klainmein Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Είχαν μονο κιτρινο και κοκκινο σε προσφορα. Είναι εντυπωσιακό δε λέω αλλα είναι αυτό που είπες "το παρήγγειλες για τη γυναίκα σου" :-P ΠΑΟΚτσής με κόκκινο κινητό πού ακούστηκε, αλλά τέλος πάντων! :-P Έχε χάρη που πηγαίνει μέρος των χρημάτων για την καταπολέμηση του HIV...!:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Και εγω για το κοκκινο χρωμα πηγαινα εξ αρχης αλλα ειχε στα δικα μου ματια 2 κακα α)Απο θηκες μονο οι διαφανες αξιζουν για αυτο το χρωμα β)σε ολες τις υπολοιπες θηκες(πχ πορτοφολι)θα φαινεται κυριως το γυρω γυρω των καμερων που πιο πολυ σε ανοιχτο ροζ φερνει παρα σε κοκκινο και αρα δεν ταιριαζει με πολλες θηκες(επειδη βγαινουν σε συγκεκριμενα χρωματα). Οπως το δει κανεις που λεμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Για αυτό παίρνεις ένα μαύρο προστατευτικό glass για τις κάμερες και κρύβεις το ροζ ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Αν κάποιος το παρήγγειλε από αμαζον σε κόκκινο και δεν το θέλει με ενδιαφέρει!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Γιατί να το παραγγείλει κάποιος και να μην το θέλει; Πάντως το θέμα είναι όντως στην επιλογή θήκης γιατί πολύ δύσκολα ταιριάζουν στα χρώματα με αποτέλεσμα άσχημο αρκετές φορές Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Εμένα οι θήκες που παίρνω δεν είναι ποτέ διαφανείς, οπότε δε με απασχολεί και πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Γιατί να το παραγγείλει κάποιος και να μην το θέλει; Πάντως το θέμα είναι όντως στην επιλογή θήκης γιατί πολύ δύσκολα ταιριάζουν στα χρώματα με αποτέλεσμα άσχημο αρκετές φορές Sent from my iPhone using Tapatalk Ίσως να το μετάνιωσε! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ο,τι χρωμα κι αν πάρεις, αν το βαρεθείς, του ρίχνεις ένα dbrand skin και γίνεται αγνώριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Σωστός με το dbrand!! ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως να το μετάνιωσε! Sent from my iPhone using Tapatalk Ίσως να φάει τρελή παντόφλα από τη γυναίκα του που έχει αλλάξει 4 κινητά σε 3 μήνες και όλο πουλάει και αγοράζει από εδώ και από εκεί οπότε για να γλιτώσει τον ύπνο στην ντουζιέρα (ούτε καν μπανιέρα) και 3 μέρες χωρίς φαγητό, να πρέπει τελικά να το πουλήσει... :O:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Σωστός με το dbrand!! ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως να φάει τρελή παντόφλα από τη γυναίκα του που έχει αλλάξει 4 κινητά σε 3 μήνες και όλο πουλάει και αγοράζει από εδώ και από εκεί οπότε για να γλιτώσει τον ύπνο στην ντουζιέρα (ούτε καν μπανιέρα) και 3 μέρες χωρίς φαγητό, να πρέπει τελικά να το πουλήσει... :O:D Χαχαχαχα κάπως έτσι! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Τυχαίο εντελώς το παράδειγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoiNoYokan Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλημέρα,μία ερώτηση μήπως κάποιος γνωρίζει,αγόρασα από itunes τρία μουσικά άλμπουμ αλλά από τα τρία μου βγάζει στη βιβλιοθήκη του τηλεφώνου από σήμερα μόνο το ένα ενώ τα άλλα δύο φαίνονται κανονικά σαν αγορασμένα στο itunes στη βιβλιοθήκη δεν υπάρχουν ενώ έχει γίνει κανονικά η λήψη.Γνωρίζει κάποιος γιατί ενώ στην αρχή μου τα έβγαζε και τα τρία τώρα μου βγάζει μόνο το ένα?? Επίσης έκανα και συγχρονισμό απο το itunes στον υπολογιστή αλλά πάλι τίποτα.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Το παρέλαβα!Αρχικά έκανε 4 μέρες από Γερμανικό Amazon :blink: σούπερ... Παιδιά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...δεν είναι κόκκινο, είναι πιο πολύ μπορντώ παρά κόκκινο (που είναι το αγαπημένο μου χρώμα το μπορντώ). Επίσης, το γύρω γύρω των καμερών μόνο ροζ δεν είναι!Είναι ένα τόνο πιο απαλό μπορντώ, πιο πολύ προς το κόκκινο να το πω... ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ! Edited November 1, 2019 by klainmein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλησπέρα υπάρχει κάποιο αξιόλογο free vpn που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όπως blokada σε android που έκοβε τις διαφημίσεις και στις εφαρμογές; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Μήπως κάποιος χρησιμοποιεί ασύρματο Qi φορτιστή να μας πει την εμπειρία του; Ψάχνομαι να πάρω αλλά έχω το κινητό σε θήκη σιλικόνης και δεν με εξυπηρετεί να την βγάζω για να το φορτίσω. Επίσης δεν με νοιάζει η ταχύτητα φόρτισης, γιατί το βάζω συνήθως από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6μιση το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Εγώ έχω πάρει από Amazon έναν Nonami(χα!) και μια χαρά δουλεύει. Εννοείται και με θήκη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Μήπως κάποιος χρησιμοποιεί ασύρματο Qi φορτιστή να μας πει την εμπειρία του; Ψάχνομαι να πάρω αλλά έχω το κινητό σε θήκη σιλικόνης και δεν με εξυπηρετεί να την βγάζω για να το φορτίσω. Επίσης δεν με νοιάζει η ταχύτητα φόρτισης, γιατί το βάζω συνήθως από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6μιση το πρωί. Δε χρειάζεται να βγάζεις τη θήκη, η ασύρματη φόρτιση δουλεύει κανονικά και με θήκη. Απλά προτίμησε κάποιον επώνυμο και όχι no name κινέζικο για ευνόητους λόγους. Και από τη στιγμή που θα το βάζεις το βράδυ για φόρτιση και θα το βγάζεις το πρωί, προτίμησε κάποιον όχι ταχυφορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Η νέα δυνατότητα που έχει να φορτίζει όλη την νύχτα αλλά μετά το 80% να πάει πολύ σιγά την χρησιμοποιείται; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Καλησπέρα υπάρχει κάποιο αξιόλογο free vpn που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όπως blokada σε android που έκοβε τις διαφημίσεις και στις εφαρμογές; Sent from my iPhone using Tapatalk AdGuard είναι το τοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Η νέα δυνατότητα που έχει να φορτίζει όλη την νύχτα αλλά μετά το 80% να πάει πολύ σιγά την χρησιμοποιείται; Όχι πλέον γιατί δεν το κάνει σωστά.. Τα ΣΚ που σηκώνομαι πιο αργά χάνει το προγραμμα και μετά αρχίζει και κάνει τα δικά του.. Άσε που έχω την υποψία ότι μου τρώει μπαταρία κάτι που λένε και αλλά άτομα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Δεν βρισκω καποιο λογο για να αφηνεις το κινητο εν ετει 2020 σχεδον να φορτιζει ολη την νυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Δεν βρισκω καποιο λογο για να αφηνεις το κινητο εν ετει 2020 σχεδον να φορτιζει ολη την νυχτα. Όταν γεμίσει η μπαταρία σταματάει και εμένα με βολεύει αυτές τις ώρες. Αν δούλευε σωστά η βελτιστοποιημένη φόρτιση, θα ήταν το ιδανικό. Πιστεύω ότι θα την βελτιώσουν κάποια στιγμή, γιατί σαν λειτουργία είναι χρήσιμη, αλλά στην υλοποίηση δεν τους βγήκε σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Όχι πλέον γιατί δεν το κάνει σωστά.. Τα ΣΚ που σηκώνομαι πιο αργά χάνει το προγραμμα και μετά αρχίζει και κάνει τα δικά του.. Άσε που έχω την υποψία ότι μου τρώει μπαταρία κάτι που λένε και αλλά άτομα Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν το έχω δοκιμάσει δεν έχω iOS 13 Απλά έτυχε να το δω σε ενός φίλου σαν επιλογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Όταν γεμίσει η μπαταρία σταματάει και εμένα με βολεύει αυτές τις ώρες. Αν δούλευε σωστά η βελτιστοποιημένη φόρτιση, θα ήταν το ιδανικό. Πιστεύω ότι θα την βελτιώσουν κάποια στιγμή, γιατί σαν λειτουργία είναι χρήσιμη, αλλά στην υλοποίηση δεν τους βγήκε σωστή. Ενα πραγμα επρεπε να φτιαξουν στην φορτιση των Iphone μιας και απουσιαζει το notification led και το always on display. Να σε ενημερωνει ποτε η συσκευη εχει φορτισει στο 100% με καποιο τροπο. Περαν τουτου η κυκλοφορια του Pro Max και ελπιζω και μελλοντικων iphone συσκευων θα αλλαξει τον τροπο χρησης των συσκευων που ξερανε μεχρι τωρα οι κατοχοι Iphone(εξου και οι βραδινες φορτισεις καλη ωρα). Επειδη δεν γινεται να περιμενει καποιος να φορτισει την συσκευη του απειρες ωρες(στο pro max παιζει να θελει 4+ωρες με αργο φορτιστη),ακομα και με λιγη μπαταρια να ειναι η συσκευη οταν σηκωνεσαι το πρωι,με τον ταχυφορτιστη σε μιση ωρα θα εχει παει η συσκευη στο ξερω γω 55-60%,ποσοστο που ειναι παραπανω απο αρκετο για να σου βγαλει την ημερα. Ουτε να καθεσαι να βαζεις τσαμπα το κινητο να φορτιζει με τις ωρες το βραδυ(ή ακομα και εντος ημερας),ουτε τιποτα. Και ακομα και το ποσοστο της μπαταριας να πεσει,με 4000μπαταρια που εχει η συσκευη,παλι δεν σε απασχολει. Γενικα το αγχος των Iphone και των μπαταριων/φορτισεων,επιτελους μετα απο τοσα μα τοσα χρονια εφυγε απο τα Iphone. Edited November 6, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Πήρα και εγώ το 11 έχοντας ταυτόχρονα το s10. Είχα πιο παλιά 3 iPhone στη σειρά και ευτυχώς είχα αγορασμένες αρκετές εφαρμογές που ακόμα είναι στις top, αλλιώς θα ήθελα ένα 50ρι για αρχή. Το κινητό σχεδιαστικά δίπλα στο Samsung μοιάζει 3ετιας, πόσο μάλλον στο 11 που είναι μεγαλύτερα τα μπεζελ από τα προ μοντέλα. Κατά τα άλλα λογισμικό που εμένα προσωπικά με βολεύει, πολύ smooth λειτουργία, οι ίδιες εφαρμογές που είχα στο αντροιντ οι περισσότερες καλύτερα σχεδιασμένες και χωρίς κολλήματα (εκτός του Google maps). Επίσης έχει εξελιχθεί αρκετά σε σχέση με παλια,δεν είναι τόσο κλειστό όπως ήταν. Ειδοποιήσεις εφαρμογών χάνω πολλές γιατί δεν βγάζει πουθενά εκτός lockscreen πως ήρθε ειδοποίηση. Δηλαδή δεν έχει status bar να βγάζει εικονίδια. Face id δουλεύει πάντα και άψογα. Μεγάλο συν, τόσο που δεν το περίμενα, η μπαταρία. Το s10 το φορτιζω κατά τις 4-5 το απόγευμα, το 11 αργά το βράδυ. Βγάζει πάνω από 7 ώρες σοτ σταθερά. Κάμερα είναι επιπέδου πιξελ πλέον και καλύτερη από το s10. Ευτυχώς η δεύτερη είναι ultra wide. Οθόνη εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χάλια όλο λένε μερικοί. Δηλαδή αν δεν ήξερα πως είναι 720 δεν θα το πίστευα. Τα ίδια έλεγα και πέρυσι με το xr που είχε την ίδια οθόνη. Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής που έχω εντοπισει είναι η ραμ. Σίγουρα έχει θεματακια και σίγουρα δεν φταίνε τα 4gb αλλά το λογισμικό. Λογικά θα το φτιάξουν. Αυτά σε γενικές γραμμές. Μέχρι στιγμής δεν μου λείπει κάτι βασικό από το galaxy, εκτός από 1-2 σπασμένες εφαρμογές που θέλουν 50+ για αγορά, αλλά και το igo που είχα σαν GPS στα μακρινά ταξίδια. Σε τιμές προσφοράς το 11αρι τύπου 680€ όπως είχε βγάλει για κάποιες ώρες το αμαζον, είναι μονόδρομος σε σχέση με τα προ με 500€ ++διαφορά. (Πιο πολύ μάλλον κυρίως κοστίζει το stainless steel πλαίσιο). Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 6, 2019 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts