Jump to content

StathisTs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StathisTs

  1. Εγώ κατάφερα κ πήρα το πρωί στο παραπάνω νούμερο. Είπα ότι πήρε την προσφορά ένας φίλος μου κ ρώτησα αν υπάρχει ακόμα. Δεν έχω σταθερό κ μου είπε στα 19,10 όλα απεριόριστα. Παρόλο που έχω συμβόλαιο με νόβα αλλά με το ανεβασαν από 27 στα 33 για ακόμα ένα χρόνο λόγω απενεργοποίησης σταθερού, το έκανα κ ας πληρώσω 85 ευρώ πέναλτι. Πάλι με συμφέρει.
  2. Ευχαριστώ! Ρωτάω γιατί oσo ήμουν στην μπλέ, πάντα έκανα ανανέωση με καλύτερες παροχές και τιμές! Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί να διευκρινίσω κάποια πράματα. Μόλις έκανα αίτηση να πάω στην nova με unlimited στα 27 και 2 μήνες δώρο το πάγιο Οι frog. Πήρε η cosmote τηλ και μου πρότεινε στα 31 unlimited για 18 μήνες. Για να βγάλω extra sim είναι προαπαιτούμενο να έχω σταθερό στην cosmote ή μπορώ να βγάλω σαν υπηρεσία με την χρέωση των τριών ευρώ;; Και κάτι ακόμα απο άτομα που είναι χρόνια πελάτες συμβολαίων cosmote, γιατί εγώ ήμουν wind. Όταν λήγει το συμβόλαιο, συνηθίζει να κάνει καλές προσφορές για ανανέωση ή όχι; Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι. Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. StathisTs

    iPhone 11

    Καλησπέρα σας. νεος κάτοχος από χθες της συσκευής. Μετά από 5 χρόνια επιστροφή στην Apple. Έχω μια δυο απορίες .Μου δείχνει 4G συνέχεια .Εχει 4G plus και δεν το δείχνει ; Η πρέπει να κάνω κάτι; Βρήκα μια ρύθμιση αλλά γράφει 4G volte ενεργό κ 4G μη ενεργό.Δεν αναφέρει κάπου plus. Επίσης μια ερώτηση όσον αφορά τις φωτογραφίες .Ξερω ότι έχει ρύθμιση και την βρήκα για την ποιότητα που θα αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες στην συσκευή και στο I cloud. Δεν μπορώ να βρω όμως , με ποσά MB αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο .
  5. Καλησπέρα. 739 ευρώ στο e shop το 8/256. . Ψαχνω δυνατή συσκευή και είναι υποψήφια.Πιστεύω τ αξίζει τα λεφτά του. Σκαλωνω στην φάση με το play store. Υπάρχουν εναλλακτικές, αλλά κάποιες τράπεζες κλπ νομίζω δεν υπάρχουν ακόμα. Ξέρει κανείς αν εφαρμογή τύπου moreapps βοηθάει την κατάσταση με διάφορες εφαρμογές;
  6. Καλησπέρα.Και στο public 280 το έβαλαν.Δεν ξέρω,αν είναι όντως εκθεσιακό, αλλά αν δεν είναι, είναι πολύ καλή περίπτωση.
  7. Τι σορρυ λες ρε συ. Δίκαιο έχεις. Το σκέφτηκα κ εγώ. Θα έχουν δει αυτοί ένα σορό. Με την πρώτη ευκαιρία θα πεταχτώ.
  8. Έτσι πως το βλέπω τώρα δεν τα βλέπω εύκολα με τα χρώματα. Όταν επάνω στην οθόνη αντανακλά φως , τότε τα βλέπω καλά . Είναι 2-3. Τεσπα. Θα δω. Μπορεί να το ξηλωσω να μου φύγει αν κ ταίριαξε άψογα με αυτή την θήκη. Όλα καλά..Βλεποντας κ κάνοντας. Έβαλα το sn στο link της huawei που έστειλες και όλα καλά. Επιβεβαίωση Ευρωπαϊκό μοντέλο.
  9. Το αποτύπωμα δουλεύει κανονικά. Δεν έχω θέμα. Ίσως λέω όταν έβαλε την κόλλα να πήρε από κάτω κανα δύο σκουπιδακια. Η να μη είχε καθαρίσει καλά την οθόνη πριν κ να έμειναν . Δεν ξέρω. Πάντως μπροστά ήμουνα κ χάζευα. Κ επειδή είμαι ψείρας τώρα σκάω.
  10. Καλησπέρα σας. Παρέλαβα προχθές ένα μαύρο από σκρουτζομαγαζο ευρωπαϊκό, νομίζω για Ολλανδία προοριζόταν. Μετάβαση από mate 10 pro το οποίο παρέμεινε στη σύζυγο. Έχω πάθει πλάκα, δεν χορταίνω να χαζεύω την οθόνη. Εύκολη μεταβαση φυσικά λόγο του mate. Έτρεξα την εφαρμογή device info hw για να δω οθόνη αλλά μου δείχνει oled, amoled διότι είχα κάνει τα update και όχι την μάρκα. Δεν το γνώριζα. Βέβαια έχει s/n n19 οπότε τι να πω, εύχομαι να μην είμαι γκαντέμης. Έβαλα τζαμακι σε γνωστό μαγαζάκι στο κέντρο, Αθήνα κ έκατσε κουτί μαζί με θηκουλα . Με κόλλα. Βέβαια βλέπω κάνα δυο σημαδακια κ σκάω μου έρχεται να το βγάλω να δω αν είναι πάνω στην οθόνη η τπτ σκουπιδακια που έμειναν από κάτω. Για τα λεφτά που το πήρα δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
  11. StathisTs

    Nokia 8.1

    Υπαρχει εδώ κ καιρό σε πασίγνωστη αλυσίδα, και το εχει σε προσφορά στα 369 ευρώ. Στην εκδοση που ανέφερες. Το ειδα απο κοντά.
  12. Καλημέρα σε όλους. Αγορασμένο την Black friday από Γερμανό. Ήμουν με την 157 μέχρι τώρα. Μόλις έσκασε μύτη η 161 ΟΤΑ.Εμένα κ όταν το ενεργοποίησα δεν είχε έρθει η 157 ΟΤΑ αλλά μέσω hisuite και είχα ψιλό ξενερώσει. Οπότε όλα καλά. Σε όλους θα έρθει, λίγο υπομονή.
  13. Παιδιά και σε μένα δε αποθηκεύε τις φώτο και έκανα το εξής και είναι μια χαρά τώρα. Επάνω εκεί που είναι κ το φλας έχει ένα στρογγυλακι. Το ανοίγετε κ επιλέγετε απενεργοποιηση κίνησης και μετά τις αποθηκεύει κανονικά. Τουλάχιστον σε Εμένα. Έβαλα κ τις ρυθμίσεις που προτείνουν στο xda κ έχουν κ χρωματακι Καλό οι φωτογραφίες.
  14. Καλησπέρα.Ξανα έβγαλε διαθέσιμα στο site του Γερμανού ,για όποιον ενδιαφέρεται.Με κάρτα eurobank φοβερή τιμή..Μόλις έπεσε παραγγελία,δεν άντεξα..
  15. StathisTs

    Nokia 8

    Καλησπέρα.θεωρω φοβερή προσφορά αυτη που έκανε σήμερα ο Γερμανός.το δίνει 199 και αν έχεις κάρτα eurobank αλλά 20 % κάτω.Δηλαδη βγαίνει 160!! Αν ήταν dual δεν θα το σκεφτόμουνα καν.. Άκυρο..το ξανά έβαλαν 299...Ίσως το ξανα βάλουν πάλι αύριο σαν προσφορά τελευταίας μέρας..
  16. Καλησπέρα.ο Γερμανός το δίνει 329 με επιστροφή 20% με κάρτες Eurobank.Νομιζω 263 βγαίνει.Θεωρω πολύ καλή τιμή και εκεί που δεν είχα σκοπό να αλλάξω,το σκέφτομαι.
  17. StathisTs

    Poco F1

    Πάντως στο site του πλαισίου δεν έχει επιλογή να το αγοράσεις με επιστροφή 20%. Δεν έχουν διαθέσιμα. Αναμένεται γράφει.
  18. Καλησπέρα στην παρέα.Εχω ένα honor 9 αλλά ψάχνω κάτι με μεγάλυτερη οθόνη.Υπαρχει στο amazon Ισπανίας το μαύρο στα 265 και το άσπρο στα 270 συν κάτι λίγα μεταφορικά.Πιστευω είναι πολύ δυνατο deal σε αυτά τα λεφτά.Λιγους ενδιασμους για την μπαταρία,που είναι το μόνο αρνητικό για μένα.Εσεις που το έχετε πως βλέπετε την μπαταρία;Από κάμερα δεν ρωτάω.Αν είναι σαν το 10αρι θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
  19. StathisTs

    Honor 9

    Ακριβώς. Για το EIS μιλάω κ εγώ. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να πω την αλήθεια, περίμενα χειρότερη την Κάμερα. Αλλά είναι πολύ καλή, ακόμα κ σε χαμηλό φωτισμό. Μιλάω για αυτόματο κ λίγο σταθερό χέρι.
  20. StathisTs

    Honor 9

    Καλησπέρα σε όλους. Τελικά δεν άντεξα κ το τσίμπησα την Παρασκευή από πλαίσιο. Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή φωτογραφικη, βέβαια δεν είναι s7 η s8, αλλά με καλύπτει. Η μπαταρία θα έλεγα μέτρια προς καλή αν κ το δουλεύω με 2 κάρτες sim όπου σίγουρα θα καταναλώνει παραπάνω σε σχέση με μονοκαρτο. Ήχος κλήσης ικανοποιητικος. Φοβερή αίσθηση στο χέρι πολύ primium κατασκευή. Αυτό που ξενερώνει πολύ είναι όταν τραβάω βίντεο στα 1080p 30 fps όπου μόνο εκεί δουλεύει το EIS,Το βίντεο δεν είναι ομαλό. Νιώθεις να κάνει κάτι κολληματακια. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Το έχει δει κανένας άλλος; ενώ στα 60 fps και στο 4 k, όλα καλά. Ίσως φταίει ο σταθεροποιητης.
  21. StathisTs

    Honor 9

    Διαθέσιμο από σήμερα στο πλαίσιο στα 399.το είδα στο πλαίσιο Καλλιθέας και έπαθα πλακα!στο γκρι χρώμα. Ψήνομαι άσχημα. Λίγο κολλάω για τις νυχτερινές φωτογραφίες με την έλλειψη ois.
×
×
  • Create New...