megatr0n Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Εγω παντως πανω απο την 13.7 εβαλα την 14 χωρις κανενα reset... Μεχρι τωρα ολα καλα, αν δω κανα κουλο θα κανω reset! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα; Κάποιες φορές εμένα δε την διαβάζει και δεν ρυθμίζεται. Σπαστικό bug... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μια απ τα ίδια εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Εγω παντως πανω απο την 13.7 εβαλα την 14 χωρις κανενα reset... Μεχρι τωρα ολα καλα, αν δω κανα κουλο θα κανω reset! Κανονικά έτσι πρέπει να γίνεται σε όλους πέρα από κάποια μεμονωμένα φαινόμενα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Αυτό με το ότι το deep fusion δεν δουλεύει στο ios 14 έχουμε κάποιο link που να το αναφέρει; γιατί αν όντως ίσχυε /ισχύει δεν θα είχε "βουηξει" ο κόσμος σε site και YouTube ; Σε μένα δουλεύει κανονικά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Σε μένα δουλεύει κανονικά πάντως. Πώς το βλέπεις αν δουλεύει;Φαινεται αν είναι ενεργοποιημένο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Πώς το βλέπεις αν δουλεύει;Φαινεται αν είναι ενεργοποιημένο; Sent from my iPhone using Tapatalk Όταν δεις τη φωτογραφία που τράβηξες, κάνει μια στιγμιαία επεξεργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Πώς το βλέπεις αν δουλεύει;Φαινεται αν είναι ενεργοποιημένο; Sent from my iPhone using Tapatalk Κατεβάζεις την εφαρμογή metapho και στις λεπτομέρειες της κάθε φωτογραφία λέει deeply fused όταν έχει ενεργοποιηθεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Κατεβάζεις την εφαρμογή metapho και στις λεπτομέρειες της κάθε φωτογραφία λέει deeply fused όταν έχει ενεργοποιηθεί . Ωραιος φιλε, ευχαριστουμε! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Παρασκευή μου έκανε μόνο του update από τότε έχω θέματα πολλές εφαρμογές (ακόμη και αριθμομηχανή) τρώνε force close, σημερα εκανα factory restore από iTunes όλα μια χαρά με το που περνάω backup πάνω είτε από iCloud είτε από iTunes αρχίζουν τα κουλά. Μία ερώτηση μόνο (επειδή η συσκευή είναι για δουλειά και πρέπει να αποφασίσω τώρα καθος αύριο θα είναι αργά) Γνωρίζετε κάτι κλπ κλπ που να στρώνει την κατάσταση? Η μονόδρομος να κάτσω μέχρι τα μεσάνυχτα να τα στήσω όλα από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Παρασκευή μου έκανε μόνο του update από τότε έχω θέματα πολλές εφαρμογές (ακόμη και αριθμομηχανή) τρώνε force close, σημερα εκανα factory restore από iTunes όλα μια χαρά με το που περνάω backup πάνω είτε από iCloud είτε από iTunes αρχίζουν τα κουλά. Μία ερώτηση μόνο (επειδή η συσκευή είναι για δουλειά και πρέπει να αποφασίσω τώρα καθος αύριο θα είναι αργά) Γνωρίζετε κάτι κλπ κλπ που να στρώνει την κατάσταση? Η μονόδρομος να κάτσω μέχρι τα μεσάνυχτα να τα στήσω όλα από την αρχή? Εγώ το γύρισα πίσω στην 13.7 και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Παρασκευή μου έκανε μόνο του update από τότε έχω θέματα πολλές εφαρμογές (ακόμη και αριθμομηχανή) τρώνε force close, σημερα εκανα factory restore από iTunes όλα μια χαρά με το που περνάω backup πάνω είτε από iCloud είτε από iTunes αρχίζουν τα κουλά. Μία ερώτηση μόνο (επειδή η συσκευή είναι για δουλειά και πρέπει να αποφασίσω τώρα καθος αύριο θα είναι αργά) Γνωρίζετε κάτι κλπ κλπ που να στρώνει την κατάσταση? Η μονόδρομος να κάτσω μέχρι τα μεσάνυχτα να τα στήσω όλα από την αρχή? Nαι στησε ολα απο την αρχη. Θα σου παρει χρονο αλλα λογικα δε θα εχεις θεμα... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Οι εφαρμογές δεν έχουν ενημερωθεί για iOS 14, γι αυτό βλέπουμε προβλήματα. Φυσικά και το ίδιο το λειτουργικό έχει ακόμα τα θέματα του. Καλό θα ήταν να περιμένετε κανέναν μήνα να στρώσουν οι παιδικές ασθένειες του iOS 14 με μερικά updates Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Στο δικό μου δεν έστρωσε ούτε με καθαρό install.... δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε την 14.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εγώ το γύρισα πίσω στην 13.7 και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Γιατί ξαναγύρισες τι θέματα είχες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Οποίος βιάζεται σκοντάφτει όπως έχουμε καταλάβει Η συγκεκριμένη έκδοση πριν τον Οκτώβριο μην περιμένετε να στρώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Nαι στησε ολα απο την αρχη. Θα σου παρει χρονο αλλα λογικα δε θα εχεις θεμα... μόλις τελείωσα τώρα μεταφέρω πίσω της 2500 φώτο με 3u tools και θα είμαι οκ σε λιγάκι ολα φαίνονται να παίζουν οκ μετά απο καθαρό install Οι εφαρμογές δεν έχουν ενημερωθεί για iOS 14, γι αυτό βλέπουμε προβλήματα. Φυσικά και το ίδιο το λειτουργικό έχει ακόμα τα θέματα του. Καλό θα ήταν να περιμένετε κανέναν μήνα να στρώσουν οι παιδικές ασθένειες του iOS 14 με μερικά updates Sent from my iPhone using Tapatalk εμενα με το clean install έπαιξαν όλα ............ με λίγα λόγια το Update έκατσε χάλια Οποίος βιάζεται σκοντάφτει όπως έχουμε καταλάβει Η συγκεκριμένη έκδοση πριν τον Οκτώβριο μην περιμένετε να στρώσει λες και το ηθελα σε μενα μόνο του το πέρασε το βράδυ εγώ δεν το άγγιξα καν ξυπνάω και ειναι με το καινούργιο............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Σου βγάζει ειδοποίηση για την αναβάθμιση Προφανώς δεν το πρόσεξες Μπορείς να σβήσεις το αρχείο μέσα από τις ρυθμίσεις και να μην κάνει αυτόματη εγκατάσταση την νύχτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Γιατί ξαναγύρισες τι θέματα είχες ? Είχα θέμα με τη μπαταρία. Ενδεχομένως να ήταν θέμα εφαρμογών και widgets. Σκέφτομαι να περιμένω και να αναβαθμίσω μια και καλή στην 14.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Δεν ξέρω εμένα δεν με ενθουσιάζει καθόλου το 14. Τα widgets μου θύμισαν windows phone άσε που δεν βλέπω και κάτι χρήσιμο παραπάνω.. Συν ότι έχοντας widgets στην αρχική οθόνη η μπαταρία φεύγει νεράκι.. Τα αγαπημένα που έβγαιναν με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο της κλήσης πήγαν περίπατο. Γενικά η μπαταρία μετά από 3 μέρες και αναβάθμιση από iTunes δείχνει χειρότερη από το 13.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Δεν ξέρω εμένα δεν με ενθουσιάζει καθόλου το 14. Τα widgets μου θύμισαν windows phone άσε που δεν βλέπω και κάτι χρήσιμο παραπάνω.. Συν ότι έχοντας widgets στην αρχική οθόνη η μπαταρία φεύγει νεράκι.. Τα αγαπημένα που έβγαιναν με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο της κλήσης πήγαν περίπατο. Γενικά η μπαταρία μετά από 3 μέρες και αναβάθμιση από iTunes δείχνει χειρότερη από το 13.. Sent from my iPhone using Tapatalk Γυρίστε πίσω όσο προλαβαίνετε και πριν σταματήσει να υπογράφεται η 13.7 . Μπροστά μπορείτε να πάτε όποτε το επιθυμείτε. Πίσω όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Κατεβάζεις την εφαρμογή metapho και στις λεπτομέρειες της κάθε φωτογραφία λέει deeply fused όταν έχει ενεργοποιηθεί . Πολύ καλή πληροφορία. Εγώ μετά από 20 δοκιμαστικές φωτογραφίες κατέληξα ότι όταν είναι live είναι deeply fused. Όμως αν βάλω σε βραδινή λήψη την επιλογή που μετράει ανάποδα μονο τότε δεν βγάζει την ένδειξη deeply fused. Παρόλα αυτά νομίζω ότι βγαίνουν πιο ευδιάκριτες καθαρές αυτό με την αντίστροφη μέτρηση και ας μην είναι deeply fused Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Παντα θα εμφανιστουν σε ολες τις εκδοσεις θεματα. Γιαυτο και κυκλοφορουν τα διαφορα updates αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Στο AppStore Μόνο αν υπάρχει ενημέρωση για εφαρμογή θα την εμφανίσει ... δεν είναι σφάλμα της 14 όπως νόμιζα στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Ποιο iPhone 12, ποια AW και ποια iPads. Η είδηση της χρονιάς είναι εδώ, που θα αλλάξει την όλη εμπειρία χρήσης. Μακάρι μα ενσωματωθεί στο iOS 15 https://jobs.apple.com/en-us/details/200193684/siri-annotation-analyst-greek-speaking Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Ποιο iPhone 12, ποια AW και ποια iPads. Η είδηση της χρονιάς είναι εδώ, που θα αλλάξει την όλη εμπειρία χρήσης. Μακάρι μα ενσωματωθεί στο iOS 15 https://jobs.apple.com/en-us/details/200193684/siri-annotation-analyst-greek-speaking Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Siri στα Ελληνικα; Καλη φαση, για να δουμε, ελπιζω να το δουμε πριν το iOS 20 :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts