aimilios Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 παιδια συμφωνω οτι το κρανος σωζει ζωες. αλλα διαφωνω για την ΥΠΩΧΡΕΩΤΙΚΗ χρηση του κρανους μεσα στην πολη γιατι 1)μπορει να σταματας καθε 50 μετρα για ψωνια και ειναι σπαστικο το βαλε βγαλε και κυριως 2) ειναι πολυ χαμηλες οι ταχυτητες κατω απο 20km.. με το ιδιο σκεπτικο δηλαδη θα επρεπε να ηταν υποχρεωτικο το κρανος και στα ποδηλατα..βεβαια συμφωνω οτι το κρανος εκτος πολης ειναι επιβεβλημενο........ :rolleyes::rolleyes: Δηλαδή προτείνεις εκτός το αν φοράς κράνος να ελέγχουν ταυτόχρονα τα στρούμφ και την ταχύτητα; Γιατί δεν βλέπω άλλο τρόπο να ελέγξουν αυτό που προτείνεις εκτός το να ρωτάνε «μήπως πάτε για ψώνια;» ή να μειώσουν στα 20km το όριο ταχύτητας για τις μηχανές στην πόλη... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 παιδια συμφωνω οτι το κρανος σωζει ζωες. αλλα διαφωνω για την ΥΠΩΧΡΕΩΤΙΚΗ χρηση του κρανους μεσα στην πολη γιατι 1)μπορει να σταματας καθε 50 μετρα για ψωνια και ειναι σπαστικο το βαλε βγαλε και κυριως 2) ειναι πολυ χαμηλες οι ταχυτητες κατω απο 20km.. με το ιδιο σκεπτικο δηλαδη θα επρεπε να ηταν υποχρεωτικο το κρανος και στα ποδηλατα..βεβαια συμφωνω οτι το κρανος εκτος πολης ειναι επιβεβλημενο........:rolleyes::rolleyes: ναι ρε φιλε αλλα κοιτα...εκει που πας με 20χλμ ξαφνικα βγαινει ενας στα δυο μετρα και χωρις να το καταλαβεις σε χτυπαει και πεφτεις με το κεφαλι.δυστυχος αυτο που γραφω ειναι αληθινο γεγονος που το επαθε ενας γνωστος μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 παιδια συμφωνω οτι το κρανος σωζει ζωες. αλλα διαφωνω για την ΥΠΩΧΡΕΩΤΙΚΗ χρηση του κρανους μεσα στην πολη γιατι 1)μπορει να σταματας καθε 50 μετρα για ψωνια και ειναι σπαστικο το βαλε βγαλε και κυριως 2) ειναι πολυ χαμηλες οι ταχυτητες κατω απο 20km.. με το ιδιο σκεπτικο δηλαδη θα επρεπε να ηταν υποχρεωτικο το κρανος και στα ποδηλατα..βεβαια συμφωνω οτι το κρανος εκτος πολης ειναι επιβεβλημενο........ Προχθες σκοτωθηκε ενα παλικαρι λιγα λεπτα πριν περασω απο το σημειο που εγινε το ατυχημα... Μηχανη συγκρουστηκε με λεωφορειο του ΟΑΣΘ μεσα στην πολη της Θεσσαλονικης ση σημειο οπου η ταχυτητες ειναι αισθητα χαμηλες, κοντα στα 20-30 χλμ/ωρα μιας και στο σημειο υπαρχουν φαναρια και αρκετη κινηση!!! (ΠΑΣΑΛΙΔΗ ΜΕ ΠΑΠΑΦΗ ΓΩΝΙΑ για τους εκ Θεσσαλονικης...) Για αυτο λοιπον ασε της ΗΛΙΘΙΕΣ ιδεες που εγραψες στο παραπανω ποστ και φορα το κρανος σου!!! ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ 16ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ!!!! ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 16?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fedo1 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Εγω πριν 2 μήνες είχα ένα ατύχημα και θεωρώ ότι σώθηκα λόγω του κράνος. Ένας κ**λγερος άνοιξε την πόρτα απο σταματημένο corsa την στιγμή που περνούσα με το μηχανάκι. Με χτυπάει και πέφτω με το κεφάλι πάνω σε ένα Αλφα ρομεο και μετά πάλι με το κεφάλι στην άσφαλτο. Με έσωσε. Το σοκ φυσικά ήταν μεγάλο. Μετά δεν ήθελα για δυο βδομάδες να ξαναπάρω μηχανάκι. Αλλα τώρα ΟΚ. Και να πεις ότι έτρεχα? Με 15-20 πήγαινα. Μόλις είχε ανοίξει φανάρι μέσα στην πόλη. Το NSR κατά περίεργο τρόπο δεν έπαθε τίποτα... Παράθεση >>Daytona Sprinter<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 epeidi twra diavasa tin arxiki aporia pou te8ike kai metevika sto en logw link k diavasa ta karagkiozilikia p leei ekeinos o (as min to xaraktirisw) pou me toso aney8inotita vgainei k leei o,ti tou r8ei stin karkala tou (gt an eixe myalo 8a forouse k kranos p leei k mia diafimisi) xwris na lambanei yp'opsin tou tis tragikes synepeies twn oswn leei...eipe oti to oti kranos swzei zwes einai mia 8ewria opws to oti legane oti i gi einai epipedi...dn 8a mpw se paradeigmata paidiwn p sw8ikan logw kranous k mono i to anti8eto alla 8a ton paradextw gia MONO ena (1) pragma...oti etc k mpei mesa apo tin zelatina entomo(oso tin exeis anoixti)tin patises....m exei tyxei...perimena tin seira m gia na kanw kart kai apla ekatse mia sfika 4 pontous ki otan 3ekinisa ekleisa tin zelatina kai ekei p pigaina termatistos kati evlepa me tin akri tou matiou mou...dn edwsa simasia alla otan arxisw na pernaei mprosta apo tin mouri mou ayto to terataki trella8ika...arxisa me spasmodikes kiniseis na prospa8w na anoi3w tin zelatina k na to peta3w kai kateli3a na swzw sto ekatosto to kart prin vgei ektws pistas...oso gia to paidi p leei gia ta 16xrona an diavaze to post m kai symfwnise me osa lew apla as ma8ei oti eimai 16:mad: kai otan anevainw se mixani PANTA foraw kranos...kai yparxoun polla paidia p exoun myalo k 3eroun gt foras kranos...aytos p dn to foraei gia na min tou xalasei to mali as parei patini...ayta eixa na pw kai min 3exnate oti TO KRANOS SWZEI ZWES...PANTA KRANOS AKOMA KAI STIS MIKROTERES DIADROMES...gt ekei p pas amerimnos me 20 xiliometra kanei enas mlks mia anastrofi kai skas panw stin porta tou kai meneis 1 xrono+ se kwma me kranioegkefalikes kakwseis se trexoun stin germania,kindyneyeis na xaseis tin maxi me ton 8anato k ola ayta gia tin LAN8ASMENI antilipsi oti eimai me 30 xiliometra ti mporei na symbei??? P.S:epeidi kapoios allos kimas eipe oti me tin logiki tou oti prepei na foras kranos stin poli se taxytitess mexri 30 xiliometrwn 8a eprepe na ginei to idio k sta podilata to mono p exw na pw einai na metrisei posa metra kaneis na stamatiseis me ena mixanaki apo 30 km/h kai posa me ena podilato...apla skepsou tin diafora varous tin diafora diametrou twn troxwn kai alla pragmata p ekanes stin fysiki alla sigoura ta 8ewrouses ypervoles!!! Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ 16ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ!!!! ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 16?!?!?! Μιλας πολυ απαξιοωτικα και κατ'αρχην να σου πω πως δεν ειμαι 16 αλλα 20.ειπα και διευκρινησα οτι δεν ειμαι κατα του κρανους αλλα ειπα μια αποψη..και επισης εξεφρασα την απορια που ειχα παντα και θα εχω αν δεν μου την λυσει καποιος. γιατι να μην ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ??? ενας λογος παραπανω εκει γιατι τα οδηγανε και πολυ μικρα παιδιαπου δεν εχουν ουτε καλη κριση ουτε καλη αντιληψη του δρομου ουτε εμπειρια.. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 P.S:epeidi kapoios allos kimas eipe oti me tin logiki tou oti prepei na foras kranos stin poli se taxytitess mexri 30 xiliometrwn 8a eprepe na ginei to idio k sta podilata to mono p exw na pw einai na metrisei posa metra kaneis na stamatiseis me ena mixanaki apo 30 km/h kai posa me ena podilato...apla skepsou tin diafora varous tin diafora diametrou twn troxwn kai alla pragmata p ekanes stin fysiki alla sigoura ta 8ewrouses ypervoles!!! το ξερεις οτι υπαρχουν ποδηλατα που δεν εχουν καθολου φρενα και για να σταματησουν βαζεις το ποδι στην ροδα??? και το θεμα ειναι οτι αν σου ανοιξει ο αλλος τημ πορτα δεν προλαβαινεις να πατησεις καν φρενο φιλε μου.. και λιγα τα λογια σου γιατι δεν ανεχομαι απο ενα 16χρονο να με λεει κιμα επειδη ειπα την αποψη μου που στο κατω κατω δεν διαφωνουσε με την χρηση του κρανους απλα εκανε καποιες παρατηρησεις σχετικα με αυτο.. οκ?και μαθε να κρατας την ψυχραιμια σου γιατι αν παραλιγο να σκοτωθεις απο μια σφηκα φανταζομαι την αντιδραση σου αν σου βγει μια νταλικα μπροστα. για καλο στο λεω.. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Μιλας πολυ απαξιοωτικα και κατ'αρχην να σου πω πως δεν ειμαι 16 αλλα 20.ειπα και διευκρινησα οτι δεν ειμαι κατα του κρανους αλλα ειπα μια αποψη..και επισης εξεφρασα την απορια που ειχα παντα και θα εχω αν δεν μου την λυσει καποιος. γιατι να μην ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ??? ενας λογος παραπανω εκει γιατι τα οδηγανε και πολυ μικρα παιδιαπου δεν εχουν ουτε καλη κριση ουτε καλη αντιληψη του δρομου ουτε εμπειρια.. Εγω συμφωνω μαζι σου! Κρανος υποχρεωτικα και στο ποδηλατο.... Αλλα το να μου λες οτι το κρανος δεν θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικο μεσα στην πολη ειναι χαζο!! Για να μην το χαρακτηρισω διαφορετικα... Το κρανος φιλε μου σωζει ζωες!!! Ακουγεται πολυ τετριμενο αλλα ειναι η πραγματικοτητα.... Στα 20 σου θα επρεπε να το ειχες μαθει! Τετοιες "προτασεις" θα τις περιμενα απο ενα παιδι 16 δρονων.... Δεν ηθελα να εκφραστω τοσο απολυτα αλλα ακομα εχω στο μυαλο μου τα αιματα πανω στην ασφαλτο εκεινης της ημερας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Εγω συμφωνω μαζι σου! Κρανος υποχρεωτικα και στο ποδηλατο.... Αλλα το να μου λες οτι το κρανος δεν θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικο μεσα στην πολη ειναι χαζο!! Για να μην το χαρακτηρισω διαφορετικα... Το κρανος φιλε μου σωζει ζωες!!! Ακουγεται πολυ τετριμενο αλλα ειναι η πραγματικοτητα.... Στα 20 σου θα επρεπε να το ειχες μαθει! Τετοιες "προτασεις" θα τις περιμενα απο ενα παιδι 16 δρονων.... Δεν ηθελα να εκφραστω τοσο απολυτα αλλα ακομα εχω στο μυαλο μου τα αιματα πανω στην ασφαλτο εκεινης της ημερας!! ok φιλε τελος θεματος ολα οκ.:) Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 παιδια μονο εμεις ημαστε τοσο 'ελευθερει'.στον καναδα π.χ. το κρανος ειναι υποχρεοτικο και μαλιστα βγαζουν και διπλομα.και σε σταματανε μπατσοι συνεχεια δειχνεις το διπλομα και αμα δεν φορας κρανος η δεν εχεις το διπλομα ή αμα κανεις μια παραβαση την τρως κανονικα με προστιμα αφαιρεση διπλοματος και κατασχεση ποδηλατου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 ρε ακους τι λες?αυτοι που δν εχουν καν φρενα απλα δεν σκεφτονται...και υποχρεωτικο να ηταν το κρανος παλι στ'@ρχιδι@ τους θα τον εγραφαν τον νομο...οπως αυτοι που κυκλοφορουν με αυτοκινητα/μηχανακια διελυμενα και ειναι δημοσιος κινδυνος...οσο για τα μικρα παιδακια που δν ξερουν να διαβαζουν τον δρομο κ λοιπα πολυ απλα δεν αναπτυσσουν ταχητητες μεγαλυτερες των 10 αντε 15 km/h... και δν ειπα οτι διαφωνω να γινει υποχρεωτικη η χρηση κρανους στα ποδηλατα, αλλα και να γινει ολοι θα λενε οτι το κανε η κυβερνηση για να μας παρει λευτα...εδω δν τα φορανε πανω σε μηχανακια, και τωρα π βγηκε ο νομος με τα 700 ευρωπουλακια πηγανε ολοι και αγορασαν τα κρανη π εχουν στις οικοδομες!!! απλα φιλε μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ!! γτ οσα λευτα προστιμο κ να σ βαλει αυτος που εχει να πληρωσει σημαινει οτι κανει ο,τι γουσταρει παιζοντας κ με τις ζωες των αλλων... Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 καλα ρε λιμενεργατης εισαι;;:blink:.τι ειναι αυτο με εσενα,5 λεξεις 7 βρισιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 παιδια μη φορατε κρανη, μην οδηγειτε με τα ορια ταχυτητας, κοντα στα σχολεια με 100, χωρις ζωνη ασφαλειας, πινετε και οδηγειτε... απλα πραγματα... τι τη θελουμε τη ζωη μωρε? να πω οτι γνωστος επεσε με μια μηχανη και σουρθηκε μεχρι το πεζοδρομιο οπου και χτυπησε με το κεφαλι? αυτος ειχε το κρανος στο χερι και χτυπησε σοβαρα (ευτυχως ειναι μια χαρα τωρα), η κοπελα του το φοραγε και χτυπησε ακριβως με την ιδια δυναμη και τροπο στο πεζοδρομιο και δεν επαθε ΤΙΠΟΤΑ. απλα παραδειγματα που ολοι εχουμε απο ενα, αποδεικνυουν οτι το κρανος σωζει. και βγαινει ο καθε μαμακας και λεει οτι του κατεβει απο το ρετιρε? (που ειναι ξενοικιαστο προφανως)... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Το κράνος΄σώζει ζώές :p Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 to kranos mou exei sosei ti zoi 2 fores...mia varesa se mantra kai mia stin asfalto... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 to kranos mou exei sosei ti zoi 2 fores...mia varesa se mantra kai mia stin asfalto... όσο και αν δε θέλουμε να το δεχτούμε το κράνος σώζει ζωές και όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες!;)το κράνος είναι απαραίτητο!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Εγώ πιστεύω πως αυτοί που δεν φοράνε κράνος το κάνουν για να μην τους χαλάσει το μαλλί.Και καλά κάνει ο αστυνόμος που θα του κόψει κλήση μπας και βάλει έτσι μυαλό. Απαραίτητο είναι το κράνος:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 εμενα δεν μου αρεσει που λενε...γιατι φορας κρανος στο χωριο μεσα;;;;σιγα μην παθεις τιποτα....λες και εχουμε κανει συμβαση με το θεο για το που θα πεσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 mesa sto xorio exo pesei etsi gia plaka apo mpantes i kolllies kamia 5aria fores ostoso polla mporeis na patheis..xtipima se pezodromio na sou petaxtei kanas pezos kai alla polla..ostoso ola ta atiximata ginontai se apostasi to polli 10-15xm apo to spiti sou opote i logiki tou "forao to kranos se ligo kai oxi otan ksekinao"einai poli lathos... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Καλα πες οτι εισαι αχρηστος τωρα και μην μιλας καθολου!!! Πλακα κανω,με τον Χρονη ειμαστε στην ιδια ταξη! Παντα κρανος μαγκες και να ξερετε οτι οποιος σας δει με κρανος και σας πει φλορο,ειναι τρεις φορες περισσοτερο!!!Το κρανος ειναι η μαγκια και χωρις αυτο δεν εισαι ολοκληρομενος μηχανοβιος! Με τον XronisR παμε για ολοσωμη στολη τωρα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 XronisR και Deltonakias, υπάρχουν και τα PM. Φτάνουν τα άσχετα μηνύματα, θενξ. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Loipon autos o tipos pou grapse to arthro einai periptosi....Vasika thelei pirovolima...Ego exo ena kranos AGV ROSSI EDITION TOU 2006 timi 260+40 gia tin iridizousa zelatina.Nomizete polla lefta?Mallon alla otan se xoun sosei apo petradaki pou fige apo mprostini roda autokinitou kai apo spourgita pou erxetai kata pano sou eno esi pigaineis me 150+ ego tha ta ksanadina ta lefta...Gi auto tis fores pou den evala kranos tis metaniono giati i zoi einai oraia gia na tin spataliso eksaitias ton gnomon ton filon mou kai gia tin morfi ton mallion mou otan to vgalo..Eksallou se prostateui ton xeimona apo to krio...;) Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 προσωπικα δεν τα εχω με το κράνος.το φοράω κανονικά.τα χω όμως με τους καραγκιόζηδες που κόβουν 5 πόντους στα ρίχνουν στα αυτιά με το πρόστιμο και καπάκι σου αφαιρούν και για 10 ημέρες το δίπλωμα.κι όλα αυτα γιατί.μήπως τους ενδιαφέρει το κεφάλι μου η τα όμορφα λεφτά που θα πέσουν στα ταμεία.μπούμερανγκ όμως είναι αυτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 προσωπικα δεν τα εχω με το κράνος.το φοράω κανονικά.τα χω όμως με τους καραγκιόζηδες που κόβουν 5 πόντους στα ρίχνουν στα αυτιά με το πρόστιμο και καπάκι σου αφαιρούν και για 10 ημέρες το δίπλωμα.κι όλα αυτα γιατί.μήπως τους ενδιαφέρει το κεφάλι μου η τα όμορφα λεφτά που θα πέσουν στα ταμεία.μπούμερανγκ όμως είναι αυτα. Ε αν φοράς το κράνος δεν έχεις πρόβλημα!Εκτός αν τύχει να το ξεχάσεις πχ και σε πετύχει αστυνόμος αλλά πιστεύω πως πρώτη έγνοια σου πρέπει να το χεις:) O αστυνόμος τη δουλεία του κάνει.Και αν πρέπει να σου κόψει πρόστιμο θα το κάνει.Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 μα δεν φταίνε οι αστυνομικοί εννοείται Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts