dimtsag Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Ωραία ,ευχαριστώ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Είχα βάλει στο iphone την ios 14 beta προκειμένου να την δω . Τωρα μερικές μέρες μου πετάει ενα μήνυμα κάθε τρείς και λίγο πως διατίθεται μια νεα ενημέρωση Ios και να πραγματοποιήσω ενημέρωση απο το Ios 14 beta . Έχω αφαιρέσει το προφίλ beta απο την συσκευή και ζήτησε επαννεκίνηση αλλά εξακολουθεί να πετάει το μήνυμα. Είμαι σε 14.2... Καμιά ιδέα;; μολις εγινε διαθεσιμη η GM εκδοση της 14.2. Οσοι εχετε beta προφιλ μπορειτε να αναβαθμισετε κα θα λυθει το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Διαθέσιμη η 14.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Μόλις έφυγε η προπαραγγελία.... με 10 ημέρες χρόνο παράδοσης. Αν διατηρήσει την ίδια αυτονομία με όλες τις υπόλοιπες μικρό βελτιώσεις , θα έχουμε πάλι μια τέλεια συνταγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Μόλις έφυγε η προπαραγγελία.... με 10 ημέρες χρόνο παράδοσης. Αν διατηρήσει την ίδια αυτονομία με όλες τις υπόλοιπες μικρό βελτιώσεις , θα έχουμε πάλι μια τέλεια συνταγή. Ωραίος! Να το χαρείς και περιμένουμε εντυπώσεις. Μην μας ξεχάσεις. Τι χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Αυτήν την περίοδο ( λόγο corona) το ΦΠΑ στο apple store (de) είναι 16%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 καλησπερα παιδιά προσπάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες στο νήμα μου είναι λίγο αδύνατο γιαυτό θα ρωτήσω χωρισ να θέλω να κουράσω λόγο δουλειάς θέλω να έρχονται βαιμπερ κ λοιπά σοσιαλ όλες τις ωρες κ νύχτα αλλά έχω παρατηρήσει κάποιες φορές δεν έρχονται δυστυχώς το ίδιο κ στα μέιλ μου παρόλο που κατέβασα κ το γ μέιλ αλλά πάλι τις περισσότερες φορές αργεί πάνω από ώρα αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή δεν γίνεται τπτ τι μπορώ να κάνω είχα αντροιντ πολλά χρόνια κ γύρισα μετά από το ιφον 5 που ήταν το τελευταίο μου ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 (edited) καλησπερα παιδιά προσπάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες στο νήμα μου είναι λίγο αδύνατο γιαυτό θα ρωτήσω χωρισ να θέλω να κουράσω λόγο δουλειάς θέλω να έρχονται βαιμπερ κ λοιπά σοσιαλ όλες τις ωρες κ νύχτα αλλά έχω παρατηρήσει κάποιες φορές δεν έρχονται δυστυχώς το ίδιο κ στα μέιλ μου παρόλο που κατέβασα κ το γ μέιλ αλλά πάλι τις περισσότερες φορές αργεί πάνω από ώρα αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή δεν γίνεται τπτ τι μπορώ να κάνω είχα αντροιντ πολλά χρόνια κ γύρισα μετά από το ιφον 5 που ήταν το τελευταίο μου ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχεις βγάλει την ανανέωση στο υπόβαθρο μήπως; (Ρυθμίσεις - Γενικά). Επίσης αν έχεις ενεργό το μην ενοχλείται, βγαλτο. Όσο για το email, δύο οι λύσεις. 1. Βάζεις τα Gmail σου στην εφαρμογή outlook. 2. Φτιάχνεις iCloud mail και κάνεις προώθηση τα gmail σου εκεί. Υπάρχει και 3η λύση, το να κάνεις fetch το gmail κάθε 15 λεπτά, αλλά δεν θα το συνιστούσα. Τέλος, αν κλείνεις τις εφαρμογές συνέχεια (κακό χούι που έχουν πολλοί), σταμάτησε το. Εάν χρειαστεί μνήμη το iOS θα τις κλείσει μόνο του. Ούτε μπαταρία τρώνε σε idle στο υπόβαθρο, ούτε τίποτα. Edited November 7, 2020 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 καλησπερα παιδιά προσπάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες στο νήμα μου είναι λίγο αδύνατο γιαυτό θα ρωτήσω χωρισ να θέλω να κουράσω λόγο δουλειάς θέλω να έρχονται βαιμπερ κ λοιπά σοσιαλ όλες τις ωρες κ νύχτα αλλά έχω παρατηρήσει κάποιες φορές δεν έρχονται δυστυχώς το ίδιο κ στα μέιλ μου παρόλο που κατέβασα κ το γ μέιλ αλλά πάλι τις περισσότερες φορές αργεί πάνω από ώρα αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή δεν γίνεται τπτ τι μπορώ να κάνω είχα αντροιντ πολλά χρόνια κ γύρισα μετά από το ιφον 5 που ήταν το τελευταίο μου ευχαριστώ εκ των προτέρων Όπως σου έγραψε και ο από πάνω δες μερικά από αυτά Παίζει και κανένα θέμα με το router σου Την νύχτα αφήνεις ανοιχτό WiFi και δεδομένα 4g? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Η ανανέωση στο υπόβαθρο δεν έχει σχέση με τα push. Είναι διαφορετικά kernel wakes. Εγώ πχ έχω κλειστό το fb στο υπόβαθρο και οι ειδοποιησεις εμφανίζονται κανονικά. Για το θέμα των push, αν πρόκειται για email να αλλάξει mail client. Αν είναι γενικό το θέμα, να ελέγξει τις ώρες do not disturb και τα notification settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 (edited) Θα τα παλέψω όλα αυτά παιδιά σας ευχαριστώ πολύ τα έβαλα όλα σε Outlook να δω πως πάει η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει συνήθεια μάλλον κακία για ios από το Android όλες τις εφαρμογές μάλλον δεν πρέπει σας ευχαριστώ όλους Υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το YouTube vanced η Κατέβασμα μουσικής για offline αναπαραγωγή; Edited November 8, 2020 by dafly7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Μου ήρθε ένα mail από την Apple που γράφει. Apple no-reply @mail.apple-id.com iCloud has been stopped temporary as recent information changes were invalid-changes were made from new location Sydney.. Hi here is your case number 3136 7063 we've noticed that some of your account information appears to be missing or incorrect your Icloud will be blocked until we receive a response from you we need to verify your account information to continue using a cloud in 24 hours. Έχει με έντονα μπλε γράμματα Verify your account> Που λογικά σε οδηγεί σε κάποιο link. Και κλείνει το mail Apple Support... Apple ID |Support |Privacy Policy Copyright 2020 Apple Inc. One Apple Park Way Cupertino CA 95014 United States All rights reserved. Έχει κάποιος άλλος δεχτεί παρόμοιο mail??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Όλα τα mail της Apple τελειώνουν με το apple.com. Κάτι@whatever.apple.com ή απλά κάτι@apple.com. Για το Apple ID η κατάληξη θα πρέπει να είναι @id.apple.com οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι ψάρεμα το mail που σου ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Όλα τα mail της Apple τελειώνουν με το apple.com. Κάτι@whatever.apple.com ή απλά κάτι@apple.com. Για το Apple ID κατάληξη θα πρέπει να είναι id.apple.com οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι ψάρεμα το mail που σου ήρθε. Ναι το κατάλαβα όταν το άνοιξα και το διάβασα,και πιο πολύ μου έκανε εντύπωση τα μπλε γράμματα που λογικά έβγαζε σε link... Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στάλθηκε στο mail που έχω για επαλήθευση,και όχι στο mail που έχω στο Apple ID... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Μου ήρθε ένα mail από την Apple που γράφει. Apple no-reply @mail.apple-id.com iCloud has been stopped temporary as recent information changes were invalid-changes were made from new location Sydney.. Hi here is your case number 3136 7063 we've noticed that some of your account information appears to be missing or incorrect your Icloud will be blocked until we receive a response from you we need to verify your account information to continue using a cloud in 24 hours. Έχει με έντονα μπλε γράμματα Verify your account> Που λογικά σε οδηγεί σε κάποιο link. Και κλείνει το mail Apple Support... Apple ID |Support |Privacy Policy Copyright 2020 Apple Inc. One Apple Park Way Cupertino CA 95014 United States All rights reserved. Έχει κάποιος άλλος δεχτεί παρόμοιο mail??? Αμα πατήσεις verify και βάλεις τα στοιχεία σου πάει περίπατο ο λογαριασμός σου Πολύ προσοχή με αυτές τις άπατες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Ναι το κατάλαβα όταν το άνοιξα και το διάβασα,και πιο πολύ μου έκανε εντύπωση τα μπλε γράμματα που λογικά έβγαζε σε link... Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στάλθηκε στο mail που έχω για επαλήθευση,και όχι στο mail που έχω στο Apple ID... Οποιοδήποτε mail μπορεί να είναι το Apple ID σου, δεν έχει σημασία αυτό. Το scam απλά στάλθηκε στο mail που έτυχε να βρεθεί στα χέρια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Αμα πατήσεις verify και βάλεις τα στοιχεία σου πάει περίπατο ο λογαριασμός σου Πολύ προσοχή με αυτές τις άπατες Όχι αυτό δεν το πάτησα...Δεν Υπήρχε περίπτωση,από την αρχή κάτι δεν μου άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Όχι αυτό δεν το πάτησα...Δεν Υπήρχε περίπτωση,από την αρχή κάτι δεν μου άρεσε... Αγνόησε το Μην βάζεις παντού το ίδιο πρόβλημα σου Σε ένα μόνο σημείο φτάνει Σκέψου όλοι να κάναμε το ίδιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Αγνόησε το Μην βάζεις παντού το ίδιο πρόβλημα σου Σε ένα μόνο σημείο φτάνει Σκέψου όλοι να κάναμε το ίδιο Έχεις δίκιο για τα πολλαπλά ποστ,απλά το έκανα γιατι όπως το στείλανε σε μένα μπορεί να το είχανε στείλει και σε κάποιον άλλο,πιο καινούργιας συσκευής και να το διαβαζε...Γνωστοποιοντας κάτι που είναι πιθανό να το λάβουν και άλλοι κατοχοι, ίσως προλάβεις κάποιον να κάνει καποια λάθος κίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Έχεις δίκιο για τα πολλαπλά ποστ,απλά το έκανα γιατι όπως το στείλανε σε μένα μπορεί να το είχανε στείλει και σε κάποιον άλλο,πιο καινούργιας συσκευής και να το διαβαζε...Γνωστοποιοντας κάτι που είναι πιθανό να το λάβουν και άλλοι κατοχοι, ίσως προλάβεις κάποιον να κάνει καποια λάθος κίνηση... Καμία σχέση Συμβαίνουν τέτοια όλα όχι μαζικά Κάπου βρέθηκε το email σου και ετυχες εσυ Θα ήταν σίγουρα στην λίστα τους κι αλλά email πολύ πιθανόν από αλλά κράτη όποτε δεν είναι κάτι που συνέβη σε πολλούς εδώ μέσα στο forum Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας 99% τέτοια φαινόμενα τα σβήνουμε απευθείας δεν ανοίγουν ούτε κατά διάνοια το μήνυμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Πάντως μετά από μερικές μέρες με την 14.2, θα έλεγα ότι τα πάει πολύ καλά όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Πάντως μετά από μερικές μέρες με την 14.2, θα έλεγα ότι τα πάει πολύ καλά όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας! Συμφωνώ. Και το standby και η διαχείρηση όταν το δουλεύεις , πάνε περίφημα. Το ίδιο και στο ταμπλετ. Ένα πράγμα είναι λίγο σπαστικό που κάνει όταν βάλεις τα AirPods , ανοίγει στη lockscreen την εφαρμογή της μουσικής. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Συμφωνώ. Και το standby και η διαχείρηση όταν το δουλεύεις , πάνε περίφημα. Το ίδιο και στο ταμπλετ. Ένα πράγμα είναι λίγο σπαστικό που κάνει όταν βάλεις τα AirPods , ανοίγει στη lockscreen την εφαρμογή της μουσικής. Sent from my iPad using Tapatalk Έτσι ακριβώς. Και δεν βλέπω τρόπο να το εξαφανίσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Εχει δοκιμάσει κανένας το τζαμι Flolab nanoarmour?.... Με το επίσημο της Belkin είμαι τις δυο τελευταιες φορές και σκεφτομαι (12 Max) για το πιο γερό όπως λένε και αν ισχύει στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Εχει δοκιμάσει κανένας το τζαμι Flolab nanoarmour?.... Με το επίσημο της Belkin είμαι τις δυο τελευταιες φορές και σκεφτομαι (12 Max) για το πιο γερό όπως λένε και αν ισχύει στην πράξη. Να πάρεις κάποιο να προστατεύει σίγουρα και το notch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts