Jump to content

Taipei

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Taipei

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Taipei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το πιο overrated ατομο στην ιστορια της τεχνολογιας. Εχει 'φυγει' από το 2011 (και ποιος ξερει ποσο πιο πριν εχει σταματησει να συνεισφερει ουσιαστικα στην Apple), και ουτε φυλλο δεν εχει κουνηθεί στην εταιρια, ισα ισα που εχει γιγαντωθεί σε δυσθεώρητα επίπεδα. Μιλαμε δηλαδη για 8-9 χρονια σε έναν κλαδο με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανταγωνισμο!! Αν αυτό δεν ειναι αποδειξη ότι ο ανθρωπος ηταν γλαστρα, δεν ξερω τι ειναι.
  2. Taipei

    iPhone 11

    Nαι. Αν πας εξωτερικο θα δεις τι παει να πει "οι 3 στους 4 εχουν iphone", στην Ελλαδα ειναι λιγα. Και γιατι να φορτιζεις το κινητο την μερα; Μερικοι μπορει να δουλευετε σε γραφειο με την μπριζα από διπλα, αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι. Και ακομα και ετσι να ειναι, γιατι να εχω το τηλεφωνο στην μπριζα ή στο powerbank μιση/μια ωρα που θα μου δυσκολευει την χρηση; Tα άλλα smartwatch δεν παιζουν καλα με iPhone, τα apps τα κοβει η Apple και δεν στελνουν ειδοποιήσεις... Τουλάχιστον ετσι γινεται με το honor watch που εχω και δεν εχω βρει τροπο να το κανω να στελνει παντα τις ειδοποιήσεις (εκτος από το να ανοιγω την εφαρμογη συνεχεια) Ενα μπραβο στις ρυθμιστικες αρχες, που ριχνουν τα προστιμα στις άλλες εταιριες με το τσουβαλι και εχουν αφησει την Apple να οριζει τι θα παιζει σωστα και τι όχι με τα iPhone τους.
  3. Taipei

    iPhone 11

    Oι τιμες στην Ελλαδα για το iPhone ειναι τρελες, μου φαινεται απιστευτο που εξω το παιρνουμε πιο φτηνα με μεγαλύτερους μισθους και στην Ελλαδα εχει 800 ευρω. 1170$ το πηρα εδώ στην Αυστραλια, που με την μετατροπή ειναι 720€. 10 χρονια android fanboy, πρωτη φορα ευχαριστημένος με iphone
×
×
  • Create New...