Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε το op 6 οπότε φιλάκια στο Α3 . Μπαίνει στο συρτάρι μέχρι νεωτέρας. Μπαίνω στο telegram μπας και γίνει τπτ αλλά χλωμό το βλέπω . Security update αλήθεια γτ δεν έδωσαν ;

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω ίσως την τελευταία συσκευή που με καλύπτει απολυτα.

sd card-audio jack-amoled-τέρας μπαταρία - υπερυθρες-ραδιοφωνο-σχεδιαστικα του γούστου μου-γρηγορο-ικανοποιητικοτατη κάμερα και όλα αυτά σε τιμή χωμα. :X

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Τι είναι το DAB; :)
Ψηφιακό ραδιόφωνο. Όπως έγινε ψηφιακή η εκπομπή στην τηλεόραση, το αντίστοιχο για ράδιο.

Sent from my Mi A3

Μέχρι γυρίσουμε εμείς σε DAB ίσως τα κινητά να μην είναι όπως τα ξέρουμε σήμερα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά μέσα στην δεκαετία πάντως.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω ίσως την τελευταία συσκευή που με καλύπτει απολυτα.

sd card-audio jack-amoled-τέρας μπαταρία - υπερυθρες-ραδιοφωνο-σχεδιαστικα του γούστου μου-γρηγορο-ικανοποιητικοτατη κάμερα και όλα αυτά σε τιμή χωμα. :X

Ε καλά μην υπερβάλλεις . Κ το rn8 pro τα ίδια κάνει κ με καλύτερη μπαταρία και με nfc .

Και με mediatek και miui. Μπλιαχ...

Sent from my Mi A3

Kγω τα ίδια έλεγα μέχρι που δούλεψα για μια μέρα ένα .Πάει σφαίρα πολύ πιο γρήγορο από οτιδήποτε άλλο σε midrange. Οκ μπορεί να μην πάρει κανένα update ,αλλά τουλάχιστον σε αυτό το ξέρεις :p

Έχω πολύ κακή εμπειρία από mediatek, και όσο καλό και να φαίνεται θα το απέφευγα. Συν του ότι ξεχνάς την gcam. Βάλε και το miui, και δε θέλει πολύ...

Sent from my Mi A3

Edited by Mark_K

Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου στην συγκεκριμένη περίπτωση. Γενικά, ναι θα συμφωνούσα μαζί σου στα περισσότερα. Αλλά για το Α3 το οποίο αγόρασα ως 2ο, μου φαίνεται πάρα πολύ καλό και το χρησιμοποιώ αρκετά και ως πρώτο, με το στανιό να συμφωνήσω ότι είναι μεγάλη έλλειψη που βρίσκεται στις 20/2/20 σε Android 9 και ενημέρωση ασφαλείας 1/20; Και πες ότι σκεφτόμουν έτσι. Να τιμωρήσω την xiaomi; Με ποιον τρόπο; Να πουλήσω τη συσκευή και να πάρω άλλη;

Sent from my Galaxy S10e

Συγνωμη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση συνενωησης.

Εσυ εχεις κολησει οτι μας πειραζει η συσκευη ενω ολοι παραπονιουντε για την συμπεριφορα της εταιριας και οχι για την συσκευη.

Πουθενα δεν εγραψα οτι το a3 δεν ειναι αψογο για τα λεφτα του.το αντιθετο.

Ανοιξε λιγο το μυαλο σου λοιπον να αντιλαμβανεσαι τι λενε οι γυρω σου.

Πάλι προσπαθείς να το πας αλλού. Δηλαδή άλλο πράγμα η συσκευή, και άλλο η συμπεριφορά της εταιρείας. Αυτό που αποκαλείς συμπεριφορά, αφορά την συσκευή και όχι κάτι ιδεολογικό. Μου φαίνεται λοιπόν αστείο όλο αυτό, τι να κάνουμε; Πρέπει δηλαδή να συμμερίζονται την άποψη αυτή, περί άσχημης συμπεριφοράς, ακόμη και αν δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα; Και σε ξαναρωτάω, πως κατά τη γνώμη σου μπορώ να τιμωρήσω αυτή τη συμπεριφορά; Τη συσκευή δεν την πουλάω, οκ. Να βγαίνω καθημερινά να κράζω που δεν ήρθε το update? Τόσο απίθανο το βλέπεις να υπάρχει κόσμος που το συγκεκριμένο το βλέπει ως ελάσσονος σημασίας, και εντελώς ανούσια την ανάγκη για κράξιμο;

Sent from my Mi A3

Συγνωμη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση συνενωησης.

Εσυ εχεις κολησει οτι μας πειραζει η συσκευη ενω ολοι παραπονιουντε για την συμπεριφορα της εταιριας και οχι για την συσκευη.

Πουθενα δεν εγραψα οτι το a3 δεν ειναι αψογο για τα λεφτα του.το αντιθετο.

Ανοιξε λιγο το μυαλο σου λοιπον να αντιλαμβανεσαι τι λενε οι γυρω σου.

Μα η εταιρεία έχει αυτή την... συμπεριφορά μόνο στο Α3 και σε άλλες ΟΝΕ συσκευες.

Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποιο θέμα με τις άλλες (MIUI) συσκευές.

Άρα είναι θέμα συσκευής, σύμφωνα με το σκεπτικό σας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάλι προσπαθείς να το πας αλλού. Δηλαδή άλλο πράγμα η συσκευή, και άλλο η συμπεριφορά της εταιρείας. Αυτό που αποκαλείς συμπεριφορά, αφορά την συσκευή και όχι κάτι ιδεολογικό. Μου φαίνεται λοιπόν αστείο όλο αυτό, τι να κάνουμε; Πρέπει δηλαδή να συμμερίζονται την άποψη αυτή, περί άσχημης συμπεριφοράς, ακόμη και αν δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα; Και σε ξαναρωτάω, πως κατά τη γνώμη σου μπορώ να τιμωρήσω αυτή τη συμπεριφορά; Τη συσκευή δεν την πουλάω, οκ. Να βγαίνω καθημερινά να κράζω που δεν ήρθε το update? Τόσο απίθανο το βλέπεις να υπάρχει κόσμος που το συγκεκριμένο το βλέπει ως ελάσσονος σημασίας, και εντελώς ανούσια την ανάγκη για κράξιμο;

Sent from my Mi A3

Τι εγινε?

Δεν καταλαβαινεις την διαφορα με την συσκευη και την συμπεριφορα της εταιριας?

Τι να πω παραπερα βρε φιλε.

Ολοι στον πλανητη ξερουν ας πουμε οτι η meizu βγαζει φοβερες συσκευες αλλα ξεχνανε τα update και την υποστηριξη.

Οποιος λοιπον αγοραζει κατι τετοιο ξερει γιατι το κανει.

Στην xiaomi htan αλλιως τα πραγματα και τα αλλαζει τωρα.

Το πως θα τιμωρησει καποιος μια εταιρια η οποιονδηποτε ειναι δικη του επιλογη και εμενα δεν μου πεφτει λογος να σου πω εσυ τι θα κανεις θες δεν θες να τιμωρησεις καποιον.

Το να μην σε πειραζει λοιπον να σε κοροιδευουν δεν σημαινει οτι οι αλλοι πρεπει να ακουνε δικαιολογιες για καλυψη μιας εταιριας.

Εγω δεν εχω παραπονεθει εδω οσο οι αλλοι αλλα δεν σημαινει οτι θα βαλω χερι σε οποιον τον πειραζει και το δειχνει περισσοτερο.εσυ το κανεις αυτο και στην ουσια συμετεχεις σε αυτο που κατακρινεις και μαλιστα με λαθος επειχηρηματα.

Επειδη ομως βλεπω οτι δεν θες να καταλαβεις κλεινω εδω την συζητηση.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα η εταιρεία έχει αυτή την... συμπεριφορά μόνο στο Α3 και σε άλλες ΟΝΕ συσκευες.

Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποιο θέμα με τις άλλες (MIUI) συσκευές.

Άρα είναι θέμα συσκευής, σύμφωνα με το σκεπτικό σας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ξερουμε φιλε μου αυτο που λες και για αυτο φωναζουν ολοι η οι περισσοτεροι παγκοσμια.

Το κανει στις συσκευες androidone μονο αλλα τις εχει πουλησει.

Μποιοκοταρει τις συσκευες της δηλαδη.και λεμε οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο ουτε επαγγελματικο.

Το τι υποννοεί ή υποθέτει κανείς είναι άσχετο με το τι ισχύει και έχει υποσχεθεί ο κατασκευαστής. Με συγχωρείς, αλλά κατά τι γνώμη μου εσύ είσαι λάθος αν έκανες τις υποχωρήσεις που λες, περιμένοντας ότι θα έχεις ταχύτερες αναβαθμίσεις ενώ δεν έχει πει κανείς ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν λέω να πει κανείς μπράβο, αλλά έχει αρχίσει και καταντάει κουραστική η καθημερινή κλάψα και η παράθεση των ινδικών νέων για να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο. Και εννοείται πως θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου, αν σε είχε αφήσει πραγματικά χωρίς υποστήριξη, δηλαδή σου είχε δώσει ένα λειτουργικό γεμάτο bugs και από ενημέρωση ασφαλείας σε είχε κανένα 3μηνο πίσω. Επειδή έχω android 10 στο άλλο μου τηλέφωνο, σου ξαναλέω πως δεν είδα καμία αντιληπτή διαφορά από την 9, πέραν ίσως του dark mode. Σιγά τα ωά δηλαδή.

είχα την προηγούμενη εμπειρία από το α1 και περίμενα έστω κάτι ανάλογο, εδώ έχω δύο μήνες καθυστέρηση από το "ανάλογο"

επίσης ο κατασκευαστής μια χαρά έχω την εντύπωση ότι υποσχέθηκε, αλλά δεν βλέπω να κάνει

για την κλάψα θα συμφωνήσω ότι είναι κουραστική αλλά είναι δικαιολογήμενη, η xiaomi είναι απαράδεκτη και αν δε πέσει κράξιμο δε θα έρθει στα ίσια της, καλό θα ήταν να είχε και κάποιο αντίκτυπο στις πωλήσεις της όλο αυτό μπας και συνέλθει γρηγορότερα

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ε καλά μην υπερβάλλεις . Κ το rn8 pro τα ίδια κάνει κ με καλύτερη μπαταρία και με nfc .

Νομίζω εσύ υπερβάλεις μιλάς για μια συσκευή που έχει LCD οθόνη, κάνει 200+, έχει MIUI, και επεξεργαστή mediatek; Και που απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό; Και να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. έχεις σίγουρα το mi a3; Η απλά τρολαρεις την συσκευή και την Xiaomi γενικότερα;

Νομίζω εσύ υπερβάλεις μιλάς για μια συσκευή που έχει LCD οθόνη, κάνει 200+, έχει MIUI, και επεξεργαστή mediatek; Και που απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό; Και να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. έχεις σίγουρα το mi a3; Η απλά τρολαρεις την συσκευή και την Xiaomi γενικότερα;

LCD με μεγαλύτερη ανάλυση και κατά πάσα πιθανότητα αρκετά πιο φωτεινή

οκ ωραίες οι amoled, αλλά δεν είναι και κάποιο άγιο δισκοπότηρο της τεχνολογίας ειδικά όταν είναι και τόσο low end όπως η δική μας

από πολλές απόψεις μια πιο ποιοτική lcd θα ήταν προτιμότερη

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Δεν ξερω τι κανει η αμολεντ στον ηλιο εγω κατοχος miA1 που τα τσεκαρα με φωτεινοτητα στο τερμα σε καταστημα.... το pro8 ερχοταν πρωτο το δικο μου 2ο κ το mia3 φτωχος συγγενης σε αυτο το θεμα.

γενικα χωρις να το ψειρισω πολυ η οθονη τουλαχιστον μεσα στο καταστημα ηταν η χειροτερη απο τις 3.

Edited by satsok1979

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

LCD με μεγαλύτερη ανάλυση και κατά πάσα πιθανότητα αρκετά πιο φωτεινή

οκ ωραίες οι amoled, αλλά δεν είναι και κάποιο άγιο δισκοπότηρο της τεχνολογίας ειδικά όταν είναι και τόσο low end όπως η δική μας

από πολλές απόψεις μια πιο ποιοτική lcd θα ήταν προτιμότερη

Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα έδινες 250€ για να πάρεις αυτό το κινητό με μια καλύτερη οθόνη?με τα χαρακτηριστικά του τα 150€ είναι ότι πρέπει και ας είχε και χειρότερη κατηγορίας οθονη πιστεύω.και στην τελική ότι πληρώνεις παίρνεις!

Δεν ξερω τι κανει η αμολεντ στον ηλιο εγω κατοχος miA1 που τα τσεκαρα με φωτεινοτητα στο τερμα σε καταστημα.... το pro8 ερχοταν πρωτο το δικο μου 2ο κ το mia3 φτωχος συγγενης σε αυτο το θεμα.

γενικα χωρις να το ψειρισω πολυ η οθονη τουλαχιστον μεσα στο καταστημα ηταν η χειροτερη απο τις 3.

Αν δεις κάτι λευκό μπορεί να έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα η lcd αλλά δες μαύρο χρώματα γωνίες όπου είναι η μέρα με τη νύχτα

Ναι τρολαρω την xiaomi γτ τα έχει κάνει όλα τέλεια . Aν εσύ νιώθεις ευχαριστημένος να στο πω

Αν δεις κάτι λευκό μπορεί να έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα η lcd αλλά δες μαύρο χρώματα γωνίες όπου είναι η μέρα με τη νύχτα

στο λευκο απο οτι ειδα δεν υπαρχει ''μπορει'' τουλαχιστον σε αυτες τις 3 συσκευες.το A3 δεν μου αρεσε.

στα χρωματα στα εικονιδια παλι δεν ειδα κατι καλυτερο ακομα κ απο την συσκευη μου που ειναι αρκετα παλιοτερη.

τωρα για γωνιες κ μαυρο δεν ξερω.η γωνια δεν με νοιαζει γιατι το κινητο το βλεπω φατσα καρτα δεν το γυριζω περα δωθε.

στο μαυρο ναι υποθετω ειναι + των amoled αλλα κ παλι εκει για αυτους που ισως βλεπουν ταινιες κ πολυ you tube.

ολα αυτα με τα κινητα στις αυτοματες ρυθμισεις τους.δεν ξερω αν τα πειραξεις αν αλλαζει κατι.

στην ενταση του ηχου το mia1 μου τα εσκισε κ τα 2:cool:

για εμενα πχ μπορει κριτηριο στο θεμα οθονης να ειναι η φωτεινοτητα...στον αλλον να βγαζει 8 ωρες κ να παλευει να σπασει τα ρεκορ με ανοιχτη την οθονη.:)

δεν κρινω τα κινητα συνολικα για να μην παρεξηγηθω.

αλλος γουσταρει MIUI αλλος στοκ ανροιντ αλλος να λεει εγω εδωσα 150 και οχι 200 κοκ.:)

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα έδινες 250€ για να πάρεις αυτό το κινητό με μια καλύτερη οθόνη?με τα χαρακτηριστικά του τα 150€ είναι ότι πρέπει και ας είχε και χειρότερη κατηγορίας οθονη πιστεύω.και στην τελική ότι πληρώνεις παίρνεις!

κοίτα γενικά δεν έχω παράπονο με την οθόνη και τα ψευτικα χρώματα της amoled έχουν τη φάση τους και μου αρέσει φυσικά το μαύρο της

η φωτεινότητα χωρίς να είναι καλή δεν έχει φτάσει να με ενοχλεί ειδικά τώρα το χειμώνα, αλλά η ανάλυση με ενοχλεί

Βασικά τις φωτεινότητες δεν τις εκρινες απολύτως σωστά δεδομένου ότι μέσα στο κατάστημα δεν είναι αρκετό το φως ώστε να ενεργοποιηθεί το boost φωτεινότητας που έχει πχ το rn8pro. Αν θυμάμαι καλά έχει ακόμα αλλα 100 nits όταν μπαίνει το boost.

Βασικά τις φωτεινότητες δεν τις εκρινες απολύτως σωστά δεδομένου ότι μέσα στο κατάστημα δεν είναι αρκετό το φως ώστε να ενεργοποιηθεί το boost φωτεινότητας που έχει πχ το rn8pro. Αν θυμάμαι καλά έχει ακόμα αλλα 100 nits όταν μπαίνει το boost.

αν εχει...καβα αλλα 100 nits ειναι ακομα πιο δυνατο τοτε.

αυτο υποθετω το κανει και πιο καλο σε συνθηκες εξωτερικου φωτισμου σε σχεση με μια αμολεντ οπως το Α3;

στο λευκο απο οτι ειδα δεν υπαρχει ''μπορει'' τουλαχιστον σε αυτες τις 3 συσκευες.το A3 δεν μου αρεσε.

στα χρωματα στα εικονιδια παλι δεν ειδα κατι καλυτερο ακομα κ απο την συσκευη μου που ειναι αρκετα παλιοτερη.

τωρα για γωνιες κ μαυρο δεν ξερω.η γωνια δεν με νοιαζει γιατι το κινητο το βλεπω φατσα καρτα δεν το γυριζω περα δωθε.

στο μαυρο ναι υποθετω ειναι + των amoled αλλα κ παλι εκει για αυτους που ισως βλεπουν ταινιες κ πολυ you tube.

ολα αυτα με τα κινητα στις αυτοματες ρυθμισεις τους.δεν ξερω αν τα πειραξεις αν αλλαζει κατι.

στην ενταση του ηχου το mia1 μου τα εσκισε κ τα 2:cool:

για εμενα πχ μπορει κριτηριο στο θεμα οθονης να ειναι η φωτεινοτητα...στον αλλον να βγαζει 8 ωρες κ να παλευει να σπασει τα ρεκορ με ανοιχτη την οθονη.:)

δεν κρινω τα κινητα συνολικα για να μην παρεξηγηθω.

αλλος γουσταρει MIUI αλλος στοκ ανροιντ αλλος να λεει εγω εδωσα 150 και οχι 200 κοκ.:)

Πλέον όλα είναι με σκούρο θέμα στα κινητά οπότε άσπρο φόντο δε βλέπεις σχεδόν πουθενά, οπότε η amoled είναι το μέλλον