Jump to content

iPhone 11 Pro

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είναι. Οι διάφορες είναι τις περισσότερες φορές μη αντιληπτές.

Πρέπει να «ψάχνεις» για να τις εντοπίσεις.

(Έχω 11 Pro και η σύζυγος XR.)

Sent from my iPad using Tapatalk

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Administrators
Δεν καταλαβαίνεις εύκολα τις διάφορες

Τις έχουν φέρει τις δυο οθόνες στα ίδια επίπεδα σχεδόν

Έκανα σύγκριση πολύ ώρα και εάν δεν ήξερα ποιοι είναι ποιο δεν θα έβγαζα εύκολα συμπέρασμα

Πολλές φορές κιόλας στο μάτι μου το 11 μου φαινόταν καλύτερο

Σε αυτό θα συμφωνήσω, τα έχω δουλέψει και εγώ δίπλα δίπλα και δεν είδα πρακτικά κάτι υποδεέστερο στο 11άρι σε σχέση με τα Pro μοντέλα. Απλά το αναφέρω γιατί υπάρχει και ένα κοινό που βλέπει διαφορές αν και περισσότερο πιστεύω ότι επηρεάζεται περισσότερο βάσει των specs και όχι βάσει της real time χρήσης.

Modpic.gif

Έτσι είναι. Οι διάφορες είναι τις περισσότερες φορές μη αντιληπτές.

Πρέπει να «ψάχνεις» για να τις εντοπίσεις.

(Έχω 11 Pro και η σύζυγος XR.)

Sent from my iPad using Tapatalk

Στο Xr υπάρχουν διαφορες

Είχα κάνει σύγκριση με το iPhone X

Στο 11 δεν ξέρω τι έχουν κάνει. Υποτίθεται ότι είναι το ίδιο πάνελ με το xr αλλά στην πραγματικότητα κάτι έχουν αλλάξει

Κάποιο calibration δεν γνωρίζω ακριβώς πάντως διαφορά προς το καλύτερο υπάρχει στο 11

Nokia 8800 Scirocco

Οπότε παιδιά αξίζει το iPhone 11 ή το Pro;; Λόγω του ότι έχει μία κάμερα λιγότερο από το Pro..Κ.λ.π

Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει τόσο η ανάλυση της οθόνης,οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές και αυτό όπως κι εσείς αναφέρετε πρέπει να κάτσεις να το παρατηρήσεις...αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι επειδή έχει ultra wide φακό και το χρειάζομαι για βίντεο λείψεις..Πιστεύω το 11 το κανονικό είναι το καλύτερο μέγεθος και απ το 5.8 και απο το 6.5 Xs max που Έχω τώρα..

Από μπαταρία δεν ξέρω άμα θα δω διάφορα διότι είμαι κάτοχος Xsmax..

• Administrators
Οπότε παιδιά αξίζει το iPhone 11 ή το Pro;; Λόγω του ότι έχει μία κάμερα λιγότερο από το Pro..Κ.λ.π

Αυτό εσύ θα το κρίνεις, εμείς σου παραθέτουμε τα δεδομένα. Αν ρωτάς τη γνώμη μου, το 11άρι είναι περισσότερο value for money.

Modpic.gif

Στο Xr υπάρχουν διαφορες

Είχα κάνει σύγκριση με το iPhone X

Στο 11 δεν ξέρω τι έχουν κάνει. Υποτίθεται ότι είναι το ίδιο πάνελ με το xr αλλά στην πραγματικότητα κάτι έχουν αλλάξει

Κάποιο calibration δεν γνωρίζω ακριβώς πάντως διαφορά προς το καλύτερο υπάρχει στο 11

Μπα είναι ακριβώς τα ίδια XR με 11. Και μάλιστα το XR έχει ελάχιστο πιο φωτεινό πάνελ από όσο βλέπω σε μετρήσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπα είναι ακριβώς τα ίδια XR με 11. Και μάλιστα το XR έχει ελάχιστο πιο φωτεινό πάνελ από όσο βλέπω σε μετρήσεις.

εγω τα έβαλα διπλα διπλα δεν μιλάω για μετρήσεις που είδα στο ιντερνετ

οτι είδα αυτο αναφέρω

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators

εγω τα έβαλα διπλα διπλα δεν μιλάω για μετρήσεις που είδα στο ιντερνετ

οτι είδα αυτο αναφέρω

Το θέμα με τις οθόνες είναι λίγο μυστήριο... μπορεί να "πέσεις" σε διαφορετική παρτίδα και να δεις (μικρές εννοείται) διαφορές ακόμα και στην ίδια συσκευή. Επίσης παίζει ρόλο και το καλιμπράρισμα που μπορεί να έχει κάνει ο καθένας.

Modpic.gif

Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει τόσο η ανάλυση της οθόνης,οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές και αυτό όπως κι εσείς αναφέρετε πρέπει να κάτσεις να το παρατηρήσεις...αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι επειδή έχει ultra wide φακό και το χρειάζομαι για βίντεο λείψεις..Πιστεύω το 11 το κανονικό είναι το καλύτερο μέγεθος και απ το 5.8 και απο το 6.5 Xs max που Έχω τώρα..

Από μπαταρία δεν ξέρω άμα θα δω διάφορα διότι είμαι κάτοχος Xsmax..

Παρε οτι σηκωνει πιο ανετα η τσεπη σου.

Παιδιά καλησπέρα έχω μία απορία το ξερω εχει συζητηθεί άπειρες φορές,ελληνικό με ευρωπαϊκό iphone εχουν διαφορες;

Ρωταω επειδή έχω βρει από ένα φίλο 64 silver ευρωπαϊκό στα 940€ Σφραγησμενο

Παιδιά καλησπέρα έχω μία απορία το ξερω εχει συζητηθεί άπειρες φορές,ελληνικό με ευρωπαϊκό iphone εχουν διαφορες;

Ρωταω επειδή έχω βρει από ένα φίλο 64 silver ευρωπαϊκό στα 940€ Σφραγησμενο

Ευρωπαϊκά είναι όλα

Παίζει ο φορτιστής περισσότερο ανάλογα τον τύπο πρίζας της κάθε χώρας

Nokia 8800 Scirocco

Σε ευχαριστώ,με την εγγύηση τι γίνεται όμως ένα χρόνο οι δύο χρόνια;γιατί όσο γνωρίζω άμα είναι από κάποιο ελληνικό κατάστημα είναι δύο τα χρόνια..

Σε ευχαριστώ,με την εγγύηση τι γίνεται όμως ένα χρόνο οι δύο χρόνια;γιατί όσο γνωρίζω άμα είναι από κάποιο ελληνικό κατάστημα είναι δύο τα χρόνια..

Με απόδειξη έχεις 2 έτη

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα. Μια ερώτηση,έχω περάσει τον λογαριασμό μου του Gmail στην εφαρμογή mail αλλά δεν συγχρονίζει πάντα σωστά. Δηλαδή μου έρχεται ένα μαιιλ κάποιες φορές μου χτυπάει ειδοποίηση αμέσως,άλλες φορές μετά από πχ 10 λεπτά κ άλλες φορές καθόλου κ απλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω τα αδιαβαστα.

Ενώ όμως με την εφαρμογή του Gmail όλα λειτουργούν ρολόι.

Έχετε καμια ιδέα;

Καλημέρα. Μια ερώτηση,έχω περάσει τον λογαριασμό μου του Gmail στην εφαρμογή mail αλλά δεν συγχρονίζει πάντα σωστά. Δηλαδή μου έρχεται ένα μαιιλ κάποιες φορές μου χτυπάει ειδοποίηση αμέσως,άλλες φορές μετά από πχ 10 λεπτά κ άλλες φορές καθόλου κ απλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω τα αδιαβαστα.

Έχετε καμια ιδέα;

Η εφαρμογη email της apple εχει χοντρο προβλημα με την ελευση του ios 13 και ακομα δεν εχει λυθει. Οποτε η λυση ειναι ή κατεβαζεις την αντιστοιχη εφαρμογη (gmail, yahoo κτλ.) ή αν θες δοκιμασε το spark που για μενα ειναι η καλυτερη εναλλακτικη εφαρμογη email, ισως καλυτερη και απο την εφαρμογη της apple.

Έχετε καμια ιδέα;

Δεν υποστηρίζει push η μαμά εφαρμογή για το Gmail

Βάλε την εφαρμογή Gmail από το App Store για να τελειώνεις

Nokia 8800 Scirocco

Η εφαρμογη email της apple εχει χοντρο προβλημα με την ελευση του ios 13 και ακομα δεν εχει λυθει. Οποτε η λυση ειναι ή κατεβαζεις την αντιστοιχη εφαρμογη (gmail, yahoo κτλ.) ή αν θες δοκιμασε το spark που για μενα ειναι η καλυτερη εναλλακτικη εφαρμογη email, ισως καλυτερη και απο την εφαρμογη της apple.

Tην κατέβασα ( spark) Απίστευτη εφαρμογή mail - έπαθα πλάκα

To Spark περνάει τα email από δικό του server πριν τα pushάρει.

Το νού σας...όσοι είστε πολέμιοι των θεωριών συνωμοσίας. :ninja:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ναι έχω κατεβάσει το Gmail κ το spark τον δοκίμασα απλά ήθελα το mail του ios έτσι για την λοξα

σιγουρα κανει περισσοτερα αλλα δεν υποστηρίζει πλήρως το gmail

Nokia 8800 Scirocco

Παλικαριά εχω βρει το iphone pro 256 σφραγισμενο απο ελληνικο καταστημα με αποδειξη κανονικα στα 930€ τι λετε;;

Το πήρες εφόσον μπορείς..Αξίζει το κάθε ευρώ.

Παλικαριά εχω βρει το iphone pro 256 σφραγισμενο απο ελληνικο καταστημα με αποδειξη κανονικα στα 930€ τι λετε;;

Με γειά σου, θα έλεγα εγώ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν όλοι, για να έχετε ακόμα καλύτερο σήμα, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις - δεδομένα - επιλογή δικτύου - και επιλέξτε χειροκίνητα (αφού απενεργοποίησετε την αυτόματη επιλογή) το δίκτυο που χρησιμοποιήτε. Άμεσα καλύτερο σήμα, και μικρή διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας, γιατί δεν ψάχνει συνέχεια για τα υπόλοιπα διαθέσιμα δίκτυα.

Με γειά σου, θα έλεγα εγώ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν όλοι, για να έχετε ακόμα καλύτερο σήμα, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις - δεδομένα - επιλογή δικτύου - και επιλέξτε χειροκίνητα (αφού απενεργοποίησετε την αυτόματη επιλογή) το δίκτυο που χρησιμοποιήτε. Άμεσα καλύτερο σήμα, και μικρή διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας, γιατί δεν ψάχνει συνέχεια για τα υπόλοιπα διαθέσιμα δίκτυα.

Νομίζω πως δεν ισχύει αυτό που λες

Ίσως είναι θέμα ψυχολογικό σου

Αν βρει πχ Cosmote δεν ψάχνει μετά. Απλά αλλάζει κεραίες όταν κινείσαι από 3g, 4g και λοιπά

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 11 Pro
  • The topic was unpinned