Jump to content

Deltonakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    375
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Deltonakias

  • Ημ. Γέννησης 26/10/1989

Deltonakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι συζητηση να χει το Ninja(ο Θεος να το κανει)250??? xaxa
  2. Παιζει και να ειναι το τριτο-τεταρτο θεμα που ανοιγει καποιος με αυτο μηχανακι...
  3. +1 στον madloufo... Βεβαια οι 2χρονοι κινητηρες ειναι πισω στο θεμα τεχνολογιας αλλα μπροστα για ολους τους αλλους λογους που ανεφερε ο mad! Και μην ξεχναμε τα ιστορικα μηχανακια Aprilia RS 250, Suzuki RGV500Γ, Yamaha RZ500-RD350, Honda NSR400-250 κ.α.
  4. Μαγκες μην τρελενεστε... Ολα παιζονται.. δεν εχει σημασια αν ειναι τετραχρονο ή διχρονο,σημασια εχει το πως το πας και φυσικα κατα ποσον το χεις πειρακσει! Ενα ζιτα μαμα παει οπου γουσταρεις.. Ενταξει δεν θα παει οπως το Ninja ουτε τα ιδια χιλιομετρα θα κανει... Αλλα σε σχεση με ενα Crypton R, τα ιδια... Εναμησι χρονο ειχα το ζιτα μου 56,5 και δεν ειχε βγαλει τπτ αλλα τωρα που το εκανα 58 ολο και κατι ζηταει.. Αλλα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ του Ninja και των παπιων. Να το συγκρινεται με τον ανταγωνισμο του που ειναι τα Aprilia RS125, Yamaha R125, Cagiva Mitto 525 κ.α. Στην συγκεκριμενη συγκριση ψυφιζω RS γιατι απλα ειμαι ερωτευμενος με αυτο το μηχανακι!!!
  5. Παιδες για να μην λεμε τρελλες η 250R δεν βγαζει 180 που να χτυπιεστε... Παρτε χαμπαρι οτι δεν ειναι μηχανακι επιδοσεων.. Ειναι για καποιον νεο που θελει να ξεκινηση με μια ''αθωα'' supersport...
  6. Το GT-R ειναι απλα μουν@ρ@!!!! Το ειδα στην εκθεση Athens Tuning Show σε λευκο και ηταν απλα τελειο!!! Το οδυγησα κιολας!!! Στο Gran Turismo 5 Prologue!!:lol:
  7. Για να βοηθησω λιγο την κατασταση ο escape δεν ειπε οτι δεν μπορει να μετραπει σε αγωνιστικο, ειπε οτι το Impreza απλα με λιγες μετατροπες μπαινει σε αγωνες Ν, σε αντιθεση με το evo που θελει πολλα ''ξιλωματα''... Αυτο εννοουσε! Υ.Γ. Αν και εγω νομιζω οτι χριαζονται τις ιδιες μετατροπες, ενα STi με ενα Evo X (οχι το SST)
  8. Χαχαχαχαχαχα αυτο με τον γαμο απλα σκοτωνε!!!
  9. Σας ειχα πει οτι μου το πουλαγε 35.000 οταν βγικε το 10αρι????? Αλλα το ειδε σε μια εκθεση και το μετανιωσε, ερωτευτικε πιο πολυ μετα το 9αρι και παει πεταξε η ευκαιρια!! Τωρα ειναι ηδη καπου στα 370hp και απλα.... I'm waiting for walk!!! Ειναι m0υν@ σε μαυρο!!!
  10. ταξιδιωτης22... κοιταχτε Μ3ονι που σκοτωνει!!! Οσο για τα evo-impreza παντα το εσωτερικο τους ηταν χαλια... Εξω ξαναπει, ξαδερφακι μου ειχε το evo VI, και το πουλησε φετος και πηρε το IX... Φυσικα και τα δυο μαυρα.. Ελεγε να το πουλησει και αυτο για να παρει το X αλλα (δεν ξερω γιατι) το μετανιωσε. Τεσπα θελω να πω πως εμπαινα στο 6αρι και νομιζα οτι εμπαινα σε Colt! Αλλα για να πω την αληθεια δεν με ενοιαζε καθολου γιατι ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΕVO!!! Μολις πηγαιναμε βολτα τα ξεχναγα ολα!!!
  11. Το γελας?? Ασε που στα M3-A5 τα extra φτανουν την τιμη στα υψη!! Πανε και παιρνουν Μ3 λευκα για να γλιτωσουν... Αχχ ας με λενε Αλιμπεηνα και ας ψοφαω απο την πινα...
  12. :lol::lol::lol: Ναι μην περιμενεις να συμφωνησουμε ποτε στο thread της Formula 1!:D Οι υπογραφες μας παιζουν στα μαχαιρια!!!:mad: :p
  13. Και γω ετσι ελεγα αλλα υπαρχουν κατι ψιλομαλακιες οπως φριδακια,spoilers,μεταλλικο χρωμα,ταπετσαριες κ.α. που ''στα παιρνουν'' χωρις να το καταλαβεις!
  14. Καταρχας στα 46 χιλιαρικα δεν ειναι με τιποτα το full extra... Το S3 προοριζεται για γρηγορη οδηγηση, ειναι sport αλλα δεν συγκρινεται με τιποτα, μα με τιποτα με evo-impreza... Πουθενα δεν τα πιανει, ουτε σε ευθειες, ουτε σε στροφες, ουτε καν σε εξελιξη...
×
×
  • Create New...