Jump to content

iPhone 11 Pro

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, ακριβώς έτσι....

Καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα πει πως όταν θα γινόταν αυτό και θα είχαν βελτιώσει και την μπαταρία θα το σκεφτόμουν να δοκιμάσω και αυτή την πλατφόρμα. Θα αρχίσω να γλυκοκοιτάζω το pro max με την μεγαλύτερη μπαταρία.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μέρα με τη νύχτα το 8αρη με το 11 pro έχω πάθει την πλάκα μου. Το μοναδικό που δε μαρέσει είναι η υδρόγειος Για την αλλαγή γλώσσας αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω. Άρχισα να χρησιμοποιώ πάρα πολύ το iPad 6th για σερφάρισμα.

Δυο απορίες. Παντού λένε ότι το iPhone 11 Pro Είναι απαλλαγμένο από το φαινόμενο burn in αληθεύει;

Με τι φορτιστή να φορτίσω; Με τον ταχυφορτιστή του ή να δω κάποιον απλό 5w? Ρωτάω δηλαδή μήπως η μακροχρόνια χρήση του φορτιστή που έχει μέσα στο κουτί αποβεί μοιραία για την μπαταρία οπότε να πάω σε πιο απλό φορτιστή. Δεν έχω θέμα με τον χρόνο εξάλλου το αφήνω να φορτίζει όλη νύχτα.

Μέρα με τη νύχτα το 8αρη με το 11 pro έχω πάθει την πλάκα μου. Το μοναδικό που δε μαρέσει είναι η υδρόγειος Για την αλλαγή γλώσσας αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω. Άρχισα να χρησιμοποιώ πάρα πολύ το iPad 6th για σερφάρισμα.

Δυο απορίες. Παντού λένε ότι το iPhone 11 Pro Είναι απαλλαγμένο από το φαινόμενο burn in αληθεύει;

Με τι φορτιστή να φορτίσω; Με τον ταχυφορτιστή του ή να δω κάποιον απλό 5w? Ρωτάω δηλαδή μήπως η μακροχρόνια χρήση του φορτιστή που έχει μέσα στο κουτί αποβεί μοιραία για την μπαταρία οπότε να πάω σε πιο απλό φορτιστή. Δεν έχω θέμα με τον χρόνο εξάλλου το αφήνω να φορτίζει όλη νύχτα.

Άλλης γενιάς συσκευή είναι

Απόλυτα λογικό

Ακόμα και το 8 με το XR δεν συγκρίνονται

Φόρτιζε με τον φορτιστή της συσκευασίας χωρίς κανένα πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα, έχω 2 ερωτήσεις που αφορούν γενικά το iOS και όχι το κινητό μας:

1) Υπάρχει τρόπος μετάφρασης επιλεγμένου κειμένου πχ από ένα email ή από internet?

Βρήκα κάτι εφαρμογές και μέσω κοινοποιήσεις το κάνουν, αλλά είναι όλες με συνδρομή μετά από λίγο καιρό. Υπάρχει τίποτα free; Το Google translate δε μου το εμφανίζει στην κοινοποίηση.

2) Ποιον browser χρησιμοποιείται;

Ο Chrome με βολεύει απίστευτα για το πως έχει τους σελιδοδείκτες σε σχέση με τον Safari και λόγω συγχρονισμού κωδικών με το PC μου, αλλά στην περιήγηση δεν είναι τόσο smooth. Έχει κάποια κομπιάσματα κατά το scroll που με ξενερώνουν.

Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό;

Κώστας

Καλησπέρα, έχω 2 ερωτήσεις που αφορούν γενικά το iOS και όχι το κινητό μας:

1) Υπάρχει τρόπος μετάφρασης επιλεγμένου κειμένου πχ από ένα email ή από internet?

Βρήκα κάτι εφαρμογές και μέσω κοινοποιήσεις το κάνουν, αλλά είναι όλες με συνδρομή μετά από λίγο καιρό. Υπάρχει τίποτα free; Το Google translate δε μου το εμφανίζει στην κοινοποίηση.

2) Ποιον browser χρησιμοποιείται;

Ο Chrome με βολεύει απίστευτα για το πως έχει τους σελιδοδείκτες σε σχέση με τον Safari και λόγω συγχρονισμού κωδικών με το PC μου, αλλά στην περιήγηση δεν είναι τόσο smooth. Έχει κάποια κομπιάσματα κατά το scroll που με ξενερώνουν.

Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό;

Καλησπέρα.

Για μετάφραση κατέβασε το translate της Microsoft. Είτε κάνεις SS, είτε είσαι στον safari, πατάς το κουμπί share και επιλέγεις translate.

Για browser έχω γυρίσει σε safari με content blocker το Adblock Pro που φορτώνει τα api του safari (κάνα 10αρικο κάνει). Για τους σελιδοδείκτες σου μπορείς να βάλεις το iCloud στο PC και το iCloud plugin στον chrome, έτσι ώστε να συγχρονίζει τα bookmarks.

Για τους κωδικούς θα πρότεινα να κάνεις export από τον chrome και import στο last pass που δουλεύει άψογα για όλα στο iPhone (και στο PC φυσικά).

Ότι άλλο χρειαστείς, σφύριξε. Ότι έχει να κάνει με την μετάβαση, αναδιαμόρφωση κλπ από άλλη πλατφόρμα το έχω βρει και έφερα στα μέτρα μου το λειτουργικό.

Καλησπέρα.

Για μετάφραση κατέβασε το translate της Microsoft. Είτε κάνεις SS, είτε είσαι στον safari, πατάς το κουμπί share και επιλέγεις translate.

Για browser έχω γυρίσει σε safari με content blocker το Adblock Pro που φορτώνει τα api του safari (κάνα 10αρικο κάνει). Για τους σελιδοδείκτες σου μπορείς να βάλεις το iCloud στο PC και το iCloud plugin στον chrome, έτσι ώστε να συγχρονίζει τα bookmarks.

Για τους κωδικούς θα πρότεινα να κάνεις export από τον chrome και import στο last pass που δουλεύει άψογα για όλα στο iPhone (και στο PC φυσικά).

Ότι άλλο χρειαστείς, σφύριξε. Ότι έχει να κάνει με την μετάβαση, αναδιαμόρφωση κλπ από άλλη πλατφόρμα το έχω βρει και έφερα στα μέτρα μου το λειτουργικό.

Ωραίος, αυτό της Microsoft δεν το είχα δοκιμάσει!

Τους έχω περάσει τους σελιδοδείκτες στο Safari με τον τρόπο που λες, απλά δε με βολεύει ο χειρισμός τους όσο του Chrome. Ελπίζω να το συνηθίσω!

Για την εφαρμογή με τους κωδικούς δεν την γνώριζα, Με έσωσες! Θα το δοκιμάσω.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Κώστας

Με τι φορτιστή το έχεις και μετά από ποσό καιρό είδες 93%;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χρησιμοποιώ τον φορτιστή που ήρθε μαζί με το τηλέφωνο. Σε 6 μήνες αλλά ευτυχώς το τελευταίο δίμηνο δεν έχει μειωθεί περισσότερο.

Παιδιά είχα σε θήκη το κινητό και με έπεσε και έκανε ένα μικρό σημάδι κάτω δεξιά . Μπορώ να κάνω κάτι να τη διορθώσω λίγο; Δεν έχει εξόγκωμα απλά ξέφτισμα ...

1863Hkz

1MScDmJ

Χρησιμοποιώ τον φορτιστή που ήρθε μαζί με το τηλέφωνο. Σε 6 μήνες αλλά ευτυχώς το τελευταίο δίμηνο δεν έχει μειωθεί περισσότερο.

Εμένα έπεσε στα 96 πριν 15-20 μέρες..

Κάτι δεν πάει καλά γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά και αρκετοί γνωστοί μου που το πήραν εκείνη την περίοδο. (Πριν 4 μήνες)

Ο ένας έχει την συσκευή μόνο για να βγάζει φωτογραφίες / βίντεο και να μιλάει στο τηλ κανα 20λεπτο την μέρα.

Το φορτίζει ανα 2 μέρες και πάλι έχει πέσει στα 96%

Άντε βγάλε άκρη.

Καλησπέρα. Χθες έβγαλα μια φωτογραφία με το τηλέφωνο κάθετο. Η φωτογραφία βγήκε ανάποδα και ήθελε περιστροφή. Έχει κάποιο θέμα το τηλέφωνο μου; Να το πάω πίσω ή είναι όλα στο μυαλό μου; Προσπάθησα να αναπαράγω το πρόβλημα αλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα βγάζει κανονικά.

Καλησπέρα. Χθες έβγαλα μια φωτογραφία με το τηλέφωνο κάθετο. Η φωτογραφία βγήκε ανάποδα και ήθελε περιστροφή. Έχει κάποιο θέμα το τηλέφωνο μου; Να το πάω πίσω ή είναι όλα στο μυαλό μου; Προσπάθησα να αναπαράγω το πρόβλημα αλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα βγάζει κανονικά.

Δεν είχε κουνηθεί καλά ο αισθητήρας και δεν εντόπισε την οριζόντια και κάθετη θέση

Και στα βίντεο όταν βλέπεις καμία φορά το γυρίζεις και δεν γυρίζει σε full screen

Nokia 8800 Scirocco

Δεν είχε κουνηθεί καλά ο αισθητήρας και δεν εντόπισε την οριζόντια και κάθετη θέση

Και στα βίντεο όταν βλέπεις καμία φορά το γυρίζεις και δεν γυρίζει σε full screen

Άρα δεν έχει πρόβλημα δηλαδή η συσκευή; Κάηκα από το χυλό με το 8αρη και φυσάω και το γιαούρτι. Σε χρωστώ κέρασμα.

Άρα δεν έχει πρόβλημα δηλαδή η συσκευή; Κάηκα από το χυλό με το 8αρη και φυσάω και το γιαούρτι. Σε χρωστώ κέρασμα.

Ε όχι δεν νομίζω

Βάλε βίντεο και γύρισε το να δεις εάν δουλεύει η περιστροφή

Είδε στον safari πχ εδώ στο myphone πάλι πρέπει να γυρίζει ανάλογα με την θέση που το κρατάς το κινητό

Πρόσεχε μόνο μην έχεις κλειδωμένη την περιστροφή από το control center

Είναι ένα εικονίδιο με ένα λουκέτο και ένα βελάκι γύρω γύρω

Nokia 8800 Scirocco

Εμένα έπεσε στα 96 πριν 15-20 μέρες..

Κάτι δεν πάει καλά γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά και αρκετοί γνωστοί μου που το πήραν εκείνη την περίοδο. (Πριν 4 μήνες)

Ο ένας έχει την συσκευή μόνο για να βγάζει φωτογραφίες / βίντεο και να μιλάει στο τηλ κανα 20λεπτο την μέρα.

Το φορτίζει ανα 2 μέρες και πάλι έχει πέσει στα 96%

Άντε βγάλε άκρη.

Το δικό μου με το που έκλεισε 7 μήνες (αγορά 4/10/19) έπεσε στο 99%...στο Χ πήγε στο 99% στους 9 μήνες. Απλά το αναφέρω, όχι οτι παίζει κανένα ρόλο αυτό το ποσοστό, τα έχουμε ξαναπεί!

Το δικό μου με το που έκλεισε 7 μήνες (αγορά 4/10/19) έπεσε στο 99%...στο Χ πήγε στο 99% στους 9 μήνες. Απλά το αναφέρω, όχι οτι παίζει κανένα ρόλο αυτό το ποσοστό, τα έχουμε ξαναπεί!

Κάτι με την παρτίδα παίζει.

Μίλησα σήμερα με παιδιά που πήραν την συσκευή πριν 6-7 μήνες όπως και εσύ, και ακόμα στο 100% είναι οι συσκευές τους.

Κάτι με την παρτίδα παίζει.

Μίλησα σήμερα με παιδιά που πήραν την συσκευή πριν 6-7 μήνες όπως και εσύ, και ακόμα στο 100% είναι οι συσκευές τους.

Και ο κολλητός μου τον ρωτησα (αγορα τελος Ιανουαριου), μου ειπε οτι ειναι ηδη στο 96%, και πώς γινεται το δικο μου να ειναι τωρα στο 99%...παρομοια χρηση κανει, παρομοιος τρπος φορτισης...μαλλον εχεις δικιο με την παρτιδα! Δεν εξηγηται αλλιως..

Και ο κολλητός μου τον ρωτησα (αγορα τελος Ιανουαριου), μου ειπε οτι ειναι ηδη στο 96%, και πώς γινεται το δικο μου να ειναι τωρα στο 99%...παρομοια χρηση κανει, παρομοιος τρπος φορτισης...μαλλον εχεις δικιο με την παρτιδα! Δεν εξηγηται αλλιως..

Η τα ζορίζετε τα εργαλεία παιδιά

Αλλα δεν πειράζει .....γιαυτο τα πήραμε

Ότι μπαταρία τυχει αυτή είναι η εξήγηση

Nokia 8800 Scirocco

Ακριβως!!! Γι’αυτο τα πηραμε! Δεν θα κατσω να σκασω...το πηρα για να το ευχαριστηθω!

Για την οθόνη τι βάζω στη φωτεινότητα; Έχει απενεργοποιημένο το αυτόματο. Πρέπει να το γυρίσω σε ενεργό ή όχι; Έχω ανοιχτό το True Tone.

Έγραψα πιο πριν αν δεις, πως όλοι αυτοί που το έχουν κ αυτοί που ρώτησα, ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση.

Ο άλλος πχ το κινητό το αφήνει κανα 2ημερο και του κρατάει σκέψου.

Μονο τηλ κανει και δεν εχει καν social και αηδιες μεσα.

Ελαχιστη χρηση, ελαχιστες φορτισεις για τον καιρο που το εχει και η μπαταρία του έπεσε στο 96%

Είναι αυτό που λέμε. Θέμα παρτίδας 1000%

Δεν είναι τυχαίο.

Έτσι είναι παιδιά. Το έχω αγορασμένο στις 27 Σεπτεμβρίου. Το φορτίζω ανά δυο μέρες και η χρήση είναι κύριος social. Όχι παιχνίδια. Είμαι στο 96%. Δεν με απασχολεί να πω την αλήθεια. Με το Χ σε αντίστοιχη χρήση ήμουν στο 99 νομίζω. Αν είναι να φοβάμαι να πέσει το ποσοστό και να το έχω να κάθεται , καλύτερα να μην έχω κινητό. " που λέει ο λόγος ".

:D

Το έχω από τον Νοέμβριο του 2019. Το φορτίζω κάθε βράδυ με φορτιστή του iPhone 8. Πάντα ενεργοποιεί την λειτουργία βελτιστοποιημένη φόρτιση και η μπαταρία είναι στο 100% ακόμα. Η συσκευή αγορασμένη από το Public.
Βεζούβιος

Κι εγώ από Ιανουάριο με 100%

Φορτίζω με φορτιστή iPad.

Αγορασμένο από Amazon DE

Sent from my iPad using Tapatalk

• The title was changed to iPhone 11 Pro
  • The topic was unpinned