Jump to content

xalbag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xalbag

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xalbag's Achievements

  1. Πώς αλλιώς θα πουλήσει σε όλους εμάς τους κατόχους Note 10 plus το νέο galaxy S23. Ας ελπίσουμε να το δώσουν μετά το ντεμπούτο του.
  2. Επιλέγεις το "ΠΆΝΤΑ" και διαλέγεις το πρόγραμμα που θέλεις να ανοίγεις τα συγκεκριμένα αρχεία.
  3. Intenso micro SD HC CLASS 10 8 GB.
  4. Του έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς την κάρτα. Μόλις την έβαλα για κάποιες φοτο από το παλιό τηλέφωνο ξεκίνησε να κάνει επανεκκίνηση μετά από λίγες ώρες. Την αφαίρεσα και σταμάτησε, περάσαν πάνω από 2 εβδομάδες χωρίς πρόβλημα.
  5. Για όσους τους κάνει επανεκκίνηση, δοκιμάστε να το δούλεψετε χωρίς κάρτα μνήμης εάν φοράτε. Της συζύγου έστρωσε, αφού αφαιρέθηκε μία sd φερμένη από Samsung.
  6. Καλημέρα. Προσπαθώ να μιλήσω με messenger και δε με ακούνε.... Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, τίποτε. Απεγκατάσταση, εγκατάσταση εφαρμογής, τίποτε.
  7. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!!! Καλορίζικο το νέο site. Καλή τύχη σε όλους, σε 'μένα λίγο παραπάνω 😉😁😎
  8. Περίπου 3 εβδομάδες μαζί του και κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο. Από το κουτί βγήκε με Android 10 και μόλις άνοιξε για πρώτη φορά βρήκε αναβάθμιση σε 11. Την κάνω ή δημιουργεί κάποια προβλήματα? Με την μπαταρία του όμως έχω θέμα δε βγάζω ούτε μέρα.. Έχετε να προτείνετε κάποια συμβατή προστασία οθόνης όταν κάποια στιγμή βγει η εργοστασιακή.
  9. Καλημέρα, καλός σας βρήκα. Από την επόμενη εβδομάδα κάτοχος κι εγώ της συγκεκριμένης συσκευής αγορασμένο από ελληνικό σαιτ αρκετά ακριβά οφείλω να πω για συσκευή περίπου 2ετιας αλλά με κέρδισε με την 1η ματιά. Η συσκευή που με συντροφέυει τα τελευταία 3 χρόνια και ακόμη είμαι καλά μαζί της είναι το mate 10pro της Huawei. Ελπίζω να μην το μετανιώσω! Μπορεί κάποιος να προτείνει το καλύτερο αρχικό στήσιμο και αν χρειάζεται να γίνουν οι αναβαθμίσεις που έχει πάρει στο λειτουργικό του? Είμαι ανοικτός και σε προτάσεις μίας θηκούλας book σε λογική τιμή. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις, βοήθεια που θα λάβω. Και πάλι καλός σας βρήκα!!
  10. Καλησπέρα. Νέος κάτοχος της έκδοσης Pro με τα 6 RAM και 128 ROM. Το τηλέφωνο υποστηρίζει έξυπνες θήκες με παράθυρο, book style και αν ναι που είναι η ρύθμιση μέσα στα μενού του. 2η μέρα μαζί του και ακόμη δεν το εντόπισα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν βοήθεια.
  11. Τον τελευταίο καιρό για να φορτίσει το ταμπλετάκι πρέπει να είναι ανοιχτό και να τρέχει κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, στο mute ευτυχώς :wacko: ... Εάν είναι τελείως κλειστό αργεί πολύ για να φορτίσει και παράλληλα αναβοσβήνει η οθόνη ευτυχώς σε αργό ρυθμό ... Εάν τώρα είναι ανοιχτό, ξεκινάει τη φόρτιση και μόλις σβήσει η οθόνη σταματάει να φορτίζει :wacko: ... Το γεγονός αυτό, με ανάγκασε να αλλάξω μπαταρία, ελπίζοντας πως φταίει αυτή, αλλά το πρόβλημα παραμένει . Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ή κάποια λύση στο πρόβλημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν βοήθεια . :O
  12. Δεν υπάρχει τρόπος ή δε γνωρίζει κανείς ???
  13. Υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που, ενώ βλέπω ταινία από το kodi στο smartphone να το μεταφέρω σε LG tv αλλά να κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου και να παίζει μόνο στην tv. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις.
  14. Πραγματικά υπέροχο δώρο,καλή τύχη σε όλους σας....Μητσοτάκης χαχαχαχα
  15. 2.5 μήνες τώρα χωρίς θήκη χωρίς ζελατίνα, ούτε γρατζουνιά, το κινητάκι είναι θηρίο. Gorilla 3 άλλωστε.
×
×
  • Create New...