Jump to content

tsekis_han

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsekis_han

  • Ημ. Γέννησης 27/11/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

tsekis_han's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει το καταστατικό της πολυκατοικίας από τότε που την έφτιαξε ο εργολάβος. Ακόμα και στο συμβόλαιο αγοράς του σπιτιού πρέπει να συμφωνείς με αυτό το καταστατικό. Οπότε από την στιγμή που γίνεται η αγορά της κατοικίας συμφωνείς με το 30% του πετρελαίου ασχέτως αν το χρησιμοποιείς ή όχι. Από εκεί και πέρα αν το χρησιμοποιήσεις πάει ανάλογα με τον μετρητή που έχει το κάθε διαμέρισμα (ωρομετρητής). Απλώς ήθελα να δω αν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτόν το νόμο που προανέφερα. Γιατί για τα κενά διαμερίσματα γνωρίζουμε τι γίνεται. Στην ουσία γίνεται αυτό όταν οι κατοικίες είναι κλειστές π.χ η κάτω οικεία αν δεν θερμαίνεται επιβαρύνει και εμένα περισσότερο γιατί θα χρειαστεί παραπάνω ώρα η οικεία μου για να ζεσταθεί. Ακόμα και ο διπλανός μου αν το έχει κλειστό και εγώ τα καλοριφέρ πάλι θα θέλω περισσότερη ώρα για να ζεσταθεί το σπίτι συνεπάγεται μεγαλύτερη κατανάλωση οπότε περισσότερα έξοδα. Αν εγώ όμως δε χρησιμοποιώ το καλοριφέρ (πετρέλαιο) και ζεσταίνω το σπίτι με διαφορετικό τρόπο (κλιματιστικό, ηλεκτρικό καλοριφέρ) δεν θα συμβαίνει αυτό που ανέφερα λίγο πιο πάνω για το αν θα επιβαρύνω τον διπλανό μου ή τον από κάτω μου. Θα υπάρχει σωστή θερμοκρασία για μένα στο σπίτι και θα "ζεσταίνει" και δεν θα επιβαρύνει τους άλλους γύρω μου, αφού θα υπάρχει πηγή θερμότητας.
  2. Καλησπέρα, Έχω κάποιες ερώτήσεις σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης. Υπάρχει κεντρική θέρμανση στην πολυκατοικία με ωρομετρητές. Δεν χρησιμοποιώ τη κεντρική θέρμανση και θα ήθελα να μάθω πρώτον, αν υπήρξε κάποια τροποποίηση του ΦΕΚ Δ' 631 του 1985. Δεύτερον αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγώ απο το 30% πάγιο σύμφωνα με το καταστατικό της πολυκατοικίας. Υπάρχει θέρμανση στο σπίτι απο άλλες πηγές ενέργειας όπως κλιματιστικό και ηλεκτρικό καλοριφέρ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Και απο που μπορεί να το προμηθευτεί το κιτακι κάποιος?
  4. Ξέρεις αναλυτικά να μας πεις τι περιλαμβάνει αυτό το κιτακι?
  5. Εαν κάτσεις να συγκρίνεις και τα άλλα 250αρια σε σχέση απόδοση/χαρακτηριστικά- τιμή θα δεις οτι είναι η ιδανικότερη λύση. Πάντα για 250cc μιλάμε :)
  6. Στα 18 βγάζεις το "πρώτο" δίπλωμα για μηχανή το λεγόμενο Α1 το οποίο ισχύει για μηχανές μέχρι 25 KW άρα μπορείς να οδηγείς την kawasaki ninja 250r χωρίς θεωριτικό πρόβλημα. Αλλά επειδή οι ελληνική αστυνομία ειναι άστα να πανε συν το ότι στην άδεια της μηχανής δεν αναφέρει τπτ σχεδον για cc ή kw μπορεί να σε γράψουν. Θα σε πάνε δικαστήριο αλλά είναι 1000% ότι θα αθωοθείς με ένα απλό χαρτί που θα πάρεις απο την αντιπροσωπεία αγοράς που θα λέει ότι η μηχανή δεν υπερβαίνει τις 25 kw. Εν τέλει μπορείς να την αγοράσεις και να την καβαλάς άφοβα. ΥΓ. Εγώ αυτό θα κάνω πάντως :)
  7. Ναι όμως έρχεται για τον ανταγωνισμό....Όλα τα άλλα που είπες είναι άλλων εταιριών...Αν και εγώ δν πιστεύω να έρθει κατω απο 4000 αν και θα το ήθελα πολύ...Να είμαστε ρεαλιστές...Δν γίνεται ένα τέτοιο εργαλείο να έχει λίγα λεφτά όσο και να θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό...Η μηχανή δίνει αυτά και αυτά έχει τόσο το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα στην αγορά και άμα θες το αγοράζεις...
  8. Αναμενόμενο...Αφού γύρω στα 4.400 έχει το Ybr της yamaha...
  9. Το μοντερ/ρουτερ είναι το κλασσικό που δίνει η Οτενετ στους πελάτες της για ασύρματες συνδέσεις δλδ για ταχύτητες άνω των 1mb....Βασικά μπήκα και στο site της sagem αλλά δεν το βρήκα :( ....Το laptop συνδέεται κανονικά με ethernet και έχω και internet και απ'όλα....Θα ψάξω αυτό που είπες με τις ip και θα δω ξανά τις ρυθμίσεις στο router.... Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου...!
  10. Αρχίζω κατευθείαν με την παρουσίαση του προβλήματος ζητώντας τη βοήθεια σας για την επίλυσή του...Λοιπόν έχω ένα routeraki sagem 1500 f@st...Το σταθερό pc παίρνει κατευθείαν ιντερνετ με ethernet και όλα μια χαρα :) ...Τώρα όμως το πρόβλημα είναι στη σύνδεση του laptop...Συνδέεται αλλά δν μπορώ να μπω στο ιντερνετ αλλά ούτε και να δω ότι κοινόχρηστο υπάρχει.. Μου λέει στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης " Πρόσβαση : Περιορισμένη συνδεσιμότητα Και ότι το δίκτυο δεν είναι αναγνωρισμένο :(:( Τι να κάνω?? Ζητάω τα φώτα σας!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
  11. Κατάσχεση δεν γίνεται ποτέ...Εκτός αν έχεις απαγορευμένες ουσίες στο όχημα...Σου αφαιρούν την άδεια νομίζω..
  12. Kούνα το κεφάλι σου ρε...Πήγα στον σχολή για να κάνει εκείνη τις διαδικασίες που χρειάζονται για να μν τρέχω εγώ απο δώ και απο κει...Πήγαν στο τέλος για ημερομηνία μου χτύπησαν ενα τηλεφωνάκι μετά και πήγα και έδωσα....
  13. Και εγώ για αλλαγή με βλέπω...350w είναι..Ένα blue storm...FSP350-60THN/ THN-P.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
  14. Δν νομίζω να πάρω saphhire...Λόγω του ότι δν τα πάει καλά με τους amd...Και γενικά τα παιχνίδια παίζουν καλύτερα με nvidia...Τώρα όσον αφορά το τροφοδοτικό πρέπει να είναι στα 400w...Δεν είμαι σίγουρος..Αυτήν τη στιγμή δεν είμαι σπίτι..Θα το κοιτάξω και θα απαντήσω...Μπορεί να είναι και 350...Δεν θυμάμαι...
×
×
  • Create New...