Jump to content

fedo1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fedo1

  1. fedo1

    Wind Plus

    Tipota re paidia?
  2. fedo1

    Wind Plus

    Re paidia exw ena provlima. Egw exw to k800 kai katafera me wind plus kai mini opera na exw dwrean internet kai ola ta synafi. Par' ola afta, dokimasa se ena nokia 6288 kai kati dn paei kala. Perasa tis ry8miseis, alla molis mpainw me opera mini xrewnomai. Dn 3erw ti ftaei alla einai poly mperdema me to 6288. 3erei kapoios kati? Dn mporw na katalavw ti ekana la8os. Einai arketa epeigon giati einai gia enan filo fantaro pou feugei opou na nai.
  3. Και η betoto μια χαρά είναι κατ εμέ.
  4. Πολύ καλά πήγαμε και χθες. Σούτσβαλ με 2.00, Λεβερκούζεν με 2.40, Στουτγγάρδη με 1,50, Χ η Ρεν, Ασσο τη Βαλένθια και ο Άσσος της Ραπίντ με στείλανε ταμείο.:lol::lol:
  5. Εγω πριν 2 μήνες είχα ένα ατύχημα και θεωρώ ότι σώθηκα λόγω του κράνος. Ένας κ**λγερος άνοιξε την πόρτα απο σταματημένο corsa την στιγμή που περνούσα με το μηχανάκι. Με χτυπάει και πέφτω με το κεφάλι πάνω σε ένα Αλφα ρομεο και μετά πάλι με το κεφάλι στην άσφαλτο. Με έσωσε. Το σοκ φυσικά ήταν μεγάλο. Μετά δεν ήθελα για δυο βδομάδες να ξαναπάρω μηχανάκι. Αλλα τώρα ΟΚ. Και να πεις ότι έτρεχα? Με 15-20 πήγαινα. Μόλις είχε ανοίξει φανάρι μέσα στην πόλη. Το NSR κατά περίεργο τρόπο δεν έπαθε τίποτα...
  6. Αυτό που είπες ισχύει. Είχε ο ξαδερφός μου ένα και του είχε φορέσει το μοτερ της XT που ταιριάζει. Σκοτωνε μιλαμε.
  7. Εγώ έχω αυτό και δεν το αποχωρίζομαι. http://picture.yatego.com/images/4110f6956d9cf8.7/vertigomysticgr.jpg
  8. Εμένα πάντως για πρακτική στο 50αρι με έβαλαν να κάνω 1 γύρα στο προαύλιο της αστυνομίας. Δεν με κοιτούσε καν ο μπάτσος. Διαβαζε ένα ένα τα ονόματα για τους επόμενουσ. Εγώ πάντως με Scooter 100αρι έδωσα για το πενηντάρι.(Ένα Zipακι Piaggio Του φίλου μου). Μόνο κρανος κοιτούσαν αν είχες μωρε. Και με τα πόδια που λέει ο λόγος να έκανες τη γύρα, θα στο έδιναν το δίπλωμα αρκεί να φορούσες κράνος.:lol::lol::lol:
  9. Χθες έπαιξα 2 γκολ για τη Ξανθη και έπεσα μεσα. Σε συνδυασμό με ασσο την Μπαρτσα, ασσο την Οσέρ και διπλό τον Αγιαξ σήμερα. Καλόοοοοο.
  10. Αλλά μην καταλάβουν ότι δεν έχεις μαζί σου δικό σου κράνος. Εμένα με 1000 παρακάλια με άφησαν να δωσω.
  11. Δεν θα σου πρότεινα τον 125 της Λιφαν. Θα έχεις προβλήματα. καλύτερα ο 110 και κάνει 260 ευρώ περίπου.
  12. Από το 50αρι το καντράν?
  13. Μπα.. κανα 200αρι το πολύ νομίζω.
  14. Νομίζω ότι έχει ενδείξεις.. ναι.
  15. Εμένα δεν κρατάει ρελαντί όταν έχω ανοιχτά τα φώτα.
  16. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το ρίσκο και να το περάσεις αδήλωτο. Αν στο φέρει μεταφορική εταιρία, το περνάς άνετα αδήλωτο γιατί στο φέρνει στο χώρο σου η αυτοκινητάμαξα και μετα εσύ το κρύβεις ή το κόβεις αμέσως. Αλλιώς πρέπει να κοπεί πριν έρθει στην Ελλάδα. Τα έξοδα για τη μεταφορά είναι 750 ευρώ περίπου απο γερμανία. Τα ξέρω αυτά γιατί έχουμε αυτοκινητάμαξα που μεταφέρει αυτοκίνητα από γερμανία, καθώς επίσης και μάντρα με φορτηγά και φέρνουμε συνέχεια αυτοκίνητα για κόψιμο.
  17. Το κωλοφάναρο του Dynamic δεν ταιριάζει στο sprinter. Το ρώτησα. Και δεν έχουν βγάλει κάτι ακόμη.. Εγω βασικά ψάχνω φανάρι για πίσω που να έχει και ενσωματωμένα τα φλας.
  18. Δεν ξέρω αλλά αν πρόκειται για 125, θα διέθετα περισσότερα και θα κοιτούσα το crypton, το Innova και γιατι όχι το Kristar τησ modenas. Και αν έφτανα στα 2200 θα έπαιρνα δαγκωτο το Dynamik.
  19. Δεν λέει αυτό. Θέλει να πει να έχει νόμιμα το μοτέρ 125 πάνω αλλά να το καβαλάει με δίπλωμα απο 50 κυβικά. Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται.
  20. Αφού είχες δυνατότητα για 125 δεν επρεπε να παρεις Daytona. Τεσπα.. Για 50αρι θα πρότεινα σκουτεράκι. Aprilia..
  21. Εγώ το έχω πάρει και το ψιλομετανιώνω μέρα με τη μέρα. Το 50αρι σκεφτεσαι?
  22. Στο 125 ναι. Στο 50αρι μόνο η νεκρά(N) και η τετάρτη(TOP). Εξωτερικά είναι όμορφο. Αλλά σαν όλα τα κινέζικα δεν τραβάει και τα πλαστικα τριζουν λες και παίζουν σε συναυλία. Ποτε το φανάρι μπροστα, ποτε η καρίνα κατω, πότε το μπροστινό φτερό... Διάολος και μισός μιλάμε. Ας μην μιλίσω για τα μαμά δισκόφρενα. Τσιρίζουν πάρα πολύ..
×
×
  • Create New...