jg_sot Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ποιος ασχολείται με ήχο κλήσης ρε παίδες; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ποιος ασχολείται με ήχο κλήσης ρε παίδες; :lol: Κακές συνήθειες από το Android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Είχα την κρυφή ελπίδα να μην χρειάζονταν (πλέον) iTunes απλά να γίνεται απευθείας από την συσκευή . Μόλις βρεθώ σε WiFi θα την κατεβάσω. Αν κάνει δουλειά χαλάλι ο τεράστιος χώρος που απαιτεί..Βάλε 3u tools στο pc bam bam γίνονται τέτοιες δουλειές ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιος ασχολείται με ήχο κλήσης ρε παίδες; :lol:Ε όχι και ποιος σε όλα μου τα iPhone έχω δικό μου ήχο, με ξενερώνουν απίστευτα τα default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio34 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Μόλις μου ήρθε η 13.1.3 την έχει περάσει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Μόλις μου ήρθε η 13.1.3 την έχει περάσει κανείς ? Προχθές την πέρασα με το που βγήκε κι ευτυχώς διορθώθηκε το θέμα με τα reloads όταν χρησιμοποιούσες την κάμερα. Οκά μου φαίνονται πιο smooth. Παραμένει όμως buggy η εφαρμογή των email. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 υπομονη μεχρι το τελος του μηνα /αρχες του επομενου που θα κυκλοφορησει η 13.2. Τρεχω την beta και τα πραγματα εχουν φτιαξει και στο email app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio34 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Με την μπαταρία με ενδιαφέρει περισσότερο πρώτη φορά σε κινητό μου κρατάει τόσο πολύ ατελείωτη και φοβάμαι μην δώσουν καμία μαλ.. αναβάθμιση και μας την ρίξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Με την μπαταρία με ενδιαφέρει περισσότερο πρώτη φορά σε κινητό μου κρατάει τόσο πολύ ατελείωτη και φοβάμαι μην δώσουν καμία μαλ.. αναβάθμιση και μας την ρίξουν Μην το πειράζεις εάν δεν έχεις πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 μπαταρια οντως παρα πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Και μλκια αναβαθμιση να δωσουν μετα απο λιγο θα βγει fix δεν υπαρχει θεμα. Επισης ειναι τοσο μεγαλη η μπαταρια(για δεδομενα apple ειδικα)σαν Mah που και να θελεις δεν μπορει να την ριξει. Εγω δηλαδη εδω με το απλο 11ρι που εχει πολυ μικροτερη μπαταρια και πιο ενεργοβορα οθονη(ειδικα σε υψηλη φωτεινοτητα)που ειμαι τοσο πολυ εντυπωσιασμενος απο την αυτονομια που αν αργοτερα παω στο pro max θα ειναι μονο για την αυτονομια. Ουτε ποιοτητα κατασκευης,ουτε telephoto καμερα,ουτε stainless steel ουτε τιποτα. Επιτελους τα Iphone εχουν την αυτονομια που ζηταγε ο περισσοτερος κοσμος απο περυσι με το Iphone XR,και ειδικα φετος με τα 11ρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Το πήρα χθες. Είχα μια αμφιβολία τι θα μου δώσει μετά το Χ που είχα. Οθόνη που στον ήλιο βλέπεις πολύ καθαρά. Μπαταρία που δεν λέει να πέσει με τίποτα. Ταχύτητα φοβερή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έκανα αντιγραφή από το Χ και έγινε όπως ήταν. Θα ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση όμως δεν ήθελα να χάσω τα WiFi. Νομίζω δεν υπάρχει τρόπος να περάσω μόνο αυτά. Μια ερώτηση σε ήσουν έχουν δυο σιμ μέσα η είχαν σε προηγούμενη συσκευή. Έχει επιλογή όπως στο android να έχεις ενεργή οποια από τις δυο θες; Την 1 η την 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Μια ερώτηση σε ήσουν έχουν δυο σιμ μέσα η είχαν σε προηγούμενη συσκευή. Έχει επιλογή όπως στο android να έχεις ενεργή οποια από τις δυο θες; Την 1 η την 2; Ώπα Ώπα μισό να το...εμπεδώσω :p, μπορούμε να έχουμε φυσική sim με έναν αριθμό και να ενεργοποιήσουμε 2ο νούμερο σε esim μορφή;;; :confused: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ώπα Ώπα μισό να το...εμπεδώσω :p, μπορούμε να έχουμε φυσική sim με έναν αριθμό και να ενεργοποιήσουμε 2ο νούμερο σε esim μορφή;;; :confused: Εννοείται Ήδη από τα περσινά μοντέλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ώπα Ώπα μισό να το...εμπεδώσω :p, μπορούμε να έχουμε φυσική sim με έναν αριθμό και να ενεργοποιήσουμε 2ο νούμερο σε esim μορφή;;; :confused: Υποψιν οτι esim δινει μονο η cosmote προς το παρον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Cosmote εταιρικό έχω... Και ενα καρτοκινητό το οποίο κάθεται . Δεν θέλω να κουβαλάω 2 συσκευές μαζί. Αύριο κιόλας θα τους πάρω να δω το κόστος να κάνω το ένα από τα δύο esim... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Cosmote εταιρικό έχω... Και ενα καρτοκινητό το οποίο κάθεται . Δεν θέλω να κουβαλάω 2 συσκευές μαζί. Αύριο κιόλας θα τους πάρω να δω το κόστος να κάνω το ένα από τα δύο esim... Μπορεί και να σου πουν δεν γίνεται Επίσημα νομίζω ακόμα δεν υποστηρίζει η cosmote την esim στην συσκευή αλλά ανεπίσημα πολλοί έχουν βάλει ήδη από πέρυσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Cosmote εταιρικό έχω... Και ενα καρτοκινητό το οποίο κάθεται . Δεν θέλω να κουβαλάω 2 συσκευές μαζί. Αύριο κιόλας θα τους πάρω να δω το κόστος να κάνω το ένα από τα δύο esim... 10€ και θα εσαι ετοιμος σε 2' https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Το πήρα χθες. Είχα μια αμφιβολία τι θα μου δώσει μετά το Χ που είχα. Οθόνη που στον ήλιο βλέπεις πολύ καθαρά. Μπαταρία που δεν λέει να πέσει με τίποτα. Ταχύτητα φοβερή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έκανα αντιγραφή από το Χ και έγινε όπως ήταν. Θα ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση όμως δεν ήθελα να χάσω τα WiFi. Νομίζω δεν υπάρχει τρόπος να περάσω μόνο αυτά. Μια ερώτηση σε ήσουν έχουν δυο σιμ μέσα η είχαν σε προηγούμενη συσκευή. Έχει επιλογή όπως στο android να έχεις ενεργή οποια από τις δυο θες; Την 1 η την 2; Φυσικά. Ρυθμίσεις / δεδομένα / επιλέγεις τη γραμμή και κάνεις "ενεργοποίηση" ή "απενεργοποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Το πήρα χθες. Είχα μια αμφιβολία τι θα μου δώσει μετά το Χ που είχα. Οθόνη που στον ήλιο βλέπεις πολύ καθαρά. Μπαταρία που δεν λέει να πέσει με τίποτα. Ταχύτητα φοβερή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έκανα αντιγραφή από το Χ και έγινε όπως ήταν. Θα ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση όμως δεν ήθελα να χάσω τα WiFi. Νομίζω δεν υπάρχει τρόπος να περάσω μόνο αυτά. Μια ερώτηση σε ήσουν έχουν δυο σιμ μέσα η είχαν σε προηγούμενη συσκευή. Έχει επιλογή όπως στο android να έχεις ενεργή οποια από τις δυο θες; Την 1 η την 2; Πως ακριβώς κάνεις αντιγραφή από το παληό στο νέο ? 'εχεις την καλοσύνη να μου περγράψεις λεπτομερώς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Πως ακριβώς κάνεις αντιγραφή από το παληό στο νέο ? 'εχεις την καλοσύνη να μου περγράψεις λεπτομερώς ?? Όταν ανοίξεις τη νέα συσκευή σου βγάζει επιλογές και σου ζητά άλλο iphone, ipd η απο cloud, τα βάζεις δίπλα ακολουθείς τις οδηγίες και σε 15 λεπτά είναι έτοιμο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Κι εγώ χθες το πήρα τελικά, 256gb έκδοση, έχω μόνο θετικά να πω.. ταχύτητα σε άλλο επίπεδο (δεν ξέρω αν έχουν πειράξει το sw αφού σε απλή χρήση δεν δικαιολογείται η αύξηση της ταχύτητας λόγω hw), camera επίσης πολύ καλύτερη από το XS Max και η μπαταρία που απλά δεν λέει να πέσει.. από χθες το βράδυ που τελείωσε το restore ήταν στο 98% και τώρα είμαι στο 54% με 5ωρες οθόνη και αναμονή φυσικά όλη την νύχτα συν ενδιαμέσως.. θα ήθελα να μην έχει αυξηθεί το βάρος, το midnight green ωραίο χρώμα. Αν κάποια έρχεται από παλιότερα μοντέλα σίγουρα αποτελεί καλό λόγο για αναβάθμιση, από το XS Max ίσως όχι αλλά εξαρτάται πάντα με το τι θέλει ο καθένας, προσωπικά κάθε χρόνο αναβαθμίζω.. α και τα ηχεία βελτιώθηκαν, πιο δυνατά, πιο καθαρά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited October 18, 2019 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Αφου εκανα προπαραγγελια στις 20/9 στο Γερμανό το 256gb space grey και μεχρι σήμερα οταν τους ρωταω δεν γνωριζουν τιποτε, αποφασισα να παραγγειλω απο πλαισιο το 256 midnight green που απο σήμερα (μονο το συγκεκριμένο χρώμα και μονο σε 256gb) είναι διαθέσιμο σε ολες τις γνωστες αλυσίδες. Θα το εχω την Τρίτη. Edited October 18, 2019 by tomkar5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Για οσους εχουν κάνει προπαραγγελια και βαρεθηκαν να περιμενουν ή για όσους ενδιαφέρονται γενικως, η διαθεσιμότητα αρχισε σταδιακά να αποκαθισταται. Σε plaisio.gr, kotsovolos.gr, mediamarkt, και you.gr υπαρχει διαθέσιμο προς αμεση παράδοση το 256 midnight green (μονο διαδικτυακά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Νεο φρεσκο review στα των νεων iphone,αυτη την φορα απο το site που εφερε στην φορα και τις διαφορες σε Android μερια μεταξυ exynos και Snapdragon στα Samsung. Εχουμε και λεμε λοιπον https://www.anandtech.com/show/14892/the-apple-iphone-11-pro-and-max-review/8 Στα της οθονης κλασσικα κορυφη η συσκευη. Στα του ηχου καλος δυνατος ηχος,αλλα ναι ο ηχος κυριως απο το πανω ακουστικο ειναι λιγο πιο αδυναμος σε σχεση με περυσι. Σε performance και θερμοκρασιες τιποτα το αξιο αναφορας. Σε μπαταρια παλι,τα Iphone για πρωτη φορα ολα τους πιασανε κορυφη στο test. Το δε pro max μαλιστα πλησιαζει παρα πολυ το Asus Rog phone το οποιο και μικροτερη αναλυση οθονης εχει,και κατα πολυ μεγαλυτερη μπαταρια(6000mah).Απιστευτα πραγματα. Φυσικα και τα αλλα 2 Iphone παρα πολυ ψηλα και περνανε ολα τα S10+ που εχουν 4000μπαταριες. Τελος στα των φωτογραφιων και low light επισης τα νεα Iphone πιασαμε κορυφη μαζι με τα huawei κινητα(και ισως τα pixel). Σε φωτογραφιες σε συνθηκες καλου φωτισμου τα πραγματα ειναι λιγο πολυ μια απο τα ιδια με τα προηγουμενα Iphone XS. Παρολα αυτα βλεπω και γινεται αναφορα στο Deep Fusion συγκεκριμενα Finally, Deep Fusion could very well be a game-changer for the camera. I was extremely surprised by the increased quality in sharpness and detail that the new mode brings. I didn’t have sufficient time to properly evaluate it in a wider range of scenarios and against more phones, but it could very well be one of the features that puts the iPhone 11 series ahead of other phones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 καλημέρα, σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το pro max. θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας, αν λειτουργεί η ανέπαφη συναλλαγή της alpha bank στο 11 pro max: https://www.myalphawallet.gr/#/public/about-tapnpay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts