chrisakis Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Χρώμα; Έπεσα σε παγίδα τι να διαλέξω. Πάρε ένα ροζουλί! Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Πάρε ένα ροζουλί! Ο Ήλιος καίει .... παραμένω λάτρης του μαύρου του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Ο Ήλιος καίει .... παραμένω λάτρης του μαύρου του κινητού. Είδες που ξεμπερδεύτηκες αμέσως; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Είδες που ξεμπερδεύτηκες αμέσως; Αχχαχαχα Θεός! Μάλλον για το μαύρο θα πάω αν και με πρήζει η γυναίκα μου για το πράσινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Αν και έχω το μαύρο , το πράσινο θα αγόραζα τώρα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Εγώ πάλι, δεν αλλάζω το λευκό με τπτ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Το λευκό είναι ότι καλύτερο χρώμα έχω αγοράσει ποτέ!! Απλά κόσμημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Το πράσινο (που έχω κι εγώ), είναι το πιο ωραίο χρώμα στο 11 Pro! Ήμουν κυρίως του μαύρου, αλλά έχω τιμήσει και το λευκό στο 4S και 6S. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Καινούριος κάτοχος και εγώ σε πράσινο χρώμα. Είχα να πάρω iphone από εποχή 3gs και έχω πάθει πλάκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Εγώ είχα το πράσινο max και πήρα το χρυσό μικρό γιατί μου άρεσε περισσότερο...σαν στολίδι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Από μπαταρία πως είναι; Σε σχέση με το 8αρη έχει διαφορά; Στο 8αρη έπαιζα πολύ με 3g/4g για εξοικονόμηση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Από μπαταρία πως είναι; Σε σχέση με το 8αρη έχει διαφορά; Στο 8αρη έπαιζα πολύ με 3g/4g για εξοικονόμηση μπαταρίας. Εγώ έχω το 7 και το 11Pro ταυτόχρονα. Το 7αρι με 93% υγεία και το 11Pro με 100%. Η αυτονομία είναι διπλάσια περίπου χωρίς καμία υπερβολή. Οι συσκευές είναι στημένες με το ίδιο ακριβώς αντίγραφο από iTunes Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Εγώ έχω το 7 και το 11Pro ταυτόχρονα. Το 7αρι με 93% υγεία και το 11Pro με 100%. Η αυτονομία είναι διπλάσια περίπου χωρίς καμία υπερβολή. Οι συσκευές είναι στημένες με το ίδιο ακριβώς αντίγραφο από iTunes Sent from my iPhone using Tapatalk Και λίγο λες Μπορεί και παραπάνω από διπλάσια να έχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Και λίγο λες Μπορεί και παραπάνω από διπλάσια να έχει Όχι καπου εκεί είναι. Σε καθαρό sot το 7αρι έχει 4 περίπου ενώ το 11Pro έχει 7-8 περιπου. Σε αναμονή η ψαλίδα ανοίγει λίγο ακόμα. Το 11Pro δεν ρίχνει ποσοστό με τπτ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Όχι καπου εκεί είναι. Σε καθαρό sot το 7αρι έχει 4 περίπου ενώ το 11Pro έχει 7-8 περιπου. Σε αναμονή η ψαλίδα ανοίγει λίγο ακόμα. Το 11Pro δεν ρίχνει ποσοστό με τπτ Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω το 7αρι δύσκολα πάει πάνω από 3 ώρες με δεδομένα και λοιπά Μόνο σε WiFi ίσως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Έχω dslr και φακό σταθερών αποκλίσεων 100-105mm με Ring flash. Αλλά είναι βαριά. Θέλω εφαρμογή για να φωτογραφίζω αισθητική του χαμόγελου και προσώπου . Έχει κανεις να προτείνει να αγοράσω κάποια εφαρμογή για το 11 pro? Με ενδιαφέρει χρώμα και λεπτομέρεια. Φωτισμό έχω λάμπες led που είναι 3400 που προσεγγίζει το φυσικό φωτισμό. Αν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Τόσο δυσεύρετο είναι το space gray 256? Ακόμα το περιμένω από Σάββατο Πέμπτη μου είπαν έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Άμεσα διαθέσιμο το βλέπω στο Amazon.de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Άμεσα διαθέσιμο το βλέπω στο Amazon.de Αύριο θα το έχω τελικά. Το κατάστημα είναι φίλος και το έβαλα με δόσεις πιστεύω σε 1 μήνα το πολύ θα τον ξεχρεώσω. Του έδωσα για αρχή 500 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Τόσο δυσεύρετο είναι το space gray 256? Ακόμα το περιμένω από Σάββατο Πέμπτη μου είπαν έρχεται. Φεβρουάριο που πήρα το δικό μου, είδα πως ήταν παντού διαθέσιμο. Απο σκρουτζομάγαζα μέχρι κωτσοβολο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μπορεί να μου εξηγήσει οποίος ξέρει ,πώς δουλεύει η συντόμευση στο iMessages όταν πατάς το Haptic Touch ;Η επιλογή του ονόματος που σου βγάζει για να στείλεις μήνυμα,με ποιό κριτήριο την εμφανίζει ; Εγώ είχα την εντύπωση ότι εμφανίζει την πιο συχνή σε επικοινωνία επαφή ή την πιο πρόσφατη ,σε εμένα εμφανίζει μια επαφή που έχω να συνομιλήσω πάρα πολύ καιρό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Όχι καπου εκεί είναι. Σε καθαρό sot το 7αρι έχει 4 περίπου ενώ το 11Pro έχει 7-8 περιπου. Σε αναμονή η ψαλίδα ανοίγει λίγο ακόμα. Το 11Pro δεν ρίχνει ποσοστό με τπτ Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα με υγεια μπαταρίας 93%, έχει 6.50 ώρες SOT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Εμένα με υγεια μπαταρίας 93%, έχει 6.50 ώρες SOT. Με τι φορτιστή το έχεις και μετά από ποσό καιρό είδες 93%; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Βλέπω τα χαρακτηριστικά της συσκευής (στο skroutz) και βλέπω να λέει SIM+eSIM. Αν έχεις κοσμοτε και προγραμματίσεις την eSIM μπορείς να βάλεις και κανονική SIM και να το λειτουργείς σαν δίκαρτο; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Βλέπω τα χαρακτηριστικά της συσκευής (στο skroutz) και βλέπω να λέει SIM+eSIM. Αν έχεις κοσμοτε και προγραμματίσεις την eSIM μπορείς να βάλεις και κανονική SIM και να το λειτουργείς σαν δίκαρτο; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη. Ευχαριστώ πολύ :) Ναι, ακριβώς έτσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts