργιο θέμα όπου νομίζει, postάρει όπου να 'ναι κτλ. Σε κάποιους προφανώς αρέσει περισσότερο αυτού του είδους η ελευθερία και σε άλλους όχι. Δεν είναι τυχαίο πάντως που τα νούμερα του forum έχουν πέσει δραματικά σε σχέση με το παρελθόν.

Είναι κρίμα όμως. Από εδώ μέσα έμαθα ότι χρειαζόμουν για να αγοράσω τα κινητά μου, με αρχή το Nokia 3650 από τις αγγελίες του myphone. Ελπίζω κάποια στιγμή να ασχοληθούν κάποιοι και να αποκτήσει πάλι το forum την παλιά του αίγλη.

Αν μας άρεσαν αυτά που έγραφαν σε αλλά forum θα γράφαμε εκεί

Προφανώς κάτι καλό βρίσκουμε εδώ και μένουμε

Τώρα αν συνέχεια συζητάμε για την υγεία της μπαταρίας ναι δεν είναι και το πιο ωραίο αλλά ο κάθε νέος χρήστης έχει την ελευθερία μα συζητάει ότι τον προβληματίζει

Δυνατότητες και updates και λοιπά δεν είναι τόσο ενδιαφέρον μάλλον για τους απλούς χρήστες της καθημερινότητας όποτε δεν χρειάζεται κιόλας να ψάχνονται

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος που να βάζει μια τάξη σε αυτά που λέμε. Όλοι ξεφεύγουμε είτε λίγο είτε πολύ

Nokia 8800 Scirocco

Αστα αυτα εσυ. Kαμια καλη απροβληματιστη ROM να παμε απο Win Mobile 6 σε 6.5 εχεις; :D

Οσο για τις κουβεντες περι iphone. Προφανως και ειναι λιγες και ανακυκλωνονται στα ιδια θεματα σε ολες τις συσκευες της εταιριας γιατι χωρις jailbreake ειναι κλειστες. Δεν μπορεις να κανεις και πολλα στο OS εκτος αν παιζεις με beta εκδοσεις ή φτιαχνεις εφαρμογες. Απο εκει και περα ο χρηστης λογω της σταθεροτητας και της μη παραμετροποιησης του λειτουργικου προφανως και δεν εχει με πολλα να ασχοληθει.

Καλως ή κακως το ios δεν ειναι android να του περναμε καθε εβδομαδα αλλη ROM να πειραματιζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα και να λεμε τα υπερ και τα κατα ή να ανακαλυπτουμε νεε πραγματα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Πολύ σημαντικό να είναι EU η συσκευή για λόγους απόδοσης με τα ελληνικά δίκτυα.

Δεν προκύπτει αυτό από κάπου

Παλαιότερα υπήρχαν περιορισμοί πολλοί

Πλέον τα chip υποστηρίζουν τις περισσότερε κεραίες

Nokia 8800 Scirocco

Πώς φαίνεται αν είναι EU η συσκευή;

Καλησπέρα σας. νεος κάτοχος από χθες της συσκευής. Μετά από 5 χρόνια επιστροφή στην Apple. Έχω μια δυο απορίες .Μου δείχνει 4G συνέχεια .Εχει 4G plus και δεν το δείχνει ; Η πρέπει να κάνω κάτι; Βρήκα μια ρύθμιση αλλά γράφει 4G volte ενεργό κ 4G μη ενεργό.Δεν αναφέρει κάπου plus. Επίσης μια ερώτηση όσον αφορά τις φωτογραφίες .Ξερω ότι έχει ρύθμιση και την βρήκα για την ποιότητα που θα αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες στην συσκευή και στο I cloud. Δεν μπορώ να βρω όμως , με ποσά MB αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο .

Καλησπέρα σας. νεος κάτοχος από χθες της συσκευής. Μετά από 5 χρόνια επιστροφή στην Apple. Έχω μια δυο απορίες .Μου δείχνει 4G συνέχεια .Εχει 4G plus και δεν το δείχνει ; Η πρέπει να κάνω κάτι; Βρήκα μια ρύθμιση αλλά γράφει 4G volte ενεργό κ 4G μη ενεργό.Δεν αναφέρει κάπου plus. Επίσης μια ερώτηση όσον αφορά τις φωτογραφίες .Ξερω ότι έχει ρύθμιση και την βρήκα για την ποιότητα που θα αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες στην συσκευή και στο I cloud. Δεν μπορώ να βρω όμως , με ποσά MB αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο .

Μόνο του κάνει εναλλαγές

Εσυ δεν βλέπεις κάτι ούτε μπορείς να πειράξεις κάτι

Nokia 8800 Scirocco

Όντας απογοητευμένος από την 13.5 και μετά στο θέμα μπαταρίας στο background activity, πέρασα σήμερα iOS 14...Αν και πολύ νωρίς, όλες οι βασικές εφαρμογές που δοκίμασα παίζουν χωρίς θέμα, η διάρκεια της μπαταρίας μέσα στην ημέρα είναι σαν μην έχεις beta, όπως επίσης σταμάτησε και το ρημάδι το background usage activity. Καινούρια features δε δοκίμασα, ούτε καν τα widgets, καθώς θέλω να δω πώς πάει από σταθερότητα για αρχή

• The title was changed to iPhone 11
  • The topic was unpinned