panpan76 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Edit: έπρεπε να κλείσω το VPN για να φορτώσει/κατεβάσει γλώσσες. Με Gboard τόσο καιρό κανένα πρόβλημα απλά ήθελα και τους αριθμούς στην αρχή Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Προτείνετε κάποιο wireless charger να δουλεύει σωστά και γρήγορα με το τηλ μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπέρα στην παρέα , ψάχνω να βρω πως μπορεί το ξυπνητήρι να ρυθμιστεί αυτόνομα η ένταση του ήχου του και όχι με την ένταση που χτυπάει το κινητό , το πρωί ξυπνάω 5 και αν ξεχάσω να χαμήλωσω τον ήχο του κινητού τους ξυπνάω όλους όταν χτυπάει το ξυπνητήρι . Υπάρχει καμία λύση να χτυπάει χαμηλά; Η κάποια εφαρμογή που κάνει δουλειά ; Είναι πολύ σπαστικό να θυμάμαι κάθε βράδυ να χαμηλώνω κ το πρωί να ανεβάζω την ένσταση :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ειναι υπερβολικά ενοχλητικό.. Ένα φεγγάρι είχα κάνει ένα shortcut για να το κάνει αυτόματα αλλά δεν έπαιζε πολύ καλά, νομίζω γιατί το ποσοστό που του έβαζα (για την ένταση) το έπαιρνε αναλογικά με την τρέχουσα ένταση (κατ εμέ bug ξεκάθαρα). Μπορεί να το έχουν αλλάξει τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Υπάρχει καμία λύση να χτυπάει χαμηλά; Η κάποια εφαρμογή που κάνει δουλειά ; Είναι πολύ σπαστικό να θυμάμαι κάθε βράδυ να χαμηλώνω κ το πρωί να ανεβάζω την ένσταση :blink: Μόνο με το πρόγραμμα ύπνου μέσα από την εφαρμογή του ρολογιού. Με το πρόγραμμα ύπνου ρυθμίζεις την ένταση που θα χτυπάει, όπως και αυτόματο μην ενοχλείτε, υπενθύμιση ύπνου, ομως διαλέγεις ανάμεσα σε 10 χαζούς ήχους που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Είναι λίγο μανούρα .το ρύθμισα να το δοκιμάσω ,θα δω αν με βολέψει γιατί δουλεύω βάρδιες κ θέλει κάθε εβδομάδα άλλες ρυθμίσεις . Πάντως κρίμα κάτι τόσο πολύ απλό το έκαναν περίπλοκο. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Καλησπέρα στην παρέα , ψάχνω να βρω πως μπορεί το ξυπνητήρι να ρυθμιστεί αυτόνομα η ένταση του ήχου του και όχι με την ένταση που χτυπάει το κινητό , το πρωί ξυπνάω 5 και αν ξεχάσω να χαμήλωσω τον ήχο του κινητού τους ξυπνάω όλους όταν χτυπάει το ξυπνητήρι . Υπάρχει καμία λύση να χτυπάει χαμηλά; Η κάποια εφαρμογή που κάνει δουλειά ; Είναι πολύ σπαστικό να θυμάμαι κάθε βράδυ να χαμηλώνω κ το πρωί να ανεβάζω την ένσταση :blink: Ψάξε καλά το κινητό σου. Υπάρχει ξυπνητήρι και ρύθμισέ το. Μην βάζεις ειδοποίηση. https://support.apple.com/en-us/HT207512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Το ίδιο πράγμα λέτε και ο φίλος και εσύ και η σελίδα υποστήριξης της Apple :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Το ίδιο πράγμα λέτε και ο φίλος και εσύ και η σελίδα υποστήριξης της Apple :) Έχεις δίκιο. Διάβασα βιαστικά τα μηνύματα. Πάντως ήταν κάτι που είχα ανακαλύψει τυχαία μόνος μου γιατί είχα τον ίδιο προβληματισμό. Πριν 2 χρόνια περίπου χοντρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Ειχα καιρό να χρησιμοποιήσω το πλαινό κουμπί [on-off], και παρατήρησα πως δεν βγαίνει η μπάρα για να κλείσεις το τηλ. Για άλλες χρήσεις λειτουργεί κανονικά {πχ siri}. Μήπως φταίει η 14.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Ειχα καιρό να χρησιμοποιήσω το πλαινό κουμπί [on-off], και παρατήρησα πως δεν βγαίνει η μπάρα για να κλείσεις το τηλ. Για άλλες χρήσεις λειτουργεί κανονικά {πχ siri}. Μήπως φταίει η 14.4.2? Τίποτα δεν φταίει .Δεν σβήνει έτσι το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 (edited) Τίποτα δεν φταίει .Δεν σβήνει έτσι το τηλέφωνο Ειχα το 8plus και πήγα σε αυτό. Δεν το είχα παρατηρήσει. Για πες πως σβήνει... Edit: το βρήκα volume + πλευρικό Edited April 16, 2021 by kapet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Έκανα την αναβάθμιση χθες. Το έβγαλα από τον φορτιστή στις 6.00 σήμερα και τώρα που γράφω (21.30) είμαι με 23% μπαταρία. Έχω την εντύπωση πως αυξήθηκε η κατανάλωση. Συνήθως τέτοια ώρα με ανάλογη χρήση είμαι κοντά στο 40%... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Έκανα την αναβάθμιση χθες. Το έβγαλα από τον φορτιστή στις 6.00 σήμερα και τώρα που γράφω (21.30) είμαι με 23% μπαταρία. Έχω την εντύπωση πως αυξήθηκε η κατανάλωση. Συνήθως τέτοια ώρα με ανάλογη χρήση είμαι κοντά στο 40%... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ε δωσ’του λίγο χρόνο να κάνει indexing. Μόλις χθες έκανες την αναβάθμιση. Θέλει 3 φορτίσεις για να αρχίσεις να βγάζεις συμπεράσματα περί κατανάλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Καλημερα στη παρεα,εχω βρει να Δωσω το iphone 11 pro max 256gb ανταλλαγη με iphone 12 pro 128gb τη λετε αξιζει η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Αν θέλεις μικρότερη οθόνη και μπαταρία αξίζει. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 ευχαριστω πολυ αρα σαν κινητο αξιζει απο το 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Βγήκε η 14.5.1 και 7.4.1 watchOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Καλησπέρα παιδιά Έχετε παρατηρήσει μειωμένη απόδοση μπαταρίας στην 14.5.1;; Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Καλησπέρα παιδιά Έχετε παρατηρήσει μειωμένη απόδοση μπαταρίας στην 14.5.1;; Δυστυχώς ναι και μεγάλη μάλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Καλησπέρα παιδιά Έχετε παρατηρήσει μειωμένη απόδοση μπαταρίας στην 14.5.1;; Οχι ιδιαίτερα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Δυστυχώς ναι και μεγάλη μάλιστα Με 99% υγεία μπαταρίας και πανψ κάτω την ίδια χρήση που έκανα και πριν έχει χρειαστεί να φορτίσω και μέσα στη μέρα που από τον Γενάρη πουντο αγόρασα δεν είχε χρειαστεί ποτέ, πάντα έμενε τη νύχτα ένα 30 35% Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Eγώ έχω το "μικρό" Pro (οχι Max) και δεν παρατηρησα διαφορά. Κλεινω τη μέρα με περιπου 30% υπόλοιπο. 14.5.1, υγεία 99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα μια σύντομη απάντηση διότι καίγομαι να απαντήσω… Έχω 11 pro max 256gb και μου πρότειναν ανταλλαγη με Samsung fold 2 + 200€ Επιπλέον να δώσω. Συμφέρει ; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα μια σύντομη απάντηση διότι καίγομαι να απαντήσω… Έχω 11 pro max 256gb και μου πρότειναν ανταλλαγη με Samsung fold 2 + 200€ Επιπλέον να δώσω. Συμφέρει ;Πειραματικο τηλεφωνο θα παρεις; Ουτε για αστειο!!! Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts