Geo_F1 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Σε ελληνικό σου ήρθε? Σε γερμανικό ακόμα τίποτα. Ναι ελληνικό εδωΣτάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 τελικα android 13 ΔΕΝ θα παρουμε εμεις αλλα η ηλιθιοτητα ειναι οτι θα παρει το NOTE 10 lite!!! Τελικα μας δουλευει η Samsung!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με ποια λογική θα την πάρει το lite και ποια λογική δεν θα την πάρουμε εμείς. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Πολύ απλά, γιατί το lite είναι πιο καινούργιο, κυκλοφορησε μετά. Όπως θα πάρουν αναβάθμιση τηλέφωνα του 2022 που είναι πολύ υποδεέστερα απο το note 10 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Πώς αλλιώς θα πουλήσει σε όλους εμάς τους κατόχους Note 10 plus το νέο galaxy S23. Ας ελπίσουμε να το δώσουν μετά το ντεμπούτο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Η επίσημη πολιτική της samsung είναι να δίνει αναβαθμίσεις λειτουργικού OS για 4 χρόνια και αναβαθμίσεις ασφαλείας για 5 χρόνια. Το δικό μας τηλέφωνο έκλεισε πλέον τα 4 χρόνια κυκλοφορίας 2019-2022 οποτε οριστικά τέλος τα os updates. Μεχρι τέλος του 2023 μόνο security updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Η επίσημη πολιτική της samsung είναι να δίνει αναβαθμίσεις λειτουργικού OS για 4 χρόνια και αναβαθμίσεις ασφαλείας για 5 χρόνια. Το δικό μας τηλέφωνο έκλεισε πλέον τα 4 χρόνια κυκλοφορίας 2019-2022 οποτε οριστικά τέλος τα os updates. Μεχρι τέλος του 2023 μόνο security updates Η πολιτική των 4 ετών αναβαθμίσεων αφορά τις συσκευές από το 22 και μετά... Για αυτό και έπιασε τελευταία στιγμή και το s21fe που έχω... Το οποίο βγήκε τις πρώτες μέρες του 22...sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Σίγουρα έχει ερωτηθεί, απλά δεν το έχω πρόχειρο: αν κάνω αλλαγή μπαταρίας στη smartec, θα μου ζητήσουν/κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 23 minutes ago, ndros13 said: Σίγουρα έχει ερωτηθεί, απλά δεν το έχω πρόχειρο: αν κάνω αλλαγή μπαταρίας στη smartec, θα μου ζητήσουν/κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο να σου λύσουν όλες τις απορίες Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Μα δεν έχω άλλη απορία, μόνο αυτή :-)Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 1 hour ago, ndros13 said: Μα δεν έχω άλλη απορία, μόνο αυτή 🙂 Sent from my SM-N975F using Tapatalk Για το κόστος ,το χρόνο επισκευής, αν υπάρχει διαθέσιμη η μπαταρία . Αυτά έλεγα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Καλημέρα στην παρέα. Μετά από 4 χρόνια σχεδόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή. Το κινητό μας αποδείχτηκε ΚΊΝΗΤΑΡΑ και ακόμα είναι κινηταρα! Όπως θα καταλάβατε μιλάω για το s23 ultra με τον snapdragon, που επιτέλους δείχνει ότι κάτι γίνεται ρε παιδι μου!Μέχρι τώρα τίποτα δεν με συγκινουσε. Επειδή δεν έχω ψάξει ακόμα στο φόρουμ για πληροφορίες, μήπως ξέρει κάποιος αν έχει δημιουργηθεί το αντίστοιχο με το δικο μας για s23 ultra?? Εννοείται φυσικά πως δεν το πουλάω και θα το κρατήσω μέχρι να μην ανάβει!! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigdi Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 On 10/2/2023 at 1:35 ΜΜ, ndros13 said: Σίγουρα έχει ερωτηθεί, απλά δεν το έχω πρόχειρο: αν κάνω αλλαγή μπαταρίας στη smartec, θα μου ζητήσουν/κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Θα στο προτείνουν. Εγώ πήγα για αλλαγή μπαταρίας και δεν το έκανα και το μετάνιωσα. Μετά από ένα χρόνο με καινούργια μπαταρία είναι πλέον χειρότερη από πριν. Φταίει βέβαια και σίγουρα και ο ταχυφορτιστής που το φορτίζω μονίμως με αυτόν. Οπότε με βλέπω και εμένα εκ νέου για αλλαγή μπαταρίας, επαναφορά εργοστασιακών και φοριστή 15W γιατί έχω φτάσει σε σημείο να θέλω δύο φορτίσεις την ημέρα ( 2,5 ώρες SOT, και έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις για κατανάλωση μπαταρίας). Οπότε σαν παθών σου λέω αν είναι να μην κάνεις επαναφορά μην πας για αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 On 11/2/2023 at 10:20 ΠΜ, jtgiannis said: Καλημέρα στην παρέα. Μετά από 4 χρόνια σχεδόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή. Το κινητό μας αποδείχτηκε ΚΊΝΗΤΑΡΑ και ακόμα είναι κινηταρα! Όπως θα καταλάβατε μιλάω για το s23 ultra με τον snapdragon, που επιτέλους δείχνει ότι κάτι γίνεται ρε παιδι μου!Μέχρι τώρα τίποτα δεν με συγκινουσε. Επειδή δεν έχω ψάξει ακόμα στο φόρουμ για πληροφορίες, μήπως ξέρει κάποιος αν έχει δημιουργηθεί το αντίστοιχο με το δικο μας για s23 ultra?? Εννοείται φυσικά πως δεν το πουλάω και θα το κρατήσω μέχρι να μην ανάβει!! Έχω κάνει τη μετάβαση και είναι τελειο. Υπάρχει αντίστοιχο νήμα.... Εαν προλάβεις προπαραγγελια πριν την 17/2 εχεις πολλά οφέλη. Από samsung store - 100 €ή αν τους καταφέρεις - 10%, συν 100 ευρώ απο trade in παλιά συσκευή και παίρνεις το ultra 12/512 στην τιμη του 8/256... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 @tsigdi ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Έχω ψάξει παντού... Και στο Amazon ακόμα... Δεν υπάρχει πουθενά... Ίσως στο eBay αλλά εκεί δεν είναι σίγουρο ότι θα πρόκειται για τη γνήσια! Λοιπόν, σου βρήκα εδώ στην Ολλανδία που είμαι όλα τα μοντέλα της γνήσιας θήκης σε απόθεμα.Εδώ είναι το ένα μοντέλο της led:https://www.bol.com/nl/nl/p/samsung-galaxy-note-10-led-clear-view-cover-zwart/9200000117504388/Και εδώ το άλλο:https://www.bol.com/nl/nl/p/samsung-galaxy-note10-led-view-cover-zwart/9200000117096505/Είναι σε καλή τιμή. Ακόμα...Η συγκεκριμένη εταιρεία πώλησης είναι πολύ σοβαρή, αντίστοιχη της Amazon. Που σημαίνει ότι υπάρχει τέλεια εξυπηρέτηση σε after sales service, για οτιδήποτε.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 18 ώρες πριν, Ipokratis said: Λοιπόν, σου βρήκα εδώ στην Ολλανδία που είμαι όλα τα μοντέλα της γνήσιας θήκης σε απόθεμα. Εδώ είναι το ένα μοντέλο της led: https://www.bol.com/nl/nl/p/samsung-galaxy-note-10-led-clear-view-cover-zwart/9200000117504388/ Και εδώ το άλλο: https://www.bol.com/nl/nl/p/samsung-galaxy-note10-led-view-cover-zwart/9200000117096505/ Είναι σε καλή τιμή. Ακόμα... Η συγκεκριμένη εταιρεία πώλησης είναι πολύ σοβαρή, αντίστοιχη της Amazon. Που σημαίνει ότι υπάρχει τέλεια εξυπηρέτηση σε after sales service, για οτιδήποτε. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 την βοηθεια σας Τωρα τελευταια οταν βλεπω πχ facebook, youtube με το κινητο και συνδεση wifi σταματαει ξαφνικα το βιντεο ή γενικα το οτιδηποτε αφορα με συνδεση wifi. Δεν φταιει το modem καθως ολα τα αλλα μηχανηματα λειτουργουν πχ netflix. Στο κινητο μου βγαζει ενα θαυμαστικο διπλα στο σημα με το wifi. Μερικες φορες μαλιστα μου βγαζει σαν σφαλμα οτι φταιει το smartwatch που συνδεθηκε μεσο κινητου στο wifi (samsung watch 5). Εψαξα ΟΛΕΣ τις εφαρμογες του κινητου και δεν ειδα κατι υποτπο, υποψιν δεν κατεβαζω τιποτα απο τριτες πηγες και ετσι και αλλιως δεν ειμαι του τυπου "ολα download" για δοκιμη. Στο κινητο εχω μονο βασικες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 22 minutes ago, lazlo said: την βοηθεια σας Τωρα τελευταια οταν βλεπω πχ facebook, youtube με το κινητο και συνδεση wifi σταματαει ξαφνικα το βιντεο ή γενικα το οτιδηποτε αφορα με συνδεση wifi. Δεν φταιει το modem καθως ολα τα αλλα μηχανηματα λειτουργουν πχ netflix. Στο κινητο μου βγαζει ενα θαυμαστικο διπλα στο σημα με το wifi. Μερικες φορες μαλιστα μου βγαζει σαν σφαλμα οτι φταιει το smartwatch που συνδεθηκε μεσο κινητου στο wifi (samsung watch 5). Εψαξα ΟΛΕΣ τις εφαρμογες του κινητου και δεν ειδα κατι υποτπο, υποψιν δεν κατεβαζω τιποτα απο τριτες πηγες και ετσι και αλλιως δεν ειμαι του τυπου "ολα download" για δοκιμη. Στο κινητο εχω μονο βασικες εφαρμογες. Μήπως έχεις στα settings των συνδέσεων (περισσότερες ρυθμίσεις σύνδεσης) προσωπικό dns π.χ. το adguard για να κόβεις τις διαφημίσεις σε επίπεδο dns, γιατί και εμένα το κάνει κάποιες φορές και έχω καταλήξει στο ότι φταίει αυτό. Αν είναι έτσι απενεργοποίησέ το και δοκίμασε να δεις αν αλλάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 16 ώρες πριν, James Bond said: Μήπως έχεις στα settings των συνδέσεων (περισσότερες ρυθμίσεις σύνδεσης) προσωπικό dns π.χ. το adguard για να κόβεις τις διαφημίσεις σε επίπεδο dns, γιατί και εμένα το κάνει κάποιες φορές και έχω καταλήξει στο ότι φταίει αυτό. Αν είναι έτσι απενεργοποίησέ το και δοκίμασε να δεις αν αλλάζει κάτι. Οχι στο προσωπικο DNS ειναι στο Αυτοματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο μερικές φορές (οχι πάντα) νιώθω μια μικρή δόνηση. Χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση η mail η άλλη κλήση. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ??? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioa81 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) On 25/3/2023 at 11:48 ΠΜ, mips said: Όταν μιλάω στο τηλέφωνο μερικές φορές (οχι πάντα) νιώθω μια μικρή δόνηση. Χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση η mail η άλλη κλήση. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ??? Επειδή κανείς δεν απάντησε, θα προσπαθήσω να βοηθήσω, ίσως όμως και ανεπιτυχώς. Πάρ'αυτα.. Προσπάθησε να εγκαταστήσεις το "Nice Catch" από το Galaxy Store. Εκεί, εφόσον εγκαταστήσεις και διαμορφώσεις την εφαρμογή, περιμένεις να επαναληφθεί το συμβάν με τη δόνηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Έπειτα, μπαίνεις στο μενού τής προαναφερθείσας εφαρμογής και ψάχνεις στο vibration history καθώς και στο call mode history, εναλλακτικά δε, και σε ολόκληρο το μενού των επιλογών τής εφαρμογής αυτής, ούτως ώστε να εντοπίσεις το πιθανό αίτιο του συμβάντος. Πάντως, σε όμοια περίπτωση που συνέβη σε άτομο τού περιβάλλοντός μου, μία εφαρμογή παιχνιδιού ήταν η αιτία τού φαινομένου αυτού. Καλή επιτυχία και αν με το καλό επιλυθεί το επαναλαμβανόμενο προαναφερθέν πρόβλημα, θα χαιρόμουν να γνώριζα τί άλλο μπορεί να έπαιζε ρόλο στη συμπεριφορά αυτή τού κινητού. Με εκτίμηση, Ιωάννης. Edited March 26, 2023 by Ioa81 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 54 minutes ago, Ioa81 said: Επειδή κανείς δεν απάντησε, θα προσπαθήσω να βοηθήσω, ίσως όμως και ανεπιτυχώς. Πάρ'αυτα.. Προσπάθησε να εγκαταστήσεις το "Nice Catch" από το Galaxy Store. Εκεί, εφόσον εγκαταστήσεις και διαμορφώσεις την εφαρμογή, περιμένεις να επαναληφθεί το συμβάν με τη δόνηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Έπειτα, μπαίνεις στο μενού τής προαναφερθείσας εφαρμογής και ψάχνεις στο vibration history καθώς και στο call mode history, εναλλακτικά δε, και σε ολόκληρο το μενού των επιλογών τής εφαρμογής αυτής, ούτως ώστε να εντοπίσεις το πιθανό αίτιο του συμβάντος. Πάντως, σε όμοια περίπτωση που συνέβη σε άτομο τού περιβάλλοντός μου, μία εφαρμογή παιχνιδιού ήταν η αιτία τού φαινομένου αυτού. Καλή επιτυχία και αν με το καλό επιλυθεί το επαναλαμβανόμενο προαναφερθέν πρόβλημα, θα χαιρόμουν να γνώριζα τί άλλο μπορεί να έπαιζε ρόλο στη συμπεριφορά αυτή τού κινητού. Με εκτίμηση, Ιωάννης. Σε ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές οδηγίες. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω και φυσικά θα σε ενημερώσω. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Έσκασε ενημερωση επιδιόρθωση ασφαλειας Ιανουαρίου .Η δεύτερη σε γερμανικο 194,76 ΜΒ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 On 26/3/2023 at 9:34 ΜΜ, Ioa81 said: Επειδή κανείς δεν απάντησε, θα προσπαθήσω να βοηθήσω, ίσως όμως και ανεπιτυχώς. Πάρ'αυτα.. Προσπάθησε να εγκαταστήσεις το "Nice Catch" από το Galaxy Store. Εκεί, εφόσον εγκαταστήσεις και διαμορφώσεις την εφαρμογή, περιμένεις να επαναληφθεί το συμβάν με τη δόνηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Έπειτα, μπαίνεις στο μενού τής προαναφερθείσας εφαρμογής και ψάχνεις στο vibration history καθώς και στο call mode history, εναλλακτικά δε, και σε ολόκληρο το μενού των επιλογών τής εφαρμογής αυτής, ούτως ώστε να εντοπίσεις το πιθανό αίτιο του συμβάντος. Πάντως, σε όμοια περίπτωση που συνέβη σε άτομο τού περιβάλλοντός μου, μία εφαρμογή παιχνιδιού ήταν η αιτία τού φαινομένου αυτού. Καλή επιτυχία και αν με το καλό επιλυθεί το επαναλαμβανόμενο προαναφερθέν πρόβλημα, θα χαιρόμουν να γνώριζα τί άλλο μπορεί να έπαιζε ρόλο στη συμπεριφορά αυτή τού κινητού. Με εκτίμηση, Ιωάννης. Τελικά όντως το πρόβλημα ήταν από ένα παιχνίδι που είχε κατεβάσει ή μικρή. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts