Jump to content

iPhone 11

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καπου τα έχεις μπλέξει:

Fast charge ΜΟΝΟ με 18w και πάνω με πρότυπο usb-pd, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με καλώδιο Type-C σε Lightning. Όχι αλλον συνδυασμό

https://support.apple.com/en-us/HT208137

Με τον 15w και το κλασικό καλώδιο Lightning θα δεις λίγο καλύτερη ταχύτητα αλλά όχι το επίσημο fast charge.

Όσο για ασύρματη φόρτιση, τα iPhones υποστηρίζουν μέχρι 7.5w

Αν ο φορτιστής σου πιάνει 7.5w, τότε ναι θα φορτίζει ταχύτερα από τον ενσύρματο εργοστασιακό των 5w

https://support.apple.com/en-us/HT208078

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και ψαχνω να τα ξεμπλεξω οπως καταλαβαινεις.. εχω αυτον https://www.mytrendyphone.eu/shop/samsung-fast-charge-wireless-charger-pad-slim-236427p.html που βγαζει 10w οποτε λογικα φορτιζει πιο γρηγορα. Θα βοηθουσε μια ενδειξη βεβαια στο ποτε φορτιζει πιο γρηγορα. Anyway, ευχαριστω για τις διευκρινισεις ηταν κατατοπιστικες οι πληροφοριες. :)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Εγώ που έχω και τον 10w τον παλιό του iPad, ναι ήταν πιο γρηγορη η φόρτιση, αλλά με τον 18w PD είναι άλλη φάση τελείως για μένα που θέλω να φορτίζω εντός ημέρας μέχρι 80%

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλημέρα!! Είδατε καμιά διαφορά στην μπαταρία με την αναβάθμιση;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Μια βδομάδα στο νερά τώρα

Κάτι προσθήκες είχε για τον ιό

Δεν είχε βελτιώσεις. Ίσως και χειρότερη να έγινε η αυτονομία

Οι επόμενες πιστεύω θα είναι πιο σωστές

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators

Ευτυχώς με τη 13.5 η αυτονομία, ειδικά σε stand-by χρόνους, επέστρεψε στα παλιά καλά επίπεδα.

Modpic.gif

Αν σας πω ότι αντιμετωπίζω ακόμα πρόβλημα με τον ήχο θα με πιστέψετε?

Έρχονται μηνύματα στο V Μπερ έρχονται μηνύματα SMS τίποτα... Έλεγχω το ρολόι δυνατό.

Δεν ξέρω τι σκατά γίνεται αν παίζει ρόλο που συγχρονίζεται το iPad με το ρολόι και το κινητό πάντως σήμερα το πρωί αφού τα έσβησα όλα τα ξανά άναψα ένα ένα έφτιαξε μετά

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Αν σας πω ότι αντιμετωπίζω ακόμα πρόβλημα με τον ήχο θα με πιστέψετε?

Έρχονται μηνύματα στο V Μπερ έρχονται μηνύματα SMS τίποτα... Έλεγχω το ρολόι δυνατό.

Δεν ξέρω τι σκατά γίνεται αν παίζει ρόλο που συγχρονίζεται το iPad με το ρολόι και το κινητό πάντως σήμερα το πρωί αφού τα έσβησα όλα τα ξανά άναψα ένα ένα έφτιαξε μετά

Αν είναι συνδεδεμένο το ρολόι οι ειδοποιήσεις έρχονται στο ρολόι, στο τηλέφωνο δεν χτυπάει

Αν δεν τα δω τα μηνύματα – ειδοποιήσεις στο κινητό μου σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα τότε μου χτυπάει το ρολόι μιλάμε για 1 λεπτό μετά δευτερόλεπτα μετά δεν ξέρω αφού τα ‘κλεισα και το ξανάνοιξα φτιάξανε όλα.

κατάλαβα τι λες αλλά νομίζω δεν έχω κάνει Mirror το’χω κανει αυτόνομο σε κάποιες σε λειτουργίες

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

απο πλευρας πρακτικοτητας και φθορας,δαχτυλιες γρατζουνιες ποιο χρωμα ειναι πιο βολικοα? ασπρο η' μαυρο απο πισω? μαρεσουν και τα 2.

απο πλευρας πρακτικοτητας και φθορας,δαχτυλιες γρατζουνιες ποιο χρωμα ειναι πιο βολικοα? ασπρο η' μαυρο απο πισω? μαρεσουν και τα 2.

Το λευκό χρωμα συγχωρεί πολλή δαχτυλιά και μικρογρατσουνιές στο γυαλί, αλλα κυρίως στο αλουμίνιο του πλαισίου, αφού είναι το μοναδικό αβαφο από όλα τα υπόλοιπα χρώματα που είναι βαμμένο.

Επίσης το καλοκαίρι το λευκο είναι λίγο πιο δροσερό, ενω πχ τα μαύρα βράζουν (με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε φθορά μπαταρίας και λοιπών κυκλωμάτων).

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα γούστου, άσε που με μια ματ θήκη το αλλάζεις σε οποιο χρωμα θέλεις.

Edited by protsimer

Το ροζουλί είναι το καλύτερο

Βεζούβιος

Λογικα το ασπρο.

Βεβαια προσωπικα ως τωρα η νουμερο ενα επιλογη μου ειναι το μαυρο γιατι ειναι το μοναδικο χρωμα που δεν θα εχεις θεμα να το ταιριαξεις με καποια θηκη και δεν χτυπαει τοσο πολυ στο δικο μου ματι η οθονη που εχει πιο μεγαλα περιθώρια σε σχεση με τις pro εκδοσεις.

Λογικα το ασπρο.

Βεβαια προσωπικα ως τωρα η νουμερο ενα επιλογη μου ειναι το μαυρο γιατι ειναι το μοναδικο χρωμα που δεν θα εχεις θεμα να το ταιριαξεις με καποια θηκη και δεν χτυπαει τοσο πολυ στο δικο μου ματι η οθονη που εχει πιο μεγαλα περιθώρια σε σχεση με τις pro εκδοσεις.

τα περιθώρια όντως στο pro ειναι όπως πρέπει

Nokia 8800 Scirocco

ετσι για την συζητηση τωρα καιρο ηθελα να την κανω,αν δεν εχει ξαναγινει..παιδια καταλαβαινω αλλα ειμαι εναντιον των θηκων.αγοραζουμε κατι που μας φτιαχνει να το κοιταμε και το χρησιμοποιουμε και μετα παμε να το καλυψουμε για να το προστατευσουμε. θα μου πειτε ναι αλλα καποιοι δινουν τοσα χρηματα που ειναι και υπερβολη γιαυτους σαν αγορα μονο και μονο για να το αγορασουν και να το προστατεψουν ωστε να το ευχαριστηθουν οσο πιο πολυ καιρο γινεται.ναι αλλα μια μπαταρια μετα τα 3 χρονια την ακουει.οποτε μετα σκεφτεσαι καπου στα 5 χρονια να το αλλαξεις. η θηκη θεωρω οτι πρεπει να αγοραστει αλλα για μια κακη συνθηκη χρησης ,οπως τωρα στις παραλιες...

ετσι για την συζητηση τωρα καιρο ηθελα να την κανω,αν δεν εχει ξαναγινει..παιδια καταλαβαινω αλλα ειμαι εναντιον των θηκων.αγοραζουμε κατι που μας φτιαχνει να το κοιταμε και το χρησιμοποιουμε και μετα παμε να το καλυψουμε για να το προστατευσουμε. θα μου πειτε ναι αλλα καποιοι δινουν τοσα χρηματα που ειναι και υπερβολη γιαυτους σαν αγορα μονο και μονο για να το αγορασουν και να το προστατεψουν ωστε να το ευχαριστηθουν οσο πιο πολυ καιρο γινεται.ναι αλλα μια μπαταρια μετα τα 3 χρονια την ακουει.οποτε μετα σκεφτεσαι καπου στα 5 χρονια να το αλλαξεις. η θηκη θεωρω οτι πρεπει να αγοραστει αλλα για μια κακη συνθηκη χρησης ,οπως τωρα στις παραλιες...

Η θήκη είναι για να προστατεύσεις τη συσκευή σου και να είσαι καλυμμένος τόσο για το πίσω τζάμι όσο και για το μπροστά. Εάν αναλογιστείς πως το iphone 11 το αγοράζεις σχεδόν 700 ευρώ θα θες 400 ευρώ για αλλαγή οθόνης στους επισήμους. Η κακιά στιγμή μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα σε δευτερόλεπτα. Δεν γίνεται να πετάς τα αντικείμενα σου από εδώ και από εκεί αλλά δεν γίνεται να είσαι και απόλυτα προσεκτικός. Γιατί να μην ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να πάθει κάτι η συσκευή σου? Εγώ πάντα από το iphone 6 βάζω θήκες. Πέταξα άπειρα λεφτά σε θήκες. Οπότε με ψάξιμο στο mobile reviewers eh όπου ο δημοσιογράφος πετούσε τα κινητά με θήκες με σκάλα. Προσπαθούσε να αναπαράγει φυσικές κινήσεις. Έτσι κατέληξα σε rhinoshield. Τα κινητά μέχρι το 8 που έχω έφαγαν 10 τούμπες και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα. Οι θήκες απέκτησαν βραβεία πτώσης αλλά τα κινητά ήταν οκ. Ειδικά το 8 που είχε γυαλί πλάτης εύθραυστο δεν έπαθε τίποτα.

Όλα είναι θέμα γούστου και αναγκών. Εγώ πχ πάντα παίρνω θήκη μαζί με κάθε καινούργια συσκευή και την αντέχω από 1 μέρα μέχρι 1 μήνα, ανάλογα με το ποσο ταιριάζει στη συσκευή.

Οι περισσότεροι (σε όλες τις συσκευές) προτιμούν να θυσιάσουν την αίσθηση στο χέρι, την ποιότητα κατασκευής, το ντιζάιν, την χρηστικότητα κλπ κλπ για να έχουν μια αίσθηση ασφάλειας με τζάμια και θήκες. Απολύτως φυσιολογικό και κατανοητό.

Εγώ (κι εσύ απ ότι φαίνεται) έχω άλλες προτεραιότητες και πράττω αναλόγως. Δεν θα προτείνω όμως ποτέ σε κανέναν να βάλει ή να βγάλει προστασίες κλπ, γιατί ούτε τις ίδιες ανάγκες έχουμε, ούτε την ίδια καθημερινότητα, ούτε θα πληρώσω εγώ μια πιθανή ζημιά του άλλου.

παιδια καταλαβαινω αλλα ειμαι εναντιον των θηκων

Κακως. Κανεις δεν επιβαλει στον αλλο με το ζορι να αγορασει θηκη. Αν δεν θες θηκη ή τζαμακι στην οθονη,πολυ απλα δεν αγοραζεις.

Το ιδιο ειναι και με το ιδιο το Iphone 11. Δεν θες να δωσεις ποσα παραπανω λεφτα για το 11pro/max,μπορεις να παρεις το φθηνοτερο 11ρι.

Δύο μέρες που το παρατηρώ στην αναμονή έχει φτιάξει η μπαταρία. Πέφτει μόνο 1% με 2% το βράδυ.

Έκανα βέβαια Πριν την αναβάθμιση στην 13.5 Επαναφορά ρυθμίσεις δικτύου καθώς και μετά όλες οι ρυθμίσεις.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Θήκες και τζάμια

Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει

Δικά τους είναι τα τηλέφωνα

Ας τα ψήσει ας τα βράσει ας τα σπάσει

Αυτός τα πλήρωσε δικά τους είναι

Θήκες και τζάμια

Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει

Δικά τους είναι τα τηλέφωνα

Ας τα ψήσει ας τα βράσει ας τα σπάσει

Αυτός τα πλήρωσε δικά τους είναι

Συμφωνώ !!

Η θήκη και τα τζάμια Είναι αναγκαίο κακό δυστυχώς.

Από τότε που έχω πιάσει κινητό στη ζωή μου (κοντεύω τα 40) είναι το δεύτερο κινητό που του βάζω τζαμάκι.

Και όμως μπορώ να πω με βεβαιότητα Ότι αν δεν είχα θήκη (πριν καμιά δεκαριά μέρες ) μία της spigen Η όποια το iPhone θα είχε γίνει 1000 κομμάτια.... έπεσε στο δρόμο στην άσφαλτο με τέτοια δύναμη έκανε 15 κωλοτούμπες και το τζαμάκι έσπασε σε τρία σημεία μη με ρωτάτε πως έγινε απλά έγινε.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Παιδιά ερώτηση : ξέρει κάποιος να μου πει αν η εφαρμογή της alphabank δουλεύει με το face-id; Όπως είναι δηλαδή σε μια συσκευή με touch id;

Παιδιά ερώτηση : ξέρει κάποιος να μου πει αν η εφαρμογή της alphabank δουλεύει με το face-id; Όπως είναι δηλαδή σε μια συσκευή με touch id;

Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα

• The title was changed to iPhone 11
  • The topic was unpinned