Jump to content

Ioa81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ioa81

  1. Επίσης, άλλος τρόπος να γνωρίζεις τί ενδείκνυται να φταίει, είναι η ενεργοποίηση τού ιστορικού ειδοποιήσεων εφαρμογών. Κατεβάζεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων εφαρμογών, πατάς: "Ρυθμίσ. ειδοποιήσεων" ("Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων" δηλαδή), το οποίο βρίσκεται δίπλα από την: "Εκκαθάρ." ("Εκκαθάριση" δηλαδή) καθώς αναγράφεται στο τελείωμα τής κουρτίνας αυτής, κάτω από την τελευταία ειδοποίηση αυτής, έπειτα πατάς: "Σύνθετες ρυθμίσεις", στη συνέχεια πατάς: "Ιστορικό ειδοποιήσεων", να πατήσεις: "Ενεργό" σε περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί, και από τη στιγμή που ενεργοποιείται, παρατηρείς το ιστορικό των εφαρμογών που έχουν αλληλεπιδράσει με το κινητό. Κατά τον τρόπο αυτό, δύναται να γνωρίζεις από δύο πηγές, συμπεριλαμβανομένου τού πρώτου τρόπου που στο παρελθόν σού περιέγραψα. Εγώ σ'ευχαριστώ που παρ'όλο τον καιρό που πέρασε, με είχες στη σκέψη σου να στείλεις μήνυμα κατόπιν τής ανακάλυψης του προβλήματός σου. Να σ'έχει ο Θεός καλά αδερφέ. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση σε εσένα, στην οικογένειά σου και όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ο Θεός μαζί σας.
  2. Επειδή κανείς δεν απάντησε, θα προσπαθήσω να βοηθήσω, ίσως όμως και ανεπιτυχώς. Πάρ'αυτα.. Προσπάθησε να εγκαταστήσεις το "Nice Catch" από το Galaxy Store. Εκεί, εφόσον εγκαταστήσεις και διαμορφώσεις την εφαρμογή, περιμένεις να επαναληφθεί το συμβάν με τη δόνηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Έπειτα, μπαίνεις στο μενού τής προαναφερθείσας εφαρμογής και ψάχνεις στο vibration history καθώς και στο call mode history, εναλλακτικά δε, και σε ολόκληρο το μενού των επιλογών τής εφαρμογής αυτής, ούτως ώστε να εντοπίσεις το πιθανό αίτιο του συμβάντος. Πάντως, σε όμοια περίπτωση που συνέβη σε άτομο τού περιβάλλοντός μου, μία εφαρμογή παιχνιδιού ήταν η αιτία τού φαινομένου αυτού. Καλή επιτυχία και αν με το καλό επιλυθεί το επαναλαμβανόμενο προαναφερθέν πρόβλημα, θα χαιρόμουν να γνώριζα τί άλλο μπορεί να έπαιζε ρόλο στη συμπεριφορά αυτή τού κινητού. Με εκτίμηση, Ιωάννης.
  3. Πολύ χρήσιμο. ευχαριστούμε για την ενημέρωση Εγώ ευχαριστώ για την ευγένειά σας. Να έχει όλους σας ο Θεός καλά.
  4. Παιδιά καλησπέρα σας. Η συμμετοχή μου ουδέποτε ήταν φανερή, όμως ταπεινά παρεμβαίνω δια να προσθέσω το κατιτίς σε εσάς, αν και εφόσον αυτό σας φανεί χρήσιμο. Συγχωρέστε με σε αντίθετη περίπτωση. Λοιπόν, δείτε τον εκείθεν διαδικτυακό ιστότοπο: https://forum.mobilism.me/ Και κατεβάστε από εδώ την εφαρμογή που συνοδεύει τον ιστότοπο αυτόν: https://forum.mobilism.me/viewtopic.php?f=398&t=214777 https://mobilism.org/app Λοιπόν, από εκεί θα βρείτε το good lock patched apk. Ο τρόπος είναι ο εξής: Κάντε εγγραφή και έπειτα θα σας επιτρέψει αναζήτηση. Έπειτα, εφόσον αναζητήσετε την επιθυμητή ή τις επιθυμητές για εσάς εφαρμογές, θα σας επιλυθούν όλες οι περαιτέρω επιθυμητές για εσάς απορίες. Ούτε απεξάρτηση από τη SIM χρειάζεστε, ούτε το NiceLock, ούτε πρόσθετη ταλαιπωρία αλλαγής region μέσω VPN, ούτε τίποτα αντίστοιχο. *Μην αμελήσετε ωστόσο να κάνετε επιβεβαίωση email κατόπιν της εγγραφής σας στην εφαρμογή του Mobilism. Να σας έχει ο Θεός καλά και συγχωρέστε με για την παρέμβασή μου αυτή.
  5. Ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με κάποιες από τις αναβαθμισμένες εφαρμογές του nicelock
×
×
  • Create New...