gmak Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Και εγω παρατήρησα και ανέφερα παλιότερα εδω, ότι δεν έχει πολυ καλο σήμα συγκριτικά με αλλα κινητά που ειχα... παρεμπιπτόντως και εγω με Vodafone... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επόμενη κίνηση μιας και πήγα αντιπροσωπεία είναι να αλλάξω την καρτα σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 επόμενη κίνηση μιας και πήγα αντιπροσωπεία είναι να αλλάξω την καρτα σιμΆμα βρεις την ίδια συσκευή με Snapdragon και τη δοκιμάσεις θα καταλάβεις πολλά! Ένας από τους λόγους που έδωσα τον Exynos για Snapdragon. Η διαφορά στο σήμα είναι τεράστια παιδιά. Δεν νομίζω ότι θα κάνει διαφορά η άλλη sim φίλε μου. Μακάρι να βγω λάθος... Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Για αντάπτορα type c σε 3.5 καρφί έχετε καμία πρόταση; Είχα κάνα δυο από Huawei συσκευές αλλά δεν παίζουν. Λάζαρος.. Note 10+ Δυστυχώς και γω το έχω ψάξει , αλλά όλα όσα δοκίμασα, επώνυμα και μη (συνολικά τέσσερα ) κανένα δεν είναι συμβατό. Πως τα κατάφερε η σαμυ και τελικά μόνο το δικό της θα παίζει...…. και το κακό είναι ότι ακόμα δε το βρισκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Δυστυχώς και γω το έχω ψάξει , αλλά όλα όσα δοκίμασα, επώνυμα και μη (συνολικά τέσσερα ) κανένα δεν είναι συμβατό. Πως τα κατάφερε η σαμυ και τελικά μόνο το δικό της θα παίζει...…. και το κακό είναι ότι ακόμα δε το βρισκω πουθενά.Βρήκα σε κατάστημα της Apple τον official και τον τσίμπησα. Δουλεύει μια χαρά. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Νομίζω ότι ο δέκτης wifi είναι λίγο πιο ασθενής σε σχέση με το Note9. Galaxy Note 10 Plus & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παίδες τα φώτα σας λίγο. Έχω το κινητό στο αθόρυβο-δόνηση. Παίζει μουσική από το ηχείο. Χτυπάει τηλέφωνο αλλά δεν σταματάει η μουσική και χάνω την κλήση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Βρήκα σε κατάστημα της Apple τον official και τον τσίμπησα. Δουλεύει μια χαρά. Λάζαρος.. Note 10+Επανέρχομαι. Το dongle δουλεύει μι χαρά απλά η ένταση στον ήχο είναι χαμηλή και χωρίς μπάσο. Υπάρχει κάποια λύση; έχει κάποιος δοκιμάσει να δουλεύει ακουστικά με dongle; πως είναι ο ήχος; Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παίδες τα φώτα σας λίγο. Έχω το κινητό στο αθόρυβο-δόνηση. Παίζει μουσική από το ηχείο. Χτυπάει τηλέφωνο αλλά δεν σταματάει η μουσική και χάνω την κλήση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Με ποιον player? Με της Samsung, μου κόβει το τραγούδι (κάνει δόνηση) και αν δεν απαντήσω μόλις σταματήσει να χτυπάει συνεχίζει το τραγούδι.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Νομίζω ότι ο δέκτης wifi είναι λίγο πιο ασθενής σε σχέση με το Note9. Galaxy Note 10 Plus & Tapatalk Pro Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο δέκτης του είναι καλύτερος από του note9, έστω και λίγο. Στο ίδιο σημείο έχω 3 γράμμες, όταν με το note9 είχα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Με ποιον player? Με της Samsung, μου κόβει το τραγούδι (κάνει δόνηση) και αν δεν απαντήσω μόλις σταματήσει να χτυπάει συνεχίζει το τραγούδι.. Με YouTube Music. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Βγηκε το update Νοεμβρίου.... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) ποιας χωρας;σε εμενα ακομα δεν εχει κατι στις ενημερωσεις.unbranded eur edit ποσο μεγεθος εχει η ενημερωση που πηρεςς; Edited October 31, 2019 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 ποιας χωρας;σε εμενα ακομα δεν εχει κατι στις ενημερωσεις.unbranded eur edit ποσο μεγεθος εχει η ενημερωση που πηρεςς; Δεν Μου έσκασε ακόμα.. https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/SM-N975F/EUR/download/N975FXXS1ASJG/298932/ Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Δεν Μου έσκασε ακόμα.. https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/SM-N975F/EUR/download/N975FXXS1ASJG/298932/ γρηγορα το δινει και λογικο πρεπει να ενημερωσει το συστημα του υπερηχητικου στον πυρηνα, να ερθει η αρση απο τις τραπεζες που εχει απαγορευτικο εδω και μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ηρθε η ενημερωση Νοεμβριου με ενημερωμενη εκδοση στα αποτυπωματα και ενσωματωση πλεον στον πυρηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Καλημερα!για το δαχτυλικο στο πεταξε pop up μετα την εγκατασταση?περασα κ γβ την ενημερωση λογισμικου αλλα δεν ...ακομα Edited November 1, 2019 by vasilakis13 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Μόλις την πέρασα και εγώ. Βλέπω ότι πέρασε την πιο πρόσφατη ενημέρωση δαχτυλικου. Edited November 1, 2019 by jtgiannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόλις την πέρασα και εγώ. Βλέπω ότι πέρασε την πιο πρόσφατη ενημέρωση δαχτυλικου. Που το βλεπετε ρε παιδια??:rolleyes::rolleyes: Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Που το βλεπετε ρε παιδια??:rolleyes::rolleyes: Ρυθμίσεις - βιομετρικά δεδομένα - προτιμήσεις βιομετρικων και τσεκάρεις έκδοση 20,25,21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ρυθμίσεις - βιομετρικά δεδομένα - προτιμήσεις βιομετρικων και τσεκάρεις έκδοση 20,25,21 Τωρα μαλιστα!ευχαριστω!!:) Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόλις έκανα την αναβάθμιση των 140ΜΒ που λέτε. Το δαχτυλικό φυσάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόλις έκανα την αναβάθμιση των 140ΜΒ που λέτε. Το δαχτυλικό φυσάει! Εγώ έτσι επειδή έγινε update δακτυλικου, Είπα να σβήσω και να περάσω ξανά από την αρχή τα δάχτυλα. Το φυσάει είναι λίγο! :) Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Γκαηζ για Led notification τι προτείνετε? Δεν βρηκα να υπαρχει εγγενως τετοια ρυθμιση. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εξαιρετικό το δαχτυλικό αποτύπωμα, τόσο γρήγορο που ξεχνάω ότι το έχω!! I love my note!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Γκαηζ για Led notification τι προτείνετε? Δεν βρηκα να υπαρχει εγγενως τετοια ρυθμιση.Πήγαινε στο 1809 post Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts