Jump to content

Sakisq_87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sakisq_87

  1. Καλησπερα!Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο τζαμακι για τη συσκευη και να πιανει το δακτυλικο αποτυπωμα καλα;
  2. Ναι,το ρωτησα και μου το ειπαν αυτο.Μου εκοψαν και αποδειξη με σημερινη ημερομηνια.
  3. Ολα καλα τελικα!Πηγα οργανωμενος κ αποφασισμενος.Ειχα τραβηξει σε βιντεο το προβλημα αλλα ευτυχως σημερα το παρουσιασε και στον υπαλληλο,οποτε πειστηκε.Μου εδωσαν καινουριο σφραγισμενο.Τωρα εκανα το setup και βλεπουμε!Ευχαριστω για την συμβουλη του φιλου!
  4. Μολις το ξανακανε!Αυριο παλι πρωι πρωι μπαστακας στον Κωτσοβολο.Τραβηξα βιντεο αυτη τη φορα.Θα κατσω εκει μεχρι να μ δωσουν καινουριο!
  5. Εκανα εγγραφη οθονης και του το εδειξα αλλα ο υπαλληλος ηθελε να το διαπιστωσει απο μονος του.
  6. Ξυπνησα πρωι πρωι κ πηγα στο καταστημα για να ζητησω αντικατασταση της συσκευης.Μου λεει ο υπαλληλος,δειξ'τε μου το προβλημα που εχει για να προχωρησουμε σε αντικατασταση.Μαντεψτε!Εκατσα 45 λεπτα ακριβως στο καταστημα και δεν το εκανε ουτε μια φορα.Εφυγα σαν ηλιθιος.Απο εκεινη τη στιγμη μεχρι τωρα,δεν το εχει ξανακανει.Δεν πειραξα απολυτως τιποτα στη συσκευη.Λιγα λεπτα πριν ξεκινησω να παω στο καταστημα εννοειται πως τσεκαρα ξανα κ ξανα την εφαρμογη της καμερας και συνεχως κρασαρε.Αν εχεις τυχη διαβαινε!Αν το ξανακανει θα δω τι θα κανω.
  7. Εκανα και επαναφορα.Παλι τα ιδια!
  8. Καλησπερα!Κατοχος απο την προηγουμενη Πεμπτη και αντιμετωπιζω προβλημα με την εφαρμογη της καμερας.9 στις 10 φορες κρασαρει.Παταω να ανοιξει και δειχνει μαυρη οθονη.Εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα;
  9. Καλησπερα σε ολους!Νεος κατοχος της συσκευης κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Ενω εχω παει στις ρυθμισεις ειδοποιησεων κ εχω βαλει στο αθορυβο οταν μου ερχονται μηνυματα στο messenger,μετα απο λιγη ωρα ενεργοποιουνται παλι αυτοματα.
  10. To πηγα χθες στο service της samsung και μου αλλαξαν οθονη.Το προβλημα παρεμεινε το ιδιο και λιγο χειροτερο απο πριν.Η πρασινιλα επεκταθηκε σε ολη την οθονη αυτη τη φορα.Το φαινομενο παρατηρειται οταν μειωνεις τη φωτεινοτητα λιγο πριν το τελειως χαμηλο και ανοιγεις τον chrome σε dark mode και σε new tab.Στο γκρι χρωμα δηλαδη που εχει ο chrome φαινεται εντονα.
  11. Ναι,ξαφνικα το εμφανισε.Αντε να μπλεξω τωρα με το service της samsung...!
  12. Η ατυχια μου χτυπησε την πορτα χθες.Μου εμφανισε πρασινη οθονη!
  13. Καλησπερα σε ολους!Εχει κανεις θεμα με τους ηχους ειδοποιησεων του messenger;Τους βαζω στο αθορυβο και ενεργοποιουνται ξανα.
  14. Εμενα παντα σβηνει αλλα κ μονο στο σκοταδι να σβηνει,δεν νοειται allways on display.Εγω θελω να ειναι "παντα" ενεργη,για να μην χανω ειδοποιησεις.
  15. Αυτο ακριβως εννοω.Οτι κ παντα ανοικτη να εχεις διαλεξει,σβηνει μετα απο λιγο.
  16. aod που σβηνει μετα απο λιγο,δεν θεωρειται aod!
  17. Παλι δεν εφτιαξαν τις ειδοποιησεις στην aod και να μενει παντα ενεργη!
  18. Σε μενα ειναι οπως ακριβως τα ειπα.Κλεινει μονη της μετα απο καποια λεπτα κ εμφανιζει μονο ειδοποιησεις απο messenger.
  19. Αν σβηνει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου,τοτε ετσι ειναι σε ολους.Ελπιζω να το διορθωσουν.
  20. Ναι,αυτο εννοω.Στα samsung που ειχα,δεν εσβηνε ποτε.Τωρα χανω ειδοποιησεις ετσι,γιατι τα εχω στο αθορυβο.
  21. Εμενα το σκρουτζομαγαζο μου εδωσε 2 χρονια εγγυηση.
  22. Εγω εχω και το προβλημα του σβησιματος!
  23. Με την 11.0.3.0 εισαι;
  24. Στην aod σας εμφανιζει τις ειδοποιησεις απο viber και απο τα εισερχομενα mail;Εμενα μου εμφανιζει μονο τα μηνυματα απο το messenger.Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι οτι μετα απο καποια λεπτα σβηνει εντελως η aod ενω την εχω μονιμα ενεργοποιημενη.
  25. Καλησπερα σε ολους!Εχει κανεις αλλος θεμα με την aod;Μετα απο καποια ωρα σβηνει τελειως.Δεν εχω ενεργοποιησει να κλεινει σε συγκεκριμενη ωρα ουτε την εξοικονομηση ενεργειας.
×
×
  • Create New...