Tasos19s Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Πήρα και εγώ το 11 έχοντας ταυτόχρονα το s10. Είχα πιο παλιά 3 iPhone στη σειρά και ευτυχώς είχα αγορασμένες αρκετές εφαρμογές που ακόμα είναι στις top, αλλιώς θα ήθελα ένα 50ρι για αρχή. Το κινητό σχεδιαστικά δίπλα στο Samsung μοιάζει 3ετιας, πόσο μάλλον στο 11 που είναι μεγαλύτερα τα μπεζελ από τα προ μοντέλα. Κατά τα άλλα λογισμικό που εμένα προσωπικά με βολεύει, πολύ smooth λειτουργία, οι ίδιες εφαρμογές που είχα στο αντροιντ οι περισσότερες καλύτερα σχεδιασμένες και χωρίς κολλήματα (εκτός του Google maps). Επίσης έχει εξελιχθεί αρκετά σε σχέση με παλια,δεν είναι τόσο κλειστό όπως ήταν. Ειδοποιήσεις εφαρμογών χάνω πολλές γιατί δεν βγάζει πουθενά εκτός lockscreen πως ήρθε ειδοποίηση. Δηλαδή δεν έχει status bar να βγάζει εικονίδια. Face id δουλεύει πάντα και άψογα. Μεγάλο συν, τόσο που δεν το περίμενα, η μπαταρία. Το s10 το φορτιζω κατά τις 4-5 το απόγευμα, το 11 αργά το βράδυ. Βγάζει πάνω από 7 ώρες σοτ σταθερά. Κάμερα είναι επιπέδου πιξελ πλέον και καλύτερη από το s10. Ευτυχώς η δεύτερη είναι ultra wide. Οθόνη εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χάλια όλο λένε μερικοί. Δηλαδή αν δεν ήξερα πως είναι 720 δεν θα το πίστευα. Τα ίδια έλεγα και πέρυσι με το xr που είχε την ίδια οθόνη. Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής που έχω εντοπισει είναι η ραμ. Σίγουρα έχει θεματακια και σίγουρα δεν φταίνε τα 4gb αλλά το λογισμικό. Λογικά θα το φτιάξουν. Αυτά σε γενικές γραμμές. Μέχρι στιγμής δεν μου λείπει κάτι βασικό από το galaxy, εκτός από 1-2 σπασμένες εφαρμογές που θέλουν 50+ για αγορά, αλλά και το igo που είχα σαν GPS στα μακρινά ταξίδια. Σε τιμές προσφοράς το 11αρι τύπου 680€ όπως είχε βγάλει για κάποιες ώρες το αμαζον, είναι μονόδρομος σε σχέση με τα προ με 500€ ++διαφορά. (Πιο πολύ μάλλον κυρίως κοστίζει το stainless steel πλαίσιο). Sent from my iPhone using Tapatalk Τα προβλήματα με την ram οφείλονται σε software είτε από πλευράς apple δηλαδή στο iOS είτε από πλευράς τρίτων εφαρμογών που δεν δουλεύουν σωστά στο iOS 13 Διορθώνονται σιγά σιγά απλά θέλει υπομονή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ειδοποιήσεις εφαρμογών χάνω πολλές γιατί δεν βγάζει πουθενά εκτός lockscreen πως ήρθε ειδοποίηση. Δηλαδή δεν έχει status bar να βγάζει εικονίδια. Sent from my iPhone using Tapatalk Γιαυτο και για πολλους ειναι μονοδρομος ενα Apple Watch(καθαρα απο πλευρας ειδοποιησεων εννοω). Η μοναδικη ας το πουμε προσθηκη που εχουν τα iphone ειναι το notification flash(κοινως το πισω flash να αναβοσβηνει)που βρισκεται στο Accessibility-->Audio/Visual-->Led flash for alerts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Γιαυτο και για πολλους ειναι μονοδρομος ενα Apple Watch(καθαρα απο πλευρας ειδοποιησεων εννοω). Η μοναδικη ας το πουμε προσθηκη που εχουν τα iphone ειναι το notification flash(κοινως το πισω flash να αναβοσβηνει)που βρισκεται στο Accessibility-->Audio/Visual-->Led flash for alerts Μονόδρομος αλλά όχι λύση.. Δεν μπορεί κάποιος να δώσει πάνω από 300€ μόνο για ειδοποιήσεις ειδικά αν δεν του χρησιμεύει σε κάτι άλλο. Ίσως κάποια στιγμή η Apple θα πρέπει να κάνει κάτι και σε αυτόν τον τομέα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Γιαυτο και για πολλους ειναι μονοδρομος ενα Apple Watch(καθαρα απο πλευρας ειδοποιησεων εννοω). Γιατί συγκεκριμένα Apple watch? Οποιοδήποτε smart-sport watch ή band κάνει μια χαρά τη συγκεκριμένη δουλειά και με πολύ λιγότερα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλησπέρα, καινούργιος στο apple, έχω ερώτηση: Όταν με καλούν χτυπάει και μόλις πιάνω το κινητό ο ήχος ελαττώνεται, μπορείτε να μου πείτε πως το απενεργοποιω αυτό? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Γιατί συγκεκριμένα Apple watch? Οποιοδήποτε smart-sport watch ή band κάνει μια χαρά τη συγκεκριμένη δουλειά και με πολύ λιγότερα χρήματα. Εγραψα για πολλους οτι ειναι μονοδρομος καθαρα υπο την εννοια του οικοσυστηματος(και προφανως δεν θα το εχουν μονο για ειδοποιησεις). Προφανως και υπαρχουν διαφορες προτασεις αναλογα τις αναγκες του καθενος. ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονόδρομος αλλά όχι λύση.. Δεν μπορεί κάποιος να δώσει πάνω από 300€ μόνο για ειδοποιήσεις ειδικά αν δεν του χρησιμεύει σε κάτι άλλο. Ίσως κάποια στιγμή η Apple θα πρέπει να κάνει κάτι και σε αυτόν τον τομέα Sent from my iPhone using Tapatalk Εχουν πεσει αισθητα οι τιμες στα παλιοτερα Apple watch παντως.Το φθηνοτερο series 3 ξεκινα απο τα 220ευρω περιπου πλεον. Περαν τουτου η Always on display ειναι η απαντηση σε αυτο,οποτε μπει. Περαν τουτου και στην διπλα πλευρα ειχαν το notification led πολλες εταιρειες(πολυ χρησιμο) και το εβγαλαν. Edited November 6, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλησπέρα, καινούργιος στο apple, έχω ερώτηση: Όταν με καλούν χτυπάει και μόλις πιάνω το κινητό ο ήχος ελαττώνεται, μπορείτε να μου πείτε πως το απενεργοποιω αυτό? Ρυθμίσεις -> Face ID και κωδικός -> Απαίτηση προσοχής για το Face ID (To απενεργοποιείς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλησπέρα, καινούργιος στο apple, έχω ερώτηση: Όταν με καλούν χτυπάει και μόλις πιάνω το κινητό ο ήχος ελαττώνεται, μπορείτε να μου πείτε πως το απενεργοποιω αυτό? Έτσι δουλεύει Δεν αλλάζει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έτσι δουλεύει Δεν αλλάζει. Αλλαζει Τασο. Οπως το εγραψε ο athanaso ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Μήπως είναι η παρακάτω επιλογή ακριβώς «δυνατότητες προσοχής» ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Μήπως είναι η παρακάτω επιλογή ακριβώς «δυνατότητες προσοχής» ; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι, οι δυνατότητες προσοχης ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Αλλαζει Τασο. Οπως το εγραψε ο athanaso ειναι. Εγώ δεν χρησιμοποιώ face I’d πως είναι και σε εμένα έτσι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Εγώ δεν χρησιμοποιώ face I’d πως είναι και σε εμένα έτσι; Έκανες απενεργοποίηση αυτό που ειπαμε πριν άσχετα με το Face ID; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έκανες απενεργοποίηση αυτό που ειπαμε πριν άσχετα με το Face ID; Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα με βολεύει η ρύθμιση αυτή Απλά επειδή δεν χρησιμοποιώ το Face ID γι αυτό μου φαίνεται παράξενο Έχει μια λογική όμως τώρα που το λέτε γιατί κι εμένα η ρύθμιση είναι ανοιχτή εάν και αφορά το ξεκλείδωμα μέσο του προσώπου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 13.2.2 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 13.2.2 χωρίς να υπάρχει κάποια διαφορά. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 13.2.2 χωρίς να υπάρχει κάποια διαφορά. Ε πως δεν υπαρχει διαφορα. Σταματησε πλεον το συνεχομενο reload στις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Η 13.2.1 είχε απορρίψει ένα μαγνητικό καλώδιο φόρτισης που είναι MFi, το όποιο το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 χρόνια, από το 6S που είχα, σαν Not MFi.. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φορτίζει το 11 μέχρι το 75-80%. Όταν έβαλα την 13.2.2 όλα έγιναν όπως πριν, φορτίζεται το κινητό 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Ε πως δεν υπαρχει διαφορα. Σταματησε πλεον το συνεχομενο reload στις εφαρμογες Δεν αντιμετωπιζα κανενα τετοιο θεμα!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taipei Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δηλαδή μου λες ότι στην Ελλάδα βλέπεις;1/1000 με iPhone; Nαι. Αν πας εξωτερικο θα δεις τι παει να πει "οι 3 στους 4 εχουν iphone", στην Ελλαδα ειναι λιγα. Επειδη δεν γινεται να περιμενει καποιος να φορτισει την συσκευη του απειρες ωρες(στο pro max παιζει να θελει 4+ωρες με αργο φορτιστη),ακομα και με λιγη μπαταρια να ειναι η συσκευη οταν σηκωνεσαι το πρωι,με τον ταχυφορτιστη σε μιση ωρα θα εχει παει η συσκευη στο ξερω γω 55-60%,ποσοστο που ειναι παραπανω απο αρκετο για να σου βγαλει την ημερα. Ουτε να καθεσαι να βαζεις τσαμπα το κινητο να φορτιζει με τις ωρες το βραδυ(ή ακομα και εντος ημερας),ουτε τιποτα. Και γιατι να φορτιζεις το κινητο την μερα; Μερικοι μπορει να δουλευετε σε γραφειο με την μπριζα από διπλα, αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι. Και ακομα και ετσι να ειναι, γιατι να εχω το τηλεφωνο στην μπριζα ή στο powerbank μιση/μια ωρα που θα μου δυσκολευει την χρηση; Γιατί συγκεκριμένα Apple watch? Οποιοδήποτε smart-sport watch ή band κάνει μια χαρά τη συγκεκριμένη δουλειά και με πολύ λιγότερα χρήματα. Tα άλλα smartwatch δεν παιζουν καλα με iPhone, τα apps τα κοβει η Apple και δεν στελνουν ειδοποιήσεις... Τουλάχιστον ετσι γινεται με το honor watch που εχω και δεν εχω βρει τροπο να το κανω να στελνει παντα τις ειδοποιήσεις (εκτος από το να ανοιγω την εφαρμογη συνεχεια) Ενα μπραβο στις ρυθμιστικες αρχες, που ριχνουν τα προστιμα στις άλλες εταιριες με το τσουβαλι και εχουν αφησει την Apple να οριζει τι θα παιζει σωστα και τι όχι με τα iPhone τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Και γιατι να φορτιζεις το κινητο την μερα; Μερικοι μπορει να δουλευετε σε γραφειο με την μπριζα από διπλα, αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι. Και ακομα και ετσι να ειναι, γιατι να εχω το τηλεφωνο στην μπριζα ή στο powerbank μιση/μια ωρα που θα μου δυσκολευει την χρηση; Ενα παραδειγμα του πως σου λυνει τα χερια η ταχυφορτιση ανεφερα,υπο την εννοια του να ξεχασει καποιος να το φορτισει πριν κοιμηθει. Φυσικα μπορει καποιος να το φορτισει και το απογευμα/βραδυ το κινητο και σε 1-1:30ωρα να ειναι ετοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ενα παραδειγμα του πως σου λυνει τα χερια η ταχυφορτιση ανεφερα,υπο την εννοια του να ξεχασει καποιος να το φορτισει πριν κοιμηθει. Φυσικα μπορει καποιος να το φορτισει και το απογευμα/βραδυ το κινητο και σε 1-1:30ωρα να ειναι ετοιμο. Πιο καλά να το φορτίσεις 2 φορές από 40’ παρά αυτό το ψυχαναγκαστικό ότι πρέπει να πάει 100 για να φύγεις από το σπίτι Άσε που δεν νοείται να λες είμαι στην δουλειά και δεν με φτάνει η μπαταρία ως το απόγευμα Πάει να πει ότι πιο πολύ με το κινητό ασχολείσαι παρά με την δουλειά Εγώ αν δεν το χρησιμοποιώ και δεν μπαίνω social τότε βγάζει 2 μέρες μόνο με κλήσεις και τα βασικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Tα άλλα smartwatch δεν παιζουν καλα με iPhone, τα apps τα κοβει η Apple και δεν στελνουν ειδοποιήσεις... Τουλάχιστον ετσι γινεται με το honor watch που εχω και δεν εχω βρει τροπο να το κανω να στελνει παντα τις ειδοποιήσεις (εκτος από το να ανοιγω την εφαρμογη συνεχεια) Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, με Garmin, Polar, ακόμα και ένα Huawei Talkband B5 που δουλεύω κατά καιρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Επειδή βλέπω ότι γίνετε κουβέντα για την μπαταρία, υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο της σειράς 11 και να μην βγάζει ολόκληρη μέρα; Έχει τύχει σε μένα κάποια μέρα που δεν δούλευα να το έχω λιώσει το κινητό σε πλοήγηση 3-4 ώρες, youtube, τηλέφωνα, viber και το βράδυ αργά που το έβαλα για φόρτιση είχε περίπου 35%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Επειδή βλέπω ότι γίνετε κουβέντα για την μπαταρία, υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο της σειράς 11 και να μην βγάζει ολόκληρη μέρα; Έχει τύχει σε μένα κάποια μέρα που δεν δούλευα να το έχω λιώσει το κινητό σε πλοήγηση 3-4 ώρες, youtube, τηλέφωνα, viber και το βράδυ αργά που το έβαλα για φόρτιση είχε περίπου 35%. Έχει κάτι ταλέντα εδώ.....να μην τους μείνει δράμι μπαταρίας σε χρόνο dt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts