s_wind Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Για να μην υπαρχει παρανοηση τα ποσοστα δειχνουν οταν δεν λειτουργουμε την συσκευη σε τι κατασταση υπνου ερχεται .Οσο μικροτερο το ποσοστο τοσο πιο γρηγορη καταναλωση εχει.Αυτο σημαινει οτι τρεχουν διεργασιες στο παρασκηνιο και δεν αφηνουν τον επεξεργαστη με αποτελεσμα να δουλευει συνεχεια. Αρα δεν χρειαζεται να γκρινιαζουμε κατανοουμε τι γινεται.Απο κει και περα ο καθενας πραττει αναλογα. Edited August 31, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Κατεβαστε ρε παιδια το cpu spy κοιταξτε τι deep sleep εχετε και εαν ειναι προβληματικο καντε στα γρηγορα οτι εγραψα στο παραπανω ποστ. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενταξει εισαι στο οριο να εχεις την αισθηση οτι μπορει να σου τρωει γρηγορα την μπαταρια:p 82% μου εβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 82% μου εβγαλε. Εσυ εισαι καλα δεν καιγεσαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Οποιος θελει να μην εχει τετοια θεματα με το standby απλα πηγαινε σε stock android συσκευη βλεπε Oneplus/pixel και τελος. Δυστηχως παντα οι συσκευες με δικα τους Android skins ειχαν τετοια θεματα. Θυμαμαι και ο Linus ειχε ανεβασει παλιοτερα video που το ανεφερε αυτο,οτι δεν ηξερε δηλαδη τι του ετρωγε την μπαταρια στο παρασκηνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Μιας και έχω το μικρόβιο την συσκευή την αγόρασα για δοκιμή. Τα πιο πολλά έχουν γραφτεί για τη συσκευή από πολλούς και τα θέματα που είχα αναφέρει πριν καιρό στο Vs με το OnePlus 7pro υπάρχουν. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί η συσκευή στην αναμονή τρώει πολύ μπαταρία και ανακάλυψα ότι το deep sleep αργεί πολύ να ξεκινήσει. Δείτε παρακάτω μέσα σε σχεδόν μια ώρα, deep sleep στο 50%. Το S10+ μου στην ίδια ώρα είχε deep sleep 90%. Το S10+ με τον περσινό εξυνος αλλά με αρκετά updates... Θέλω να πιστεύω ότι το θέμα θα λυθεί στις επόμενες αναβαθμίσεις. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Γιωργο τα εχουμε πει πολλες φορες. Samsung + μπαταρια ειναι ασυμβατες εννοιες. Βεβαια, ακομα κι ετσι εχει καλυτερη μπαταρια απο το 7 προ που αντικαθιστας (σε sot δηλαδη -γιατι σε standby υπερτερει το 7προ). Btw, προβλεπω σε 1,5 μηνα να χαιρετας και να πας σε 7Τ προ, οποτε μην αγχωνεσαι ιδιαιτερα. Λιγη υπομονη θελει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Παρελ. Χρόνου το λέει Θα πας προς τα δεξιά κάτω στις επιλογές. Note 10+ Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ενταξει εισαι στο οριο να εχεις την αισθηση οτι μπορει να σου τρωει γρηγορα την μπαταρια:p Έκανα άλλη μία δοκιμή και το άφησα για περισσότερη ώρα, στο 84% είμαι με το Accubattery pro. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έκανα άλλη μία δοκιμή και το άφησα για περισσότερη ώρα, στο 84% είμαι με το Accubattery pro. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα .Ετσι οταν θα υπαρχει προβλημα 1 φορα καθε 15 μερες κανουμε τα παραπανω που εγραψα και θα συνερχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μια χαρα .Ετσι οταν θα υπαρχει προβλημα 1 φορα καθε 15 μερες κανουμε τα παραπανω που εγραψα και θα συνερχεται.Καλημέρα, ευχαριστούμε πολύ για τα tips! Να πω ότι η δοκιμή έγινε με τα πάντα και όλους τους συγχρονισμούς ανοιχτούς συν την σύνδεση με smartwatch. Να πω για άλλη μια φορά ότι εγώ προσωπικά βλέπω τεράστια διαφορά στην διαχείριση μπαταρίας από το note 9. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ε καντε ενα μικρο τρικ:p Πριν τον υπνο το βραδυ βαλτε το στην λειτουργια μετρια εξοικονομηση ενεργειας. Μπειτε recovery καντε wipe cache partitiom και reboot Αφηστε να φορτισει ολη νυχτα. Οταν ξυνηστε το πρωι βαλτε το ξανα στην αρχικη νορμαλ λειτουργια και ολα καλα. Θα συνελθει το deep sleep:rolleyes: Γενικα οταν το deep sleep ειναι απο 70% και πανω τοτε μπορουμε να πουμε οτι ειναι καλη η διαχειριση της.Ευχαριστούμε. Πολύ χρήσιμο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Πολύ καλά τ πράγματα σήμερα, δεύτερη μέρα. Όλο το βράδυ στο κομοδίνο, ανοιχτά όλα και 83% deep sleep. Έκαψε 6% μπαταρία μέσα σε 7 ώρες και 46 λεπτά. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Edited September 1, 2019 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Η εφαρμογή πρέπει να είναι η αγορασμένη η φουλ έκδοση; θέλει ρουτ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Η εφαρμογή πρέπει να είναι η αγορασμένη η φουλ έκδοση; θέλει ρουτ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνει και η free τη δουλειά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έχετε παρατηρήσει διπλα απο την καμερα στην οθόνη που αναβοσβήνει μια τελίτσα μερικές φορές? Αισθητήρας ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Κάνει και η free τη δουλειά της.Έβαλα τηνfree στο note 9 αλλά δεν μου δίνει στατιστικά Μόνο ταχύτητες επεξεργαστή Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Οι ρυθμισεις της καμερας για φωτογραφια???μονο για βιντεο βλεπω αλλαγη αναλυσης Edited September 1, 2019 by vasilakis13 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thorlite Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έχετε παρατηρήσει διπλα απο την καμερα στην οθόνη που αναβοσβήνει μια τελίτσα μερικές φορές? Αισθητήρας ειναι? Ειναι ο proximity αισθητηρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Παιδια ξερει κανεις απο Linux για Android??Θα ηθελα να το χρησιμοποιησω στο κινητο σε συνδιασμο με συνδεση σε λαπτοπ μεσω dex. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 παιδια ακουστικο για κλησεις εχει η δεν εχει τελικα;διαβασα οτι ειναι μεσω οθονης με μικροδονησεις. εχει καλη ποιοτητα ακουγεται καλα ο αλλος η πιο χαμηλα σε σχεση με ν9 κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 παιδια ακουστικο για κλησεις εχει η δεν εχει τελικα;διαβασα οτι ειναι μεσω οθονης με μικροδονησεις. εχει καλη ποιοτητα ακουγεται καλα ο αλλος η πιο χαμηλα σε σχεση με ν9 κτλ;Έχει ακουστικό, μια χαρά ακούγεται. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 ευχαριστω φιλος,το περιμενω και γω και γιαυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 παντως για οσους το γλυκοκοιτανε....ο Κωτσοβολος το εχει με δωρο το ΦΠΑ!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 ευχαριστω φιλος,το περιμενω και γω και γιαυτο ρωταωΤίποτα, ναι το θυμάμαι. Άντε υπομονή με την αναμονή. Με το καλό να παραλάβεις. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) κριμα προχτες το πληρωσα 1149 +100 ευρω διαχ εξοδα.και ακομα δεν ξερω ποτε θα το παρω που να ξερα να γλυτωνα μια 200σαρα Edited September 1, 2019 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 κριμα προχτες το πληρωσα 1149 +100 ευρω διαχ εξοδα.και ακομα δεν ξερω ποτε θα το παρω Υπομονή φίλε μου, αξίζει, είναι κινηταρα θα την ευχαριστηθείς!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts