adi32 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) Δεν υπάρχει πρόβλημα Προτείνω αυτό https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-glass-screen-protector-xiaomi-mi-a3-2736194.html Edited October 10, 2019 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) τελικά το πρόβλημα με τον ήχο που κάνει μόνο στο Bluetooth είναι συνέχεια και πολύ έντονο με το που ανοίξω το Hotspot αλλά τώρα παρατήρησα ότι το κάνει αραιά και που και χωρίς να ανοίξω το Hotspot. μολις γυρίσω στο ακουστικό του κινητού όλα τέλεια. έχω δοκιμάσει 3 ακουστικά Plantronics. τι να φταίει γμτ; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited October 10, 2019 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 τελικά το πρόβλημα με τον ήχο που κάνει μόνο στο Bluetooth είναι συνέχεια και πολύ έντονο με το που ανοίξω το Hotspot αλλά τώρα παρατήρησα ότι το κάνει αραιά και που και χωρίς να ανοίξω το Hotspot. μολις γυρίσω στο ακουστικό του κινητού όλα τέλεια. έχω δοκιμάσει 3 ακουστικά Plantronics. τι ΝΔ φταίει γμτ; Sent from my Mi A3 using TapatalkΆλλη μαρκα ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Δεν υπάρχει πρόβλημα Προτείνω αυτό https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-glass-screen-protector-xiaomi-mi-a3-2736194.html Τέλεια! Ευχαριστώ. Εφαρμόζει καλά αυτό; Σαν πρώτες εντυπώσεις γενικά καλές. Ωραίο, γρήγορο, καλή οθόνη με ωραία χρώματα, δεν την είδα ακόμη πως φαίνεται κάτω από τον ήλιο. Η ανάλυση δεν με ενόχλησε, παρόλο που το redmi 4 prime που είχα πριν είχε full HD. Ο fingerprint sensor δεν με τρέλανε, θα ήθελα ιδανικά να ήταν στο πλάι, μου φαίνεται χαζό το in display. Με χαλάει που δεν έχει double tap to wake, με βόλευε πάρα πολύ. Θες να δεις την ώρα, τι κάνεις; Κάνεις double tap στην οθόνη, θα έλεγα εγώ. (Αν και το "πατάς το on off" θα ήταν μια αποδεκτή απάντηση. :-) ) Για δοκιμή πάντως, απενεργοποίησα την αυτόματη ενεργοποίηση του fingerprint sensor και εγκατέστησα το wave up https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jarsilio.android.waveup που λειτουργεί περνώντας το χέρι από το proximity sensor και ανάβει την οθόνη. Μπαταρία δεν φαίνεται να καταναλώνει πολύ. Με την κάμερα θέλω να ασχοληθώ λίγο, να βάλω gcam κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ναι εφαρμόζει τέλεια σε όλη την οθόνη και δεν έχει τα άσχημα μαύρα περιθώρια γύρω γύρω που χαλάνε την εμφάνιση. Έτσι είναι σχεδόν αόρατο δεν καθρεφτίζει και δεν κάνει καθόλου δαχτυλιές. Σε τρεις τέσσερεις μέρες έχει έρθει με το ταχυδρομείο. Για τις led ειδοποιήσεις βρήκα και αυτό που κάνει δουλεία στις αναπάντητες κλπ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Γιατί, στις αναπάντητες δεν λειτουργεί το ambient display και το led? Δες και αυτή, είναι δωρεάν χωρίς διαφημίσεις : https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 πάντως η υλοποίηση της pie στο α3 είναι πολύ χειρότερη από το mi a2 lite που είχα πριν. απορώ πως το κατάφεραν αυτό οι Κινέζοι δεδομένου ότι είναι Android one! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) Δυο μέρες σχεδόν από τη πρίζα και έβγαλε 8 ώρες οθόνης!!! Στο redmi note 7 σε δυο μέρες έβγαζε κάπου 6 ώρες ενώ η αυτόματη φωτεινότητα του ήταν γενικά πολύ πιο χαμηλή (δηλαδή αν βάζαμε ίδια φωτεινότητα θα άνοιγε ακόμα περισσότερο η ψαλίδα) Και να σημειωθεί ότι συνεχίζω να έχω ενα μικρό drain πάλι από google photos Edited October 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 ηρθα και εγω στην παρεα .Μου εχει κάνει πολυ καλή εντύπωση σαν τηλεφωνο μεχρι στιγμης το μονο που δεν μου αρέσει ειναι ο launcher πολυ φτωχός,αν και με nova λύνεται το πρόβλημα ,οπως του double tap αλλα και αλλων ρυθμισεων που εχει ο nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 ηρθα και εγω στην παρεα .Μου εχει κάνει πολυ καλή εντύπωση σαν τηλεφωνο μεχρι στιγμης το μονο που δεν μου αρέσει ειναι ο launcher πολυ φτωχός,αν και με nova λύνεται το πρόβλημα ,οπως του double tap αλλα και αλλων ρυθμισεων που εχει ο novaφαντάζομαι εννοείς double tap για να σβήνει όχι να ανάβει, η οθόνη, ε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 φαντάζομαι εννοείς double tap για να σβήνει όχι να ανάβει, η οθόνη, ε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ναι, για να σβήνει. Κι εγώ nova εχω Με το notification led τι γινεται; τη μια παιζει καλα, την αλλη οχι. Δηλαδη ενω εχω ειδοποιησεις, δεν αναβει. Ειναι bug της ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Ναι, για να σβήνει. Κι εγώ nova εχω Με το notification led τι γινεται; τη μια παιζει καλα, την αλλη οχι. Δηλαδη ενω εχω ειδοποιησεις, δεν αναβει. Ειναι bug της ρομ; Εγώ δεν έχω app. Έχω κανονικά για όλες εκτός από κλήσεις που επειδή το εχω δυνατά ακόμα και αν δεν το προλάβω το έχω ακούσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εγώ δεν έχω app. Έχω κανονικά για όλες εκτός από κλήσεις που επειδή το εχω δυνατά ακόμα και αν δεν το προλάβω το έχω ακούσει. Ουτε κι εγω εχω app. Το app που ανεφερα το wave up ηταν για να ξυπναει την οθονη. Για το led μιλαω. Με τις αναπαντητες κλησεις παρατηρησα οτι δεν αναβει το led. Ενω οταν ερχεται στο messenger ειδοποιηση αναβει το led κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) Δυο μέρες σχεδόν από τη πρίζα και έβγαλε 8 ώρες οθόνης!!! Στο redmi note 7 σε δυο μέρες έβγαζε κάπου 6 ώρες ενώ η αυτόματη φωτεινότητα του ήταν γενικά πολύ πιο χαμηλή (δηλαδή αν βάζαμε ίδια φωτεινότητα θα άνοιγε ακόμα περισσότερο η ψαλίδα) Και να σημειωθεί ότι συνεχίζω να έχω ενα μικρό drain πάλι από google photos Εμενα το drain σταματησε αφου εκλεισα τα αντιγραφα στην εφαρμογη φωτογραφιες.Τωρα εχω 42% μπαταρια με 6 38 sot και φωτηνοτητα 90% σταθερα.πολυ καλα μπορω να πω. https://app.box.com/s/i0bg4s21c85q7wivddstzr9goynqy7mb Edited October 11, 2019 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εμενα το drain σταματησε αφου εκλεισα τα αντιγραφα στην εφαρμογη φωτογραφιες.Τωρα εχω 42% μπαταρια με 6 38 sot και φωτηνοτητα 90% σταθερα.πολυ καλα μπορω να πω. https://app.box.com/s/i0bg4s21c85q7wivddstzr9goynqy7mb Εννοείς έκλεισες το να κάνει backup τις φωτογραφίες στο cloud? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εννοείς έκλεισες το να κάνει backup τις φωτογραφίες στο cloud? Ναι ακριβώς αυτό μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίες. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) Νομίζω ότι δεν έχει χωριστή ρύθμιση έντασης για ήχους ειδοποιήσεων και κλήσης Edited October 11, 2019 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Κάποιος κάτοχος μπορεί να μου πει αν δουλεύει το volte ή το vowifi της Κοσμοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εμενα το drain σταματησε αφου εκλεισα τα αντιγραφα στην εφαρμογη φωτογραφιες.Τωρα εχω 42% μπαταρια με 6 38 sot και φωτηνοτητα 90% σταθερα.πολυ καλα μπορω να πω. https://app.box.com/s/i0bg4s21c85q7wivddstzr9goynqy7mb Δεν ειναι λυση για μένα αυτο. Ειναι ενα χαρακτηριστικό που προσωπικά χρειάζομαι και ας τρώει μπαταρία. Τώρα γιατι εχω τετοιο drain στο mi a3 που δεν ειχα ξαναδει σε αλλες συσκευες δεν μπορω να καταλαβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Κάποιος κάτοχος μπορεί να μου πει αν δουλεύει το volte ή το vowifi της Κοσμοτε;Volte ναι. Βγάζει ένα σηματακι hd πάνω και όταν κανεις κλήσεις παρεμενει σε 4g. Vowifi δεν νομίζω να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Volte ναι. Βγάζει ένα σηματακι hd πάνω και όταν κανεις κλήσεις παρεμενει σε 4g. Vowifi δεν νομίζω να δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η ποιότητα του σήματος συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα που είχατε είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Το smartlock face unlock δουλεύει σε κανέναν; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Δεν ειναι λυση για μένα αυτο. Ειναι ενα χαρακτηριστικό που προσωπικά χρειάζομαι και ας τρώει μπαταρία. Τώρα γιατι εχω τετοιο drain στο mi a3 που δεν ειχα ξαναδει σε αλλες συσκευες δεν μπορω να καταλαβω... Μήπως επειδή κάνεις upload και βίντεο που είναι μεγάλα; Κι εγώ το έχω στο off και η μπαταρία για πρώτη φόρτιση νομίζω πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Νομίζω ότι δεν έχει χωριστή ρύθμιση έντασης για ήχους ειδοποιήσεων και κλήσης κατέβασε και βάλε το volume pie και θα μπορείς να αλλάξεις τους ήχους ξεχωριστά. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παιδιά καλημέρα, υπάρχει τρόπος να αλλάξουν σειρά τα εικονίδια στην πάνω μπάρα ; Μου έχει σπάσει τα νεύρα το εικονίδιο του Wifi που όταν έχει κίνηση εμφανίζονται τα βελάκια του και μετακινούν τα υπόλοιπα που είναι στα αριστερά του, ή αν υπάρχει άλλο σύμβολο που να τα έχει σταθερά πάντα ενεργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts