kek Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Δοκίμασε κάποιος ζελατίνα; Το screen protector του κινητού είναι φοβερό σε αίσθηση. Όταν χαλάσει θέλω να έχω καβάτζα αλλά δε ξέρω τι να διαλέξω. Note 10+ εγω λεω DOME GLASS αισθηση γυαλιου και ασφαλεια...βεβαια θα τα σταξεις....αλλα εδω εσταξες χιλιαρικο για το νοταρη που λεει κι ο Κυπριος αδερφος...στα 50 μη κολλησεις για εμενα ! :lol: Εμενα μου ειχε σωσει το NOTE 9 by the way.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 εγω λεω DOME GLASS αισθηση γυαλιου και ασφαλεια...βεβαια θα τα σταξεις....αλλα εδω εσταξες χιλιαρικο για το νοταρη που λεει κι ο Κυπριος αδερφος...στα 50 μη κολλησεις για εμενα ! :lol: Εμενα μου ειχε σωσει το NOTE 9 by the way....Το original screen protector που φοράει ξέρουμε εάν υπάρχει για αγορά; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Το original screen protector μέχρι τώρα δουλεύει άψογα. ..ούτε δαχτυλιές ..απόλυτη διαφάνεια ..πολύ καλή ανταπόκριση ...και το βλέπω να αντέχει. Γενικά το κινητό το θεωρώ καλύτερο του note 9 και είμαι ικανοποιημένος από την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 εγω λεω DOME GLASS αισθηση γυαλιου και ασφαλεια...βεβαια θα τα σταξεις....αλλα εδω εσταξες χιλιαρικο για το νοταρη που λεει κι ο Κυπριος αδερφος...στα 50 μη κολλησεις για εμενα ! :lol: Εμενα μου ειχε σωσει το NOTE 9 by the way....Από το Note 8 έχω Dome! Στο Note 9 είχα αλλάξει 8 φορές το τζαμί λόγο Hallo effect. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι ίσως δε δουλεύει σωστά το δακτυλικό. Περιμένω να επιβεβαιώσουν και από εξωτερικό ότι δουλεύει σωστά για να το παραγγείλω. Οφείλω να πω πάντως ότι η μαμά ζελατίνα είναι φανταστική! Αν αντέξει και στο χρόνο βέβαια θα έχω σωθεί. Note 10+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 (edited) Μπορεις να τον αγορασεις απο το γερμανικο site της samsung.το στελνει Ελλαδα χωρις εξοδα αποστολης νομιζω.τον εχει παραγγειλει ενας φιλος https://www.samsung.com/de/smartphones/galaxy-note10/accessories/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις εδωσα παραγγελια!ειναι με δωρεαν μεταφορικα!εχει 49,90€ και ερχεται με dhl express.εχει μονο τον λευκο προς το παρον και θα φυγει στις 29/8 Ειναι αυτος εδω ο φορτιστης που φορτιζει γρηγορα σωστα ; 49 90 ευρω ; Να μην παραγγειλω λαθασμενο. Edit: Σε μενα δεν παιρνα ο ταχυδρομικος μου κωδικας και ειναι 8016 μονο 4 αριθμοι. Καμια βοηθεια ; Edited August 26, 2019 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλησπέρα, πως παραγγειλατε απο το Γερμανικο; εγω προσπαθησα και λεει οτι μονο για Γερμανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 με dome δουλευει το δακτυλικο...δειτε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Γιατί άραγε ο συγκεκριμένος φορτιστής δεν έρχεται Ελλάδα? Θεωρεί η Samsung, ότι οι Έλληνες διαθέτουν το χιλιάρικο για να αγοράσουν το Note, αλλά λυπούνται το πενηντάρικο για να αγοράσουν το φορτιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Γιατί άραγε ο συγκεκριμένος φορτιστής δεν έρχεται Ελλάδα? Θεωρεί η Samsung, ότι οι Έλληνες διαθέτουν το χιλιάρικο για να αγοράσουν το Note, αλλά λυπούνται το πενηντάρικο για να αγοράσουν το φορτιστή?Γιατί ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην ευρεία κατανάλωση. Και απ'όλη την Ευρώπη μόνο η Γερμανία τον έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Δυστυχώς για το dome δεν είναι μόνο το πρόβλημα με το δαχτυλικό αποτύπωμα, είναι και η κόλλα η οποία κάνει αραχνιές κάτω από την οθόνη. Στο Note 9 είχα αλλάξει 8 τζάμια. Έδωσα περίπου 120 ευρώ για να έχω Hallo effect και θολούρα. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί! Note 10+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 μια φορα εβαλα το dome στο νοτε 9 και ηταν κρυσταλλο η αισθηση ! καμια αραχνια,μαλιστα πολλοι το μπερδευαν για κανονικο τζαμι...περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 μια φορα εβαλα το dome στο νοτε 9 και ηταν κρυσταλλο η αισθηση ! καμια αραχνια,μαλιστα πολλοι το μπερδευαν για κανονικο τζαμι...περιεργο...Στο μήνα πάνω ξεκινάει το hallo . Μεγάλο πρόβλημα! Note 10+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 με dome δουλευει το δακτυλικο...δειτε εδω Και στο s10 plus έδειχναν ότι λειτουργεί, κάτι που δεν είναι ψέμα. Απλά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το ακαριαίο ξεκλείδωμα που κάνει με απλή μεμβράνη. Στο s10 plus εκτός ότι χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να διαβάσει το δάχτυλο, χρειάζεται και σημαντικά περισσότερη πίεση. Είναι στα σχέδια μου να αγοράσω note 10 plus κάποια στιγμή,και θα ήθελα πολύ να μάθω από τα παιδιά εδώ κατά πόσο σωστά λειτουργεί το δακτυλικο αποτύπωμα με Dome glass. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 H original leather case τα σπάει. Όμορφη, ποιοτική και απίστευτα μαλακή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 H original leather case τα σπάει. Όμορφη, ποιοτική και απίστευτα μαλακή.Λερώνει εύκολα; Καθαρίζει εύκολα; Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Εγώ ρε παιδιά έδωσα προ παραγγελία την Silicone μαζί με το κινητό και από τα public μου είπαν ότι ψάχνουν στο δίκτυο προμηθευτών. Επίσης στο Σκρουτζ που κοίταξα δεν υπάρχει. Την έχει αγοράσει κάποιος από Ελλάδα; Note 10+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Παιδιά καλησπέρα.κανα tempered glass που εχετε να προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Εγώ ρε παιδιά έδωσα προ παραγγελία την Silicone μαζί με το κινητό και από τα public μου είπαν ότι ψάχνουν στο δίκτυο προμηθευτών. Επίσης στο Σκρουτζ που κοίταξα δεν υπάρχει. Την έχει αγοράσει κάποιος από Ελλάδα; Note 10+ Τουλαχιστον μεχρι το απογευμα ειχε καποια κομματια online.την περιμενω μεχρι παρασκευη απο public Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Και στο s10 plus έδειχναν ότι λειτουργεί, κάτι που δεν είναι ψέμα. Απλά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το ακαριαίο ξεκλείδωμα που κάνει με απλή μεμβράνη. Στο s10 plus εκτός ότι χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να διαβάσει το δάχτυλο, χρειάζεται και σημαντικά περισσότερη πίεση. Είναι στα σχέδια μου να αγοράσω note 10 plus κάποια στιγμή,και θα ήθελα πολύ να μάθω από τα παιδιά εδώ κατά πόσο σωστά λειτουργεί το δακτυλικο αποτύπωμα με Dome glass. Ακριβώς το ίδιο κάνει και με το νοτε σε σβηστή οθόνη είναι προβληματικό σε οθόνη ξεκλειδωματος πάει καλύτερα άλλα και πάλι δεν έχει την αμεσότητα που είχε με το φιλμ. Υπόψιν πως το τζάμι κάθισε υπέροχα στη οθόνη κανένα πρόβλημα με τη spigen θήκη και πολύ καλύτερη η αφή σε σχέση με το φιλμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Τουλαχιστον μεχρι το απογευμα ειχε καποια κομματια online.την περιμενω μεχρι παρασκευη απο public Μολις τσεκαρα public.υπαρχει και η διαφανη silicon και οι λευκη/μαυρη Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Μολις τσεκαρα public.υπαρχει και η διαφανη silicon και οι λευκη/μαυρηΤουλαχιστον μεχρι το απογευμα ειχε καποια κομματια online.την περιμενω μεχρι παρασκευη απο publicΜόλις μπήκα να δω τις παραγγελίες και λέει ότι θα είναι διαθέσιμη 3/9, ενημέρωση από προμηθευτή. Όταν όμως πατάω να δω τη θήκη λέει άμεσα διαθέσιμη...... https://www.public.gr/product/thiki-samsung-galaxy-note-10-plus-silicon-cover-mayro/prod10150067pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1833339pp&sn_id=prod10150067pp Note 10+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Λερώνει εύκολα; Καθαρίζει εύκολα; Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε δέρμα λερώνουν πολύ τα ανοιχτά χρώματα και το κόκκινο. Είχε η κόρη μου κόκκινο και έπρεπε να το καθαρίζει συνέχεια. Η μαύρη θα δείξει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Ακριβώς το ίδιο κάνει και με το νοτε σε σβηστή οθόνη είναι προβληματικό σε οθόνη ξεκλειδωματος πάει καλύτερα άλλα και πάλι δεν έχει την αμεσότητα που είχε με το φιλμ. Υπόψιν πως το τζάμι κάθισε υπέροχα στη οθόνη κανένα πρόβλημα με τη spigen θήκη και πολύ καλύτερη η αφή σε σχέση με το φιλμ. Αφού το δούλεψα 2 μέρες πέρασα ξανά το δακτυλικό(3 φορά)υπάρχει αισθητή βελτίωση , πάντα μιλάω για κλειστή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 H original leather case τα σπάει. Όμορφη, ποιοτική και απίστευτα μαλακή. QFT, Πήρα την γκρίζα για το λευκό μου. Περιμένω επίσης και αυτή. Την έχω και για τον S9+ και με έσωσε ουκ ολίγες φορές. Παίζει και με Whitestone Dome. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 QFT, Πήρα την γκρίζα για το λευκό μου. Περιμένω επίσης και αυτή. Την έχω και για τον S9+ και με έσωσε ουκ ολίγες φορές. Παίζει και με Whitestone Dome.Πήρα την γκρίζα μόλις σε silicone, πολύ όμορφη και ποιοτική. Φοβερή η αίσθηση στο χέρι και πολύ καλό grip. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts